Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
přeji krásné ráníčko holčičky! Děkuji vám všem za podporu, kterou mi dáváte a povzbuzujete!!!
Laurinko, jezdila jsem do CAR, ale tam nám řekli hned, že nemáme žádnou šanci mít své mimi, díky vysoké hladině mých hormonů. Jediná možnost prý darované vajíčko, ale i to bych brý nedonosila. Nato jsem tedy do CAR už nejela a zkusila to u své gyndr., která se snažila s tím něco udělat a nevzdat to, včera jsem tedy byla u své gyndr. Ta vlastně po tom boji s hormony došla k tomu samému jako v CAR, takže už to mám potvrzené z dvou zdrojů. Fakt nevím, co budeme dělat. Asi to ještě necháme chvilku být, ale faktem je, že už nemám sílu pořád čekat, vždyť my jsme se snažili 4 roky, už 4 roky a z toho 3 a půl roku jsme s tím nic nedělali, prostě jsme to tak brali, že se povede a nebrali si to. No a až posledních půl roku jsme jezdili po doktorech, do CAR a ke své gyndr. Já už ale na to v současné době opravdu nemám sílu. Teď jsem se rozhodla, že změním svůj život, začnu zase normálně žít, sportovat, užívat si. No a uvidí se. Třeba se mé tělo umoudří, nevím, ale nedávám tomu žádnou šanci. Když se před tím 3 a půl roku neumoudřilo, tak teď už asi ne.
Laurinko, je mi líto, jaké to máš v práci, nevím, co bych ti poradila, je to fakt těžké. Je fakt vidět, že stačí jeden nesnesitelný člověk a dokáže otrávit celé prostředí, no ale to nezměníme, myslím, že vždy se někdo takový najde. Bohužel. Držím ti palečky a pevné nervy!!
Zanet
Tak franina je opravdu sexy jazyk
aspon pro me.....si pamatuju na zacatky,kdyz jsem ji nerozumela,ale chtela jsem aby mi neco rikal ve franine (taky jsem byla hotova a to jsem do ted
![]()
KRASNE ODPOLEDNICKO HOLCINKYYY - tak jsem vás našla, ale UFFF…dalo mi to práci…
![]()
SASULKO:
Máš SZ od nás princezniček
![]()
MYSKO: Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů - to je nááádhera - CHACHAAAAAAA - to je ale buclatoučkej Marťásek…chacha…POHODÁŘ po mamince
NÁDHERAAAAAAA
CINQ:
Na ta tvá fooota…musím hnedle JUKNOUTI
Už se mooc těším.
LAURO:
držím mooooc palečky…jak pro práci, tak hlavně pro vytoužené //.
GABINKO, ZANET, NOGGIE, POTVURKO, HAIDULE, a všechny…u nás sněžííí jako před vánocemi.. TEDY řeknu vám, to jaříčko se letos ale dává na čas ![]()
Ještě že mám kolem sebe tolik kvetoucích kytiček…!!!!
Moc na vás vzpomínám a dnes odpolko jsem stááále na PC, tak snad se tu uvidíme
![]()
P.S. Zkusím vypátrat, kde MYSKA vykouzlila takové nádherné robátko…CHICHIIII…
![]()
MYSKOOOOOO
neměli by tam ještě HOLČIČKU - konkrétně jednu princezničku
![]()
Varenka
Ahojky,tak jak se mate holky?Jak se ti zije v novem bytecku?My uz jsme taky jeden nasli,na konci dubnu nebo v kvetnu se budem stehovat
A s ceho jsem rada,ze to je jen 10 minut od naseho bytu,takze nebudem muset menit skolu pro dceru atd…
Na fotecky se urcite mrkni
jsou v srpnatkach…a kdy se muzem podivat na tvoje
![]()
Myska
Ahojky,kde beres tak krasne obrazky
jsou fakt super ![]()
A jak se citis?Vsechno je v poradku ![]()
A pro vsechny ostatni holky pekny den vsem a kde jste?
Varenka
Muzu te poprosit,jestli bys mi vysvetlila jak sis tam dala to jmeno ![]()
CINQ:
Obří gratulacička k bytečku…náádhera. To je super, že malá bude chodit do stejné školy. Určitě jste všichni štastní!!!!
![]()
No, mě nebo nám se žije jako v pohádce - vše je nové, krásné, šťastné…užívám každou vteřinku…
![]()
No, my nemáme zatím foťáček, takže až pořídíme, určo dám FOTO. Snad to bude dříve, než se nám princeznička narodí
![]()
P.S. Jéje, tak to jsi mě zaskočila - už je to dlouho, co jsem to dělala. Klikni si prosím na to Alexandřino jméno (na ten růžový obdelníček) a snad tě to tam navede…Myška to dělala taky pro Marťáska - tak v nejhorším by ti URČITĚ poradila - je to hlavinka chytrá a na rozdíl ode mě = má pamatováka
Držím palečky.
Jaké je u vás počasíčko??
Tady v PH fakt apríl hadr ![]()
AHOJKY HOLCINKY- dnes se citim mizerne,vyhajala jsem se dobre,ani jsem se nebudila,ale vstavala jsem uz ve 4.30,pobolivalo me bricho.Dooledne to preslo a ted zase,a mam pocit,ze mi odchazi hlenova zatka,tak uvidime,co bude
,bojim,bojim ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/120.gif
VARENKO PRO TEBE ![]()
**Varenka[/bTo jsem prave vse udelala,ale nevim co tam mam okopirovat
jinak pocasi nic moc
jaro nejak nechce prijit,jeden den je tu 14stupnu a druhy den 2stupne
pak clovek nema byt nemocny,kdyz se to tak strida
ale kyticky nam tu kvetou,bydlime primo pred parkem v centru mesta,takze park nadherny okytickovany ![]()
Myska**
Tak na sebe davej pozor,porad na tebe myslim,jestli jsi v poradku
kdyby neco urcite dej vedet,drzim palecky at je vsechno v poradku ![]()
Myska
Ty bys mi neporadila,jak tam mam udelat to jmeno
nevim co tam mam okopirovat ![]()
Myska
V pohode
uz jsem to tam dala
ani nevim jak,ale asi to zrusim,protoze dcerka se mi tam nevejde
![]()
Mysko, pane jo, kam ty na ty obrazky chodis?
Hezkys to tu ozivila. Brisko porad boli? Martasek se zase dere ven?. Ty uz mas vlastne skoro 9. mesic, ze? To uz by se prece mohl narodit, ne? Kdyz se mu tak chce…
Ja vim, bylo by lip, kdyby tam jeste zustal, ale chlapi si radi prosazuji svou ![]()
Varenko, a kde ty nas furt hledas? My jsme prece porad tady (Diskuzni forum - Stejna situace). Fotacek si urcite kupte, pak by vas mrzelo, ze nemate zadne fotky vasi princezny. Je fajn, ze se vam v novem hezky bydli. No jo, nove je nove.
Lauro, ty to taky nemas lehke, to je zajimave s tema ucetnima, ja znam taky jednu takovou, jakou popisujes
no, nezavidim ti tvou situaci. Ale mozna je lepsi se takovym lidem vyhybat, pokud mozno. Proste jim na vsechno kyvnout, rict, jasne, mas pravdu. Treba te necha na pokoji.
Takze ty vlastne nemas ovulaci, ze? Kvuli te cyste? Co ti rekla doktorka, ze ta cysta by mela (nebo mohla) sama odejist s pristi MS? Zkusilas bylinky, ted jsem cetla o maliniku a cernem rybizu, ze jsou dobre prave na tyto problemy. Za zkousku to urcite stoji. Drzim pesti.
Sasulko, ty jsi fakt bojovnice. Moc te obdivuju! Jsem rada, ze to beres pozitivne, zacit novy zivot, to je to spravne rozhodnuti. Soustredit se na neco jineho, hodne pohybu (to je uzasny lek na deprese a blbe nalady, to mam ze sve cerstve zkusenosti). Uzivej si zivota. Vis co je super, ze si nemusis delat starosti s antikoncepsi, vis jak nektere holky sili, co ja budu pouzivat, HA nechci, tohle se mi nelibi, tamto je mi proti mysli
ty to mas v pohode
a taky muzes spoustu dalsich veci. Vsak vis.
Ja ctu hodne knizek, kde se pise o zivotnim poslani (napr. Paulo Coelho, ale i jini) a verim, ze kazdy ma na svete urcite poslani, urcity ukol. A tolikrat se jeho duse vraci na svet, dokud se mu ten ukol nepodari splnit. Takze clovek musi porad zkouset a premahat sama sebe a snazit se a tak porad dokola. Mozna uz jen to je nasim poslanim. (Receno Varencinymi slovy: Vydrzat!) Je to urcite zajimave to cist a premyslet o tom. Doporucuju.
Hezky den vsem. Posilam vam slunicko, tady je zas nadherne. ![]()
CINQ: GRATULAAAACEEEE
Náádhera. MOOOC se ti to povedlo - jsi veliká šikulka naše
![]()
ZANET:
AHOOOJ - jééé, vy se máte.
To sluníčko vám VŠECHNY závidíme. Tady je počasíí!!! Škodizna mluvit
NO, už jsem to pochopila Zanetko - já prostě na úvodní stránce nesjela dolů a nevěděla o té skupině „nová situace“. Už jsem si naši diskuzi dala do „favorites“ - tak už je to OK
![]()
HOLČINKY - jéééje, to byl zase krásný den…
Mám takový nádherný pocit, že jsem i popracovala, užila si den…a ted se natááhnu. Manžílek šel na pivečko, tak si ještě hodím kopýtka…a počučinkuju na TV. Holčinky moje - přeju vám náádherný večer a sladounkou dobrou noc. Ještě JUKNU, než půjdu chrupinkat
![]()
P.S: Ale že máme nááádherně vyzdobenou stránku, co
![]()