Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.4.06 13:14

Ahoj,jmenuji se Lucka,jsem z Přerova a manža je Tunisan.Je suprovej,o šest mladší :lol: Pořád nemůžeme věřit,že budeme mamuška s tatouškem.Manža teďka začíná učit dance aerobic,tak nevím jestli to mám absolovovat s nim nebo raději teďka ne.Taky jsem nemocná,mám epi,ale ne často.Teďka jak mám splašený hormony,tak je to trošku horší,ale miláček je stále se mnou,tak v poho.Přečetla jsem si tady pár příspěvků,o tom jak mimi umřelo,proč a jak.Je mi jako prvňáčkovi ouzko.Jinak se cítím v poho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.4.06 13:19

Já sice blonďatá přírodně nejsem,ale mám zelený oči.Manža má klasický černošský vlasy a nádherný čoko oči s kilometrovýma zatočenýma řasama.Na ně mě dostal :lol: :lol: Asi to výjde na prosinec,ale uvidíme.Přestala jsem kouřit,před tím celkem dost.ALe jakmile jsem otěhotněla(a to jsem to ještě nevěděla),tak mi to přestalo chutnat.
Holky jak mám na sebe dávat pozor a co mi může třeba hrozit,nebo nehrozit.

• Citovat
  • Upravit
1765
5.4.06 15:07

Noggie tak vysledky budou az zitra,ale vypada to dobre :D tak se citim lepe.....
Olivove zelena?Tu jsem chtela taky(protoze to bude kluk :D ale ta oranzova proste vyhrala… :lol:

Aissa radeji se setri a aerobik moc nedelej,ja jsem snim prestala hned jak jsem zjistila,ze jsem v tehu,ale muzes si najit kurzy pro tehotne(cviceni) a chodit plavat…jinak nejake rady?Byt opatrna odpocivat adt…hlavne tech prvnich 12tt…jist ovoce a zeleninu(to rika ta,ktera nemuze prezit bez cokolady :lol:
Muzes zacit brat vitaminky pro tehotne(ja je teda neberu,radeji to ovoce a zeleninku :wink:
Jinak miminko bude opravdu krasne,tunisan a beloska :lol: jeeee…

Varenko a holky kde jste :?: 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.4.06 10:15

KRÁSNÉ SLUNÍČKOVÉ RÁNÍČKO HOLČINKYY :D :D :D

Tak jsem si pročetla, co jste hezky napísaly a dozvěděla se nové drbíky :D :lol: :twisted:
BRUM: Takže je to jisté - tehu?? Mám nějaké zpoždění v info 8O :oops: To je nááádhera. :D :D :D

AISSO:
Obrovská gratulacička k mimísku, které se v bříšku krááásně začíná uvelebovat :D :D :D :D :P Je to náádhera :D :D
S tím cvičením bych první 3 měsíce opravdu přestala. Procházky, protahování atd určitě. :wink: Jinak žij, papej a užívej život dál jako když jsi byla netěhu. Je to super obdobíčko :wink: :twisted: :D

CINQ:
AHOOOOOJ :D :P :P Náááhderné jméno - OBŘÍ GRATULAAACEE :P :P Holky..já nevím, o jakém kočárku mluvíte, ale určo musí být bááájo.
My už objednali poslední várku všech věcí - postýlka, peřinka, polštářek, nebesíčka, kolotůček, autosedačka atd atd atd. Kočárek máme také vybraný a budeme ho objednávat až ke konci. :wink: Tak se nemůžu dočkat. JInak stále skoro každičký den zdobíme a dozdobujeme pokojíček. Jsou to sice třeba drobnůstky, ale takhle pomalinku nám vzniká opravdu krásný princeznovský pokojíček.
MOOOC MOOC držím palečky ohledně výsledků. Napiš, jak to dopadlo a hlavně se MOOOC šetři.
Manžílek je kabrňák — dělá ti samé radůstky, vid :wink: :D :D To je moooc dobře. :twisted: :P
Já dneska jedu do Krče pro papíry na MD. :D
Krátí se nám to pěkně. :P

NOGGIE:
Ahoooooj a krásný sluníčkový den i tobě :P Tedy ty letíš…myslím, že ani Hugh to nestačí sledovat, co :?: :twisted: 8O :lol: :lol: :lol: 8)
Evička je čiperka, ju ?? :P :D
Já tu měla ted 2 dny maminku a tak jsem se ani neozvala a koukám, jak je tu živo. Musím se taky spojit s MYSKOU a vyzvědět, jak se jim všem daří. :wink:
Tak mám radost, jak si krásně také užíváš tehulkovstvíčko a jak krásně nakupujete…jsou to radůstky, vid :wink: :D

Já se HOLČINKY pokusím vložit nějaké obrázky - kočárku a tak - co jsme zvolili, ale znáte mě - IT HOTENTÓÓÓT - tak se nezlobte, jestli se mi to nepodaří. :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.4.06 10:33

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

Holčinky…tady je náš kočárek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.4.06 10:53

Varenko Tak to uz bude pokojicek hotovy????To musi byt nadhera :D doufam,ze az poridite fotacek,ze ukazes fotecky :lol: moc se tesime :twisted:
Kocarek mooooc krasny :D jakou barvicku?Ja uz jsem hrozne nedockava :oops: chtela bych vsechno uz ted :oops: a pritel je to same…no jsme dvojka 8O jinak on rad dela radost :lol: on je vazne zlaticko,vcera mi treba koupil zvykacky(pry abych videla,ze na me porad mysli :D je to takova drobnost,ale dela mi to velkou radost :wink:
Jinak ja jsem mluvila o tomto kocarku(pritel mi ho koupil v oranzove berve :D s korbickou,sportakem a autosedackou :D
 http://quinny.libfin.cz/buzz.php

A Noggie mluvila o tomto
http://quinny.libfin.cz/speedisx.php

A metrik vam vazne leti…vam zavidim,ja uz to chci mit taky za sebou :D hlavne ted co mam ty problemy,tak se porad bojim a rikam si,at uz jsem aspon za 30tt…pak uz se to da zvladnout lepe.
Ale testy vypadaji dobre,odpoledne mi pritel bude volat,jak to dopadlo,protoze on bude volat meho Dr. prece jenom je lepsi kdyz mi to rekne v AJ nez nekdo ve FJ a ja to muzu pochopit spatne a panikarit(znam se :oops:
A jak je to s Myskou????Uz je na tom dobre??Pozdravuj ji od nas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 11:20

Ahoj holky,tedka me tady sef trochu prohanel,tak jsem nemohla psat.Dekuju za gratulace.Manza mi setri na auto,prej aby kdyby prselo,abych nemusela chodit pesky atd.No aby me za chvili nenosil i do vany :lol: Je to muchlinek.Doufam,ze to vsechno zvladnu,tak jak vy.Uz si rikam,aby ty tri mesice byly za mnou.Nejaky ty krevni testy taky v poradku.Ufff.Vy jste nektery pekne z daleka.Ja jsem z Moravy,Prerov.Radeji fakt nic delat nebudu,staci mi,ze chodim rychle a ze se zadycham do schodu v baraku.Nemame totiz vytah a bydlime v e tretim.Vcera jsem nakazala manzovi,ze uz musi zacinam premalovavat loznicku.Mame to tam takove pestrobarevne.Cervene,ruzove,modre a bile.Nad posteli mame zrcadlovou mozaiku.Vlastnorucni vyroba.Zacinaji me ty barvy deptat,ale na prvni pohled to vypada hezky.
Tak se zatim opatrujte.Pusinky miminkam v briskach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.4.06 11:23

Jo ty kocarky jsou moc hezke,ale ja nejsem zastance trikolek,ale proti gustu zadny disputat.

• Citovat
  • Upravit
1160
6.4.06 11:34

CINQ:
Kočárky jste s Noggie zvolily bombácký. To víte, holky, já jsem KONZERVA :oops: :lol: :lol: Já se těch tříkolek trošku bojím. Ale opravdu jsou krásné. :D :P :P :P
Tak to je dobře, že přítel bude tlumočiti — máš pravdičku…on ti to vše poví v klídečku a tak, abys všemu rozuměla do detailíků, je to důležité. No není to legranda, vid..takhle v cizí zemičce. Jsi statečnice :D :wink: Uivdíš, že vše bude v pořádku. Držím moc moc palečky. :wink:
Určitě fotečky pošlu..doufám, že i toho fotáčku se dočkáme …musíme — do porůdku určo. :? :)
Já ted jdu do květinky a něco pokoupím a pak jecháme do té Krče.
Myška už se má lépe..je to hrdinka největší. Martínek je opravdu Bůžek…to vám je, holky, tak nááádherný chlapeček. Něco úžasnýho. A musím se pochlubiti, že ho možná brzy uvidím :twisted: :wink: :D :D :D

AISSO:
No, ted vám začnou krásné „starůstky“…A jaké dáte nové barvičky??? My máme taky čerstvě vymalováno — oranžová, béžová, růžová apod. My hodně aranžujeme a sestavujeme dle Feng-shui. :wink: :twisted:

Zatím papa holčinky a já zase juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.4.06 12:45

Varenko nejsi zadna konzerva 8O proste se ti to nezda a je to :D ja jsem si taky myslela,ze to neni tak dobre atd…ale po 150× zkouseni a i ptani vsech co maji trikolky,jsem se rozhodla pro trikolku…a s tim Quinny Buzz to byla laska na prvni pohled :oops: proste je tak elegantni a taaaak krasny (samozrejme pro me :wink: a taky kdyz se slozi,tak je malicky a hlavne je lehky :D
Jinak pritel mi volal,vysledky jeste nema,tak mame zavolat zitra 8O :? ale asi to bude v poradku,protoze ja uz je mam doma,sice je to pro me spanelska vesnice,ty vsechny lekarske zkratky atd…ale vse vypada v pohode :wink: tak uvidim zitra.
Jinak pritel me opousti ode dneska do soboty(sluzebni cesta 8O budu kralovat sama doma :lol: ale zitra pojedu spinkat s dcerkou ke tchyni na venkov :D pritel me tam vysoupl,at tu pry nejsem sama 8O a v sobotu si pro nas prijede :lol: a v kvetnu me opusti asi na 5dni do Ameriky 8O a to zrovna v dobe kdy dcerka sama poleti do CR…to tu zkysnu opet sama 8O ale uz v novem bytecku :lol:
Ha…jsem se nejak rozepsala :oops:
Jinak ve Francii je mi obcas smutno…prece jenom kdyz je problem,tak prvne volam priteli,sama nikam nechci,protoze je to tezke…obcas se mi styska po CR…ale to az ted co jsem v tehu a potrebuju vse vedet o mimi…no a nekteri ti to po lopate vysvetlovat nechteji…takze jsem rada,ze pritel chodi vzdy se mnou :D i kdyz moje Dr. mluvi AJ ale jakmile ma neco vysvetlit odborne,tak to mluvi FJ coz odborne veci ve franine moc nerozumim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 12:57

Holky kde se stahujou ty metricky,libi se mi to :lol: Ja jsem chtela jet do Tunisu,zit,ale asi bych se tam zas tak dobre nemela.Je to tam pro zenskou trosku tezsi.Chlapi jsou ujety na belosky,takze to co tady,bych si tam asi nedovolila.Ja pokojicek samostatne zatim neresim.Stejne prvni rok az dva bude s nama.A vzhledem k tomu,ze mame dvojpokojac,tak to fakt nehrotim.Se uvidi.Ja uz bych tak sla nakupovat ty blbinky,ale jeste to nema smysl.Tak za tri mesice mozna,pokud vsechno dobre pujde.Ale strasne me to laka.....

• Citovat
  • Upravit
1765
6.4.06 14:18

Aissa stim nakupovanim ti rozumim :lol: taky jsem chtela porad nakupovat :oops: rikala jsem si,ze pockam az budu po 20tt kdy budu po velkem UTZ a budu vedet vse je ok…ted uz jsem ve 24tt a kdyby pritel nekoupil kocar,lahve a ohrivac se sterilizatorem a ja zavinovacku(kterou jsem si musela objednat s CR) a jednu soupravicku,tak nemame nic :oops: nejak porad cekam…ale o vikendu se pujdu po necem mrknout :wink:

A tady jsem okopirovala nejake ty rady na metrik…snad ti to pomuze :wink:

ZDE SI MŮŽETE VYTVOŘIT METŘÍK:
PRO TĚHU:
http://tickerfactory.com/…designer.php?…
http://lilypie.com/…aby_days.php
http://tickers.baby-gaga.com
PRO MS - CYKLUS
http://lilypie.com/…conceive.php
http://tickerfactory.com/…designer.php
nebo
http://www.snugglepie.com/ (po zaregistrování všechny typy metříků)

JAK HO ZOBRAZIT:
METŘÍK V DENÍČKU:
Udělaný metřík ve tvaru: http://...... .png
si zkopírujete na svůj účet na emiminu (nahoře na stránce - bílá řádka pod logem emimina, 3. ikonka zleva) /Můj účet/
do: / Osobní informace / Vaše domovská stránka/ a uložíte.

ZOBRAZENÍ METŘÍKU V DISKUZÍCH:
Tento metřík si tam dáte tak, že si najedete na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/ a tam zkopírujete do /Podpis/ vygenerovaný metřík ve tvaru:
http://....... .png....... .png
Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.

A jeste tady jeden postup :wink:

www.Lilypie.com
Najeďte si na stránky Lilypie, pak jestli už mimi máte nebo čekáte a jde se na to:

1. zvolení pravítka + posuvníku + obrázek (volitelně)
  • nevolte možnost zadat jméno miminka (doděláme ručně viz. bod 13)
  1. kliknout na „Create Ticker“
  2. Zobrazí se tři bílá okénka s „divnou“ změtí …
  3. Klikněte do prostředního „BBCode“
  4. udělejte ctrl-c
  5. jděte na e-mimino
  6. přihlaste se pod Vaším jménem
    vlezte si do nějaké diskuze (libovolné)
  7. v horní třetině obrazovky je bílý obdélník s několika ikonami
  8. zvolte „nastavení“
  9. vlezte do políčka „Podpis“
    u popisu políčka by mělo být - „značky“ povoleno
    Pokud nejsou povoleny, posuňte se dolů a zaklikněte v příslušném řádku -„ANO“. Také najděte řádek „Vždy připojit můj podpis“ a dejte „ANO“.
  10. ctrl-v
  11. před vložený kód zadejte " JMENO_MIMINKA " (bez uvozovek)
  12. klikněte na stránce úplně dole - odeslat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.4.06 14:49

Ahoj holky,
teda kočárky máte vybrané krásné. Já ještě vůbec nevím, jaký budeme mít. Mě se žádný v obchodech nelíbí. Sem tam vidím nějakou maminku na ulici s nějakým kočárkem, který se mi líbí, ale v obchodě nic moc, takže asi půjdeme vybírat až po porodu, až nebudu mít jínou možnost :D Jinak už máme připravené všechno…

Noggie - a co kočárky v Polsku? Byli jste se podívat? Mají tam nějaké dobré. Chtěla jsem se tam zajet podívat i do toho obchoďáku v Polském Těšíně, jak jsi jednou psala, že tam něco takového je, ale zatím nějak nebyl čas. Ty už jsi tam byla? Je tam výběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 15:00

Já jsem asi debil,ale registrovaná jsem,ale že jsem přihlášená mi to nehlásí,tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
1160
6.4.06 17:04

Ahoo holčinky :D

Tak jsem v práci a píšu vám. Byla jsem v té Krči pro papíry na MD. A pak něco v bance a hlavně na nákupech. Mám vše, co mi ještě chybělo.
Koupila jsem si mateřské spodní prádélko, mateřskou noční košili do porodnice, ještě jedny černé tehu legínky..jsou fakt parádní - tak abych mohla vždy jen tam u nás na Vinohradech vyběhnout s kabátkem. Pak majijinkaté Huggies, 2 ručníčky s beruškami, jedny spodárky na spaní pro sebe (sexy :lol: :oops: ) a taky jsem malinké koupila nové obrázky na stěnu (stály majlant :oops: :? ). A jsem úúúplně utahaná - jako kotě. Jeden by tomu nevěřil, ale fakt už je pozdní tehu takhle znát. :twisted:
Takže kromě kočárku budeme mít opravdu VŠE. :P :P :P

O víkendíčku si chci zabalit tašu do porodnice. Nevím, jestli jsem vám psala, že mám jen sportovní, ale nechce se mi kupovat pro těch pár dnů něco novýho… :wink: Tak aspon se v nemocnici zasmějou, že jsem si odskočila z aerobiku na porůdek :lol: :lol: :oops:

CINQ:
Umím si představit, jak je ti asi kolikrát smutečko, vid. Ale zase máš dcerku a rodinku a to je základ. Nejhorší je být někde sám. To ty nejsi.. :D Kolikrát si uvědomuju, jak to musí být třeba pro mého manžílka těžké, i když on je zvyklý žít v cizích zemích…i přesto..navíc v ČR, kde jakýkoli Ukrajinec rovná se povl.. :wink: Držím palečky, at vše krásně zvládáš a hormonky jsou jen ty veselé a radostné :D :D (Co si budeme povídat - ony potvůrky dokážou někdy pěkně pozlobit..třeba se mnou dneska dost cloumaj…najednou se mi nějak sklesla náladička a přitom mám dnes tolik důvodů k radosti…jojo je to nevyspitatelné).

:wink: :D

MARKETO:
Ahoooj..tedy ty jsi mi stále v patááách…ten tvůj metřík - HOHOHO. :wink: :twisted: :D
Jak se ti daří?? Co bříško?? Kdy nastupuješ MD?? Vzpomínám na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová