Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aiso a mas tu fotku ulozenou nejdrive nekde na internetu?Protoze jestli ji mas jenom v pocitaci tak to nejde.....
Mam to ulozeno v oblibenych,nic jineho me nenapadlo.Kam jinam?
Muzes si to ulozit treba tady na emiminu do FotoAlba a pak to okopirovat odtamtud… ![]()
ahojky CINQ, mas krasne brisko, opravdu jsi byla predtim hubenoucka jak proutek, ja jsem mela pred Oliverkem 55kg a v tehu jsem nabrala 20!!! byla jsem takova jedna velka kulicka, proste jsem si nic neodeprela, kdyz ted vidim ty tehulky tak mi prijde, ze jsou vsechny hubenounky a rostou jim jen briska
uz pomalu ocekavam prichod MS, vcera jsme se zase tulili a nic me nebolelo, jen bradavky porad trosku boli, ale to bude tim ze se ta krvava mrcha nekompromisne blizi, udelala bych si Test, ale nechci potom smutnit, myslim, ze budeme ve snazeni pokracovat i v kvetnu a jestli ta obludka krvava dorazi, tak od kvetna menim celej svuj zivot
![]()
ja jsem taky davala fotecky do alba, jsou ale v TPP tak dystak juknete, mam tam i pindu ![]()
Terra klucina je mooooc pekny
jestli se chces mrknout na moji dcerku,tak jsme v srpnatkach a je to nekde na strance 5-6-7 ted nevim,je cela v cervenem,to poznas ![]()
MARKETO:
Ahooooj. To jsem ráda, že jsi zase ozvala. NO, máš pravdu - nebe a dudy. A ta 2.porodnice to je opravdu suprbupr moderní - i s porodním plánem. CHACHA..to tady v PH si myslím, že můžu plánovat cokoli, ale nakonec to bude tak, jak se kdo vyspí.
![]()
Takže myslím, že máte jasno, vid. ![]()
No podle předposledního UTZ mám oficiální TP na 17.5., ale furt si beru příklad z Myšky, která rodila asi o 21 dní dříve a Martínek byl kluk jako buk - přes 3 kilíčka.
DOUFAM, Markét nevím jak je to u tebe, ale pro mě je opravdu den ode dne tvrdý boj!!! ![]()
CINQ:
ty vychrtle jedno!!! Myslím, že bys měla být tehu doživotně---ale ještě tak 10-15tt navrch!!!
![]()
AISO:
držím palce na instalaci fotečky a hlavně se nám už ukaž s měřítkem, at to tu máme pěkně barevnoučké ![]()
TERRI:
ahojky. Jak se dnes daří??? Já jsem se vrátila před chvílí z venku. Koupila jsem si prima knížečku (tedy doufám, že bude prima
) a taky jsem koupila další kytičku k malinké do pokojíku. Má nádherné růžové kvítky…jéje…já bych furt nakupovala kytičky. Jsem děsná. ![]()
Varenko to ti pekne dekuju
ale ja jsem rada vychrtla
aspon se pak nemusim hlidat v jidle,to je totiz neco v cem se hlidat neumim ![]()
Jinak TPP je zkratka…tehotenstvi po potratu(doufam,ze se nepletu) ![]()
Ahojky Varenko - nepletes se ![]()
CINQ - nemuzu najit tu tvoji berusku, v jakem je albu? srpnatka jsem nejak nemohla najit ![]()
CINQ:
Jéé děkuju, ještě že jsi taková šikulka…já jsem tu skoro rok a fur NEZNALKA hadr!!!
![]()
TERRI:
jééééééééé…jůůůůůůůůů krásné fotečky. Jste oba hezouncí jako obrázky
![]()
TERRI:
v ČEM se pletuuu?? To je možné…většinou jsem FURT na omýlku
![]()
Terra promin,je to srpen 2006 (to ta moje zdrobnelina
a melo by to byt na strance 4 ![]()
No tak ja to vzdavam,chtela jsem vam poslat nasi krasnou svatebni fotku a prd.Poslu vam pak brisko.To bude lepsi.