Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
11.3.06 12:44

ahojky Mysko, vítám tě mezi námi. Vůbec se neomlouvej za to, že jsi se delší dobu neozvala, to je přeci v pořádku! Neboj se toho, jak v současné době reaguješ, myslím, že tento stav je následkem tvé situace, tzn. že už jsi na konci těhu a tvoje tělíčko se teď s tou změnou musí nějak vypořádat. Každý reaguje jinak a hodně dělají hormony, takže věř, že jsi hodně ovlivněna hormony, proti nim moc neuděláš, ale neboj, ono to za chvilku bude všechno za tebou!! Všechny na tebe myslíme a držíme palečky a neboj se!

Holčičky, chci vás pozdravovat od Varenky, zlobí jí nějak technika a tak se sem nemůže probojovat, tak jí omluvte. Je v pořádku, daří se oboum dobře!

Přeji všem krásný víkendík, hezky si ho užijte a odpočiňte si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.3.06 14:48

Ahoj Sasulko a Mysko!

Mysko, vitej do klubu D (D jako deprese…), hormony radi, ze? :-) My zas mame problemy s tulenim, teda ja ne… Dnes mi ovulacni test ukazal dve //, tak jsme na to hned skocili, ale nic z toho nebylo :-( Tak jsem z toho smutna a mam pocit, ze jsme prosvihli dalsi mesic. Ja vim, ono je horsi, kdyz budu Dannyho nutit nebo mu neco vycitat, takze jsem se snazila byt smutna jen trosku… no nic, zase se vrhnu do prace - uklidu a bude lip. A treba vecer bude opravdu lip. Ja stejne poradne nevim, jak to s tema ovulacnima testama je… :?
Mysko, tobe zbyva posledni mesic. Strasne to utika, ze? Ale mozna je dobre, ze uz te nebavi tve telo, ze si pripadas tlusta a neohebna… ze to tak priroda zaridila. Predstav si, ze by te straaasne bavilo byt tehotna, citila by ses vyborne, uplne povznesene… to by se ti urcite do porodu nechtelo :-) Ze je to tak?

Sasulko, pejska jste vybrali moc hezkeho, ja jsem o te rase ani nevedela. Asi neni moc bezna. Kdy vyrazite na hory? Ja bych jela hned.
Diky za zpravy o Varence.

Hezky vikend! Jdu na to uklizeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.3.06 15:32

ahojky Zanet, tak na hory razíme 1. dubna a budeme tam do 8. dubna. Už se těším, i když si myslím, že to bude spíš dovča pro naší Aishinku, miluje sníh :D Psala jsi o tom, že vám nevyšlo tulení. Víš, to je přesně ono, chlapi by neměli vědět o tom, kdy máš přesně ovulaci a tak kdy by mělo být přesně tulení. Víš nám to minulý měsíc také nevycházelo. Je to přesně naopak. Pokud máš mít třeba kvůli IVF a nebo IUI chvíli pauzu, tak jsou k neudržení a strašně nadržení, ví, že prostě nemohou, ale jsou to prostě samci :D No a když ví, že musí, nepřinutíš je. Víš, oni třeba chtějí, ale tomu dole se nedá poručit. Prostě, já jsem byla ve stejné situaci minulý měsíc. Měli jsme naordinováno snažení s tím, že na UTZ byl folík jak fík, ale nešlo to. Nelam to přes koleno, nech ho být, nemluv o tom /je to těžké, já to vím moc dobře/, večer nic nenavrhuj a ani nic nenaznačuj, on bude brzy chtít také a příští cyklus už budeš vědět, že ovulaci mu říkat nebudeš a nebo budeš lhát. Řekneš že ještě nepřišla, když tam bude a uvidíš že to dělá zázraky. Zkus to :D

No a jinak jsem psala o tom, že jsem psala jednomu přednímu gynekologovi, který se zabývá neplodností a dnes mi odpověděl, tak jestli vás zajímá co mi napsal, tak tady to je:

„Předčasné selhání vaječníků může bohužel přijít v kterémkoliv věku a celý váš příběh je v souladu s toto diagnozou. To znamená, že vajíčka ve vaječníku téměř žádná nejsou a ta co jsou, bývají v 99% neschopna vývoje.
Darované oocyty donosí zdravá žena v libovolném věku ( téměř) - viz Rumunka ve věku snad 60(?nevím přesně) let. Riziko potratu je u nich stejné, jako u jiných těhotneství ( tedy přibližně samozřejmě).
Duphaston vám sice cykly srovná, ale nemíří vůbec na kvalitu a počet vajíček, takže k otěhotnění sotva pomůže.“

No tak mi to zase vrátilo trochu naděje, dnes si o tom s manželem popovídáme, možná změníme centrum za centrum, kde tento lékař je a možná vyzkoušíme to darované vajíčko, ale to jen plácám, nevím, uvidím na čem se dohodneme. No, začínám se s tím smiřovat a hlavně také začínám doufat, že to snad půjde s tím jiným vajíčkem. Vždyť já bych tak moc chtěla si prožít těhu a porod a šestinedělí, kojení, to bych s adopcí neměla.

Holky, doufám, že se máte dobře, Mysko, myslím na tebe, moc ti fandím a neboj, bude to dobré, už brzy!!! Věřím ti, ty to zvládneš, jsi dost silná!!! Budeš mít pak krásnou odměnu - miminko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.3.06 17:41

Sasulko!!!!! Beha mi z toho mraz po zadech (v dobrem)! Mam radost za tebe, ja ti porad rikam, ze nadeje umira posledni :-) To jsou fakt dobre zpravy. Chces, ja ti nejake vajicka poslu? :-) A vis co? Hned se mi spravila nalada. Budu ti moc drzet pesti, aby to vyslo, snad to bude dobre. Jak je to delozni sliznici, musi byt v nejakem urcitem rozpolozeni, aby se to vajicko uchytilo? Ja tomu totiz houby rozumim, ale jak rikam, myslim na tebe a drzim pesti :-) :! :!

Danny to nevedel dopredu, ja jsem mu to rekla az pak o tech dvou carkach na ovu testu. Vidim, ze nejsme sami, kdo ma obcas takove problemy. Je to hnusne, kdyz reknu, ze me to potesilo? :oops: :) Vis, ja uz jsem si rikala, ze je to mozna tim, ze Danny uz ma pres 50… ale vim, ze ne. Spis to bylo tim, ze rano to vetsinou jde mnohem hur :-) a nekdy taky vubec. Ja si porad rikam, ze to mimi si samo vybere ten spravny cas a to vsechno, co se deje kolem je nezbytna soucast. Takze uz jsem v pohode. Diky praci, vrhla jsem se na uklid :-) ale diky i tobe za povzbuzeni. Nekdy mi je az blbe psat sem sve problemy, ale vim, ze mi jednak pomuze to ze sebe dostat a taky, ze jsou tu uzasne zenske, ktere cloveka dokazou podrzet a povzbudit. :-) :D mam z toho radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.3.06 18:38

Zanet, musím ti napsat jednu věc! Víš my nikdy v sexu neměli problémy, opravdu ne. Ale…teď poprvé minulý cyklus, když to měl můj manžel potvrzené od lékařky, že se prostě musíme snažit, brala jsem navíc ty hormony a tak ho to možná vzalo o to víc (i když to na sobě vůbec nedával znát, až mě to tedy štvalo :D), protože mu bylo jasné, že pokud se nezadaří, tak je to všechno v háji a zbytečné. No a já mu také dodala ještě v tom, že jsem mu naznačila, že teď prostě musíme několik dnů každý den, protože jinak jsem ty prášky a bolesti podstupovala úplně zbytečně a že on vůbec nic vlastně ani dělat nemusel a nemusí a má to tak jednoduché. Takže příště bych to už tak neřešila. Až teď se tedy projevilo to, že na tom s psychikou také nebyl nejlépe, i když to na sobě nedal znát. No prostě to fakt ty 2 dny nešlo, pak jsem to nechala být a hned se zadařilo, myslím tím, že už mu to šlo :D Víš jak to myslím. No ale je pravdou, že ráno nám to také jde hůř. No prostě psychika dělá divy. Děkuji ti za podporu, moc mi to pomáhá. No ještě není vyhráno a hlavně, pořád si to musím srovnat v hlavě, ještě jsem se se vším nevyrovnala, je to moc těžké.

Přeji vám holčičky krásný zbytek soboty a super neděličku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.3.06 19:43

Sasulko, tak nejak to asi bude. Nam uz se to stalo vickrat a co ja vim, tak vzdycky v dobe ovulace. Je to jakoby on nejakym sestym smyslem vytusil, ze ovuluju a ze mi na tom zalezi, aby to vyslo a sup, rovnou to nejde :-) Fakt to bylo vetsinou v dobe ovulace, kdy ja jsem myslela, na to, ze mozna ted… mozna zrovna ted pocneme nase dite… tomu se asi clovek neubrani takovym myslenkam. Proto jsem se rozhodla, ze od pristiho mesice prestavam merit teplotu a vubec se pozorovat. A kdyz se Danny zepta, jestli uz je cas na snazeni, tak mu popravde reknu, ze nevim, a bude to. :-)

No a ty? Jasne, dej se nejdriv do kupy. Uzij si dovolenou! (My budem zrovna ten tyden na vystave.) Nemysli na nic. Jestli to jde. Jen na snih a na to, jak se v nem da blbnout :-) A pak se uvidi, nejak to dopadne. Je jasne, ze musis byt pripravena na vsechno a pak… treba to nevyjde, pak zas musis myslet na to, ze porad mas dalsi nadeji, ale hlavne ty dva, ty tve dve verne dusicky. (A nas!) :-) Ale treba to vyjde a pak se smaze vsechno to utrpeni a bolest, cos prozila a prozivas. A pak budes ta nejstastnejsi zenska na svete! :-) Uz ted ti drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.3.06 12:07

Ahoj Žanet a Šašulko, chtěla jsem vám jen říct, jak strašně vám rozumím… :wink: První měsíc, kdy jsme se začali snažit byl manžílek velice natěšen a ochoten prakticky kdykoliv :oops: Pak to nevyšlo, já zašla ke gyndr a dozvěděla se, že vaječníky nefungují. Půl roku nejistoty, smiřování se s léky a případnou operací, pak konečně dozrál folík - byla jsem pevně rozhodnutá udělat cokoliv. Ovšem ten den, kdy jsem s úsměvem od ucha k uchu dorazila domů a oznámila, že ode dneška se na to vrháme každý den, mému drahému zamrzl úsměv na rtech a večer se musel vyloženě hecnout. Další dny se mu chtělo ještě méně a méně, já byla zklamanější a zklamanější (krásná atmosféra na tulení, že? :? ). Poslední můj naplánovaný den to prostě nešlo vůbec - tajně jsem to obrečela jak želva. Naštěstí to vyšlo, myslím, že můj drahý byl šťastný jak blecha, že podobné martyrium nemusí podstupovat znovu :wink:
Jestli budem někdy vyrábět nějakého dalšího potomka, rozhodně mu neřeknu, kdy je ten správný čas, chlapi prostě neunesou tu tíhu zodpovědnosti, kdy se k nim ženská upíná a dává jasný signál „je to jen na tobě“ :wink:
Moc vám držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.3.06 12:13

Myško tvoje nálady jsou v pohodě. V těhotenství žena projde rovnou bouří hormonálních změn - chtěla bych vidět tu superženu, která by dokázala být celých 9 měsíců zábavná, radostně naladěná a v naprosté pohodičce :wink: Já mám teď například období, kdy mě všechno rozčiluje - od špatně uloženého nádobí v myčce až po „hloupé“ dotazy mého drahého (např. „neviděla jsi ten můj modrý svetr?“ :lol: )
Psisko zlobí jako čert - čůrá nám po nábytku. Jak mi bylo řečeno, cítí ze mě „změnu“ a pro jistotu si značkuje teritorium :roll: :roll: :roll:
Ještě, že je tak mrňavej, kdyby mi takhle řádila v bytě doga, tak už jsem asi na psychiatrii :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
13.3.06 17:20

Noggie, to je balzamek na dusi to tvoje povidani. Je to asi hnusne, ale mne to hodne pomaha, kdyz vim, ze nejsme sami, kdo ma takove problemy. Hihi, chudacek tvuj manzel, uplne ho vidim, jak se zdesil. :-)
My jsme se nakonec tulili az vcera s krizkem po funuse, ale uz mi to nevadi. Ted kdyz vim, ze (snad) ovuluju s urcitou pravidelnosti (ovulace 11.-14. den, opravdu „nadherne“ pravidelne), tak uz to necham byt. Nevim, jak dlouho to vydrzim se nesledovat… ale chci to zkusit. Pripadne bych si nechala udelat nejake vysetreni, az budem v kvetnu v CR. Co byste doporucovali? Ja jsem v tomto uplne nepopsany list. Pruchodnost vajecniku? Nebo neco jineho? Budu rada, kdyz mi poradite.

Jeste Noggie, ja mivam taky takove rozcilovaci obdobi obcas a ani nejsem tehotna :-) Ale docela mne z toho vylecil manzel. Proste mi rekl, ze zivot je prilis kratky na to, abysme se zabyvali takovymi malichernostmi.
A ti chlapi jsou asi vsichni stejni, ja to slysim den co den… nevis, kde jsou klicky od auta? Nevis, kde jsou moje slunecni bryle? :-) Takze si z toho nic nedelej. Rekni mu, ne a je to :-) Oni uz jini nebudou.

S tim pejskem… mozna by chtel vic mazleni a pochval, ja vim, neni ho moc za co chvalit, anebo mu proste rict, podive se pejsku, ja sice budu mit bejby, ale ty jsi clen rodiny a vzdycky budes, tak se tady neztrapnuj curanim na nabytek, jasne? :-) Nekdy to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.3.06 20:29

ahojky holčinky, zdravím vás, mám za úkol vás pozdravovat od Varenky, nejde jí připojení na emimino, prostě to nějak nefunguje. Myslím, že je to asi teď chyba v emiminu, protože i mě to občas blbne, no nevím. Tak každopádně Varenka se má dobře, je v pořádku a myslí stále na vás!!!

Jinak u nás nic nového, už se nám blíží dovolená, tak se moooc těším. O víkendu jsme s manžílkem slavili naše 5. výročí svatby a tak jsme si docela užívali.

Holky, přeji vám krásný večer a mějte se suprově!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.3.06 20:56

Berusky, vubec si vas nestiham ani precist, ne tak neco napsat. Zaznamenala jsem, ze Myska mela nejake potize, ale nevim o co slo. Doufam, ze je ok. Je tu nejaka nova tehulka - Zanetko a ostatni snazilky?

Noggie, s tim hafackem a curanim… vidis, to me nenapadlo, ale nase Maggie (fenecka Yorkshire) zacala od doby kdy jsem otehotnela taky curat kde ji zrovna napadlo. Byla jsem z toho na nervy i kdyz je malinka.

Jinak vubec nevim co se tu deje, tak snad se mi podari si najit chvilku a alespon neco precist. My jsme ok, mame se dobre, ale casu je malo a sil nekdy jeste min. Jestli Adriennka jeste chvilku vydrzi v houpacce, tak prihodim zase nejake fotecky.
Zatim se mejte krasne. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.3.06 21:19

Jeeee, Gábi, já mám pejska Yorkshire, jmenuje se Neo (jako ten borec z Matrixu… :wink: :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
14.3.06 02:31

Gabi, to je krasna fotecka!! Jak od fotografa!
Sasulko, napis mi o vysetrenich, jake bys doporucila, jestli se ti bude chtit.
Pozdravuj Varenku.
Ahoj Noggie, je fajn, ze mas vic casu. Ja jsem dnes taky dodelala ucetnictvi, to je uleva :-) Ja to mam nastesti docela v pohode, tady je vsechno mnohem jednodussi. Ale i tak toho bylo dost.

Holcicky, hezky den. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.3.06 13:53

HOLČINKYY MOJE **

Moooc vás zdravím a mooc se omlouvám, že mi taak dlouho trvalo, než jsem vám napsala. Zase mě zlobí emimino a internet explorer - tihle dva se zkrátka nemají rádi. Tak musím opět používat mozzilu. :roll:

Ani jsem nestihla ještě pročíst, co všechno jste, moje milounké spisovatelky, napísaly - tak se na to mooc těším. Jsem na drbíky úúplně nažhavená.

Nám se vede krásně. Bříško roste, princeznička je naše malá akrobatečka a už ji máme hlavičkou dolů - tak snad už tak setrvá. Čas letí jako šílený - respektive naše metříky, co říkáte??

Moc na vás myslím.

Mějte se zatím nááádherně a já se brzy ozvu, až to všechno přelouskám.
zatím papa vaše věrná Varenka :D :D :D**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
14.3.06 18:30

Noggie, jak je Neo stary?

Zanetko, dekuji za pochvalu. Manzilek se vazne snazi. :lol:

Verenko, opravdu to leti. Nez se nadejes, budes drzet svou princeznu v naruci.

Juuu, ted jsem si Sasulko vsimla tve fotecky v galerce (jdu se pokusit pridat nejake fotecky). Asi se musi holky od nas z denicku divit, kdo ze jim tam soupnul fotecku :lol: :lol: :lol: , ale slusi ti to na ni. :wink: Meli jsme kdysi diskusi se stejnym nazvem, jako je tahle. Pak vzikl denicek ke kteremu patri to fotoalbum.

Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová