Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Garysko, vypada, ze tehule uz na nas zanevrely
ja ti bohuzel s injekci neporadim, asi bych se zeptala rovnou zubare. Ten by mel urcite vedet.
Lauro, krome zklamani sis urcite oddechla, ze? Je urcite dobre, zes k doktorce zasla. Jak ti vlastne hodla tu cystu odstranit? Nebo ji tam proste necha? S hormonama bohuzel nemam zkusenosti, ale myslim ze je tu diskuze Cekatelky na //… a tam, co jsem tak cetla, tak berou hormony snad vsechny, takze to neni nic neobvykleho. Ach jo, takove trapeni, to me mrzi.
Haidule, huraa, Cesi vyhrali
Maji nejakou sanci na dobre umisteni?
Zanet
Ahoj holky,
prosím vás o radu. Moje MS má zpoždění cca 4 dny(spíš 6) a to se mi za posledních 9 měsíců ještě nestalo…a samozřejmě jsem dělala testíky, ale druhá čárka je slabší, ne ale uplně slabá. Jen trvá trochu déle než se objeví. Když na testu píšou 1 minutu, tak mě to trvá asi 3…No tak nevim. Nechci pořád testovat a na krev se dostanu až v neděli. Myslíte, že se pomalu můžu radovat? Píšu anonymně, protože to nechci ještě uvěřejnovat, dokud to není jisté. Jaké testy byste mi kdyžtak doporučily…konkrétně???
Moc děkuji za odpovědi K.
mila K to ze se ti ukazala druha carka az po delsi dobe vubec nemeni fakt,ze tam byla.Ono kolikrat je lepsi opravdu cekat a ne test hned vyhodit.Me se taky vzdy vybarvily az tak za pet minut,proste jsem opravdu odecitala vysledek az kdyz nebyl testik zabarveny od toho cerveneho barviva,to uz je 100% videt jak na tom jsi.Kazdopadne dve carky jsou dve carky,ja tu druhou taky mela vzdy slabsi a pokazde jsem byla tehotna.Co nejake priznaky??Uz mas nebo ne??Kazdy to ma ruzne,nekdo ano,nekdo az dyl.Vetsinou se ale stava ze spousta zen byva strasne unavenych a naladovych..
Preji hodne stesticka tfuj tfuj ![]()
zanetko kdepak jsi sledovala hokej
Na tom netu
Zitra to teprve zacne,bojuje se o MEDAILE
¨ halooo je tu dneska nekdo???
Mooooc děkuji za odpověd.....já si nechám nabrat o víkendu krev a tam už to budu vědět na sto pro…jinak příznaky zatim žádné…ale u prvního mimi taky nebyly, až pak to obrovské břicho byl můj jediný projev těhotenství........a závislost na čokoládě, ale ta mi už zůstala:D
Takže děkuji za uklidnění…jen mě zajímalo, jestli je možné, že se čárka objeví i když bych těhu nebyla.....třeba trochu slabší…
Mějte se krásně a já vám kdyžtak písnu až to bude potvrzeno nebo vyvráceno!!
Pa K.
lauro posilam email,omrkni to
Urcite poslu dalsi ale tohle me hodne zaujalo…
Haidule, ja jsem hokej nesledovala, nestihla jsem to, ale vysledky jsem si precetla ![]()
K, ticha gratulace, myslim, ze jsi jasna.
Dve carky jsou dve, a tzn. pozitivni vysledek. Das nam v nedeli vedet?
Holcinky, vy to fakt flakate, Varenko, Mysko, Sasulko, Noggie, Marketko a vsechny ostatni? Holky, dejte o sobe vedet.
Z.
zanet a dneska budes sledovat??Bud jsem ti dala tip kde to bezi on-line,nebo jsi holka sikovna a najdes si kde jeste jinde to bezi..co
![]()
Ahoj holky,moc vám děkuju za odpovědi.Nakonec to u zubáka dopadlo dobře,injekci mi dal a ještě se mi smál:-) Říkal něco jako: Ale maminko,vždyť budete rodit a to si teprve užijete bolesti..Ale já jsem se s ním v:,–(ila (o flašku),že porod určitě nebude taková hrůza jak zubař:-) Tu flašku mu pak donesu stejně,protože je úžasný:-)Asi se k vám přihlásím,jste tady fajn holky a já nemám s kým pokecat o svém prvním těhu..
Čau babky!
Píšu až teď jsem totálně zavalená prací, asi umřu na přepracování…
![]()
Přes den je to totální mazec, když přijdu k večeru domů tak sebou plácnu a spím. Teď jsem se probrala, půjdu do sprchy a pak pro změnu spát ![]()
Haidule výsledky hokeje jsem se dozvěděla až dneska ráno, včera jsem beznadějně vytuhla. Můj manžílek má se mnou v poslední době svatou trpělivost ![]()
Myško, Varenko četly jste knížku „Nejšťastnější miminko v okolí“? Docela ráda bych znala váš názor na tyto metody, mě to docela nadchlo
![]()
Vítám všechny nově příchozí!
Hezký večer přeje NOGGIE
… se dívám, že jsem nic zábavného do téhle diskuze nepřinesla ![]()
Momentálně se mi hlavou honí pouze nové platové výměry, roční zúčtování, únorové mzdy a daňové přiznání za obě firmy… a to je sakra nudné téma… ![]()
Mějte se mnou trpělivost, asi tak v polovině března snad budu trošku zábavnější ![]()
ahojte holčičky, jak se máte? Je konečně zase páteček, máme před sebou víkendík, odpoledne hokej, už aby bylo odpoledne a šla jsem už domů a pak hurá fandit ![]()
No u nás nic nového není, ve středu mne doběhla mrška, ale ta je tak silná, já nestíhám běhat na toaletu, jsem z toho rozladěná, protože jsem celá nafouklá, tlustá, no a až mi to skončí, začnu zase s hormonama a všechno dokola nanovo, tak zase nesplasknu
No kéž by z toho byly //, to by mi tak nevadilo ![]()
Laurinko a když je ti tak zle a máš nervy v práci, nechceš si zajít ke svému dr. a jít třeba na neschopenku si odpočinout? Myslím, že to potřebuješ strašně moc. Já vím, v práci by bylo peklo, ale to má snad každý, já taky, také to pořád řeším a se vším chodím do práce, neodvážím se ani zůstat doma a jakmile fakt umírám, mám to pak na talíři pořád a jsem já ta špatná. Ale musíme to vzít také tak, že zdravíčko nám to nenahradí a v práci by se na nás každý vykašlal, kdyby se nám něco stalo, opravdu! Takže nám to za to nestojí a raději bys měla být v klídku, protože stres ti nepřidává, myslím to s tebou dobře.
No a kde jste všechny těhulinky? Zanet, jak se máš? Gábinko, co ty naše maminko, pořád lítáš, viď. Zastav se tu na chvilku u nás a napiš nám něco hezkého jak se máš ![]()
Holčičky přeji vám krásný celý den a ať už je jen líp a líp, musíme tomu všechny věřit!
Ahoj holcicky,
Garysko, vitam te mezi nama. Klidne se k nam pridej. Tehulky tu jsou, ale posledni dobou to flakaji. Napis nam, jakes mela prvni priznaky tehotenstvi, jak dlouho jste se snazili a jak dlouho jsi tehotna a tak, vsechno. ![]()
Haidule, zkusim ten hokej vyhmatnout. Budu fandit na dalku ![]()
Noggie, jeee, diky, ze ses ukazala, nevadi, ze mas same ucetni zpravicky, hlavne ze se mas jinak dobre a zes na nas nezapomnela ![]()
Lauro, mas toho moc, zkus si odpocinout aspon o vikendu nebo si vem tu neschopenku, jak radi Sasula. I tyden by te urcite postavil na nohy ![]()
Sasulko, bud rada, ze mas MS, to je zaklad. Ja vim, je ti zle, ale to brzo prejde. Ja mam zas docela slabe MS, tak si rikam, vis, jestli neni pro mimi lepsi mit silne MS. Co ja vim. Dnes jsem testovala, protoze mam jit v pondeli na rentgen a negativni. Ani jsem moc nedoufala, jen trosicku. Nemam zadne priznaky a teplota uz nekolikaty den klesa…
Takze v pondeli se rozhodne, asi prijde mrcha. Kdyz ne, tak jeste testnu pred RTG, pro jistotu. Takze v tom budem spolu dalsi mesic…
S tema priznakama je to stejne pitome. Kdyz te boli prsa, tak to muze byt tehu nebo taky jen PMS, to same s nadymanim, nevolnosti, rozmrzelosti, zravosti a vsim ostatnim. Jake jsou teda opravdove priznaky tehu, kdyz vsechno muze byt i priznak prichazejici MS??? To me stve!
Clovek nevi, na cem je.
No nic, mejte se, hezky vikend. Zanet
AHOOOOOOOOOOOOJ KRASKY
![]()
Já vím já vím - stráááášně se na mě zlobíte, že se tak flákám a kde se flákám, ale měli jsme s manžílkem ted dvoudenní vele důležitou akci a tak jsem už večer šla rovnou do hajan. Ale ted už vše napravím a napíííííšuuuu..všechny novinky i nenovinky
![]()
Vzpomínala jsem na vás strááááěn mooooc, ale že jste TAKOVÉ spisovatelky, to jsem tedy ani za mák netušila
![]()
Musím juknout na fotečku miminka GABINKYY - to se moooc těším.
![]()
A taky přečíst ty vaše románky
![]()
Půjdu ted do krámku na nákupeček a pak se napapkám a zasednu s čajíkem mezi vás…jestli ještě máte pro jednu bříškatou kááámošenku místečko
![]()
Tak holčinky…zatím zatím se s vámi loučím, ale SLIBUJU, že dnešek věnuji jen a jen vám. Manžílek jel dostěhovávat a dokupovat a tak mám celý den volno ![]()
Zatím papa a za chvililnku se uvidíme
![]()
POřád brečím nad záznamem Katky Neumannové - toje BABA holky, co
![]()
Varenko, to je dobre, ze jsi zpatky, moc jsi nam chybela
Bylo tu bez tebe smutno. Ted uz jen Myska aby se ozvala a budu klidna, ze jste vsechny tehulky v pohode.
Hezky den! Z.
Ahoj holky,mám dotaz na ty těhulky,které už byly u zubaře.je možné,aby vám dal doktor znecitliující injekci před vrtáním,když jste těhu?Hlavně neříkejte,že ne,jinak tam ani nejdu:-)