Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
18.4.06 13:31

Terrko, pokud se mi MS nedostavi v sobotu, tak asi hned v nedeli rano (ale nejpozdeji v pondeli) udelam test! Nechci zvytečně ztracet čas, co když budu mit obr cystu a proto mi tak boli v podbrisku??? Fakt mám strach! Zrovna ctu starsi prispevky ohledne CLostilbegytu a jsem dost vydesena co to s nekteryma holkama udelalo!!! Ty bereš nějaké léky na OVU?
Jinak je mi 28 let a už skoro rok se snažime s manželem o mimi. … a nejsem češka, jsem z Maďarska :) takže se ti omlouvam za chyby, vim že moje čeština je někdy děsná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 13:41

MIMI - teda klobouk dolu, myslim, ze tvoje cestina je super. To ja si nekdy tukam na celo, jak jsem zapomnela, kde se pise jake i!!! :oops: :oops: :oops: Ja zatim zadne leky neberu, protoze snad udajne bych s OVU nemela mit problem, Dr. me pozoroval 3 mesice a snad vse ok. Vubec nevim, co by ty leky, ktere beres mohli zpusobit. Ale myslim, ze vydesena byt nemusis, mas velke bolesti,nebo jen takove pichani? A treba pri tulenicku, boli te neco? Myslim, ze to by mohla byt znamka toho, ze neco neni v poradku, ale proc hned myslet na nejhorsi, ja mam MS docela dost pravidelnou, tak uvidime, ja delam hrdinku, ze vydrzim az do stredy a pritom bych urco testovala uz v nedeli rano :oops: :oops: :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 13:41

MIMI a kde bydlis? V madarsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.4.06 13:49

Ahoj Holky teda 8O cetla jsem to snad hodinu 8O :D preji vam holky,at vam to vyjde.....z me zkusenosti vim(snazila jsem se s pritelem pres rok a pul),ze cim vic se pozoruju a myslim na to,tak mi to nevychazelo :? nikdy jsem si teplotu nemerila,testy jsem si delala vzdy,kdyz menstruace neprisla na cas,tehu-priznaky jsem si umela vsugerovat :( pak jsem si rekla dost,zaplatila posilovnu na cely rok :D a zacali jsme s pritelem planovat zivot bez miminka(doktory jsme chteli resit az po 2letech) a 2mesice na to,jsem byla v tehu :D holky,proste si najdete nejakeho konicka,zacnete neco delat,planujte :wink: takhle to pujde lepe(vim,snadno se to rika,ale jde to)…drzim vam palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.4.06 13:54

Bolesti mam mirné ale nepřetržité, citim spis takovy tlak a pichani na vajecnicich. Několikrat za den citim i nevolnost, ale možna že to jenom sugeruju. Prave to, ze ty leky co beru na podporu OVu (CLostilbegyt) muzou vyvolat cysty! :(

Bydlim v Praze již skoro 8 let :) Manžel je čech! :wink: A diky za pochvalu za moji češtinu, vim že lepší už to nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 14:00

CINQ - ahojky, uz jsem si rikala, kde vsichni jste 8O 8O 8O
je to pravda, co rikas, ale neni to tak jednoduchy, vis, myslim si, ze ted do soboty ze sebou nic neudelame, proste az prijde MS tak zase bude klid a ja jsem se dneska s drahouskem domluvila, ze si taky koupi brusle a budeme jezdit spolu, to bude legrace, protoze ani jeden jsme na tom asi sto let nestal!!! ale rekla jsem si presne to co pises, koupim si permanentku na cvico a ty brusle a proste budu sportovat, objednam si nejakou dovolenou, kterou si s rodinkou pekne uziju a uvidime - nejak jsem myslela na to, ze jsem relativne jeste mlada, tak ze kdyz to prestanu resit a nepujde, tak to proste zkusime pres Dr. Ale to zatim jeste nechci resit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 14:02

MIMI - teda tvoje cestina je fakt dobra, uplne koukam, nekdo tady bydli treba 15 let a neumi tak dobre. Ja mam pichani jen obcas, neni to jako 24 hodin denne, ale nejak si rikam, ze se na to opravdu vykaslu a nebudu to resit - pockej az sem budu psat za hodinu a zase resit, jestli uz si mam teda zitra udelat ten test nebo ne :! :! :! :! :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.4.06 14:05

Terra ty brusle jsem si koupila taky :D a pritel taky s dcerkou,ted mi budou pekne dlouho lezet ve skrini :lol:
Kolik ti je????Jestli se muzu zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 14:14

CINQ - je mi 26, nejsem uz zadna mladice, dneska jsou mlade maminky 18lete jako moje kamaradka - sice neplanovane ale prece a ujala se toho moc dobre. Ja bych si to s tema bruslema taky tak predstavovala :! :! :! akorat u nas bude rozdil v tom, ze malej bude jezdit na kole a my se ho oba budeme drzet, protoze jinak se asi zabijeme :! :! :! to bude ostuda :! :! :! ale za tu legraci to stoji :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.4.06 14:23

Terri vzdyt jsi jeste mlada :wink: ja byla s dcerkou tehotna v 17ti letech :lol: taky nehoda a ted mi je 24let…proto jsem si rikala,ze doktor pocka.
Jinak brusle jsou fakt prima,to se naucis rychle :wink: jenom to brzdeni je drina,ale da se to zmaknout :wink: taky jsem dcerku brala ze zacatku na kole nebo kolobezce :wink: abych se ji mohla chytat(a pritel taky,je mu 36let a v zivote na tom nestal,oporu potreboval vic nez ja :twisted:
A legrace urcite bude :lol: a urcite si porid aspon chranice na kolena(ja mela i na lokty) :wink: ty se hodi nejvic,kdyz nahodou spadnes tak to neboli(a to ze jsem si rikala,ja to nepotrebuju 8O :oops: :D pak jsem byla rada,ze je mam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 14:36

CINQ - jasnacka - s tim se pocita, dam potom hnedle vedet, jak to probihalo, ale jelikoz se o bruslich bavime uz 2 mesic, tak jsem zvedava kdy se do toho fakt vrhneme. Ja ale urco uz po MS :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.4.06 14:57

Teda tady je dnes rusno :-) Tak holky vydrzte a testujte obe v nedeli rano, pokud bude co. Bude to tak napinave pro vas i pro nas. Ja mam testovani naplanovane na 27., takze ja si jeste pockam, jinak bych se k vam pridala :-)

Cinq, ono se ty „deti“ jinak nazvat nedaji nez prerostle. Jeden ma teda asi tak 13, ale je prerostly do sirky… ;-) a ti dva nasi - Nick ma skoro 16 a Dana 18. Takze to uz deti opravdu nejsou. Je hezke, ze ses to snazila holkam ozvlastnit mapou a honbou za pokladem. To je super! Lepsi nez vyjit ven a behem dvou minut to vsechno posbirat a pak uz jen pocitat penize… :-(

Adys, chachaaa, dalsi kvetnacka, to bude teda oslava. Uz vim, jak to udelame. Dohodnem si hodinu a vsechny se tu sejdeme a tukneme si nejakym dobrym drinkem (alko nebo nealko podle situace). Muze byt? Ted jeste urcit den… :-)

Varenko, jak se dnes citis? Hezky den preju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
18.4.06 15:02

ZANET - no kdyz to vydrzi a jak rikas bude co testovat tak to asi v nedeli probehne, i kdyz ja budu v praci, takze bych to videla az na pondeli rano. Posledni dobou mam takovou smulu, ze si koupim testik, jdu si ho udelat - samo ze negativni a tak treba za hodku dostanu MS jako by to to telo citilo :! :! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.4.06 17:42

AHOJ HOLČINKYY

moooc vás všechny zdravím.

A propos: TEN MEJDÁNEČEK bude suppeeer. Ještě chvílku vyčkáme a třeba se k nám ještě někdo přidá a pak to rozjedeme. :twisted: :lol: TERRI a MIMI:
MOOOOOOOOOOC vám oběma držím palečky a prskám na vás tehu-bacilky: PRRRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSK :D :D :D
P.S. MIMI: přemýšlím, jestli jsem kdy uměla tak dobře a správně česky jako ty … :oops: :wink: :twisted: :lol:

CINQ:
ahoj krásko - jak dopadl zubař???
A jaké je u vás počasíčko?? Stěhováníčko už je za dveřmi, že?? Myslím na vás moc moc. A jak se cítíš? :D

ZANET:
děkuju moc za krásné pozdraveníčko — také na tebe moooc vzpomínám.
Možná bychom měly vyhlásit ještě „TT-DEN“ …jak tak koukám, tak se nám to s tím testováníčkem pěkně kupí. CHACHA…to by byla legranda…tolik mimísků ve stejný termín :lol: :lol: :lol:
Držím moc moc palečky. Ale jak to utíká… :wink:

Já jsem právě před chvilkou dojela z Shopping Mallu a holčinky…řeknu vám..málem jsem nedorazila domů. Nožky bolí jako ďas…Ale ohákla jsem se pěkně do jarního a hned je to příjemnější, nežli ty kabátky.
Koupila jsem manžílkovi dáreček…nádhernou košili!!! Tak se těším, až dnes dorazí domů a bude překvápko 8O :D :P

Moc na vás myslím a zase se ozvu. Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
20.4.06 06:28

Hlasime se ze zemne za velkou louzi. Jako obycejne-zijem, ale nestihame. Mala sice zacina uz lip spinkat (i kdyz zatim jak kdy), ale starosti pribylo.Na dvoumesicni kontrole bylo vse ok. Dostala 4 injekce a to tak brutalne, ze se ta jehla zastavila asi az o kost :cry: No krve vsude, jak na zabijacce.. 8O Za dva mesice to panenku malou ceka znovu. :cry:
Jinak roste jako z vody. Je „extreme dlouha“. Asi to bude nase mala modelka. :lol: Ted se chystame do Cr, potesit trosku prarodice a praprarodice…Nemeli jsme to puvodne ted v planu, ale oni to samozrejmne nemuzou vydrzet a tak jsme naplanovali cestu uz o rok driv. Takze v polovine kvetna vyrazime na 1 mesic do CR. Dnes jsem nechala malou vyfotit a zitra ji jdem nechat vystavit americky pas (jak taky jinak, kdyz nema ceske obcanstvi, ze :D )
Tak a uz je vzhuru, takze to uz nedopisu :roll: . Mejte se krasne a drzim pesti-snazilkam pri testovani, tehulkam- obvzlaste tem, ktere jdou pomalu, ale jiste do finale (vid Verenko…).
Zanetko, jsem rada, ze jsi zase zpet a porad cekam, na hlaseni //, tak to moc neprotahuj. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová