Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj HOLKYYY
![]()
CINQ?
držímj palečky na vajíčka i pokojíček pro dcerku. Ta bude nadšená, vid
Já jsem vajíčka uvařila, pak udělal vosk a pak obarvila.
Samozřejmě, že jde udělat kraslice - to znamená, vyfouknout a pak zdobit.
AISO:
to nafouknutí i takto brzy je podle mě zcela normální. A vlastně tenhle pocit a stav potrvá celých krásných 9 měsíců (či 10 lunárních)
Jojo…já mám pocit, že skoro rok jen a jen boptnatím…je to něco, ale ty jsi na začátku a tak HURAAAA do toho
![]()
NOGGIE:
holka tady vidíš, že trápit se kvůli zaměstnavateli se fakt nevyplácí. Prostě oni si poradí.
A jak se jinak cítíš??? A jak se těšíš??? Já už začínám počítat DNY!!!!
![]()
AHOJ SARI a ostatni kocicky,
ja sem sice nepatrim, pisu do TPP ale stejne jsem se vecpala - doufam, ze me omluvite ![]()
SARI - ja jsem na tom asi stejne jako ty, snazim se o mimi uz 9 mesicu a mam spis takovy pocit, jestli to neni vsugerovane. Ja mam chute jako treba na tunaka s jahodama atd. Prsa mam napnuty, ale to se mi normalne zvetsuji pred kazdou MS, jen me trochu boli bradavky a picha me brisko, ja byt tebou, tak pockam, jestli dostanes normalne dalsi MS a pak bych valila pro testik - a kdy MS ocekavas?
VARENKO - ja kdyz jsem akorat otevrela tuhle diskuzi, tak jsem jukala, ze jsi tam psala, jestli nejsi tehotna a jak tak koukam, tak ty uz za chvilinku budes mit mimiska
Teda to je fofr
![]()
SARI - je mi 26, a to DC znamena den cyklu, my si ty metriky takhle ruzne pripravujeme, abychom meli prehled jak nam to utika, takze ja jsem ted 18 den cyklu, takze me zbyva jeste 10dni do MS, to cekani je fakt hrozny ja bych nejradsi taky testovala o 106 ale nemuzu, musim pockat a jelikoz me dost boli bricho, tak mam pocit, ze to je spis nejakej zanet nez tehu
SARIKU a TERRO:
moc vás mezi náma obě vítám.
![]()
No vidím, že oběma vám zbývají ještě 2 týdny na TT??
MOOOC vám budu držet palečky, ať tam jsou // ![]()
Je to pravda, že to vše hooodně rychle uteklo. Tak doufám, že tu převezmete dál tehu-štafetku
![]()
Ty příznaky vypadají hodně hodně nadějně, ale znáte to samy…hodně věci si dokáže žena vsugerovat. Musíme VYDRŽAŤ a pak už testnout. Mně se // objevily 1.den po očekávané MS. PRSK…PRSK…prskám na vás TEHU bacilky se suprbupr oučinkami.
![]()
Varenko ja ty vajicka nakonec nedelala
proste me to nejak nebavi,kdyz tu ted zacina byt plno krabic a ona by se ta vyzdoba tady v tom bordelu ztratila
proste si to pristi rok vynahradime…
Sarik78 a Terra vitam vas tu holky
chapu vas,vim co to je cekat,nebyt tehotna,pres rok a pul jsme to zkoudeli,jedno mimodelozni tehu…proste hruza
ale ted uz je to vse v pohode.
Jde o to,hlavne na to tak nemyslet,ja jsem to po tom roce a pul vzdala,koupila si pernamentku do posilovny na cely rok,proste jsem si rekla,ze zacnu zit a kdyz to prijde tak to prijde,a ono to do 2 mesicu prislo ![]()
Ted se mi to pise dobre,ale predtim to bylo tezke. Sarik proc jsi neudelas test?Je to lepsi nez si davat nadeje.....takhle aspon budes vedet na cem jsi ![]()
Drzim vam palecky
at se vam to splni co nejdriv.
CINQ a VERENKO - dekujeme za privitani, ja k vam nahlizim uz delsi dobu, patrim mezi TPP, protoze jsem o druhe mimi prisla v 11tt, je to akorat rok. U me byl i s malym Oliverkem obrovskej problem psychika a myslim, ze to bude stejny ted. I kdyz tenhle mesic jsem si fakt rekla, ze to proste prijde az na to bude ten pravej cas, ale jakmile prekrocim 15 DC tak se zase dostavuji ty moje stavy ocekavani atd. Zacala jsem i chodit do prace abych prisla na jine myslenky, ale vysledek je porad v nedohlednu ![]()
CINQ, myslis ze kdyz by si udelala SARI test uz ted, ze by to mohlo byt treba videt? Ja jsem mela na podzim falesne tehu, pripadala jsem si jako fena co je brezi, mela jsem tt pozitivni, ale podle HCG nic, taky bylo podezreni na mimodel. nastesti se to nepotvrdilo - pry se mi jen zblaznili hormony, ale podle testu OVU i ostatni vse ok. tak jsem z toho byla jelen ![]()
CINQ:
jéje..no vidíš, to jsem si ani neuvědomila, že už krabicujete
Tak to je jasný…to by ty vajíčka byly dobrý tak akorát pro pomazánku…JOjo…tu se vlastně chystám udělati.
Hodně sil do balení …a raději se šetři, ok ![]()
TERRI:
psychika je mrška divá - víme to všechny. Těžko se radí - být v klídku, nemyslet na to, vid…jojo..ale žel je to pravdička. To, co popisovala CINQ je klasický případík, že když už to člověk totálně vzdá---BUM HO a je to tu!! Většinou až když překope celý dosavadní život, přihlásí se tam a tamhle na kde co, naplánuje cesty…a bác!!! Moc ti držím palečky, at jsi v klídku. ONO by to chtělo nějaké vzrůšo, které by tě do konce cyklu odpoutaly od sledování se a přemýšlení. Ale co by to mohlo být??!!!!
Co takhle nějaká „last minute“ dovolenka ---- myslím vyjet s manželem někam na týden…třeba tady v ČR…ale něco nečekanýho a bombáckýho, co ty na to?? A už by byl 1 týden v kapse,co ty na to?? ![]()
Terra ja myslim,ze mozna ano,protoze psala ze teoreticky je ve 3 tydnu,to uz by snad mohlo ukazat anebo jit na krev…ale vlastne do MS ji schazi par dni,tak by mohla pockat.
Ja si delala test 2dny pred ocekavanou MS,protoze jsem proste citila,ze neco je jinak a carka tam byla a poradna
a to s falesnym testem,to znam,i priznaky jsem si dokazala vsugerovat ![]()
Jinak je dobre,ze jsi zacala chodit do prace,ono pak na to tolik myslet nebudes ![]()
Varenko to ti musim ale napsat…ten muj pan,co zije se mnou(pritel
zabral cely byt
on totiz ma zbirku masinek a lokomotiv a vagonu atd…reknu ti,ze treba vagony jsem prestala pocitat u 100minimalne,no ma toho hooodne a k tomu nekolik desitek metru kolejnic a 2metry dlouhe nadrazi
takze to je prvni co krabicujeme,protoze to musi byt dokonale
a poradne zabezpecene,je to jeho zivotni laska(doufam,ze az za mnou
takze ti reknu,ze je to tady vsude.....no kdyby mu to nekdo ukradl(vubec mu to nepreju,tak zlodej si docela naplni konto
a pritel poputuje do lecebny
no mame srandu…a krabicuje si to sam,protoze ja na to nemam cit
to se dela s citem totiz
no nic,to jenom tak pro zasmani ![]()
CINQ:
CHACHAAA…to to mě opravdu pobavilo
![]()
NEBOOOJ…dokud jsou jeho 2.vášní lokomotýýýývkyyy, tak to je furt SUPER!!!
Jak se říká: Chlap co si hraje - nezlobí !!!!
![]()
No, je to roztomilý, ti povím.
![]()
Já jsem se teď trošku začetla do Dubnátek…a řeknu ti…já tak těm holčinám záááááááááááááááááááááávidíííííííííííííííííííííííííííííííím.....
Konec TEHU je KONEC tehu …
![]()