Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
20.4.06 13:55

AHOJ holcinky, tak jak se mate, me vcera hrozne zlobilo e-mimi, tak jsem se sem nemohla ani dostat. dneska mi neni zrovna 2×dobre, uz aby byla ta nedele, nemuzu to uz pomalu vydrzet!!!
MIMI - jak se citis?
VARENKO - dekujeme za prskavecky, uz dorazily, tak doufam, ze se zadari!
GABI - mas krasnou holcicku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
20.4.06 16:11

Ahoj holky,
tak jsem Vám napsala dlouhý příspěvek a celé se mi to smazalo :? A teď už nevím, co jsem tam vlastně napsala. Ach ta technika…

Přeji všem čekatelkám na testování // ! Tato diskuze má dobrý vliv :D Postupně tady otěhotní snad každá, takže vaše šance jsou velké :D Tak držím palce a taky posílám těhu bacily :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.4.06 16:46

Ahoj holky, je fajn, ze uz mate v CR jaro. To mi chybi, to stridani rocnich obdobi, zelena trava a jarni kyticky. Tady na Floride je neustale leto, zmena je jen kdyz prsi, to je pro nas uplny svatek. :-)

Varenko, jak se manzelovi libila kosilka? Chi chi, shopping mall, to je sranda. To zni jakobys bydlela v Americe. To je takovy povzneseny nazev pro nakupni stredisko, ze jo? ;-)

Gabinko, tak to je fajn, ze mala uz trosku spinka. S tim ockovanim, to mi ani nepovidej, Amici stejne podle me davaji nesmyslne moc ockovani. Slysela jsem, ze ockuji proti zardenkam nebo spalnickam nebo necemu takovemu, proste v CR je to bezna detska nemoc, tady se proti tomu ockuje. A pritom se vi, ze to neni zivota ohrozujici nemoc a navic tou nemoci dite spis ziskava, protilatky a imunitu. Nekde jsem cetla o nejake studii, ale uz nevim presne co to bylo. Jen z toho vyslo, ze tohle ockovani je proste nanic. Nejhorsi je, ze ty bys ho treba mohla odmitnout, ale pak by dite nevzali do skolky a do skoly. Takove jsou tu zakony. Navic se tu deti ockuji proti Hepatitide. To jim muze spis ublizit. Nevim, tohle je pro me tema, kdy se mi v kapse otvira nuz. :-) My se chystame taky do CR, jeste nemame presny datum, ale poletime asi 2. nebo 3. tyden v kvetnu. Tak to budem bliz nez tady ve Statech, ze?

Terrko, vis co? Tak se netrap, klidne si udelej ten test dnes nebo zitra, ale priprav se, ze to muze byt negativni a ze to taky muze byt falesne pozitivni, jak uz se ti jednou stalo. Je to lepsi nez aby ses tak trapila. Je fakt, ze uz bys teoreticky mohla neco videt :-) Drzim pesti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
20.4.06 20:09

Ahoj Holky :D
Konecne jsem se dostala k pocitaci, cely den mam desnej fofr :(
Holky, ja uz se v sobe fakt nevyznam! Od vcerejska mi prestalo bolet v podbrisku, vcera vecer mi trosilinku jeste pobolivalo ale to uz nic nebylo proti tomu co jsem citila predtim. A dneska take nic… A tak moje nadeje jsou razem pryc… :( Mam trochu citlive bradavky, ale to bude asi stav pred MS jako vzdycky. Mam pocit ze mrsku dostanu presne na den :( No nic, uz zase stojim s obema nohy na zemi. A jakoby mi to nestacilo, dneska cely den mi bylo lehce zle, nemam moc chut k jidlu a par krat za den mi bylo lehce na zvraceni. Asi jsem to o velikonocich prehnala, snedla jsem opravdu hooodne sladkosti :oops: A ted se k vuli tomu tak nenavidim :cry:

Terro, co ty? Vydrzis do nedele? Jak se citis?

Varenko, diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.4.06 08:40

KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
přeji vám všem sluníčkový páteček a hlavně fanfárový víkendík.

MINIKU:
tak ti nevím, ale mě ten tvůj nynější stav přijde práávě naopak…že by???? ALE: psssstttt..... :wink: :twisted: :D :D Stále na tebe myslím a MOC držím palečky - všech 8!!!! :twisted: :lol: MARKETO:
krásné ráníčko. Ta technika je děs běs. Navíc poslední dny nějak zlobilo emimino. Nejhorší, když se smaže dlouhá zprávička..to pak mám chut to PC prohodit okéénkem. :lol: :lol: A jak se cítíš????

TERRI:
A co ty??? Kdy že se chystáš na TT?? MOC vám holčinky držím palečky. Bylo by krásné uvidět // takhle pěkně na jaře, nemám pravdičku?? :P Však ona přírodička je mocná čarodějka-dobrodějka, na to nesmíme zapomínati :wink: :twisted: :D :D

ZANET:
košilka se opravdu líbila :wink: :D Jaro je tu opravdu nádherné. Chystáš se ted někdy do CR??? No, já občas nevím nějaká označní v češtině, prostě část mozku bude asi navždycky tak trošku přemýšlet v američtině - HOHOHO :wink: :twisted: :lol:
Přeji vám krásný den tam za veeeliou loužičkou :P NOGGIE, SASULKO, GABINKO, CINQ a všechny ostatní moc moc na vás vzpomínám a přijdte popovídat.

My jedeme na 10hod do poradny. Měli by mi dělat stěry. Jinak poslední dny neudělám skoro krok. Prý by to už mohly být předporodní bolesti (nebo i ty co jsou u porodu - v kříži) 8O Tak se nám to asi fakt blíží. No, uvidíme, jestli se otevírám nebo ne…

Dám vám vědět.

Tak zatím vás všechny moc moc zdravím a mějte se fanfárově. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
21.4.06 08:56

Krasne rano berusky,
uz mi zase zlobi e-mimi jako posledni dva dny vlastne skoro porad.
VARENKO - ahojky, chytam porad ty tvoje tehu bacily, tak doufam, ze fakt funguji. JInak jsem opravdu hodne v klidu, vcera probehlo tulenicko a ja to nijak neresim. Proste nejak to dopadne. Uz nemam silu na to kazdy mesic cekat co a jak.
MIMI - budu testovat mozna v nedeli nebo v pondeli, ale uvidi se jestli bude co. Kazdopadne me taky vubec nic neni, neni mi akorat dobre od zaludku, ale v ramci moznosti to docela zvladam, hlavne ja skoro nejim, takze to je mozna z hladu, proste neni chut. JInak me nic neboli, touhle dobou uz bych mohla mit takove zacinajici boleni pred MS, ale zatim nic, no to se muze behem chvilky naramne zmenit, takze uvidime.
GABI - s tim testikem to uz asi zvladnu, proste to asi nechci resit, premyslim i nad tim, ze kdyz se MS nedostavi, tak nebudu testovat a pockam treba jeste tyden a pak pujdu rovnou na prohlidku, myslela jsem ze bych udelala takovou levou na dr. ze bych se objednala na prohlidku a az potom sla na HCG, ze bych to jako obratila. Ale delam hrdinku a stejne pokud neprijde tak budu urco hned testovat.
JSOU TO ALE NERVY - VAM REKNU!!!
VARENKO - drzim palecky u dr. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.4.06 09:10

TERRI:
ještě jednou krásné ráníčko. :P

No, uvidíš. Já furt věřím na přírodičku, osud, jaríčko…a tak věřím, že všechny uvidíte ty vytoužené // . Necháme se překvapit. Však ono je to napínavé :twisted: :wink: :lol: Víš, já jsem si začala v životě říkat jednu věc:
To, co nemůžu ovlivnit, alespon si z toho budu dělat srandu.
(Pokud to jen trošku jde :wink: )
P.S. Děkuju moc za přáníčko. Zase tam se mnou budou bojovat, ale už si zvykají. :wink: Mají tam prostě zaběhnuté takové zvláštní zvyky, které já sabotuji a oni jsou chudáčci z toho v šoku. Ale to jsou prkotinky. Dám uričtě vědět, co nám řeknou. zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.4.06 10:59

Ahoj hociny jak se mate?

Ja jsem ted prisla z kontroly,vse je v poradku,aspon to rikala,tak se citim jeste lepe.....jinak jsem musela taky na vahu 8O a ja se ji tak poctiva vyhybam :lol: za 6 mesicu jsem pribrala 12kg no malem spadla ze zidle(moje Dr)ale co ja se citim dobre,tak to neresim :D

Varenko zubar byl v pohode :wink: ale jeste tam musim v pondeli,jenom na kontrolu,jestli jde vse v pohode :wink: zacinam si o nem myslet,ze me tam chce mit porad :lol:
A jak se mas?Porad bolesti?Muzes chodit lepe?Co rikal doktor?

Terra me taky zlobi emimino,porad mi to pada a nic neodesila…myslim na tebe,at je vse v poradku :wink: taky ti posilam tehu-bacilky :lol: PPPPRRRRRRSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKK

Zitra mi dcerka odlita do CR 8O a me se bude tak styskat,bude tam cely tyden…a dneska jdem podepsat smlouvu na byt,dat korunky a dostanem klice.....to je parada......

Taky jsem si privezla od tchyne tulipany,mam je vsude po byte a jenom zlute,voni to tu a vypada to uzasne v tom bordelu :wink:
Jake mate pocasicko holky?U nas je to parada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.4.06 11:21

A jeste jsem zapomela VARENKO vsechno nejlepsi k svatku pro Alexandru :wink: sice je jeste v brisku,ale to nevadi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.4.06 11:30

CINQ:
ahooooj :D :D To tě ráda vidím :D :P
Neboj, k těm tvým podvyživenoučkým 40kg…je těch 12 uplně akorát (spíše málo) :wink:
Tak to máte zítra VELIKÝ DEN „D“- je to nádherné, že je váš a že máte své hnízdečko — MOC MOC GRATULUJI. Ty tulipánky musejí být nááádherné. Uplně to vidím… :P :D
Děkujeme moc za krásné a milounké přáníčko. :P
Bolesti té křížové části jsou doooost značné, ale vydržíme. Prý je to normálka jako když se rozšiřuje ta spona stydká…to jse měla před 30tt a to bylo tedy něco!!! Naštěstí se to pak uklidnilo..TUKY TUK :twisted: A víš váhu chlapečka?? Jsem ráda, že zubař už tě trápit nebude…maximálně tak na kafčo, co říkáš? :twisted: :lol:

Tak už jsme se vrátili z poradny! :D Takže VŚE v naprostém pořádku.
Jsem stále krásně zavřená, placenta super, malinká stále hlavinkou dolů, a váží nám skoro 2,5kg - jupíííííí :D :D Ale jako první říkala dr., že bude princezna celkově drobounká, ale já myslím, že bude akorát. Asi to máme rodové. Sestra rodila jako první holčičku a ta měla porodní váhu 2800g.
Vzala mi kultivaci, krev z minule v pořádku. Vše prostě OK. :D A další kontrola až za 14 dní. Tak jsem moooc ráda a budeme dnes se Sashenkou slavit, že jsme tak hezky dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
21.4.06 17:33

VARENKO, CINQ - holcicky tehulky, moc vam gratuluju k tak dobrym zpravickam o mimiskach :! :! :! :D :D :D

VARENKO - myslim, ze 2,5 kg neni spatna vaha, na holcicku je akorat, holky co ja vim, tak vsechny v okoli se rodily mensi, takove drobnejsi, dulezite je, ze jste obe v poradku a ze hezky prospivate, a jestli se Dr. nelibi, ze malinka bude drobnejsi, tak ji vypal rybnik s tim, ze az bude na svete, tak bude mit tak dobre mlicko, ze za chvilinku z ni bude mala baculenka :D :D prejeme Sashence take vse nejlepsi k svatecku :! :!

Me cely den zlobi mimi tak jsem z toho byla cela nervozni, nemela jsem tady do ceho pichnout a pekne jsem se nudila :! :evil: snad uz to bude dobre. Pekne me boli kycle, taky jsem mela docela behavku, ale to bude mozna tim, ze placam pate pres devate, nevim jestli to neni o tom, ze mrcha tuka na vratka :! :evil: ja ji ale neotevru :! :! ANI ZA NIC :! :! at si jde treba k sousedum. Holcinky je mi porad hrozna zima i kdyz venku je slunicko a asi 20 stupnu. Je to takovy hloupy, vsichni v trickach a ja v kabate :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.4.06 18:03

Varenko blahopreji,ze je ok u vas,vaha tvoji princezny je v poradku :wink: a kdyz bude malinka,tim lepe :wink: dcerka byla a stale jeste je malinka proti ostatnim detem a to se vsem moc libi (i klukum :wink: uz ma dva vazne napadniky a prvni pusu uz ma rok za sebou 8O :lol: proste francouzi,co bych chtela 8O :? :lol:
Jinak na kavicku bych se klidne pozvat nechala :oops: kdybych byla volna samozrejme :wink: protoze muj zubar je velky fesak :lol:

Terra presne tak,zamkni dvere na deset zamku a napis na dvere,ze jsi u sousedu…ona tam pujde a uz zustane :twisted: :lol: myslim na tebe,at se ti to splni :wink:

Holky taky vam tak blbne emimino nebo to jenom me 8O mam velky problem se pripojit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.4.06 18:10

TERRI:
krásný večírek. Děkujeme moc za přáníčko :D :P
To je mi líto, že se necítíš moc dobře, ale ono je to u každého stejné – jednou nahoře a pak žel…zase doolů.
Ale pak ty vejšky…tam je prííma, no néé? :twisted: :D :D
Držím ti moc palečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.4.06 20:48

Varenko, ty jsi holka sikovna, a malicka taky, ze vas doktori tak pochvalili. Jen tak dal. At si malicka jeste chvilku pohovi v tvem pelisku. Jeste ma cas, princezna. Vsechno nej k svatku, Sashenko.
Varenko, a kde te boli v tom krizi? Ja jsem dnes chytla peknou krec do ledvin nebo tam nekam, uf, pekne neprijemne. Snad te to brzo prejde. A kdyz ne, tak uz to ten posledni mesic snad nejak vydrzis. Myslim na tebe. To je hezke, ze porad jeste myslis anglicky.

Minik, ty se hlavne hod do klidu. A nevzdavej hned vsechno a mej se trosku vic rada. Tak ses nacpala na velikonoce, no a co. Vzdyt velikonoce nejsou kazdy den. A mozna to tve telo zrovna potrebovalo. A tehotna byt klidne muzes, tak se tak radsi chovej. Jez vitaminy, zeleninu a usmivej se na svet. :D Nadeje umira posledni. Zatim to vypada nadejne.

Cinq, ty jsi taky sikulka, taky si nemyslim, ze ti ta vaha nejak ublizi. Telo si urcite vykompenzuje, co potrebuje. :wink: Gratuluju k novemu bytecku, k tomu tvemu saloooonu a teraaasce :-)

Terko, ty se najez, prosim te. I kdyz nemas chut, tak aspon jez taky vitaminky a zeleninu a ovoce. Co kdyz uz si tehotna? Nikdy nevis, a jak ja porad rikam, nadeje umira posledni. Takze se snaz :-)
Priznam se, ze ja jsem tentokrat podezrele klidna. Ale asi je to tim, ze nemam moc casu na „to“ myslet. Uz se taky tesim, ze budu testovat, ale to je jeste za dlouho…

Sasulko, kdepak se toulas? Ozvi se taky nekdy. Zdravim Marketku, Mysku a Ilonu. Krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.4.06 08:51

KRÁSNE RÁNÍČKO HOLČINKY

jak se máte po ráníčku??? :D :D :D

U nás je náádherné sluníčko a věřím, že všude - tam u vás také :P :D :wink:

CINQ:
také ti moc moc blahopřeji, že jste jako rybičky — to je vždycky úleva–do další kontroly, vid :wink: :D
Já si taky myslím, že nakonec malá zase tak malá nebude…známe pány doktory - sejčkujou a aby to nakonec nebyl BUCLIK s 4kg!! :lol: :lol: :lol:
Nevím, jestli jsem psala, že moje sestra rodila holčičku a ta měla 2800g. Takže ta moje bude proti ní ženská členka oddílu SUMO! :lol: :lol: :lol: :twisted:
A TED--- hlavní otázečka — jak se vám bydlí????? 8O :D 8O Panečku, vždyt vy už jste jistě v NOVÉM???????????????? 8O
Jsem jedno OČKO 8O 8O 8O
P.S. Emimino blbne furt a každému a nejhorší je, že se to třeba smaže a to je na střelbu.
TERRI:
Jak se dnes cítíš, co?? Je to malinko lepší?? Stále na tebe vzpomínám. Dnes bude krásně, tak si všichni vyšlápněte někam do přírodičky. Promiň — odkud vlastně jsi?? Určitě jsi to už psala, ale já už máme špíčky i na mozečku :oops: :lol:
Kdybys byla z PH, mohli byste do ZOO, co ty na to? :wink:

ZANET:
moooc děkujeme za krásná přáníčka a gratulacičky. Jsi naše zlatíčko :P Sashenka momentálně vychrupuje…no, ted asi protahuje a vyplazuje jazýček (jak jí znám). Manžílek vstával už v půl sedmé a já nevydržím dlouho ležet, i když bych si asi jinak přispala. Tak naše princezna to dělá nejlíp – ta si vychrupuje, i když jsem tady „poletovala“, zpívala si, cákala na sebe spršku…chacha…je to zkrátka pohodářka. :twisted: :D :D
Doufám, že už tě ty bolesti přešly. Ledviny – to je mrška---to dokáže být ukrutná bolest. Já to nezažila, ale moje mamka kdysi byla kvůli tomu v nemocnici a říkala, že lezla po zdi…Tak se hezky teple oblékni…chtělo by to nějakou šálku dole přes zádíčka a hodně hodně pít----litry vody.
Já jsem stále jako důchodkyně. Bolesti jsou opravdu dost značný. Nic co by se nedalo vydržet, ale i tak je to takové – no zkrátka patří to k tehu.
Je to prostě bolest vlevo dole od páteře. Není to kyčel - ale kříž. Otočit se ve spánku v posteli je opravdu heroický výkon a kroky dělám téměř s roubíkem v puse!!! NO, ale opravdu to tak hrozné není. Prostě každá tehulka na konci TEHU ví, že to není med a každá to musí vydržet. Cesta zpět neexistuje. Vzpomínám si na GABINKU, která prostě už měla myslím po termínu a trpěla jako zvíře. Už prostě člověk počítá dny a pak hodiny…

HOLCINKY, krásně si užijte svůj den. Moc moc na vás myslím. Já si půjdu za chvilku sednou na lavičku u nás na dvorek a budu krásně nasávat ten ranní jarní vzdoušek.

Určitě během dne juknu. Jedeme dnes s manžílkem do IKEY---koupíme komodku a stolek pod vaničku - k princezně do pokojíku.
A pak taky nějaké věci do kuchyně–jako drobnůstky.
Tak zatím papa a myslím na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová