Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
17.3.06 14:09

Brum z ultrazvuku to poznaji asi tak ve 4-5tt mozna dele,nejsem si jista(ale srdicko uz jde videt v 7-8tt),z krve to je 2-3tt,ale kdyz ti vysli ctyri pozitivni testy,tak snad by jsi tehotna mohla byt(falesne mohou byt taky,ale ctyri?)
Jinak co treba nejake tehu-priznaky,nic?
Jinak nevim,asi si budes muset proste pockat na ten ult.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 14:19

Holky a co rikate na tohle? To by jse mi moooc libilo 8O :D mozna darek mym 25 narozeninam?Kdyz je to tak pekne cislo :oops: a jeste k tomu budu mit mimi :D zkusim nadhodit doma :D
A tady adresa,kdyby se nekdo chtel mrknout :wink:

http://www.joy.cz/…the-original?…

http://www.fatboy.cz/…ozice/12.jpg

http://www.fatboy.cz/…pozice/1.jpg

http://www.fatboy.cz/…pozice/3.jpg

http://www.fatboy.cz/…pozice/6.jpg

http://www.fatboy.cz/…pozice/8.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
17.3.06 16:19

Ahoj, holky, jak se mate?

Varenko, tys me s tou kavickou tak naladila, ze jsem si ji hned taky udelala :-) mnam. To je stejne urcite nejaky Murphyho zakon, ze kdyz sledujes diskuzi cely den, tak tam nic nepribude a kdyz tam vypustis jeden den, tak se nemuzes docist :-)
Tak je to jasne, ty jsi modelka, ze? Nebo ted ne, ale bylas. No tak to se nedivim, ze nam tu fotku nechces dat, abysme se na tebe treba nedivali nejak jinak, ze jo? :-) Neboj, my uz te zname prece. Nic nas nemuze prekvapit. (Teda jedine, kdybys byla chlap.) ;-)
A jakto zes byla v USA? Tys tam byla jako dite? S rodicema? Kde jste bydleli? Jestli to teda neni tajemstvi.
Cos pekneho koupila princezne?

Brum, ahoj a vitej. Ty jsi jasna tehulka. Ja zkousim TT uz skoro 7 mesicu a jeste nikdy mi to neukazalo falesne pozitivni vysledek. Takze se muzes radovat. Slabe spineni je v pohode. Pokud to netva delsi dobu. Toho se neboj. Je mozne, ze uz pristi tyden srdicko uvidis, kdovi jak dlouho jsi uz tehotna. Mozna uz pri te slabe MS jsi byla tehotna. Dej nam urcite vedet, jak to dopadlo, jo?

Cinq, hej, ten fatboy je super, to bych brala hned. Jakou sis vybrala barvu? Ty budes mit teda krasne darky k narozkam. Kdy je mas?
Videla jsem novou bezhlavou fotecku briska, ty jsi fakt tak krasne hubena … a to brisko ti moc slusi. Ale kde je zas ta hlava? :-)

Lauro, jak jsi dopadla dnes v praci? Myslim na tebe, aby bylo vsechno ok.

Sasulko, kdepak te mame? Jak pokracuje dieta? Doufam, ze uz se nestresujes, vahu vyhod z okna :-)

A kde je zbytek? Noggie, uz mas fotky briskove?
Hezky den, holcicky. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 17:05

Zanet tak barvicka by jse mi libila zluta,oranzova,cervena nebo hneda?Jsou to moje oblibene barvy,ale jelikoz by se mi to libilo do salonu,tak to bude asi v barve kanape,coz budem teprve kupovat,ale predpokladana barva je asi cerna,cervena,hneda?
Ale teprve to musim nadhodit priteli :D jeste to nevi,ze bych to chtela :D uvidime.....ale on ma rad takove veci :wink:
Jinak fotecka je bez hlavy opet :oops: pry aby bylo videt lepe to brisko :D
A ty pojedes do CR?Ja ti tak zavidim :oops: taky bych tam opet jela,ale pritel me uz nepusti 8O aby se mi pry bez neho neco nestalo......na jak dlouho tam pojedes?

Tak holky kde jste????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.3.06 19:47

AHOOOOJ HOLCINKY,
tak už je večírek…to to zase prolítlo, co ? :twisted:

ZANET:
Jooo, modelka — chacha.....ba nééééé---vážně… ale ten chlap??? No řeknu ti…to bylo nebylo špatný… :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak jsem se rozšoupla:
Koupila jsem si knížku - Taková normální rodinka (miluju ten seriál!!!)
Malinké: takovou měkkounkou hebounkou podložku (třeba na gauč, do postýlky, do kočárku nebo na zem…), pak dvoje dupačky na spinkání (dole ustřižená, takže na noc s ponožtičkama) a takový kabáteček lehký s krásný obrázkami. :P :P :P :P
Já jsem tam odjela jako malá - no zkrátka bylo mi 15 let…na rok studovat - Middle West - 500mil od Chicaga. Už je to hooooodně dávno. :lol:
Určitě se už hoodně věcí změnilo.. :wink: :lol:

CINQ:
Tedy to jsou francouzské týpečky…super nápadík…tady je vidět ten jiný styl…nádhera…víš jako prostě design a ten nápadík. SUPRBUPR.
Jéé, tak to nám musíš dát o víkendu vědět, co jste s přítelem vyhlídli.
A jaké máš potíže s bříškem??
Něco s těma fotečkama vymyslíme… :wink: :lol:

HOLCINKY, běžím se kochat věcičkama co jsem koupila a před spaním ještě JUKNU. :wink:

BRUM:
Vítej mooooc mezi náma :D :D :D
Víš, trošku mě zarazilo, že ti tvá dr. nenabídla KREV - prostě podle HcG - je to stopro výsledek a důkaz toho, jestli jsi nebo nejsi tehu.
Držím palečky a dej nám určitě vědět.
Jinak naše malinká byla poprvé vidět na UTZ na konci 5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.3.06 20:33

ahojky kočky moje, tak už jsem zase taky na chvilku. Tak pořád dietku držím, zatím jedno kilčo dole, no uvidíme jak to dál půjde. Ale moc rychle určitě ne, pokud vůbec. No hormony už právě žádné neberu, ale je to u mne tím, že jak jsem v tom přechodu, tak mám nadmíru hormonů v těle a tím pádem to se mnou dělá to, co dělá. Po dovolené jdu na vyšetření štítné žlázy, tak uvidím, třeba je to i tím.

Vy jste se ale zase rozepsaly holky jedny, nestíhám vůbec.

Laurinko, ono se to nějak upraví neboj. Já jsem teď taky naštvaná, v práci plno práce, kolegyně marodila a tak jsem to všechno odnesla já a ještě mi sdělili, že mi nedají den dovolené v dubnu, kdy se vdává moje sestřenice a já jí tam měla dělat svědka. Berou se ve všední den a tak jsem chtěla ten jeden jediný den. No prostě jsem naštvaná a je mi to líto. Pomalu jsem se jí to bála i sdělit…No jsem zvědavá, jak to vyřešíme. Laurinko, je každopádně škoda, že nejsi těhotná, protože to bys jim asi vytřela zrak. Je to strašná nespravedlnost, ale ty jsi šikulka a rozhodně bys na sobě neměla nechat dříví štípat, myslím, že se chováš dobře a tak u toho také tak zůstaň. Nemáš mít proč špatné svědomí, nic špatného jsi neprovedla a jsi čestná. Já věřím, že na každého jednou dojde, uvidíš! Drž se, my jsme s tebou!!!

Holčičky, přeji vám krásný večer, nádherný víkendíček, mějte se suprově!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.3.06 15:09

Ahoj holky, je sobota, muj uklizeci den. Tak ted jsem dopila kavicku a marne se premlouvam, abych na to konecne vlitla :-)

Cinq, no jsem uplne ohromena, jak pises, ze fat boy by sel do salonu :-) No jo, Francie. Kavicku si vypijeme v salonu… :-) Vis co? Myslim, ze by se k vam hodila ta cervena. A i kdyz si koupite (jak to nazyvas?) kanape v cerne nebo hnede barve, tak ta cervena se k tomu hodit bude.
Do CR se jeste tak brzo nechystame, az v kvetnu, ani nevim presne kdy. Ale uz se tesim.

Varenko, panecku, tys toho zas nakoupila :-) Ale jo, uzivej si to, mas ted moc krasne obdobi. :-)
Tak tys stravila rok v USA v ramci skoly, ze? Libilo se ti tu? Nebo ti bylo smutno? Tobe uz je kolem 30? Nejlepsi vek, ze jo? :-)

Sasulko, ahoj! :-) Ty to taky v praci nemas moc idealni, ze? Proc te nechteji pustit na svatbu? To je tedy od nich az trapne. Sestrenice si taky mohla radsi vybrat sobotu :-) Treba si to vedeni jeste rozmysli.
Gratuluju k prvnimu kilecku dole. Hlavne se nesnaz chudnout moc rychle, to by se telu taky nemuselo libit.
Je dobre, ze jdes na vysetreni se stitnou zlazou. Tak mi pripada, ze hodne holek ma nejake problemy prave se stitnou zlazou. To se nastesti da vetsinou jednoduse spravit lekama.
Co retezy? Uz mate? :-)

Hezky den, holky, ted uz se z toho nevykroutim :-( jdu uklizet :D Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.3.06 10:03

Ahoj Holciny :D
Tak jsme vcera nakupovali cely den 8O :D myslela jsem,ze umru,vzdy se tak tesim na takove nakupy,ale potom kdyz se ma neco vybrat,tak to stoji za to :( vzdy se mi libi vic veci.
Ale nakonec jsme koupili dcerce do noveho pokoje patrovou postel s malou kancelari pod posteli :D sama si ji vybrala(jsem ji trosku pomohla :lol: puvodne jsme chteli koupit postylku pro mimi,ale maji tolik druhu,materialu a barev,ze jsme se s pritelem neshodli,tak priste :D
Taky jsme si objednali to ,,kanape,, teda 2 kanape z kuze8O :D v zlutopiskove barve,jsou moc pekne,ale 3mesice budeme cekat na doruceni,to bude akorat do noveho bytecku :D
Uz mame i kocarek vybrany,ale ten koupime az pozdeji a jeste jsme koupili pro dcerku prevlek LVA :D maji ve skole maskarni......

Zanet no ty nazvy ,,salon,kanape atd…to mi uz zustane,protoze to mi neprijde(ten styl) jako nas obyvak a sedacka atd…je to proste jiny 8O :D A ta cervena by jse k tomu hodila,ale vcera jsme koupili ty kanape a jsou zlutopiskove :D takze budu muset promyslet pro jinou barvu.
Jak dlouho budete v CR?

Varenka tak styl je tu vazne jiny,takze se prizpusobuji :lol: a velmi rada…jinak co jse mi nelibi,ze kdyz prijde nasteva tak si nesundavaji boty,proste normalka(ale ne u nas…tady si je musi sundat,nebudu pak vsechno cistit)
Jinak brisko mi tvrdne,ale moc casto a dost,tak jsem neco na to dostala a mam byt v klidu…jenomze bud v klidu se 7letou dcerkou a ja sama jsem aktivni(ale snazim se)
A jak se tobe libi v novem bytecku?Vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.3.06 14:55

Ahoj Cinq, tak jste prece neco koupili. Salon uz snad budete mit vybaveny :-) Ke zlutopiskove by se hodila hneda, nejaka svetlejsi, nebo i ta zluta. Ja jsem se divala a prodava se to i tady a pripada mi to levnejsi, videla jsem to za $164, tak to je porad lepsi nez v tom obchode, cos psala ty. Uz jsem to Dannymu ukazovala, ale nejak nadsene se na to netvaril :-)

To slysim hodne casto o tvrdnuti briska, to ma dokonce nejaky nazev, nejaky syndrom. Ale jeste jsem neslysela, ze by na to holky braly leky. Tak se snaz odpocivat, dcerce narid hladit brisko a priteli taky. Jak se vlastne jmenuje pritel?

My se dnes chystame do muzea, tak jsem zvedava, jak to dopadne :-)

Hezkou nedeli, Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.3.06 16:58

Zanet u nas to maji za 159euro,takze je to taky levnejsi :D ukazala jsem to priteli,moc se mu to nelibi,ale my jsme fakt dvojka :D my se vzdy nejak domluvime a rikal,ze pokud to budu chtit k narozeninam,tak zadny problem 8O je to zlaticko.....ale jeste o tom budu uvazovat,stejne bych to chtela koupit az po tom co bude salon hotovy :D abych videla jak se to tam hodi.
Na tvrdnuti briska jsem dostala magnezium,pry to pomaha :D tak nevim,bere to pry skoro kazda tehule.......
Jinak pritel(Bruno) hladi brisko porad a dcerka taky :D dokonce uz i vecer pozorujem,jak se hybe(moje brisko) kdyz kope.....

Uzijte si muzeum,do jakeho jdete?
My jsme se byli projit trosku u reky,podivat se na lode :D

Taky hezkou nedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.3.06 20:07

AHOJ HOLCINKY - krásný nedělní večer. JAARO je tu..co říkáte??? :D :D :D

CINQ:
CHACHAAA…tak to se mi líbí!! :twisted: :lol: U nás v salůůůnu právě vysedává manžílek a pracuje na PC :lol: :D :wink:
S tím tvrdnutím…bud hodně opatrná. Prý je to opravdu normální. Já prostě nepoznám, jestli mi tvrdne nebo ne…mamka se ségrou se mi snažily to před měsíci popsat- že prý to ZARUCENE poznám, ale zatím se mi nic takového nepřihodilo…asi jak mám celkově takové pevnější bříšní svalstvo, či co..nevím…Tak držím palečky, at to brzy ustane. Ale koukám, jak ty letíš . to je fičák 8O :D Už jednadvacátý týden, panečku.
BRUNO je krásné jméno :wink:

ZANET:
Ahoooojky.....jak se máš??? Tak už jsme vás trošku dohnali s tím sluníčkem. Od příštího týdne slibují 15 stupínku - tak uvidíme.
Dneska mě celý den zlobí PC - tak doufám, že ted nezkolabuje. Raději to rychle odešlu a budu pokračovat v dalším příspěvečku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.3.06 20:15

ZANET:
Ted jsem objevila ještě jeden tvůj příspěveček, který mi nějak unikl… :oops:
MOOC se omlouvám, že jsem nereagovala…
NO- fakt v červnu mi je 30!!!! To jsem vykopávka, co :lol: :lol: :lol: JOjoooo…letí to jako ďas!! :D Byla jsem v US jako studentka. Tenkrát jsme byli po revoluci první - 3 mladinký studenti, kteří vůbec takto vyjeli do US. Až za rok se vše rozproudilo a dnes už je to prostě normáálka…Je to ale tak dávno, že už myslím, že to ani do mého živůtku nepatří :lol:
A co ty??? Takže ty už budeš navždy v US? Není ti smutečko??? Ale když je láska…jojo ta přes OUŠNY přenáší. :wink: :lol: :twisted:

CINQ:
Nááádherně jste nakoupili - jen co je pravda!!! :D :D :D Parádička. To se vám to bude bydlíínkovat. :D :D
My jsme štastní - jako v pohádce. Včera jsme vytvářeli věšákový kout v předsíni a pak jsme se vrhli na bordury v pokojíčku malinké princezny. Mají merunkový podklad a na tom jsou různá zvířátka. Šlo nám to báječně - nám se odjakživa spolu náramně pracovalo - proto máme vlastní společnost :wink:
Já dám nápady, manžílek logiku a techniku a dílko je zgruntu hotovo :D :D

HOLCINKY - moc vás všechny zdravím a přeji vám nádhernou dobrou nocičku a sladounké sníky. papa a HURAAA JAROOOO.

Musím se vám pochlubit - dnes ráno jsem objevila žluto-červené poupátko tulipánku v našem květináčku v okně a kolem dokola samé zelené prdýlky…tak to vše tento týden asi pokvete…JUPIIII..já mám z toho takovou radůstku. Furt chodím kolem a sleduju… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.3.06 01:31

Ahooooj :-) Tak jsme meli super den. Byli jsme v muzeu podivat se na expozici King Tut (Tutanchamon, tady je web: http://www.kingtut.org/ ), bylo to super, akorat tam bylo strasne moc lidi. Ale ty vecicky tam byly moc pekne. A pak jsme byli navstivit holku, kterou znam jen z emimina, jedina Ceska, s kterou jsem se tu seznamila a dokonce potkala. Ma male miminko, tak jsem si hned chovala, ale maly byl tak malicky, ze jsem skoro nevedela, co s tim. :-) Danny mi to taky hned rikal, ty chces bejby, ale nevis, co s tim… tak jsem mu rikala, ze se svym vedet budu! Ja tu zadne Cesky blizko nemam, takze to pro me byl docela zazitek. :-)

Cinq, magnezium ti neuskodi, je to jen mineral, a taky je to dobre na krece, takze papkej. To je hezke, jak sledujete to brisko, jak se hybe, to musi byt fakt hezke.

Varenko, ty me porad prekvapujes. Takze tebe vybrali z cele CR jako mezi nejlepsi 3 studenty, abys mohla studovat v USA? Klobouk dolu! :-) Znam teda jeste jednoho kluka, co byl taky na rok v USA, ale nevim, jestli je stejne mlady jako ty. :-) (Jsi mlada, mne uz bude v kvetnu 33. Ze jsi taky blizenec?) ;-)
S tou Amerikou, ja nevim, ja bych se hned prestehovala do CR, ale Danny je American, cestina je pro neho fakt tezka, ale uz jsme o tom mluvili, ze bysme se treba jednou prestehovali, aspon na cast roku. Ale to je jeste v daaaleke budoucnosti. Zivot v USA ma sve klady i zapory. Ale moje laska je tady a znas to… sla bych za nim az na konec sveta :-) (Jo a mne se s Dannym taky dobre spolupracuje, taky mame firmu :-) )
Konecne jaro? :o Tak to vam moc preju! Uz bylo na case :-) 8)

Hezky novy tyden :-) Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.3.06 09:01

Ahoj Holciny :D krasne pondelni ranko vsem a slunicko :D dneska na m tu sviti uz od rana :D tak jsem se mrkla na ven.teplomer a mame 12stupnu 8O jaro uz je tady(doufam) :!

Varenko s prvni dcerkou jsem taky nevedela co je to tvrdnuti :) vsechno bylo v poradku(dokonce jsem i 8dni prensela,takze mi ho vyvolavali) a nemela jsem ani poslicky…
Jak vypada pokojik princezny?Dodelali jste to?My chceme udelat oranzovo-zeleny(takova ta pekna svetla zelena)
Koukam,ze mas rada hodne kyticky :D u nas je kazdou nedeli trh…zviratka,jidlo,obleceni,cokoladky :D a taky kyticky,vzdy si jednu koupime a kdyz odkvete,tak ji davame tchyni na zahradu(uz to tam ma plne kytek :D

Zanet tak muzeum bylo moc pekne :D taky bych nekam sla,mame tu muzeum panenek,tak tam asi taky zajdu…Jinak to muselo byt super videt nekoho z CR…ja tu za celou dobu videla jenom jednu holcinu a to tu byla jenom tyden.
A ty jsi blizenec?My jsme s dcerkou taky…

Laura me to docela nahnalo strach,to tvrdnuti;protoze mi to prislo jak kdybych mela jit uz rodit…a predtim jsem to nikdy nemela,tak jsem byla trisku mimo.
Jak je malymu?Uz je to lepsi?

A jeste holky,to ja jsem asi pekne kure pro vas 8O s tim vekem.....vzdyt me je teprve 24let :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.3.06 10:28

Holky to je pro vas......at uz je JARO :!

http://soleilimg1.free.fr/…/ange130.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová