Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
16.3.06 10:58

Varenko jaky mas vubec vybrany kocarek? A kde mame ty fotecky uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 15:01

Ahoj holcicky, jsem rada, ze uz zase poctive pisete. Ja se sem pak rada vracim :-) A posilam vam spoustu slunicka, tady ho mame na rozdavani.

Gabi, tys me rozesmala!!! Nejdriv s tim psem a veverkou, pak s chlapeckem s odsatyma usima (ja vim, byl to preklem, ale rehtala jsem se tu na cele kolo :-D :-D a pak s tim rezimem, jak ho malicka bojkotuje. Nemas to lehke a vyuzivej kazdou chvilku k odpocinku. Ted mas strach, ze az Adriennka vyroste, tak ti to bude lito, ale neboj, priroda to genialne zaridila, aby se s tim mohli rodice lepe vyrovnat a vymyslela… PUBERTU!!! :-)

Sasulko, jsem moc rada, ze si vzpomenes na sve soudruzky :-) i kdyz mas moc prace. Ja ted taky pracuju jak sroubek, ale sem si vzdycky chodim odpocinout. :-) Retezy si pro jistotu kupte. A tu vahu urcite neres hladovkou. Je to tema hormonama, muzes je na nejakou dobu vypustit? Pokud budes drzet hladovku, tak nezchudnes nic, protoze telo se zatne, bude si myslet, ze nastaly „horsi“ casy a bude si zubama nehtama drzet zasoby. Lepsi je opravdu jist pravidelne a trosku se hybat, uvidis, ze na horach ta vaha pujde dolu sama.
S galerkama si nedelej starosti, podle me je jedno, kam to das, hlavne, ze si te najdem. Nikomu to snad vadit nemuze.
A dekuju za radu, odber krve na hormonalni profil si urcite necham udelat jako prvni. Diky!

Noggie, ja bych mela taky pracovat, ale jeste se jaksi nemuzu premluvit :-) Tesim se na fotecku briska. Nemela to Varenka taky to tlaceni na nerv? Ale u tebe to teda zacalo dost brzo. Myslis, ze jsou to fakt pohyby, mozna jen jak se brisko rozpina nez se to tam vsechno u:,–(i… treba to prejde a za chvili zacnou ti motyli :-) Pane jo, ty mas 180cm?! Kolik ma tvuj manzel, a jaks ho dlouho hledala? ;-)

Cinq, tys citila pohyby uz v 15. tydnu? To je docela brzo! Statna to zena :-) A ja si taky rikam - zlata ceska vychova. Tady jsou decka taky jak urvane z retezu a delaji si co chteji. Ach jo.

Varenko, Mysko, kdepak jste? Jak se citite, tehulky? Preju vam hezky den. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.3.06 15:17

Zanet taky jsem rada,ze se to tu znova rozjelo :D
A deti co jsou tady,to je obcas sila…pro priklad,kdyz das dite do skolky,tak uz je samozrejme bez kocaru,tady ne 8O spousta maminek je vozi v golfaci do skolky a i ze skolky 8O a to ze jsem i videla,jak nektere maminky kdyz prisli pro deti do skolky i s kojeneckou lahev s mlekem,to me dostalo totalne 8O a vubec jsou hrozne ukriceny a museji mit vse…
Jak je u vas?Asi pekne vid?U nas se to zacina vyjasnovat taky :D uz aby to tak zustalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 15:26

Cinq, ja se ted divam, mne se taky povedl dobry preklep… Chtela jsem napsat Stastna to zena… ne statna :-D :-D Promin. :-)

Ja mam spis zkusenosti s pubertakama, ty jsou tady v USA uplne uzasni… radsi nemluvit, ja se vzdycky rozcilim. Jednoho pubertaka mame doma, Dannyho syn. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.3.06 15:32

KRASNE ODPOLEDNICKO KRASKY :D :D :D

Moc vás všechny zdravím a přeji vám nádherný den - plný sluníčka v srdíčku.

Byli jsme ráno s manžílkem na přepadovce mého starého dobrého dr.čistounkého :twisted: a ten se nám hodinku věnoval. Měla jsem ted několik dní svědění, tak mi udělal výplach, pro jistotu stěry a dal takvé gelové čípečky, které vytvářejí a obnovují zdravou mikrofloru. Navíc jsme viděli princezničku:

:P :P malinká pochopitelně OPET spinkala (snažíla jsem se chlapům vysvětlit, že do 9:30 ji prostě nepřesvědčí :twisted: :lol: …jo to kdybysme přili po osmé–je naučená usínat na večerní zprávy a probouzet se na seriálky :lol: :lol: ) …nicméně jsme slyšeli srdíčko, viděli ji celou v plné kráse, ručičky měla úhledně složené podél tělíčka a pochrupovala si - bylo jí jedno, že tatínek na ní kouká a kouká. :P

Průměr lebečky má skoro 8cm a váží nám 1,1kg. :D :D :D

Tak jsem taková štastná a spokojená. Výsledky stěrů přijdou za 5 dní, ale věřím, že vše bude v pořádku, že to bude reakce na naší vodu, protože mě svědí celé tělíčko i hlava. Moč byla naprosto OK :wink:

LAURO:
Ahooooj. My máme kombinovanou pračku se sušičkou…má asi dalších 10funkcí, ale na ty jsem za celý rok ještě neměla čas přijít. :oops: :twisted:
Zkrátka jsem zjistila, že jediné, co se vyplatí sušit jsou ručníky, osušky, můj župan (froté) a to je skoro vše. Ostatní prádlo sice můžeš vysušit (a to máme programy, jestli chceš vysušit na JEN složení a šup do skříně, nebo žehlení atd atd), ale bude dost nepříjemně zmačkané a pak se velmi těžko rozžehlují. Já mám hodně košil (manžílkových) a vůbec je nesuším, protože pak prostě nejdou totálně vyžehlit. Sen o tom, že bych tahala vyprané, vysušené a rovnou rovné prádlo - existuje jen v reklamě. Z USA si pamatuju, že my jsme nežehlili nic…ale mám pocit, že tam jsme měli prostě úplně jiné materiály a bylo to reálné nežehlit.
Držím palečky a dej vědět.

ZANET:
Jéé…to tě ráda vidím :D :D
U vás musí být nádherné počasíčko. Pobavily jste mě s Gábinkou…no nám se ještě princezna sice nenarodila, ale můžu ti říct, že jsem na odstávající ouška ještě taky nepomyslela. Příroda je mocná a od 1.sekundy, kdy vidíš //, myslíš jen na to, aby se to uchytilo, aby byly testy OK, aby srdíčko bilo, aby aby aby.....A to nekončí, dokud neumřeme…Jsem si jistá. Já se přiznám, že jsem moc ráda, že čekám holčičku, ale to samé řeknou maminky co čekají chlapečka, prostě milujeme naše miminko, i kdyby bylo ufonci…s anténkama :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo, a ptala jsi se na Alexandru. Jsem moooc ráda, že se ti Sashenka líbí. „Sashenka“ je jen jedna z verzí Alexandry. My máme hodně možností - díky češtině, ruštině i angličtině…je to příjemné. :wink: :lol:

GABINKO:
Máš pravdičku - moc ti děkuju za ten popísek. Je to o lidech, o individuálním porůdku, ženě apod. Už se nemůžu dočkat. Málem jsem plakala, když jsi psala o tom momentu, kdy ti malinkou Adrianne dali na bříško. Myslím, že v tu chvíli totálně na bolest zapomeneš, vid :wink: :twisted:
Určitě budu mít spousty spousty otázeček, protože já jsem všeho-neználek :oops: :oops: :oops: :lol: :twisted:
Jen si to musím pěkně promyslet a pak to dát do jedné kupičky :wink:
Každopádně vám oběm holčinky přeji mooc zdravíčka a štěstíčka na každičký váš den. :D :D :D

MARKETO:
Tedy to bylo překvapeníčko. MOOOC ráda tě tu vidím. To nám to utíká vid. Koukám, že jsi stále v závěsu :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :wink:
Přeji ti stejně krásný průběh tehulkovství i nadále a určitě za námi občas přijd, at popovídáme. :D

NOGGIE:
Ted nevím, jestli už jsi psala, že snad cítíš pohyby???? Jak to je??? Už už??? :wink: :D
Uvidíš, jak to pak bude legranda. Mně třeba princeznička vyloženě komanduje. Nesmím na bok…ani na chvilku u TV..pak mě šimrá až na zádech. A když si chci pro:,–(it svou, tak mě dá ďuchu do žeber a to si pak rychle rozmyslím, jestli ji poslechnout nebo ne. Ale jinak je zlatíčko. Já mám pocit, že i vycítím, když šimrá jen prstíčkama. Ale to si asi jen namlouvám. :lol:
No, určitě napiš napiš, jak to vše prožíváš a cítíš. Jsem jedno OUŠKO 8O :D :D

HOLCINKY moje, radeji uz to odeslu, nez se mi to vymaze nebo neco..znate to. Joo, jeste vám chci říci, že MYŠKA je v pořádku a MARTASEK taky. Zatím se drží ala 2 v 1 :twisted: :lol: :lol:
Jsou zdraví a mamulka je to opravdu statečná - jak jinak :wink: :D :D

CINQ:
No, já bych fotečky taky ráda dala, ale ted jsme momentálně bez korunek, tak musím ještě vydržet. Pak určo koupíme aparátek a budu fotit jako dáblík :twisted: :D :lol:
Tak to je malinká čiperka…uvidíte, co ji nakonec chytne nejvíc.
Jsem moc štastná, že jste tak skvěle zvládli ten váš nový byteček. Už se těšíte, vid :D :wink:

Tak zatím papa holčinky…jdu se na chvilililnku natáhnout…Celý den jsem poletovala, tak ted trošinku - nožky pěkně nahooru. URCITE ještě JUKNU. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.3.06 15:34

Zanet v pohode,ja to pobrala :lol: a o pubertakach radeji nemluvit :roll: no ale nikdy nevis jaky budou nase deti 8O :D ja byla treba ukazkova :oops: ale jenom do puberty,rika moje mama…a ted jsem ukazkova od narozeni me dcery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.3.06 15:35

CINQ:
ještě ses mě ptala na kočárek - ten budeme kupovat, až se malinká narodí. Času dost…ted nám má přijít přebalovák, vanička, nějaké serepetičky a až budou korunky tak postýlka a vše kolem spinkání a bude to. Samozřejmě, že mezitím pokud to půjde, tak vše ještě dokoupíme a tak…ale to základní máme. :P
Přece jen máme ještě 2 měsíce :wink:

HOLCINKY, tak koukám 8O , že jsem tu zabrala skoro celou stránečku 8O :oops: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.3.06 15:50

LAURO:
to mě moc mrzí, že máš takové nepříjemné prostředí v práci. Neumím, resp.umím si to představit. Sama jsem prošla několika zaměstnáními a byly supr, ale nejštastnější jsem od doby, kdy máme vlastní společnost a je to zároven náš koníček. Negativ je možná více než když jsi „jen“ zaměstnanec, ale tyhle věci, které popisuješ …minimálně můžeš ovlivnit. V tvém případě chápu, že si moc „vyskakovat“ nemůžeš, nicméně bych ti jen chtěla říci, že at je jakákoli situace, nikdy nedopust na sobě štípat dříví. Za to žádná práce, žádné peníze, a nic nestojí.
Nevím přesně, jaké problémy se vyskytly, ale bude to jistě komplexnější…ale přesto si myslím, že existují způsoby, jak to vyřešit.
Odejít nechceš, v tom případě bych na rovinu a otevřeně projednala vše se svou přímo nadřízenou či majitelkou firmy. Vyslechla jejich názor, argumenty, výhrady a potom bych řekla svá hlediska, proti-argumety. atd. Nicméně musíš ukázat svou cenu. Rict otevřeně, že tato práce i firma se ti líbí, že pro ní chceš mnoho vykonat a děláš pro to vše, jak můžeš, i přesto že víš, že je mnoho věcí, které se ne vždy zadaří, ale snažíš se…atd atd.
Nicméně ti doporučuju - vždy problémy řešit přímo s člověkem, který za vše odpovídá, tj. majitel firmy, šéf. Vypust všechny okolo…z toho vznikají jen štvanice, drby a nakonec se vše otočí proti tobě.
Promluv otevřeně:
Chcete mě?? Fajn. Já jsem tu velice spokojená! Vidíte řešení v tomto a tomto, co navrhuji?? SUPER. Udělám vše, abyste byli spokojení! Můžeme se setkat na konci měsíce a promluvit, zdali se vše podařilo vyřešit.

Snad chápeš, jak to myslím. Nevím přesně, kde pracuje, co je za problém, ale snad jsem ti dala třeba nějaký nápad, jak na to. Hlavně vždy pamatuj - žádný zaměstnavatel nestojí za jakékoli tyranizování či peníze… :wink:
Držím palečky a dej si kávičku, kup si dáreček, těš se na večerní film…cokoli. Udělej si radůstku pro sebe. Jsi suprbupr a tak si to zasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 17:08

Lauro, Varenka ti to hezky napsala. Je to fakt smutne, ze to doslo az tak daleko. Chce to posbirat veskere argumenty, sepsat to, vsechny lzi a konflikty a poslat ji to treba e-mailem. A hlavne ji upozornit na to, ze jsi nebyla problemova a konfliktni dokud se neobjevila nova hlavni ucetni.. pokud je ta majitelka aspon trochu chytra, tak by ji to mohlo trknout.
Kazdopadne drzim palce! A myslim, ze nadhodnocena nejsi, jestli jsi hlavni mzdova ucetni, tak co ja znam jednu, ta ta bere snad 20,000. Na Morave. A vzdycky vsichni rikaji, ze v Praze jsou platy mnohem vyssi.

Varenka ti radi koupit si darecek… my na Morave rikame, ze to chce poradnou stamprlu :-) :lol: Drz se!

Varenko, to musis byt opravdu stastna, ze jsi videla princeznicku v televizi :-) Je to urcite tak jak rikas, clovek uz bude mit porad strach, aby aby… Asi je lepsi si to moc nepripoustet a uzivat dne. Vychutnavat si to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 17:35

Varenko, jeste jsem na tebe myslela s tim svedenim. Je mozne, ze jsi citliva na chlor, ktery urcite v prazske vode je. Slysela jsem, ze existuji filtry, ktere se namontuji primo na sprchu a ze to ten chlor zachyti. Mozna by to stalo za zkousku. At je ti brzo lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.3.06 18:42

ZANET:
je to tak … pamatuju si, jak jsem na počátku těhu měla slabé krvácení a myslela jsem, že se snad sesypu a pak jsem se asi 2 další týdny tak strašně bála a při každém čůrání jsem prožívala horory…že jsem si řekla a DOST: BUDE BUDE, NEBUDE NEBUDE…na mně to nezávisí - o tom rozhoduje jen osud, nebo ten dědulka nahoře a bylo po problémku!!! :twisted: :wink:
Asi to chce nějakou sebekontrolu, kde je ten strach v normě a kde už začíná ovládat človíčka :)
Děkuju moc za radičku..to jsem fakt nevěděla. Jsem si jistá, že máš naprostou pravdu. Pamatuju si, že když jsem před 5 lety poprvé přišla do PH, měla jsem záněty, ekzémy furt. Bylo to prostě vodou!!!! To samé ted - skoro 3 měsíce jsem žila na venkově a přechod na chlor byl prostě šok pro tělíčko. Jsem si jistá, že to tak je. Jsi zlatíčko - myslím, že už je to v pořádku. Dnes po prohlídce mě to uplně přestalo svědit. Jupííí… :wink: :D
Napiš mi, jak to s tebou vypadá. Co říkala tvá gyndr. .apod. MOC se omlouvám, určitě jsi to psala, ale přiznám se, že jsem ještě nestihla pročíst detailně všechny vaše příspěvečky.

HOLCINKYYY - kdepak vás všechny máme schované…??? :P :wink: :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 20:44

Varenko,

bodejt voda na venkove se neda srovnat s vodou v Praze. Nejhorsi je, ze lidi tu vodu i pijou, tu chlorovanou, to je teprve hnus. Si vezmi, co to dela s tvou kuzi. A rika se, ze vlastne kuze je citlivy organ a kuzi se do tela dostava hodne veci, jak dobrych tak spatnych, takze bysme meli davat pozor, co na sebe placame. Nedavno jsem slysela nazor, co byste nedali do huby (jako nesnedli), tak si nedavejte na kuzi. Zajimave. Ja jsem ted postupne presla na organicke kremy, to jsou kremy z neosetrenych rostlin a pod. A taky nejsou zkousene na zviratech. Z toho mam nejvetsi radost.

Ja jsem u gyndr. jeste nebyla. Ja tady sice obcas na kontrolu jdu, ale nemam pojisteni, takze si kazdou navstevu platim, proto se to snazim omezovat jen na pravidelne prohlidky jednou za rok. Ale v kvetnu asi poletime domu do CR a pokud nebudu tehulka, tak si zajdu na ten hormonalni profil, jak mi navrhla Sasulka.

A mas pravdu s tim stresovanim. Ja jsem to delala taky, ale pak ani nevim kdy, nastal urcity zlom a ja uz se skoro vubec nestresuju. Ono se to stejne neda nijak ovlivnit, tak co si zbytecne trapit nerviky, ze? :-)

Varenko, my te s tema fotkama tak otravujem, ze? Ty si budes muset zajit k fotografovi :-) Nebo nam poslat aspon nejakou starou fotku. :-)

Dobrou noc. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.3.06 10:02

KRASNE RANICKO VSEM :D :D

Máme tu pátek…piju kávičku a myslím na vás kočky. Tak už vás začínám podezírat, že JEN co se tu zjevím 8O 8O :lol: - všechny utečete !!! A to jsem sem ještě nedala žádné ty fotečky - co teprve PAK??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O :? :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U nás je taaaaak ospalé počasíčko - něco mezi deštěm a sněhem a tma… :? Koukám na kytičky v oknech a snažím se představit jaro jaríčko :twisted:

ZANET:
s tou kůží máš naprostou pravdu. Já hodně věřím i na energii. Když mám třeba někdy hodně špatné setkání s někým divným, který mi podá ruku, nebo by z něj vyzařovala hodně zlá energie, dám si sprchu a umyju vlasy - vlasy lapou veškerou energii. Zní to asi bláznivě, co- — ale jako prevence…dobrý, no néé :twisted: :lol: :lol: :lol: Tak přemýšlím, jestli jsem to neměla včera doporučit LAUŘE - ta by chudák byla non-stop jako vodnice!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
No, zdravotnictví v US…co říci…člověk musí být milionář. Žila jsem tam před 15 lety (jen rok), takže předpokládám, že od té doby to ještě vše přitvrdilo, co :?
To veškeré vyšetřeníčko si určo udělej v ČR, tedy pokud už nebudeš mít bříško jako soudek :wink: :D :D
No, holčinky vy mě fakt trápíte…copa === to já bych starou fotku i dala (těch mám…), ale vůbec není reálná. Juká tam z ní na mě odevšad taková nějaká kočka ala modelka…což BEJVAVALO BEJVAVALO…ted jsem taková velrybka a navíc, já na každé fotce vypadám FAKT uplně jinak, i kdybych se ted fotila každý měsíc…řekneš, že to je pokaždý někdo jiný. Jsem takový celoživotní chameleonek… :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Tak holčinky…já musím dnes popracovat, zajedu na chvilku do prácičky, pak asi neodolám a koupím něco pro princeznu a pak už relaxíček.

Zatím vás mooc a tuze zdravím a mějte se sluníčkově. :D :D :D

P.S: SLIBUJU že NEJUKNU!!!!! - aspon budu mít HNEDLE min.3 stránky ke čtení… :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
17.3.06 13:49

Ahojte všichni,
doufám, že nevadí, že se vloudím do této diskuze, ale mám následující problém ohledně těhotenství. Poslední MS jsem měla 16.2.06 a byla slabá jen dva dny. Minulé pondělí (tj. 6.3.06) jsem začala špinit a mít bolesti břicha. Šla jsem za doktorkou s podezřením. Ale jí se to nezdá, prý je to spíš hormonální porucha. Od toho pondělí jsem si zatím dělala 4 těhotenské testy a všechny vyšly pozitivní. Nevíte kdy pozná těhotenství doktorka podle vyšetření a podle ultrazvuku. Na ten mám jít v úterý 21.3.06 a nevím jestli tam něco uvidí. Prý těhotenské testy mohou být falešné. Ale že by všechny 4 to se mi moc nezdá. Napište jestli se s tím někdo setkal. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 14:04

Varenko tak ted prozmenu piju kavicku taky :D a u toho se cpu,jak jinak :oops: :wink: ted mi prijde,ze mam porad plnou pusu 8O uz nepamatuju,kd jsem naposledy nejedla......a kdyz nahodou nejim,tak mam lizatko v puse :D
Pocasi u nas zacina byt krasne 8O :D mame tu spoustu slunce a teploucko,tak doufam,ze to tak uz zustane :D prece jenom sobota a nedele pred nama,tak at nejsme zavreny doma a neco podnikame :D
S foteckou si hlavu nedelej,klidne tam hod jakou chces,anebo si proste pockame na novou :( ale nam nevadi,ze jsi jako slunatko ted…kdo neni,kdyz ceka mimi :D a to,ze se menis kazdou chvilku to ja taky :D takovou vymluvu nebereme :lol:
Jinak zitra jestli bude vse v poradku(mam mensi problem s briskem) by jsme meli jit vybrat detsky pokoj pro dcerku a postylku pro mimi(do noveho bytecku,zatim chceme jenom objet vsechny obchudky a podivat se kde co meji :D
Na kocarek jsem se te ptala proto,protoze uz tak nad nim premyslim a chtela jsem jenom radu :lol: jinak se mi libi Quinny Buzz a u toho asi zustanu.
Jsem se nejak rozepsala 8O a Varunko klidne jukej.....vsak on vzdy nekdo prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová