Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noogie tak ti blahopreji k holcicce a ze jste v poradku
jen tak pokracujte ![]()
to je pro vas ![]()
http://www.andrea-schroeder.com/…eddes513.jpg
Noggie, to je super, ze jste zdravi, videli jste Evicku (?) a ze ma vsechny prstiky a vubec, ze je zdrava a vsechno je v poradku. Dobre tatinkovi tak, mel nejdriv vymyslet jmeno pro kluka a byl by kluk, ze jo?
Tak se holky drzte!!!
A vsem preju hezky vecer nebo den
Z.
Cinq, prtesne tak. Ja teda jdu k zubari radsi nez na gyndu, ale ze bych to milovala to se taky rict neda. Ja taky nemam nejake velke problemy, vlastne me zlobi porad jeden a ten sam zub. Myslim, ze tentokrat uz mu odzvonilo.
Zubni pohotovost tu nejak nevedou a na normalni mi jsou schopni dat jen neco na bolest. Jenze to jedine co na boles muzu, kdyz kojim mam doma jeste z porodnice a nejak to nezabira. Dnes jsem byla u zubraky ke ktere jsem mela jit zitra odpoledne, at mi s tim udela alespon neco a bylo mi receno, ze mi s tim nic delat nebude, driv nez zitra a to mi jeste na:,–(i jen antibiotika na 7 dnu a pak se uvidi co dal. No a tak jsem si nasla jineho diktora i proto, ze se mi nelibil pristup a ani celkove to tam vypadalo velice levne. Ani zaparkovat pomalu nebylo kde. Takze k nove doktorce jdu dnes ve 2h. Uz mi udelali rentgen a bohuzel mi taky musi napsat antibiotika, ktera jsou povolena pri kojeni (doufam, ze takove jsou). Jestli mi s tim budou neco delat to nevim, ale mam pocit, ze pristup je omnoho vstricnejsi a celkova uroven lepsi. Tak Deniska by rada sestricku?!! ![]()
Noggie, gratuluji k dokonale holcicce-Evicce? ![]()
S tim spinkanim male verim, ze se to zlepsi. ![]()
Gabriela
Gabi, pane jo, to musi byt pekny zanet. Ale zuby taky dost trpi tehotenstvim a kojenim, tak mozna je to i proto. Ja taky nemam dobre zkusenosti se vsema americkyma doktorama. Zrovna tuhle jsem byla u nosniho. Tak tam uz taky nepachnu
Mne pripada, ze doktori umi jen predepisovat antibiotika a rezat (operovat). Jeste nikdy jsem nezazila, ze by navrhli nejakou alternativni lecbu (alespon podpurnou), proste nic. ATB a operace. No ale to jsem odbocila od tveho zoubku. Je jasne, ze ATB potrebujes, snad ti to brzo prejde.
Malickou nebavi spat? To se mi zda ze spi dost malo, ne?
Ilono, tak nam to tymovani moc nepohlo, co? Ja jsem ale porad jeste optimisticka a verim, ze tento mesic to uz urcite vyjde
Takze bojovat to chce!!!
Zdravim zbytek a pekne hlasit vysledky z UTZ
Sasulko, tobe uz se blizi hory, tak si to moc uzij, snad tam jeste nejaky snih bude.
Zanetko, je to zanet jako blazen. Antibiotika uz bastim. Dokonce jsem dostala i nejake silnejsi prasky na bolest-pry je muzu(ptala jsem se kde jen se dalo, jistota je jistota. Zatim cekam az zacne pusobit. Vzala jsem si ho pred 2h a div, ze tu nervu bolesti. Kazdopadne v patek jdu na zakrok. Musi mi to opravit operativne. Bohuzel se mi potvrdilo me podezreni, ze ma byvala Dr. v CR nahvizdala co se dalo. No, jeste si uziju spoustu legrace, nez mi to opravi. Kdyz mi zacala doktorka popisovat, jak mi to budou rezat, vtat diru do kosti…, tak jsem mela co delat, abych nevzala nohy na ramena, kazdopadne jsemse hned od ni zasla na zakrok obednat.
Mala toho opravdu moc nenaspi. Dnes mi usnula cestou k zubarce. Sestricka na prijmu se okamzite nabidla, ze bude hlidat. Ovsem mala spinkala jen do te doby, nez se maminka po:,–(ila do kresla. Proste se rozhodla, ze kdyz jsou z ni vsichni nadseni, tak ji da prilezitost si to uzit. Asi za 5 minut pro me dalsi sestricka prisla, ze nevi co s ni a mam si k ni jit. Tak jsem tam sla a vrazila ji do pusinky dudlik a byl klid.
Tak jdu se nadlabnout zmrzliny, potrebuju neco studeneho na ten zub, neb silnejsi prasek, nejak neplni svuj ucel.
Koukam, ze jsi zacala dalsi cyklus. Tak drzim palce. ![]()
Gabriela
Ahoj holčinky, tak se mi podařilo po dlouhé době se přihlásit z práce ![]()
Gábi vydrž, ten zub musí být ale potvora. Já sama osobně to moc neznám, mám za celý život jednu plombu v puse a ta mě teda vůbec nebolela, takže s mojí zubařkou jsem kamarád… ![]()
Dneska jsem byla na kontrole u mého gyndr., byl po noční službě, kde se vůbec nevyspal - moc jsem se mu nasmála. Byl jak praštěný a málem si musel podpírat víčka zápalkama
![]()
Zjistila jsem, že už jsem přibrala 5 kg
doufám, že to doleze max. k těm 12, víc bych určitě nechtěla. Nejsem totiž žádná vyžle a kdybych přibrala 20 kg tak jsem chodící Golem
![]()
Žanet držím palce pro další cyklus! Je fajn, že neházíš flintu do žita a jsi taková optimistka.
Varenko jak je s Myškou? Už jsou s Martínkem doma?
..jinak až nám tatínek přijme fakt, že pindík nebude, myslím, že na 99,9% to bude Evička. Už jsem včera psala své nejlepší kamarádce, že její Emička bude mít kamarádku Evičku
![]()
Je to supr - už naši rodiče spolu chodili do školky, já se s ní znám od narození a doufáme, že naše holky budou pokračovat v tradici… ![]()
AHOJ KRÁSKY - VŠEM PŘEJI KRÁSNOUČKY DEN
NOGGIE:
OBŘÍÍÍÍÍ GRATULACIČKAAAA k holčičce…tak už tu máme další princezničku
To je náádhera
Hlavně, že je vše v pořádku a jste obě zdravé.
HUGH je kabrňák - no tatulda jakbysmet
![]()
MYSKA je stále v nemocnici..má nějaké problémky, ale věřím, že se z toho brzy vykřeše - je to naše MAMULKA - statečnice.
Martínek je malý-velký princ
![]()
CINQ:
držím palečky na dnešní UTZ. A doufám, že se UZ UZ konečně dozvíme, co nám to v tom bříšku vlastně přebývá
![]()
Jsem JEDNO OUŠKOOOO
![]()
GABINKO:
moooc ti přeji, at už zoubky nebolí… vydržať, mamulinko ![]()
Velké pohlazení a pusínku posílám malilililnké Adrianne.
Já už jsem se řádně zabrala do teoretických i praktických příprav. To víš, blíží se nám to..tak studuju jako divá..a sepisuju, co ještě potřebujeme dokoupit atd atd. No, stejně jako každá těhulka-maminka mám pocit, že NIC nemáme a NIC nestihneme
![]()
ZANET:
na tvém měřítku člověk vidí, jak ten čásek letí - FIČÁK
Držím moc a moc palečky, ať je DUBÍNEK co možná nejúspěšnější a v jeho FINIŠI se nám objeví ty vytoužené //
![]()
HOLČINKYYYY…moc vás všechny zdravím…myslím na vás KUDY CHODÍM a už už mizím, abych měla CO ČÍST - řídím se pravidlem: **
KDYŽ VARENKA ZMIZÍÍ, DVÍŘKA SE TU NETRHNOU **
![]()
Holky tak vcera jsem byla na tom UTZ
miminko je zdrave a mooooc krasne,bylo to moc nadherne ho zase videt
byli jsme tam pres 40minut,takze jsem ho videla ze vsech stran a poradne
je to kluk jak buk.....splest se nemohla
ukazal nam to dokonale ![]()
Dokonce mi udelala i 3D fotky
coz me prekvapilo,protoze jsem myslela,ze to je na objednani jako v CR…a asi neni nebo jsem mela stesti na doktorku ![]()
A jak se vam vede vsem?Tady je od rana tak kraaaasne
mam porad otevrene okna ![]()
Ahoj holky,
tak vás zase po dlouhé době zdravím. Nechce se mi dneska nějak pracovat… Už se mi to taky krátí, za tři týdny bych měla jít oficiálně na mateřskou. Záměrně píšu oficiálně - protože to neznamená, že úderem 20.4. přestanu pracovat. Momentálně to vidím asi tak, že asi nepřestanu pracovat nikdy…
No, ono se to nějak vyvrbí.
Právě jsem se chtěla dneska zeptat, jak je na tom Myska a vidím, že už to má za sebou! To je neuvěřitelné, jak to letí. I ostatním pěkně rostou metříky. Držím palce všem snažilkám - tahle diskuze má dobrý vliv!
Uvidíte, že budete mít taky brzy bříška!
Tak zatím ahoj a jaru zdar! ![]()
Cinq
moc vám gratuluju k vašemu „garconkovi“
Raději to ani mému drahému neřeknu, ještě by zezelenal závistí…
![]()
Co tvůj přítel? Šťastný jako blecha, co? ![]()
Jsem po tom vyšetření klidnější a chci se vrhnout na nakupování. Taky už asi neodoláš, viď? ![]()
Noggie pritel byl stastny,i kdyz on chtel holcicku taky
ale jsme radi,ze je miminko zdrave
vzdyt je to jedno,co to je,hlavne,ze je nase ![]()
Jinak ja jsem rikala,ze nakupovat budu po velkem UTZ…a vse je v poradku,tak se na to vrhnu taky
uz nemuzu odolat
a stejne to utika tak rychle,vzdyt uz jenom 18tt a je to tu ![]()
Taky pujdes utocit na obchodaky????
Krásné sluníčkové odpoledníčko KRÁSKY
MOC vás všechny zdravím.
CINQ: OBROVSKÁ GRATULACE k UTZ ..... chlapeček…jupííííí…tak další princ..NO ale holky sledujete, jak je to vyrovnané
![]()
P.S. Nááádherné měřítečko
![]()
Určitě se vrhni do nákupečků ---- to jsem moooc zvědavá, co všecičko pokoupíte…to jsou takové nádherné radůstky, vid
Musíš nám hned napsat
![]()
MARKETO:
Jupíí, to jsem ráda, že jsi se nám ozvala. Blíží se nám to, vid
Jéje, a ted nevím, jestli jsi nám říkala, co to bude…
Přeji i tobě a miminku nádherné jaríčko ![]()
Holčinky, my byli dnes na UTZ .
Princeznička má skoro 2kg (přesně něco kolem 1,8g)…takže za 14 dní nám zbuclatěla o 700g ---- z čehož mám největší radůstku.
Já jsem věděla, že se nám ta váha krásně sama vyrovná.
Vše je v NAPROSTÉM pořádku. Malinká je stále hlavičkou dolů
Je TAAAAAK veliká a TAAAK krásná.
![]()
Příští týden nastupuju na MD. ![]()
Další kontrola za 3 týdny - zrovna na Sashenčin svátek
![]()
Taky mi vzali krev, stěry prý až v 35tt
(no nevím, minulá dr. mi říkala, že už ted..no nic) a ráníčko jsem se vážila a mám o kilíčko víc, což je na druhou stranu stejně jako v únoru - nicméně…šlo na naši krásku
![]()
Takže za celé těhu - 10kg navíc…z čehož jsem spokojená taky. ![]()
Tak máme opravdu krásný a sluníčkový den ---- a mám radost, že TENHLE UTZ TÝDEN byl taaaak úspěšný.
![]()
Jinak vám můžu říct, že MYSKU dnes už pustili s Martínkem domů. Jsem jedno ouško, co nám vše poví
![]()
Varenko - my budeme mít holčičku. Říkali to nezávisle na sobě dva doktoři, takže doufám, že už se to nezmění, protože jsme si už na to s manželem docela zvykli a kluk by nás teď překvapil
Kromě toho rodina už nakupuje růžové věci, i když já moc na tu růžovou nejsem… Tak snad to nebudou přehánět. Naše princezna měla na poslední kontrole 1550g (před dvěma týdny), na další kontrolu jdu v pondělí, tak jsem zvědavá, o kolik porostla. Je to ještě prcek
. Já jsem přibrala asi 5,5kg. Do pátého měsíce nic, teď už to jde nahoru rychleji - pokaždé, když vstoupím na váhu, tak je tam víc, tak doufám, že se vlezu se do normálu (jím fakt hodně sladkostí, nemůžu si pomoct
).
Myska se má, že už má Martínka na světě - taky už se nemůžu dočkat
Ale ty dva měsíce už nějak doklepem… I když s tím rostoucím břichem už je to docela sranda.