Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Terri ja to taky tak beru,proste jsem s dcerkou vic kamaradka a muzu ti rict,ze nikdy jsem sni zadne problemy nemela,ted ji bude 7 let a je to zlaticko.....me taky rikali vsichni,ze jsem si zkazila zivot atd…a ted se vsichni muzou s dcerky pokakat(nechci byt sprosta ![]()
A je mi lito kdyz vidim to co pises,mam kamaradku,ta se jenom otre o chlapa a je tehotna,jenomze ona to vzdy ukonci to tehu…antikoncepce jinic nerika atd…a pritom,tady je takovych holek co by chteli mimi a nemuzou ![]()
Jinak jsi psala,ze jsi si adoptovala holcicku…my chceme taky,ale aby zila s nama
az se narodi prcek tak 2 roky potom chcem holcicku,stejne starou jako je dcerka(ale jenom do pestounske pece)…aspon o tom uvazujeme,financne na tom spatne nejsme a ja uz dalsi miminko nechci.
Varenko jahody mam zakazane papat,ale ja pro zmenu bastim redkvicky
ale jake vitaminy tam jsou,to vubec netusim ![]()
CINQ - s tou pestounskou peci to je v nasi republice docela velkej problem, ale myslim si, ze treba u vas to bude lehci, ja jsem si cetla diskuzi o adopci a pestoun.peci na rodina.cz a bylo to docela slozity, kdyby to slo tak bych si ji taky vzala sem, ale bohuzel to nejde. Ale na psychiku to je docela dobrej lek. Mala se jmenuje SENY ESTHER SONOHALA a jsou ji 4 roky, zitra mam meeting s jejim agentem a dostanu fotecku, tak vam ji sem hnedle dam
![]()
Terra tak to urcite tu fotecku dej…radi se podivame
to je od tebe moc pekne ![]()
Tady je to slozite taky a to dost,ale jak jsem psala,jenom o tom mluvime,treba se vse zmeni…a v te dobe budeme chtit holcinu asi tak 9-10 let starou a to by melo byt jednodussi nez male dite…aspon myslim
a jakakoliv narodnost(nejsme rasisti)
Udelala jsem si testovinovy salatek s tunakem a k tomu jeste susenky s mlekem
jsem cunatko ![]()
CINQ - tak to mame hodne podobne chute, prave jsem taky dopapkala salatek s tunakem, byl to ale takovy kupovany, takze tunak s nejakym mexickym salatkem, to jsem si ale mlaskala
za to jsem ted jako balon
![]()
Myslite berusky, ze kdyz me ty bradavky nekdy boli a nekdy me v nich mravenci ze by to mohlo byt treba priznacek neceho pozitivniho? Pripadam si uz jako blazen, jsem fakt zvedava jestli se stavi SARI ![]()
Terri s tema priznakama ti moc neporadim,u dcerky jsem vubec zadne nemela,ale vubec nic,dokonce i menstruaci jsem mela az do 3 mesice
a ted co jsem podruhe tak taky nic,ale mela jsem tuseni(proto jsem si delala test 2dny pred menstruaci) jinak zadne tehu-potize jsem nikdy nemela.....ona i ta nenazravost u me je normalni
houskovych knedliku snim minimalne 8 bez problemu a to si jeste i pridam…jsem popelnice(to mi rika otec ![]()
no ja jsem prave s Olivekem taky nemela zadne priznaky, teda jen to ze jsem mela zanet mocoveho mechyre a 2 mesice MS taky, Dr. mi zjistil tehu az pri kontrole toho mocaku a to jsem byla v 9tt. Jsem z toho takova spatna, je pravda, ze pred kazdou MS mam ohromne zravou, takze si myslim, ze to bude tim, ze se to fakt blizi. Ja taky priznaky zatim zadne nemam, jen to, ze me boli a mravenci ty bradavky, mela jsem vytok, ale ten uz neni, takze jsem z toho docela jelen, ale myslim, ze to bude stejne jako kazdy mesic, vzdycky si ty priznaky snad vsugeruju nebo co
![]()
BERUSKY - tak ja se loucim, za chvilku padim domu, uz se tesim bude ORDINACE - to si nenecham ujit, tak na me myslete a ja se zase stavim, ale vidim to tak po vikendu, no uvidim podle toho jak me drahousek pusti k PC, tak se tady mejte krasne Tehulky a opatrujte se - papa
![]()
Ahojky holčičky, moc vás všechny zdravím! Chvíli mi trvalo, než jsem přečetla ty vaše povídánky, pěkně jste se rozšouply
![]()
Terri moc ti držím palce, aby ti to vyšlo. Naděje umírá poslední, ještě neházej flintu do žita… ![]()
Cinq vy jste s přítelem šikulky, že uvažujete o té pěstounské péči. To se hned poznají dobří lidé ![]()
Varenko ahojda ty naše „skorotřicátnice“
Jestli ty papkáš ve velkém jahody tak já se musím přiznat, že mám doslova úchylku na hroznové víno. Sním ho denně skoro kilo, každý večer skučím, jak mi to dělá neplechu v břiše a střevech, ale co naděláš - druhý den se cpu zase
Za chvíli asi vybuchnu…
![]()
Od zítřka mám volno až do úterý, už se těším.
Mějte se hezky!
Moc vas vsechny zdravim. Tedy kdyz vidim, kolik zase pribylo stranek, tak uz je mi jasne, ze to jen tezko vsechno doctu. Jen jsem zaregistrovala novacky. Ale mam pocit, ze se vytratila Zanetka? ![]()
Cinq, tech 8h bylo jen takove spestreni. Uz zase jedem na maxim 20minutovky a to v tom lepsim pripade. Uz jsem rikala manzelovi, ze nam museli v porodnici vymenit dite. Fak nevim po kom to ma
, protoze by by jsme z manzelem dokazali prospat mladi. ![]()
Verenko, ty posledni tydny jsou vazne docela zahul, ale da se to prezit a rozhodne se to vyplati. Vsak ty to vis. Tak jak jsem se ke konci tehu a behem kontrakci dusovala, ze tohle uz nikdy, tak bych do toho sla z fleku znovu. Adriennka uz se na nas hodne smeje, pozoruje okoli a nejradsi ma maminku (aspon zatim
).Kdyz se na ni divam, tak vim, ze to vsechno rozhodne stalo za to a ze jsem nemohla dostat lepsi odmenu. Uprime, jsem rada, ze to mam za sebou, ale kdyz se podivam na malou, tak bych do toho sla se vsim vsudy znovu.Drzim ti palce a moc na tebe myslim, at to utece co nejrychleji, kratky a nekomplikovany porod a krasne zdrave miminko, diky kteremu si uz na nic z tech nynejsich neduhu nevzpomenes.
![]()
Tak a mala dopapala, takze maminka uz vic nenapise. Mejte se pohadkove a drzte se. Nektere uz to mate opravdu za par. ![]()
Gabriela
Dobre ranko vsem,nam tu uz vykukuje zase slunicko…no parada ![]()
Varenko to vis,ze si tu oslavu muzem udelat
i kdyz jenom pres internet
bude sranda ![]()
A ze princezne blizence neprejes,to chapu
myslim,ze povaha blizence je hrozna(aspon ta moje ![]()
Copak budes delat dneska?Ja jdu k zubari,je to muj
ista…ani v tehu me nenecha na pokoji a pak po me chce zaplatit takovy ucet,ze bych za to mohla jit do nejlepsi restaurace a objednat to nejlepsi jidlo ![]()
Gabrielle tak ja nevim…ale me se to radi,me,ktere dcerka spala celou noc od narozeni
a budila se jenom 1× na papani,byla pekny lenoch
ale myslim,ze tohle druhe miminko si to vybere a to i s urokama
protoze ono uz je aktivni i v brisku,coz dcerka nebyla ![]()
Noggie dekuju
my se snazime jenom pomoct trosku ![]()
Ale vis jak,nikdy nevis co bude za 2 roky,treba tu pomoc budeme potrebovat my......
Koukej si uzit volna
odpocivat a rozmazlovat…at naberes silu zase ![]()
Tak se zatim mejte,ja jdu k tomu zubari
![]()
Ahoj holky,
tak mi dneska zase rozbili okno na autě a ukradli rádio. Za poslední půlrok je to už podruhé
Je to otrava… Nemůžu to okno nikde sehnat.
Varenko - máš pravdu, ty poslední týdny jsou trochu boj. Některé dny se cítím úplně super, ale někdy jsem tak dobitá, že už nemůžu ani sedět, ani ležet… K tomu si chvílema připadám jako hroch, naprosto nepřitažlivé stvoření. I když manžel samozřejmě tvrdí, že to tak není
Taky bych na jednu stranu chtěla, ať už se to narodí co nejdřív. Na druhou stranu počítám s tím, že se narodí přesně - 10 dnů před TP jsem objednaná k holiči (jestli to nestihnu, tak po porodu nevím kdy… budu vypadat jako můra
) a 5 dnů před TP máme jít na svatbu
Tak jsem zvědavá, jesltli to stihnem.
Já narozdíl od tebe blížence chci. Mám jich kolem sebe hodně a rozumím si s nimi, takže uvidíme… Ale je to jedno, hlavně ať se mimčo narodí zdravé a ať je porod bez komplikací. Už se nemůžu dočkat, to víš, že bych to taky ráda uspíšila, jen ať už ten uzlíček držím v ruce…
Čau maminky a budouci maminky,
v rodinnem foto albu mame svatebni fotku,neda se moc zvetsit.Jak jsem napsala manza je tam mensi,ale je to tim,ze mam dost vysoke boty a drzim ho kolem ramen.Pristi tyden vam ho poslu v cele sve krase.Ta fotka se mnou nic moc,ale az ho uvidite na te jeho …mnam ![]()
Jinak tady chvilema prsi,pak zas sviti slunicko.Je to na nic.Mne v praci chytla uklizeci nalada.Jestli je to tim tehotenstvim…???? ![]()
Zatim papapa kocenky
Marketo tak to je vazne smula
2× za pul roku…no nevim,nam se to nastesti jeste nestalo(musim zatukat ,,tuk tuk,,)tak do budoucna vic stesti s autickem ![]()
Aiso fotecka mooooc krasna,saty vypadaji nadherne(ale na vdavani me to stejne nenalaka
a pritel je sympatak.....ja mam fotku sebe a pritele v Srpen 2006 asi na strance 4-5 ted to nevim presne,jestli se chces mrknout ![]()
Varenko kdepak jsi dneska????
U nas sviti nadherne slunicko a je tam taaakove teplo,to pujdeme po skole do parku
a vecer az prijede pritel tak nakupovat jidlo
ja to tak nerada,vzdy je supermarket plny
proto jezdime vecer v patek,kdyz tam moc lidi neni,o vikendu bych se nehla ![]()
Skoda,ze nemam fotku cely ch tech satu,ale pristi tyden vemu cely CD a neco tam vyberu.Sukne je cela tylova,milion vrstev a dole vysivany.No princeznovsky ![]()
Cing uz jsem se na vas divala.Pekny parecek.Ted to neber osobne,ale mam kamosku,co ma tak tricet kilo po dvou detech a manza je dost pri tele.Tvuj neni dost pri tele,ale ty jsi vedle nej taky desny vyzlatko
Ale to je tak dycky.Hubenej chlap ma prasnici.Malej ma velkou.Nechapu.Ja kdybych pribrala,tak bude manza vedle me jako zouzelka.
Tvoje mala bude urcite pekna rostanda,vid?
Zde je stale hnusne,zavidim pocasi.Pa.
Uz jsem tam dala jeste jednu,tam jsme vic zblizka.Doufam,ze se vam budeme libit.Bude tam asi pozdeji,pac jsem ji tam dala tedka.Pa