Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
1.3.06 21:00

Tak jak to tu holky ctu,nekdy je to tezke :( kdyz jsme planovali druhe miminko,tak jsem si rikala,ze to pujde jako s prvni :) ale ne.....cekali jsme pres rok a pul a k tomu jedno mimodelozni (potom uz jsem ani nedoufala,ze bych mohla byt tehotna normalni cestou)

Laura
Jojo,ted budu mit porad myslenky v novem bytecku :wink: ale po priteli se mi stejne styska :( jsem jako dite,mi porad rika,ale to on taky,vzdy kdyz nekam odjede (kamkoliv)musi mi minimalne xdenne volat (potom ty ucty :D my jsme se proste hledali,azz jsme se nasli :wink: :D

Oni ti maleho bez trvaleho bydliste nevezmou :?: Proc :?: Kdyz jsem jeste bydlela v Praze,tak dcera normalne chodila do skolky a to jsme meli trvale bydliste uplne v jinem meste.
Ono mozna taky v jake casti v Praze,maji to tam kolikrat preplnene :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 21:48

emimino opět blbe :! :cry: už mi smazalo 2příspěvky při odesílání.

Cinq všude mají hlavní kriterium trvalé bydliště v příslušné městské části .Spoustu školek zrušili a ted není děti kam dávat.Je přeplněno,kamarádce se talo,že jí dítě nevzali,protože bude rodit druhé a je na MD,kolegyně z práce musela dát 10000 úplatek,aby jí malou vzali a ted jí bude stejně dávat jinam-nejsou takoví,jak se dělali u zápisu…
Co se telefonů týče,tak my nemít telefony tak se vidíme sotva hodinu denně-15min při střídání stráže u malého a zbytek večer když počkám než přijde domů,takže si telefonujem vprůměru tak 20*denně-malej když leží v postýlce tak denně tátovi voláme a taťka mu po telefonu dává dobrou noc :)
 Laura

• Citovat
  • Upravit
1765
1.3.06 21:59

Ono to opravdu blbne :?

Laura
Tak to se vidate hodne malo(i kdyz s nama to taky neni slavne,porad nekam lita),to ja bych asi pukla 8O ted mi zrovna volal pritel :D i kdyz ted mluvi hlavne on :wink: ja ztratila hlasivky s anginou,takze to je vesele :D i vlastni dcera si ze me dela srandu 8O :D a kdyz ji neco reknu,tak dela jak nerozumi :D kdybych mohla tak ji to napisu :wink: ale ona cesky cist neumi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.3.06 23:58

Berusky, moc vas vsechny zdravim. Vubec nestiham a to absolutne nic. Vcera jsem cely den vypisovala sek a povedlo se mi to az ve 2 v noci. 8O Na nakup jsme pak jeli ve 3h v noci (prali nam dobre rano a my jsme pritom jeste nespali). :roll: Kdyz nejsem s malou (nekojime, neprebalujem, nekoupeme, neprevlikame-jsme celkem dost blinkaci a obcas se procurame.....), tak me zamestna manzilek. Musim ale rict, ze mi strasne pomaha a vubec si neumim predstavit, ze mi ani ne za 14 dnu utece zase do prace. :cry: No ale i tak si porad rikam, ze se tech 9 mesicu tehu a 36h porodnich bolesti vyplatilo. Mala je uzasna a ja ji miluji tak moc, ze me to obcas az desi. Nestiham vas ale ani cist, tak to je mi lito.
Moc vas zdravim a myslim na vas. Mejte se krasne.
Gabriela a Adrienne 16 dnu (metrik se nezdaril a ted nejak nemuzu najit cas to udelat znovu).
Jestli mi vyjde dnes alespon chvilicka, tak prihodim zase nejake fotecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 08:56

Ahoj holčinky, nemám čas se ani přihlašovat, jedu v práci na plný plyn. Do pondělka k vám asi nezabrousím, to bude největší maso, pak už by to mělo polevit.
Dneska jsem byla na vyšetření v 16 tt - malý je v pořádku, ale nechtěl, potvůrka, ukázat, co má mezi nožkama. Gyndr se fakt snažil, ale netroufnul si nic odhadnout. Máme prý počkat za 4 týdny na detailní UTZ, tam už nám to řeknou na 99% :lol:
Mějte se moc hezky a papa příští týden :wink:

nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
6847
2.3.06 16:37

Ahoj holcicky, uz je tu zas zivo, to je dobre. Ja jsem dnes strasne unavena, sla jsem spat pozde a ja jak nespim 8 hodin, tak jsem cela polamana :-)

Sasulko, bydim na Floride na vychodnim pobrezi. Nam sice teplota v zime vyjimecne nekdy rano klesne k nule, ale pres den je vetsinou taky kolem 20, vetsinou vic. No a v lete, radsi nemluvit. Teplota nebyva strasne vysoka, maximalne kolem 30-35, ale ta vlhkost, to cloveka udola. Asi si nikdy nezvyknu. Jak dlouho uz je tu sestra? Ona se tu vdala?

Lauro, ja vim, jak se citis, taky jsem ted mela docela krizi, ale proste musis zatnout zuby a jet dal. Me osobne pomaha pracovni terapie, proste se vrhnu po hlave do prace, jakekoliv a je mi lip.

Cinq, vitej zpatky doma. Taky toho mas dost - cestovani, unava, pritel na sluzebce. Ale super, ze mate prikleply ten byt. Je fajn, ze mate s pritelem takovy hezky vztah, my mame neco podobneho, taky jsme se hledali a nasli :-) Tak vy jste se taky snazili docela dlouho. Tak to muzu byt v klidu.

Gabi, ahoj, pani, mas toho dost, nakupovat v noci? Kdy prosim te spite? Uzivej si miminko, neboj, urcite si casem najdes nejaky system, ze to budes zvladat i bez manzela.

Noggie, taky super zprava. Ty uz malemu rikas „maly“, mas pocit, ze by to mohl byt kluk? :-) Hlavne, ze je vsechno v poradku a ozvi se, az budes mit cas, jo? Jsme tu. :D

Varenka a Misa se nam nekde toulaji… snad najdou cestu zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.3.06 17:10

Ahojky Holky
Jak se vam tu vede :?: Dneska jsem pekne lina :oops: :( nic se me nechce a nastesti ani nic delat nemusim :D

Zanet
Vztah mame super :D (aspon doufam :roll: a doufam,ze to tak zustane :D
Jak dlouho se snazite o miminko?Ono to je obcas tezke :? s prvni to bylo,jenom tak,ze jsem se otrela a uz to bylo a pro druhe jsme se snazili jak jsme mohli a trvalo to tak dlouho :? ale hlavne,ze se povedlo.....tak drzim palecky,at se vam to povede,co nejdriv :wink:

Jo a musim se priznat,ze jsem pribrala 11kg :oops: asi prasknu :D a 10.3jdu na kontrolu,tak mozna budu vedet,co to bude :D uz se tesim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.3.06 17:17

HOLČINKYYYY

moc vás všechny zdravím a ZASE se omlouvám, že to tak děsně flákám :? :cry: :lol: :lol: :lol: Já vím - já vím. Nenapravitelná Varuša :! :! :twisted: :oops:

Tedy vy jste spisovatelky. :D
Snad se na mě MYSKA nebude zlobit, ale jen vám chci říct, že OBE na vás myslíme, ale to víte - pozdní fáze, je pozdní fáze. MYSKA je momentálně na Bulovce, ale oba jsou v pořádku. Martásek už se nějak nemůže dočkat, tak jí radějí mají v merku. Pozravuje vás moc moc.

ZANET:
Krásné měřítko - opravdu. Jsi šikulenka a statečná skoro-tehulka - takže víš, co říkáme: VYDRŽAŤ :D :D :D :D :D a já dodávám:
Na KAŽDOU JEDNOU dojde :twisted: :twisted: :twisted: :D (//).

SASULKO:
Máš SZ. Těším se na tebe :D :D

LAURO:
Držím moooc palečky a jak říká ZANET: HLAVU VZHURU, ZATNOUT ZOUBKY… :D :D :wink:

GABINKO:
tedy ty mě „děsíš“, takže říkáš NON-STOP jízda, joo??? To se máme na co těšit. No, ale řeknu ti, že to máte báječné, že je mužíček s tebou doma - každý den dobrý, no néé?? Já ty tvé fotečky vůbec nenašla. Hledala jsem jako zběsilá, ale asi jsem fakt antitalent na cokoli :oops: :lol:
Moooc vás obě zdravím a přeji překrásné před-jarní dny :D

CINQ:
ahooooj. Vítej zpět :D Tak to je krásný, že sis to hezky užila. To stýskání chápu = já bych na tom byla úúplně stejně :wink: Hlavně at jsi brzy zdravá. Já jsem taky dostala rýmu. Tak je to otrava, ale musíme vydržat. Dělám si radost kupováním kytiček. Máme tu tak nádherné barvičky a za okýnkem nám JEN kvetou a dělají samou radůstku. :D :D

NOGGIE:
Ahoooj, tehulinko naše. Tedy ty letíš 8O :D
Máš pravdičku - nám to taky řekli, až kolem 20tt. A co byste si přáli ???
Trošinku zvolni - opravdu :wink:

HOLCINKY, moooc vás všechny zdravím a za nás POZDNI tehulky vám slibuji, že se polepšíme :D :D :D

Zatím papa a budu JUKAT jako ĎAS 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.3.06 17:32

Ahoj :D
Prominte, že vám sem lezu ,ale zajímalo mě co je s Myškou.V dubňatech jsme si o ní dělali všichni starosti.Tak jí VARENKO od všech pozdravuj .
Nebo ná ta písni jak to s ní vypadá .Díky. Stanule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.3.06 18:09

STANULE:
Hned ji napisu SMS, ze ji pozdravuji DUBNATKA :D :D Bude mit jiste radost. Je to nase statecna mamulka. Vsak ona vam to sama povi. Musim se ji prave aktualne pozeptati, jesli uz ji nepusti domu. Den vzdycky tak ulitne…
Hodne pozdravu do Dubnatek. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.3.06 18:13

Varenko, jsem rada, ze jsi zpatky :-) A diky moc za zpravy o Mysce. Snad je vsechno v poradku. Moc ji pozdravuj, ze na ni myslime.
Gabinka dala nove fotecky sve berusky do galerky. Klikni na Foto alba, pak sjed az vpravo uvidis „holky z diskuze Tehule“ a uz vidis Adrienku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.3.06 18:22

Ahoj Varenko
Tak od nas Mysku pozdravuj a at se drzi :wink: moc na ni myslim a at je vsechno v poradku,pak dej urcite vedet,jak to s nima vypada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
3.3.06 10:06

KRASNE RANICKO holčinky moje :D :D :D

Děkuju za vaše pozdravy a vše patřičně a náááležitě vyřídím - Myška bude mít veliiikou radost. Dnes ráno jsem jí udělala budíček a říkala, že je po vizitě a že je pustí až v pondělí. Cítí se dobře a problémy už se podařilo zapudit, takže myslím, že je vše v tom nejlepším pořádku :D :wink:

ZANET:
Děkuju moc za ten návod…hned nakouknu - už se těším :D :D :D

A jak se všechny máte ????? Co budete dnes dělati a co víkendíček - nějaké pláníky, co :?: :twisted:

Já jsem se právě KRALOVSKY nasnídala a piju čajík a těším se, že si za chvilí udělám kávičku.
Dnes mě čekají chlápci s opravenou myčkou a pak dorazí kamarádka. Tak to bude pestrý a snad opět krásný den :D :D :D
HOlčinky možná mi to nedá, ale půjdu se podívat, jestli nedostali narcisky a přikoupím ještě nějaké petrklíčky do ložnice a princezně do pokojíčku :twisted: :D :D :D

O víkendu uvidíme…ráda bych na nějakou procházečku - jestli už mě ta rýma na dobro opustí !!!! :roll:
A v neděličku máme výročí. Snad manžílek nezapomene 8O :wink:
Já jsem objednala luxík - jako pro nás k tomu výročí, ale přivezou ho až někdy do 14 dnů…katastrooofa. Tak připravím jen něco malinkého a pak se obdarujeme. :D

Holčinky, moc vás všechny zdravím a přeji vám nááádherný sluníčkový předjarní den. Určitě budu JUKATI :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.3.06 11:41

Barusky, nevite proc se mi misto metriku zobrazuje jen odkaz? Vse potrebne mam povolene, adresu prekopirovanou do podpisu (zkousela jsem obe)… a nic. :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.3.06 22:45

Gabi, to vypada, ze ti tam neco chybi. Divala jsem se na ten web, je mozne, ze to funguje jen na nem. Protoze vyroba metriku je jen pro cleny. Nevim, zkus to znovu. Nic jineho ti nezbude :-) Good luck.

Varenko, tak vy budete mit hezky vikend. Me se dnes nic nechce, pripada mi, ze mam jarni unavu nebo depresi nebo co. Nebo mi v tele neco chybi. Nejak z nemam z niceho radost. Snad to brzo prejde.

Hezky vikend! Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová