Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
10.4.06 11:13

Huuuu Myško to je přímo hrůzostrašný příběh :? To jsou fakt prevíti :twisted: :twisted: :twisted: Hlavně, že je aspoň malý v pořádku, pomůže ti na to všechno zapomenout.

Aiso je fajn, že se aspoň snažíš s kouřením přestat. Moje známá se na to vykašlala, hulila jak fabrika a její holčička má silné astma. Nemusí to být způsobeno tím kouřením, ale člověk nikdy neví a červíček pochybností hlodá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.4.06 11:16

Aisa ty pohyby prijdou :D taky jsem se nemohla dockat a ted se mi tam mele porad :lol: je to super.....jinak ja a jidlo…to je neco,ja bych se mohla cpat porad :oops: v sobotu jsme meli s pritelem romantiku,koupili jsme si bedynku cokoladove a bedynku vanilkove zmrzliny a snedli jsme to na posezeni :oops: :lol:
A protivna jsem taky :oops: to jsou ty tehu-hormony(aspon ja to svadim na ne :lol:
Padim pro dcerku do skoly na obed a az ji vratim zpatky,zase prijdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.4.06 11:30

Noggie, já už jsem přestala :lol: ,ale víš jak,když kouříš od 16-ti a je mi ve středu (předem děkuji za gratulace :lol: :lol: :lol: ) 28,tak je to závislost.Ale třeba přes víkend když jsem byla s bývalým,kterej nekouřil,tak mě to nenutilo.Spíš to bylo z nudy a udělání si přestávky v práci.A k tomu kafi v baru,víš jak.Dycky jsem si myslela,že závislák nejsem,ale teďka jak nekouřím vůbec,tak jsem více nervní.Ale to se překoná.

• Citovat
  • Upravit
1160
10.4.06 11:42

Vííííítej zpěěět - mamulinko zlatá. :D :D Hned je tu živo :D :wink: :twisted: Koukej k měřítku přchlípnout fotečku Martínka, ať už volíme nápadnice :D :lol: :wink: :twisted:

AGATO:
Víííítej mezi náma :D
Já měla úplně stejnou věc. Ke konci cyklu mi vylezla bílá kapička z bradavky (1-2 kousky :oops: :lol: ) - no a za pár týdnu se nám narodí Alexandročka :lol: :lol: :wink: Takže držím moc a moc palečky.
P.S. Mimochodem, nevím, jestli ze mě bude mlékárna, ale kolostrum mi momentálně teče jako z vodovodu. :oops: :? :lol:

CINQ:
Vítej zpět do civilaze, venkovanečko naše :lol: :wink: Tak hlavně, že přírodička prospěla a tchyně neubila :lol: :lol: :wink: :oops: :lol:
Jak pokračují přípravy, co ????
My jedeme jako dráhy. :D :D :D Včera jsme vymysleli koupáníčko a já dneska ráníčko udělala poslední seznámek na nákupy.
JInak už mám zabaleno - jak pro malou tak pro sebe. Ted už to jen přijít. :wink:

NOGGIE:
Ahooooj. :P No, kočárek máme vybraný, ale manžílek ho objedná u „naší“ firmy (odkud máme všechno), až se malinká narodí a do 10 dnů to přijde…tak snad to vyjde a nebudeme muset princeznu doslova na rukou nositi po venku :lol: :lol: :lol:
A jak se cítíš???

AISO:
Držím palečky, ať se cítíš co nejlépe a koukej nám to tu vybarvit nějakým pěkným měřítečkem, ju??? :wink: :D

SASULO:
Ahooooj tulačko naše zlatá ---- ty tvé hříbečky nám tu pěkně chyběly :lol: :P
Už máš SZ a chystám se na pokračováníčko :wink:

ZANET:
Holka, kam jsi se nám ztratila?? CO je s tebou??? 8O :? :cry: :wink: Koukej se nám ozvat, nebo ještě na rychlo koupím letenku za oušn :lol:

GABINKO:
mamulko, moc tě zdravím. Jak se daří?? Co malinká princezna Adrianne ??? Já už se nemůžu dočkat… :wink: MOc na vás myslím a koukej se nám ozvat :wink: :twisted:

HOLČINKY, i když venku prší — jaríčko je s náma. Přeju vám nádhernoučký den a budu JUKAT. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.4.06 17:26

Varenko tak ty uz budes mit vse hotove?to ti zavidim :oops: ted uz opravdu jenom cekat na tu princeznu a bude to vse perfektni :D uz jenom aby to stesticko se drzelo :wink:
Jinak na venkove bylo super 8) tchyne mi udelala snidani az do postele 8O si me nejak vydrzuje :lol: a potom jsem mela kavicku na zahradce :D slunicko svitilo,ptacci zpivali a Oggy (stene) mi stacil rozkousat u toho botku :roll: ale pohoda 8)
Jinak mame vybrane uz tapety do detskeho pokoje a i koberec do loznice(jediny pokoj s kobercem po cely mistnosti) je to takovy ten s vysokyma chlupama(taky pekne drahy 8O Pristi tyden ve ctvrtek by jsme meli mit uz klice od bytecku :lol: v sobotu dcerka leti do CR v pondeli a utery pritel jede na sluzebku(zase :roll: mozna pojedu snim…ale moc se mi nechce,vetsinou se tam nudim :( a potom ma pritel tyden volno,takze budeme malovat a tapetovat,no prace nad hlavu a jelikoz muj pritel je puntickar a vse musi byt dokonale :roll: tak vsechno si chce delat sam,aby to bylo perfektni pro nas :D ale ja budu moooc hodna a pomuzu :wink: i kdyz on nebude chtit…
Jak je u vas?U nas jenom prsi dneska 8O a tak ma byt az do stredy :?

Aiso tak to ti gratuluji k narozeninam .....copak dostanes pekneho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 09:37

Ahoj maminky,
cinqicko ja dostanu od manzi darecek az v kvetnu,jelikoz teprve minuly tyden nastoupil do prace a nejsou penizky,ale v:,–(im se ze neco vymysli i bez penizku.Prijel mi teprv v lednu a jsme radi,ze ma vubec praci,protoze neumi cesky,ale je sikovny a sef si ho chvali.Maka na stavbe. Vis jak,me staci pusinka,romanticky vecer a promilovana noc :lol:
Holky nevim jak to mate s chlapama vy,ale ja mam konecne poradnyho chlapa se vsim vsudy.Prijde mi to vsechno jak nalajnovany v tom mym zivote.Rozchody,schody,svatba,laska,mimi,prace.Super.Musim to zaklepat.Prece jen nas ma ten nahore rad.
Vsem preji krasny den,ikdyz je zamraceny a hodna miminka v brisku.
Varenko jsem nervozni za tebe.

• Citovat
  • Upravit
1765
11.4.06 10:36

Aiso spravne,neni dulezite za kolik a jak hodne,ale co :wink: protoze kdyz ti da nebo udela neco z lasky a co vi,ze te udela stastnou,tak to je vice,nez drahy darek.....
A stim,ze to mas nalajnovany,to je super :wink: ja to mam nejak napreskoky.....ale nevadi,hlavne,ze jsem stastna a moje rodinka se mnou :D (ale svadbu mi nikdo nevnuti :twisted:

Ja mam narozky pristi mesic :twisted: tchyne mi chce udelat malickou oslavu 8O ale ja nechcu......chci romantiku ve dvou :lol: nebo vlastne ve trech(mimi) a pokud tchyne nebude mit cas pohlidat dcerku,tak ve styrech 8O :lol:
Ale VARENKO ty budes mit narozeniny taky ne?A ZANET nebo SASULA taky(se omlouvam,ted jsem zapomela ktera z vas :oops: protoze vy jste v blizencich taky jako ja :D

A vubec,kdepak jste dneska???Uz je zase slunicko a nikdo neprijde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 10:56

Kote tady slunicko rozhodne neni,proste se to rozhodlo zamracit.Ale my si tu naladu zkazit nenechame.
Neco ti reknu,jakej ja jsem s manzou magor.Potkali jsme se na dovci v tunisu,cerven.Potrech dnech jsme si odsouhlasili,ze se vezmeme,v zari jsem tam jela na mesic,vzali jsme se,pak jsem tam jela pres vanoce a silvestr a v lednu mi prijel na furt.Myslis si ze jsem premyslela nad svatbou.Uz mama jednu za sebou tak jsem rekla ze nikdy.Ale rozhoden nam to nepripada ze jsme manzove.Je mi sice 28 a manzovi bude v cervnu 22,ale mentalne jsme na tom stejne,magori.Ale hlavne ze je legrace a ze dovedeme vsechno resit spolu a ne pres nejaky kamose nebo rodinu.To je nejhorsi.Sverovat se s osobnima problemama.Proto nechapu nektery holky na foru,ze tady dokazou mluvit o hoooodne intimnich zalezitostech,jako je treba nevera atd.To ja neuznavam.To je zalezitost tech dvou a kdyz potrebuje nekdo radu,tak musi jit primo za zdrojem.Nikdo neporadi tak aby z toho byla nejaka zmena.Pouze se ta dotycna vypovida,coz k nicemu nevede.Ulevi se jen na chcilku.Je to jen muj osobni nazor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.4.06 10:58

Omluvte chyby.
Jsem se nejak rozepsala a hlavne ne k tematu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1765
11.4.06 12:38

Aiso teda ja cumim asi takto 8O jses dobra…takova rychlost :lol: ale co hlavne,ze jsi stastna,vis ja vzdy rikam,ze zkusit se ma vse,zijem jenom jednou(ale ja tu svadbu stejne neeeee)
To,ze se tu nektere holky sveruji s intimnostma,me to nevadi,ja osobne bych tu neresila neveru nebo i jine veci,ale kdyz to jinym pomuze,tak at si to pisou 8)
Jinak jak se libi manzelovi v CR?Nestyska se mu trosku :lol: :?: A je videt,ze je dobry :wink: najit si praci tak rychle…muzu se zeptat co dela?Jestli to nevadi :oops:
Jinak ja se rozmyslela skoro 2roky,jestli pujdu do Francie nebo ne(ale to hlavne kvuli dcerce,prece jenom velka zivotni zmena pro ni :wink: no a ted tu jsme skoro 2 roky,dcerka si zvykla,je stastna a prijde ji to normalni,ze je tu…a ja?Ja jsem stastna taky :wink: ale stejne jsem si porad jeste nezvykla,jina mentalita,pratele z CR mi zchazeji a trosku ta svoboda v CR…prece jenom nez se clovek nauci jiny jazyk(a ze franina je tezka jak prase,pardon) tak se musi spolehat na partnera,coz ja na to nejsem zvykla.

Jinak u nas sviti slunicko :D ale mame asi jenom 12stupnu 8O coz se mi nelibi :? a to v sobotu tu bylo 23 a vic stupnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 13:30

Cinq v ČR se mu líbí,není tady nervozni,protoze po me tady chlapy tak moc necumi.Jsem blond a myslim si,ze sereda taky nejsem, v Tunisu jsou ti chlapi uchylni.Je rad,ze me tady ma na ocich.Prevratil mi zivot o 360 stupnu.Dycky jsem byla takova ta holka co ji sem tam nevera nedela problemy.Tedka?Ani bych se na jinyho nepodivala.Manza o me vi uplne vsechno.Smutno mu moc neni,ale to vis,sem tam…Ma skvelou rodinu a uplne super kamosa od mimina,takze mu smutno musi byt.Ale nema na to moc cas myslet.Pracuje rukama ve stavarine,staveji montovane rodinne domky.Sice se nadre,ale aspon na nase mesto dobry prachy.Byt mame,takze uz jenom chybi nejaky auticko.Vis ja bych v Tunisu klidne bydlela,ale asi by mi za chvili lezlo na mozek,ze nikam moc sama nemuzu chodit.Je to tam trosku omezene.Ne ze by to muj manza nechtel,ale proste to tam je.Jo co se tyce ty franiny,tak bud v klidu,ja bych se arabstinu nenaucila do smrti :lol: Je brutalni.Francouzsky umi manza,ja just english.Dycky me uplne dostane,kdyz na me mluvi francouzsky,do ouska,tim jeho zastrenym hlasem…uááááá,brutal.
Ja bych se do Francie nekdy chtela podivat,ale to asi az bude mit manza obcanstvi.Pet let.Musime pockat.

• Citovat
  • Upravit
1765
11.4.06 13:50

Aisa tak hlavne je dulezite,ze jste stastny :wink: jinak v Tunisu jsem byla nekolikrat :D je pravda,ze nemusis byt ani blondyna a ty chlapi jsou jak blazni(i kdyz ja jsem spinava blondyna v originalu :D
Franina je moc pekny jazyk,hlavne romanticky :oops: ale kdyz jsem mu nerozumela,tak to melo vetsi kouzlo,ted kdyz tomu rozumim,tak uz to neni takove 8) ale je to porad romantika.....
Na obcanstvi musi cekat 5 let?Docela dlouho…Kdybych se tu vdala,tak bych cekala jenom 2roky…ale vdavat se nebudu,takze nic :lol:
Jinak nemeli jste problemy sehnat praci a vubec,delat vsechny papiry atd?…(promin jestli jsem zvedava :oops: kdyztak me zastav :lol:

Varenko kde jsi dneska? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 14:01

Buď v klidu,ja jsem v poho.Nemam co tajit.Papiry byly desny,ale ne zas tak.Jsem sikovna holka,tak jsem to zaridila vcelku rychle.Kdybych bydlela v Praze,tak tam by mi asi nikdo moc nepomohl,nebo se na me vyprd.Musis mit vsechno prelozeny nez se vdavas,pak zas cekat po svatbe na odd.list,ten si nechat prelozit overit,nechat udelat zapis do zvlastvni matriky.3 tydny.Furt musis cekat.To vis urady.Jak jsem psala ten postup od seznameni,tak veskery ty prodlevy,kdy jsme byli bez sebe,tak jsme cekali porad jen na papiry.Brutal.Proste urady,byrokracie.Tady ani ne,ale v Tunisu za vsechno platis moc penez,museli jsme mit i krevni testy a na AIDS taky-4000,– Cus bery,nikdo se te na nic nepta,proste plat,jinak mas smulu.

• Citovat
  • Upravit
1765
11.4.06 14:11

Aiso ted me tak napadlo,ze u nas v CR je to se svadbou tak jednoduche :wink: protoze i tady ve Francii kdyz se 2 berou(a to muzou byt ba dva francouzskeho obcanstvi) tak vyrizeni papiru trva az 3 mesice 8O delaji se tu vsechny krevni testy(AIDS,Zloutenka,na drogy atd…a dokonce i jestli jste oba dva plodny)musis toto vsechno podstoupit i kdyz to nechces,coz mi prijde trosku trapne,ale budiz.....Taky tu musis dodat rodny a oddaci listy svych rodicu 8O a i v jakem zdravotnim stavu jsou…no proste na hlavu mi to prijde,vdavas se prece ty a ne oni :roll:

Jinak dneska jsem dostala ,Carnet de (maternite) sante,…je to neco jako nase tehotenska knizka…docela brzo…kdyz uz jsem v 6mesici v tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.4.06 14:40

AHOJ HOLČINKY

moc vás zdravím a čtu, co všechno jste probraly :wink:

CINQ:
Já byla dopolko v Mollu na Floře. Zvládly jsme to…mám to naštěstí jen 1 stanici metrem. Nakoupila jsem si i potřeby na vajíčka, takže ted zdobím a barvím. Už mám 1. vajíčko, který bývá vždycky nejhorší, než se zase do toho dostanu. :twisted:

AISO:
Ty jsi tedy kabrňák ti povím…a já myslela, že jen já jsem takový šílenec…ale co mě nemá…ty vedeš :wink: To byly tedy suprbupr fičákovský vdavky :wink: :D :D :lol:

Holčinky, nemáte to lehké v tej cizině, co :wink: Já mám taky cizince, ale naštěstí jsem doma…zrovna nedávno jsme se s manžílkem bavili, že už bych nemohla žít jinde…už mám svůj věk :twisted: na to přizpůsobovat se různým „úchylkám“ jiných národních byrokracií.

Zatím papa holčinky a se ještě ozvu…letím na ty vajíčka.
Mám tam rozpuštěný vosk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová