Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
14.3.06 18:59

Ahoj Holky tak jak se mate?To jaro nam nejak nechce prijit letos…my tu mame jeden den 15stupnu a druhy zase 0stupnu,uz tomu vubec nemuzu verit 8O :?

Gabrielle miminko je vazne krasny :D a ta fotecka na metriku…proste super :! :D

Holky a tady neco pro usmev a aby tu uz bylo slunicko :D

http://im.lide.cz/…-2118843.jpg

Hezky vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
14.3.06 19:36

Gábi Neo má dva roky a 5 měsíců… :wink:
Strašně se mu začaly líbit psí slečny, ale zatím jsme žádnou nevěstu nenašli…

Varenko ahojky, metříky letí jako divé, koukám, že už jsi překročila třicítku :lol: Já už taky začínám 18 tt ani tomu nemůžu uvěřit… :wink: Cinq jak je? Všechno dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.3.06 19:43

Noggie tak vis jak :wink: tehotne…zacinaji me bolet zada a to poradne (jsem totiz pribrala 11kg,ale vse je jen v pupku a v prsou) ale jinak vubec nevim kam 8O protoze nozky a zadek mam stejny :D
Ted 30.brezna bych mela jit na velky ultrazvuk,tak doufam,ze vse bude v poradku a ze mi reknou,ze to bude holka :D
A jak se mas ty?To nam to ale utika co?Uz tu mame polovicku za sebou…

A kdy se dockame fotecky? nebo uz ji nekde mas a ja ji jenom prehledla :?: 8O :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.3.06 09:37

KRASNE RANICKO :P :P

Ahoj holčinky,
tedy tady se to stkví nááramnými barvičkami, metříky a fotečkami.

GABINKO:
tedy ta tvoje kráska je taaaak nááádherná. Furt se na ní nemůžu vynadívat. Užasná. Napiš mi prosím, jak se cítíš po porodu a tak vůůbec…Moc na tebe vzpomínám a říkám si, jestli já to takhle skvěle zmáknu..fakt se nám to blíží.

NOGGIE:
tedy ty letíš!!! :P Máš pravdu, že je to fakt tehu-fičák! :twisted: :lol: Už si přeju mít po porodu - žádný div, co ??? :twisted: :D Představ si, že jsem si v neděli vzala do rukou knížku o tehu a četla o porodu a všechny věci okolo a udělalo se mi normálka fyzicky šouflík…málem jsem začala blinkat. To se mi fakt ještě v životě nestalo :oops: :oops: :lol: Tak jsem knihu OPET zaklapla a nevím nevím…kde ty info seženu, když mám takovéhle oučinky!!! :lol:

CINQ:
jéééééééééééééééééééé…tedy ty máš krásný metříky…uplná závistička. Kde jsi to sehnala???? :P :D :D :D
Nááádhera. MOC gratuluju. Krásně se nám to tu zabarvilo :D :D
Budu moc držet palečky na UTZ. Já jdu na velký 31.3. - tak snad něco uvidíme. Minule na tom starým monitorku v nemocnici v Krči jsem já osobně malinkou hledala LUPOU!!! Navíc když dr.otočila monitorem směrem ke mně, vše zezelenalo…tak snad naše princezna nebude žabička!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
S tou váhou je to opravdu individuální. Furt jsem ještě neviděla všechny tvé fotečky - jen ty bezhlavé :twisted: , takže jsem si jistá, že to skutečně jde u tebe do bříška a prsou. U mě se to tak pěkně rozkládá všude, takže třeba nemám tak vystouplé bříško, ale celkově to má kam se ukládati :oops: :lol:

HOLCINKY…moc vás všechny zdravím a přeji vám nádherný den. Já se jdu vrhnout na žehleníčko a pak popracuju a pak zajdu ven. No, jsem BUSY WOMAN! :twisted:
Myslím na vás moc a moc a dneska určo ještě JUKNU. Zatím papa a pozdraveníčko od nás obou s princezničkou. :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 10:05

varenka tak to jsem rada,ze je ti lepe :wink: knizky o porodu moc necti,ono to tam je kolikrat tak napsane,ze by jsi si to ke konci tehu rozmyslela rodit :D me vsichni pred porodem me dcerky rikali ty historky,jak to boli atd…mela jsem takovy strach a vis co?Kdyz zacali vztahy,tak jsem to ani nepostrehla 8O vubec me to nebolelo,proste to bylo jenom nepohodlne a toto zacalo v noci a vsechno jsem skoro zaspala,potom okolo 9hodiny ranni jsem prisla na kontrolu a doktor mi oznamil,ze budu rodit 8O a o hodku pozdeji byla dcerka venku 8O ani jsem to nepostrehla :lol:
S tou vahou to beru v normal,poprve jsem pribrala 18-20kg :oops: do 6mesicu jsem vse mela dole (zpatky na mych 50kg/173cm) takze ted jsi z toho hlavu taky moc nedelam :D ale moje Dr. jsi ji dela,pry budu tlusta 8O ale hlavne,ze nez videla moji vahu,tak mi rikala,jak jsem porad stihla a mam moc krasny brisko :D no,nevi co chce…
Ty chodis do krce?Ja jsem bydlela 10minut od nemocnice a chodila jsem tam taky :D spousta lidi si na ne stezovala :? ale ja byla spokojena,doktora jsem mela moc hodneho a vsichni byli moc hodny :D
Jinak uz mam fotecku i s hlavinkou :D jestli chces mrkni se,jsem tam i s pritelem a mam tam i dcerku......je to v srpnatkach a musis se vratit o stranku zpatky snad......
Jinak muj novy metrik se mi moc libi taky…je takovy tehotny…
To jsem se ale rozepsala…uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.3.06 10:56

CINQ:
Jéé, opravdu nádherné fotečky. Deniska je nádherná. Podle jejího obličejíčku jsem tak odhladla, jaké má rysy maminka - neb jsi nám dala fotečku, že by si jeden musel vzít dalekohled. :lol: :lol: :lol: :wink:
Nechodí dcerka na balet??
Jste obě krásnoučké a přítel veliký sympaták :D :D - zkrátka štastná rodinka :D :D :D
No, to jsem ti chtěla říct, že velmi hubené maminky naberou klidne 20kg a pak to samozřejmě mají hned dole. Myslím, že je to prostě příroda - tělo to musí zvládnout a to s téměř podváhou jde těžko :wink:
A jaké je u vás počasíčko??? Tady je to děs běs!
No, já zatím o Krči závěry nedělám. Fakt je, že když jsme tam byli loni na pohotovosti na UTZ, tak to bylo nádherné, a proto jsem vlastně Krč zvolila. Ted při normální provozu jsem byla 2× docela v šoku!!!! Ale uvidíme…vše je o lidech. No, s průběhem tvého prvního porodu jsi mi dodala hooodně odvahy, síly a optimismu - moc díky :wink: :twisted: :D Kéž bysme tak dopadly všechny, co? :wink:

tak já se jdu pustit do prácičky. Už mám vyžehlíno..i protažíno..tak huráá do toho… :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.3.06 13:32

Varenko tak stou foteckou mas pravdu,ale v pc u me je velka…to jenom tady je miniaturni :D priste se polepsim :D
Jinak dcerka dela karate a moderni tanec :D a pristi rok chce jeste atletiku 8O tak nevim,bude si muset asi vybrat co chce,prijde mi to hodne na jedno ditko :?
Jinak jeste k tomu porodu :wink: po druhe to pry jde lepe 8O tak to uz ani do porodnice nedojedu :lol:
Jinak pocasi jak kdy…dneska 8stupnu se slunickem,vcera 0 stupnu a mrzlo a pred tim 15 stupnu a bylo to jenom na svetr…vubec to pocasi nechapu :?
A stou nemocnici,je to opravdu o lidech,radeji budu rodit v nemocnici,co neni uplne nova a nejmodernejsi,ale doktori a sestry budou prijemny,nez v luxusni nemocnici,ale s protivama,ono se to pak odrazi i na tom porodu a toho celeho zacatku starani se o mimi :wink:

Jinak holciny,neznate nektera internetovy obchod,kde to posilaji i do ciziny?Potrebuju si objednat par veci,co tu nemaji 8O treba takova obycejna zavinovacka,ta tu proste neexistuje,zimni pytel takt ne a treba i hadrove pleny na utirani nejak nemuzu sehnat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
15.3.06 16:52

Ahoj holky,
strašně dlouho jsem se Vám už neozvala ani nenakoukla, tak doufám, že jste na mě ještě nezapomněly! :) Mám toho teď opravdu hodně, práce nad hlavu, ale baví mě to, takže si ani nestěžuju. Akorát nemám moc času brouzdat po internetu. Bříško už mám pořádné, už opravdu nezapřu, že jsem těhule, všímají si toho i cizí lidi - a hlavně taky zákazníci, což mi připadne divné, ale je to sranda. Strašně už se s manželem těšíme, až bude naše mimčo na světě. Čím víc se to blíží, tím víc se nemůžeme dočkat. To těhotenství je ale dlouhé!

No nic, nevím, kdy zase nakouknu. Ani nevím, co je u Vás nového - než bych ty příspěvky prošla, tak by mi to zabralo několik hodin :D Tak se mějte hezky a zase někdy ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.3.06 00:01

Ahojky babulky. Tak mame za sebou 1 mesicni kontrolu a jsme preockovani proti (ted jsem chtela napsat, ze proti vztekline :lol: :oops: ) proti hepatitide B. Prvni injekci jsme dostali v porodnici a druhou ted. Mala rvala jakoby ji na noze brali. Manzel ale rikal, ze ji ta jehla malem tu nozicku probodla. Ja ji odmitla drzet, tak musel manzel. Me nevadi, kdyz by to delali me, ale na malou jsem hakliva. Jinak jsme ok.

Verenko, po porodu se citim dobre. Trochu me boli ten nastrih, ale nic co by se nedalo vydrzet. Jeste mi nevypadly vsechny stehy (zatim jen dva, alespon ty jsem zaznamenala).
Pokud jde o studovani porodu, tak jsem taky pro - vykaslat se na to. Tvuj porod bude zase uplne jiny. Kdyz ti reknu ze jsem rodila 36h, tak se nejspis zdesis, ale to neznamena, ze se to stane tobe. Byly to docela muka a kdyz mi rekli, ze to mozna bude trvat 3 dny, tak jsem myslela, ze vyskocim z okna, a manzilkovi jsem nekompromisne oznamila, ze na dalsi deti muze klidne zapomenout, protoze tohle je posledni. Uz behem faze tlaceni jsem ale vedela, ze neni. Kdyz mi dali malou do naruce, tak jsem vedela, ze tohle chci zazit znovu. Je to opravdu pocit, ktery ti vynahradi vsechnu bolest. Ano, porod boli a ne zrovna malo, ale da se to vydrzet a stoji to za to.Urcite to zvladnes. Ja se taky bala a to jsem zadne pribehy o porodech necetla. Asi je to normalni, ale jsem si 100% jista, ze to zvladnes na 1. Nejsem zadna hrdinka ani zadny borec a zvladla jsem i tenhle ne zrovna lehky porod. Jsem rada, ze se ti mala Adriennka libi a pockej teprve az uvidis tu svoji princeznu. Normalne nebudes chtit prestat rodit. :lol: Behem kontrakci si asi budes myslet neco jineho, ale az moc brzo te to prejde, to se v:,–(. :wink: Pokud te neco konkretniho zajima, tak se klidne ptej, ale ver, ze to zvladnes i bez studii a budes rada, ze jsi to mohla zazit.

Cinq, jdu mrknout na fotecky.

Noggie. tak nevestu hledate?!! :lol: Nase Maggie ma neco pres 15 mesicu. Mame jeste fenecku maltezacka Cherry, ale ta ma uz 7 let a narozdil od certika Maggie, je moc hodna. :lol:

Vsem dekuji za pochvalu Adriennky!!! :wink:
Manzilek se ted chodi divat na fotku, kterou mi nechal vytisknout ve velkem a ja jsem si ji zaramovala a povesila na zed a rika, ze je umelec. Ja abych ho poskadlila, tak jsem mu na to odpovedela, ze s tema fotkama nadela a on mi vysvetlil, ze nemluvi o te fotce, ale o tom co je na te fotce. :lol: Vazne jsme na malou pysni-ostatne jako kazdy jiny rodic. A to jsem si v tehu rikala, ze co kdyz se mi mala nebude libit a budu zklamana - jsem blba. Dnes vim, ze to neni mozne. Mejte se krasne. Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 00:41

Ahoj holcicky, ja mam taky furu prace, ale precist vas stiham vzdycky :-) Tady je krasne, uz zacina leto :-( Zima na Floride je mnohem prezivatelnejsi, aspon pro me.

Cinq, ty uz mas pulku tehu za sebou, ze jo? To fakt leti, jak blazen. Pane jo, ty jsi tak stihlounka? Na tobe nejakych 20kg nebude ani poznat :-)
Dcerka toho dela fakt dost, se divim, ze to vsechno stiha. Ale je to dobre, lepsi nez kdyby nemela zadne zajmy.

Varenko, tobe se to uz taky krati :-) O porodu si radsi nic necti, stejne to vsechno zapomenes, az se pujde na vec. Ale neboj, nejak to zvladnes. Ty uz nemas Alexandru, ale Sasenku? To se mi asi libi vic. Princezna se tam nevleze? ;-)

Lauro, s tou susickou ti moc neporadim. Ja tam rvu skoro vsechno, krome podprsenek a nejakych jooo haklivych halenek (ty mam asi dve):-) V Americe se prevazna vetsina veci dela do susicek. Zkus to nejdriv jen na vzduch a pak postupne pridavat na teplote a vzdycky po chvilkach to kontrolovat. Je fakt, ze jsem tam soupla vlnenou zimni cepici a pak jsem ji soupla rovnou do kose, protoze se zmensila na trpaslici velikost. Takze vlnu bych tam asi nedavala nebo jen na vzduch nebo na slaboucko.
Co ses dozvedela z krve, uz vis, jak to s tebou vypada? Co ta cysta? Dej urcite vedet.

Marketko, diky, ze se na nas prijdes obcas podivat. To je hezke, ze se tak tesite s manzelem na miminko, ale tak to ma byt. Za chvilku se dockate :-)

Gabi, jak se mas? Uz mas zabehly nejaky rezim? Kolik naspis hodin denne?

Sasulko, a co ty? Kdepak se toulas? Co noveho? Jak se pejsek tesi na hory? Dnes jsem jela na postu a souseduv pes sedel v trave, tak nejak divne, tak jsem couvla a koukam na neho, on ze zeme zvedl nejaky kus mrsiny a pysne s tim utikal domu :-) Sousedi museli mit radost :-D

Hezky den, mejte se krasne. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.3.06 00:47

Jee, Gabi, ja jsem te nejak prosvihla. Super, ze ses ozvala. Vidis, na to jsem uz taky pomyslela, ze co kdyz se mi narodi kluk a ja ho nebudu chtit nebo se mi nebude libit, treba mu budou odstavat usi nebo tak :-) Tak diky, zes me uklidnila. Fotecka je moc hezka, je to fakt, ze je to tim, kdo je na ni :-) Mate byt na co pysni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.3.06 04:35

Zanetko, tak sousedi vazne museli zajast nad psim ulovkem. Nase Maggie jednou dotahla z venku zdechlou vysusenou veverku. Ja jsem myslela, ze vyletim z kuze. Jeste ted me z toho berou mrakoty.
Uvahy o tom, ze se ti TVOJE miminko nebude libit a nedej Boze ho nebudes mit rada, klidne pust z hlavy. :lol: Fakt je to nesmysl. :wink: Jsem 100% presvedcena, ze budes sveho chlapecka s odsatyma usima milovat nadevse a bude ti pripadat, ze je to to nejkrasnejsi miminko na svete. Mozna te na chvilinku zamrzi, ze to neni ta vysnena holcicka, ale hned na to budes strasne rada, ze je to zdravy chlapecek a jeste nez se stihne narodit, tak si nebudes umet predstavit, ze by to melo byt jinak. Fakt jsem se toho taky bala, ale dnes vim, ze to nejde a jedinne co me ted trapi, je obava z toho, aby se ji neco nestalo a preji si, aby byla zdrava a stastna. Kdykoliv se na ni podivam, tak si rikam, jak jsem strasne prastena, ze me neco takoveho mohlo napadnout. :wink: Moc ti preji holcicku(snad jsem pochopila spravne, ze by si ji radsi), ale hlavne ti preji co nejdrive zdrave miminko, at je to cokoliv!!!! me osobne dnes az desi, jak moc Adriennku miluju. Az mi vyroste, tak se zblaznim. :lol: :oops:
Co se rezimu tyka, tak to za moc nestoji. Ja bych rezim mela, ale mala ho sabotuje. Kdyz sectu kazdou trosku, tak vic nez 8h spanku za den nemam, ale diky za ne. Mala mi zrovna spinka v naruci (konecne usnula), tak si jdu vylepsit skorum a mazu se natahnout.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.3.06 07:52

ahojky kočičky moje, mooc se omlouvám, ale v práci jsem sama, kolegyně omarodila a já tu válčím. Je to strašný, tolik práce, včera už to na mne padlo, měla jsem v práci krizi, to už jsem vzteky pomalu brečela. To se mi nikdy nestalo. Tolik práce, omlouvám se, že vás teď zanedbávám, ale opravdu to nejde. Celý den jen civím do pc, v práci na net není čas a doma? To už si chci od pc odpočinout, nehledě na to, že pořád něco děláme a tak si o počítači můžu nechat jen zdát. No já jen doufám, že už budu mít brzy zase klid a trochu si odpočinu. Už se moc těším na hory a Aishinka určitě taky, tedy my jí to ještě neřekli :D:D:D Ta bude koukat! Teď řešíme jen to, jestli si budeme muset ještě dokupovat sněhové řetězy :D No jinak u nás nic nového, tedy vlastně ano, stoupla jsem si na váhu, po několika měsících a to jsem neměla dělat. Normálně jsem holky dostala depku, za toho půl roku co beru ty hormony víte kolik jsem nabrala? 20 kilo!!!! To je strašný!!! A to nejím nic kalorického, o čokoládě a nebo něčem takovém si nechávám jen zdát, tak vůbec nevím, z jídla to mít nemůžu, jím o 50 procent méně než dřív a to jsem nekynula. Musím zahájit hladovku - úplnou :D No včera když jsem to viděla, tak jsem vůbec nejedla, až včera jsem si dala trochu ovocného salátu. Ten jsem si dala i dnes k snídani. To mám teď starosti co? :D:D:D

Gábinko, poraď mi, do jaké fotogalerie mám dát své fotečky příště? Já jsem myslela, že když tam dávalo víc lidí z naší diskuse fotečky, tak že to dělám správně, nerada bych obtěžovala fotogalerii někoho jiného. Blahopřeji ti k miminku, je fakt nádherné!!

Laurinko, s tou sušičkou, my jí sice nemáme, ale měli jsme a když jsem byla u sestry v USA, tak tam mají sušičku všichni, dala jsem tam všechno a nic se tomu nestalo. Rozhodně bych tam však nedávala nic vlněného, silonového a jinak bych tam vrzla všechno. Nejdřív bych to zkusila najemno, na nejmenší výkon a pak uvidíš. Myslím, že to je jako s oblečením, které se nesmí prát. Také peru úplně všechno, kabáty, boty, prostě všechno - na jemno a nikdy se nic ničemu nestalo!

Zanet, ptala ses na vyšetření, jaké bys měla podstoupit až pojedeš do ČR? No já bych jako první podstoupila odběr krve na hormonální profil, to je dost důležité. To se zjistí, jestli máš všechny hladiny v normě a jestli u tebe opravdu probíhá správně ovulace. Pak možná nějaké to zprůchodnění vaječníků, ale v tom ti neporadím, já to nepodstupovala. No já jen doufám, že než pojedete do ČR, tak už žádná vyšetření nebudeš potřebovat :D:D:D

Cing, tak i vy máte tak bláznivé počasíčko? Tak to je fakt bláznivý co. Pošli nám sem trochu teplíčka, přeci jen tam máte tepleji :D

Holčičky, já musím zase makat, ale vrátím se k vám brzy :D Přeji vám krásný celý den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.3.06 09:07

Ahoj žabky, všechny vás zdravím! :wink:
Jaksi se mi nechce pracovat :oops: už aby byl pátek odpoledne. Od včerejška jsem párkrát pocítila v břichu takové divné krátké sevření, píchlo mě z toho vždycky až..až…víte kde :oops: Jestli tohle jsou ty avizované pohyby, tak to mě podržte! Představovala jsem si lehounké miminkovské pohlazení a místo toho zřejmě dostávám šťuchance do nějakého nervu :wink: Dneska už musím donutit manžílka aby mi zvěčnil pupík a hodím fotku do galerie, nějak se mi za poslední týden vylouplo na svět :lol: :lol: :lol:
Lauro když jsem dělala au-pair ve Francii, kde moje rodina měla sušičku, tak jsem taky všechno prádlo cpala do sušičky a všechno to přežilo. Kromě vlny samozřejmě. Šašulko ta váha je způsobena těmi hormony, až je nebudeš brát, tak to zase za nějaký čas spadne dolů. Připomínáš mi mě samotnou po příjezdu z Francie. Byla jsem u dost majetné a obtloustlé rodiny, kde se pořád jenom jedlo. Při mé výšce 180 cm jsem předtím vážila 65 kg, po příjezdu jsem stoupla na váhu a měla 12 kg navíc :lol: A co nejhoršího - už jsem to nedostala dolů :roll: Takže teď jsem „zdravě vypadající“ :lol: :lol: :lol:

Mějte se hezky holčinky ještě nakouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.3.06 09:32

Ahoj holciny teda vy jste to tu rozjeli :D 8O

Ted jsem prisla od zubare,byl moc hodny 8O pry kdyz jsem v tehu tak me nebude trapit :lol:

Gabrille to tvoje miminko je opravdu nadherne :D a fotecky jsou opravdu jak z fotoatelieru :D to bude opravdu krasna pamatka mit takoveto fotecky :wink:

Zanet 20kg maximalne doufam… pritel rika,ze konecne uvidi jaky to je spat s pravou ceskou holkou(mleko a krev 8O a ne pry s kostrou potazenou kuzi 8O :D
A dcerka je trosku hyperaktivni :D ona je moc hodna(kazdy je prekvapeny,jak je ta moje ceska holcicka hodna,protoze deti v jejim veku tu jsou vetsinou ukriceny a neposlouchaj) ale ona se musi porad hybat :D

Sasula tak ti posilam slunicko :D kdyby nedoslo,tak si prosim stezuj na sluzby ceske posty :lol:
Jinak az prestanes brat hormony,tak si myslim,ze to pujde opet dolu a samo :wink:

Jinak holky,ja mam strach,ze to moje miminko bude terorista rodiny 8O to,ze me kope uz od 15tt to jsem velmi stastna,nebo kdyz jsi spatne sednu,lehnu nestacim se poradne najist,to je v poradku taky…ale ze uz me budi druhy den rano po 6hodine,protoze spatne lezim,to uz je moc 8O jak jsem tu psala,mam takovy pocit,ze mi moje Dr. vypocitala spatne datum porodu :? protoze moje tehu priznaky mi zacali minimalne 14dni predtim nez co ona mi rikala......takze mozna bude prekvapena az ji porodim o 2-3 tydny drive.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová