Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
21.3.06 15:06

CINQ:
moooc děkuju za nápovědku. Po 3.pokusu jsem to vzdala. Normálně by to muselo být naprosto jednoduché, ale mně to zkrátka nejde… :oops: :oops: :oops: :evil:
No nic…ty obrázky schovám a při nějakém uspěšnějším dnu se pokusím je sem dodat. :lol: :wink:
Dneska jsem nějaká … nesvá…asi hormooony… :oops: :twisted: Nevím, co bych … a co bych ne…jestli mi rozumíš… :oops: :roll: :lol:
Zašla jsem na menší nákupek a furt se nemůžu přinutit efektivně popracovat. Chtěla jsem původně jet do centra..ale to taky nevím…
Jojo…třeba ještě dostanu vzpruhu :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 15:33

Varenko tady byla i diskuse primo na toto,neco jako…jak vlozit(vkladat) fotky do prispevku…nejsem si ted vubec jista,jak se to jmenovalo 8O ale taky si vzpominam,ze ty obrazky nebo fotky musis mit nekde na internetu nebo fotoalbum…v pocitaci co mas fotky,tak ty snad nejdou,ty muzes dat jenom do toho alba…

Jeste jednou…takze na obrazek kliknes pravou stranou mysi,potom najedes na propriete(je to ta posledni polozka snad) zmacknes uz normalne levou stranou mysi,objevi se okynko a v tom okynku si najdes adresse a tu adresu okopirujes.....kdyz to mas okopirovane tak to vlozis do zpravy co tu piseme…
TAKTO:
vzdy tam musis dat to ,,img,, a tim to i zavrit…takto

no a potom uz by to melo byt.....tak to muzes zkusit jeste jednou,jsem zvedava baba :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.3.06 16:21

CINQ:
já když kliknu na obr.-pak properties---tak tam nemám žádný „addresse“ :? :cry: :evil: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 16:54

Varenko a mas tu fotku na internetu nebo v pocitaci ulozenou u sebe?Protoze jestli ji mas u sebe v pocitaci,tak to nepujde :( to ji musis dat jedine do alba a pak z alba ji muzes presunout sem…jinak nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 19:37

Varenko tak jsem to nasla......Presne takto je postup,jsem to okopirovala :lol:
1. Musíš jí mít někde na internetu. Klidně v emimi fotogalerii.
2. Klikneš na ní pravým tlačítkem a vybereš Properties
3. Tam najdeš adresu fotky - Address - a zkopíruješ si jí pomocí CTRL+C
4. Jdeš do diskuse, vložíš zkopírovanou adresu pomocí CTRL+V, označíš si jí a klikneš na ikonu Img nad psaným textem (tam, kde se mění písmo a tak…)
5. Pomocí náhledu si zkontroluješ, že fotka je vložená tam, kde jsi chtěla a příspěvek odešleš.

jinak ta diskuse je tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.3.06 21:05

Cinq, normalne te obdivuju :-) Ja uz bych to vysvetlovani davno vzdala. Jsi velice trpeliva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.3.06 10:32

CINQ:
Krásné dopoledníčko. MOC MOC ti děkuju za to vysvětlováníčko.
Jak říká ZANET - až obdivuhodné.
Necháme to být---zatím. Prostě mě se „addresse“ neukazuje. Jsem asi opravdu uplný IT hotentot.
MOC MOC ti děkuju a nezlob se. :oops: :( :lol: :lol:
Až budu mít den, tak to zkusím znovu. :wink: Doufám, že jsem tě tím moc nevyčerpala… :lol: :twisted: :oops: :wink:

A jak se máš???? Co na dnešek chystáš???

HOLCINKY, tam jsme se probudili do bílé PRAHY…děs běs. To jaro fakt snad nikdy nepřijde.

Chci vám popřát nádherný den a určo JUKNU..co je tu nového. :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.3.06 11:05

Dobre rano vsem…nebo spis poledne :lol:

Zanet vsak kdyz ja jsem chtela pomoc s metrikem,tak mi Varekka pomohla :D
A jak se mas????

Varenko to neva,nekdy priste :wink: jinak u vas je zase snih :?: 8O :?: to se toho jara nedockate......my tu mame tech 12stupnu a je zatazeno…Jinak dcerka je doma(kazdou stredu tu nechodi do skoly 8O tak pujdem do parku odpoledne,jestli nebude prset :D

Jinak jsem se uz bavila po ranu,pritel mi psal,ze je zablokovanej na dalnici prasatkama 8O :lol: pry se prevratil nakladak plny prasatek a ted tam kvikaj a behaj (ty prasatka :lol: no pry je to legrace…a ja zase nic nevidim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
22.3.06 21:22

Ahojky,
tak se zase po delší době ozývám. Včera na ultrazvuku doktorka nic neviděla, tak mě vzala krev a píchla injekci. Prý pokud to nebude těhu tak do 3 dnů dostanu menses. Dneska byly výsledky a těhu to sto procentně je. Jenom musí vyloučit jestli to není mimoděložní. Může to být i velmi brzké těhotenství, které není zatím na ultrazvuku vidět. Zítra jdu na vyšetření na Obilní trh do porodnice a uvidí se. Tak mám zatím moc velkou radost a snad se mi zítra neskazí. Tak držte pěsti, pak napíšu co a jak.

Varenko u vás v Praze sněží, snad to nepřijde do Brna, už mám té zimy plný zuby.
Lauro - Dubhaston jsem brala v minulém těhotenství a doktorka říkala, že je na podporu těhotenství, i pokud se o to člověk snaží. Ta menses plus mínus čtyři dny je podle mě normální.
Cinq ten kočárek je fakt dobrej, ale nebude malej (myslím prostor uvnitř)? Já jsem vybírala co nejdelší a měla jsem problém v 1/2 roce do něj malou dostat. Dneska jsem ráda, že sedí, v leže bychom se tam už určitě nedostaly. A jak se ti líbí ve Francii?

Pa a zatím se mějte Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.3.06 08:24

ahojky kočičky, přeji krásný den!!! Tak už máme půlku týdny za sebou a před námi už jen dnešní den a pak super den - páteček a máme tu víkendík!! Hurráá. Jakpak se všechny máte?

Laurinko, Duphaston je opravdu jen na srovnání cyklu a na to, abys dostala mršku kdy máš a na podporu těhotenství, tzn., že pokud bys měla ovulaci, tak aby se embrijko udrželo. Bere se v druhé polovině cyklu, tedy až po odezněné ovulaci. Já Duphaston brala a je opravdu jen na srovnání cyklu a udržení případného těhu. No a Clostilbegyt a ten je na vyvolání ovulace, ten se berou na začátku cyklu (také jsem brala). No ale tak dr. snad ví co dělá, uvidíš. Víš podle mého je pořád lepší mít menší hladinu hormonů, než vyšší. Protože když máš hladinu nižší, je spousta hormonů, které ti mohou dodat uměle tak, abys hladiny měla v pořádku a otěhotněla. Já mám druhý případ, kdy mám hladiny strašně vysoké a na to léky nejsou, ani léčba, prostě mám smůlu a ovulaci už mít prý nikdy nebudu. No tak já ti dám návrh, co kdybychom my dvě ty naše neposlušné hormony nějak spojily a pak bychom měly obě krásný průměr, co ty na to? :lol: :lol:

Brum, potichoučku gratuluji a jsem netrpělivá na tvé dnešní výsledky, ozvi se nám ju? :P

Cing, fakt hezký kočárek, už jsem na něj koukla při první odkaze, který jsi nám sem posílala. Já bych se také jen bála, že mi dítko hned odroste a po 2 měsících bych kupovala nový, ale ty určitě víš, jedno dítko už máš :D:D Každopádně do něj jdi. Myslím, že kočárek, který si každá z nás vybere, je prostě úžasný a měla by si ho koupit :D

Zanet, jak se daří? Jaké je u vás počasíčko?

Holčičky, u nás nic nového, za týden a kousek už pojedeme na dovču, strašně se těším :D Mějte krásný sluníčkový den a brzy papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 10:22

Ahoj Holciny tak vsem krasny slunecny den :D :D

Brum a Sasula tak kocarek je v poho :wink: mam to vse zkontrolovany a vyzkouseny,uz jsem ho byla zkontrolovat v obchode.....sportak je prostorny(to jenom na obrazku vypada ze ne) a korbicka je velka jako u jinych kocarku......takze zadne strachy nema :D a jak jsem psala,je to laska na prvni pohled…z me strany :lol:

Brum tak drzim palecky,at vse je ok,mimodelozni tehu jsem mela :( neni to nic prijemneho,tak verim,ze u tebe to bude v poradku :wink: pak nam dej vedet.....
Jinak ve FR se mi libi a hlavne ted.....slunicko,teploucko,uz tu mame 15stupinku :lol: ale styska se mi po CR 8O

Sasulo ja ti tak zavidim tu dovolenou :oops: taky bych jela.....pristi mesic leti dcerka do CR na tyden,tak mozna se pojedem podivat k mori na vikend(u nas ve FR) 8O :D udelat romantiku,kdyz budem jenom my dva :oops: :lol: teda tri,ale to jedno se jeste tolik nepocita.....

Varenko kdepak jsi :?:

Jinak jsem precetla,ze Myska uz ma miminko,je i fotecka v galerce u dubnat.....je nadherny ten jeji Martanek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.3.06 11:08

Sasulko,

díky za info-taky si myslím,že je to spíš na urovnání cyklu,nicméně moje dr. je vážně odbornice na dané téma,takže jí opravdu věřím a nepochybuji.Jinak ještě doplním-cysta zmizla :D . Ovulace se mi ztratila nevímkam hlavně prý díky stresu,co mám v práci a díky tomu pak samozřejmě nejen v práci :cry: .Takže sice mám tohle,ale dokud se nesklidním,tak budu jako v začarovaném kruhu.Koupila jsem si sice čaj na nervy,ale nevím,kde jinde hledat řešení-teď se těším,že bude konečně teplo a budeme moct třeba na brusle nebo zkrátka něco dělat a ne jen válet se doma,nakupovat a chodit „vyvenčit“ malého na 10min okolo domu.Ještě říkala,že by mi mohla dát HA ale taky že by se mohlo stát,že by zmizela i ta malinkatá hodnota,která tam je terazky.Tak uvidíme no,každopádně se nesmím stresovat-lehce se to řekne i mě,ale hůř se mi přemýšlí o tom,jak to udělat.V práci pomalu už nekomunikuju,dělám si jen svou práci a to co mi kdo řekne,že mám udělat-radši.Soukromí nechávám přede dveřmi účtárny a do soukromých rozhovorů hl.úč.s ostatními se nezapojuji aby nevznikla sebemenší záminka k útoku a pomluvám,co jsem kde řekla nebo neřekla.Neznáte někdo bylinky na nervy?Mám zatím čaj na spánek a nervy od Teekane,jenže např.dnes jsem ani neslyšela kdy malej v noci přišel a navíc jsem ráno zaspala :oops: :?
Sasul je mi líto,že máš tak drsnou dg.,že ti doktoři řekli,že léčba nelze a že je to konečná fáze.Nejde ty hormony snížit nějak jinak?Jsem absolutní laik,ale když můžeme hladinu hormonů zvýšit tak jde snad i snížit ne?No je mi jasný,že když to říkají dr.tak asi by měli mít pravdu,ale stejně mi to nedá.Sportem se taky nic nestane?nebo nějakou jinou činností,úpravou jídelníčku…?Ale jak říkám,zázraky se dějí a i tam,kde dr.zlomili s definitivní platností hůl,se zadařilo a tak přeju i Tobě
 Laura

• Citovat
  • Upravit
221
23.3.06 13:02

Laurinko, děkuji ti za zprávičku. Tak tedy ohledně té antikoncepce, vím, že to občas doktoři doporučují ji na chvíli začít brát, aby se to upravilo, ale nemyslím, že je to vhodné, když se někdo snaží otěhotnět, tak proč brát zbytečně antikoncepci, nehledně na to, že mi bylo řečeno v centru, že antikoncepce srovná cyklus i tomu, kdo ho jinak nemá a je to všechno umělé - není tedy ovulace a to samé s mrškou - ta také není ta pravá jako by měla být a je bez antikoncepce. Takže já si myslím, že na srovnání je opravdu nejlepší ten Duphaston a nebo Utrogestan. No a jinak určitě to je z těch nervů, víš mě se ty hormony všechny rozházely loni v březnu, měla jsem nějaký hodně deprese v rodině, no síla a od té doby se to se mnou veze. I když jsem teď zklidněná, tak se to pořád neupravilo. Takže ono se to opravdu lehce řekne, uklidněte se, ale to jen tak nejde. Myslím, že čaj je spíš takový podpůrný psychologický prostředek. Často zabírá už jen ta víra v to, že to pomůže a rozhodně nikomu nikdy čaj neuškodil. Ale jinak o žádném čaji nevím, který by ti mohl ještě pomoci. Na druhou stranu zase stresy v práci pomohou (je to blbé tak psát, ale myslím, že je to tak), že člověk nemyslí a tolik se nesoustředí na otěhotnění. Víš, tolik na to nemyslíš, neupínáš se na to, třeba tak jako jsem se upínala já. Pořád to sledování těla a vymýšlení příznaků a tak. No ale samozřejmě všeho dost škodí že jo. Lauro, přeji ti už víc klidu (i když se nebudeš zapojovat do soukromých hovorů kolegyň, věř, že si kdykoli cokoli na tebe najdou - vlastní zkušenost) v práci a ať brzy k tomu ještě najdeš // ! Přeji hezký den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
23.3.06 14:34

Ahoj holčiny,
tak zatím je stále pozdezření na mimoděložní těhotenství. Zítra na 90 % nastupuji do nemocnice. Dneska musím rychle dodělat jedno daňové přiznání paní co jí dělám účetnictví. Pak navařit pro malou, maželkovi dát pokyny a hlavně zítra mu případně nechat napsat ošetřování člena rodiny. Bude muset být doma s malou, do nemocnice mě ji nevezmou. No a musí zvládnout v noci nekojení, protože dodneška jsme tak 2 za noc kojily. No třeba nebudu muset nastoupit, to se uvidí zítra podle výsledků. Jak se dostanu pak k počítači tak vám napíšu. Musím jít dělat abych všechno do večera stihla. Pa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 17:53

Brum je mi to tak lito :( doufam,ze vse bude v poradku a bude to jen podezreni,drzim ti palecky a myslim na tebe.....jak jsem psala,byla jsem mimodelozne tehotna taky a neni to nic prijemneho,kort kdyz jsme se snazili tak dlouho o mimi,pres ro k a pul.....ale verim,ze budes v poradku :wink:
A manzel to zvladne :wink: a dcerka taky.....
Tak hodne stesti a neco pro tebe…
 http://st.blog.cz/…y/507317.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová