Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KRASNE VELIKONOCNI PONDELI KOCICKY
Doufam, ze jste nedostaly moc nasekano!!! Na me s prichodem Velikonoc prisla i malinka deprese, uz 4 dny jsem si zkousela merit BT, ale spis jen tak pro info, no a celou dobu byla 37.2, 37.0 a dneska „JEN“ 36.9, takze moje nadeje se rozplynuly!!! A me nezbyva, nez se snazit dal, MS by mela dorazit o vikendu, to mam jit kamaradce na narozeninky, tak to asi nebude moje nalada zrovna 2× prijemna. Jestli nakonec nezalezu nekam pod perinu a nebudu ani cely vikend vylejzat!! Nechtela jsem Vam prinest sem spatnou naladu, jen mi to je najednou lito, tentokrat to vypadalo opravdu docela nadejne
no nic, jdu si nafackovat, aby se ta moje psychika probrala
![]()
Terro, tak to jeste nevzdavej. Nadeje prece vzdycky umira posledni. Zkus se kouknout do galerie na www.fertilityfriend.com, tam takovych podobnych grafu uvidis vic. Zkouselas uz test? Ja vim, je to nemozne na to nemyslet, ale zkus si radsi cist nejakou super knizku nebo neco vyrobit nez aby ses mela stresovat.
Cinq, tak kdy udelame tu oslavu? Ja mam narozky hned po tobe
27.5.
Noggie, jak to vypada s tebou, uz v praci sehnali zastup? Panejo, ty jsi tam sama ucetni na tolik lidi?
A Varenka uz ma sbaleno? No jo, mas to za par…
Tak se drz!
Hezke velikonoce! Tady je dnes normalni pracovni den, i deti jdou do skoly. Vcera jsme meli velkou family zranici, rano (prerostle) deti hledaly vajicka… ve Francii je to dobrodruzstvi, tady se ty vajicka spis sbiraji… jsou tak ocividne rozhazene a hadejte, co se dava dovnitr. Neco aby to hrkalo… no jo, penize. Pak ty decka nemaji byt zkazene
No nic, zpatky do prace. Hezky den.
Zdravim Mysku, Sasulku, Gabinku, Ilonu a Aisu.
ZANET - ahojky, dekuju dekuju za podporu, je to vazne hodne tezky, test jsem nezkousela ale docela bych chtela, snazim se to vydrzet ale nevim jestli to zvladnu. NO myslela jsem ze bych to zkusila ve stredu, ale nevim, jestli by se tam uz mohlo neco objevit. Ta nejistota me proste znici
![]()
Terro, to je normalni. Zkus se necim zamestnat, jarni uklid, prochazka, dobry film. Stres moc neprospiva. Zkus se na to povznest. Kdy mas dostat MS? Zkus si treba udelat metrik, kolik ti zbyva do testovani.
Muzu se zeptat, ty jsi z TPP diskuze? Uz se ti tam nelibilo? Nebo chodis i tam?
Drzim nam pesti ![]()
Ahoj HOLČINKYY
moc a moc vás všechny zdravím a přeji fanfárově nádherné poslední velikonoční chvilenky.
Vzpomínám na vás moc a moc a zítra se tu uričtě všechny sejdeme, mám pravdičku
TERRI:
Nebud smutná. ZANET má pravdičku…chce to nějakou aktivitku. Přiznám se, že já taky bojuju s kolísáním náladiček..je to docela síla pro vnitřní takovou vyrovnanost…chvíli si připadám opuštěná, pak naštavaná, pak mě vše bolí, pak je mi smutno, pak pak pak......je to něco…
Nejlíp je knížka, procházečka, kamarádka (třeba jen na netu), prácička … něco hezkého si koupit, dobrá kávička či papů…prostě cokoli, co ti udělá radůstku, voňavá koupel, masáž..
Držím mooc palečky, at se cítíš lépe. Myslím na tebe.papa
ahojky… muzu se pridat k vasi cyber oslave? ja jsem ale 20.5., takze porad jeste BYK …
ilona
Dobre ranko vsem ![]()
Jak bylo o velikonoce ![]()
Terra nebud smutna,vsak ono to prijde,jenom nesmis na to tolik myslet
nadeje umira posledni.Opravdu to chce najit nejakou zabavu a soustredit se na jine veci a uvidis,ono to pujde lepe
tak drzim palecky ![]()
Zanet tak tu oslavu urcite podniknem
kdyz mame ty datumy tak krasne vsichni spolu
A s tema vajickama,spousta rodin je jenom tak rozhazeji taky,jenomze me to prislo lepsi jim to udelat trosku vic dobrodruzne.
Jinak si me pobavila stim ,,prerostle,, ![]()
Jinak,jak uz jsem tu psala,ze u nas to byla zabava v sobotu cirkus a hledani vajicek(s kamaradkou) a v pondeli jeste hledani vajicek(u babicky).
Jinak vikend tu byl uzasny,pocasi jsme meli opravdu nadherne v nedeli jsme sli do parku a do lesa(prochazka na 7-8 km) a v pondeli po vysluzce opet prochazka(opet 7-8km)no bylo mi skvele
Dneska to vypada opet pekne to pocasi ale opet jdu k zubari
ale uz naposled pak uz me tam dlouho neuvidi ![]()
DOBRE ranko berusky,
jak se mate pri uterku?
Se mnou mlati od vcera poradna ryma, tak to tady musim jeste dneska nejak prezit a potom dva dny volnicko - uz se tesim, ale Oli je taky nastydlej, tak budeme marodit spolu
![]()
Jinak hlasim dnesni BT - 37.1 tak nevim.
![]()
ZANET - chodim do TPP porad, uz jsem tam dlouho a mam je moc rada, ale rada chodim i sem, je to takovy zamotany, proste je mi s vami se vsemi fajn a nemuzu zustat jen na jednom miste
![]()
VARENKO - uz jsem se bala co je s tebou, ze jsi tu dlouho nebyla ![]()
CINQ - dekuju za podporu, dneska je uz moje naladicka lepsi
![]()
Ahoj Holky! Tento mesic pozoruji na sebe nejake divne veci co nikdy predtim v zivote jsem nemela, a tak ted nevim co si o tom mam myslet… Kolem 15.DC jsem dva dny slabolince krvacela (spis naruzovely). Od te doby mi poboliva v podbrisku nepretrzite, neky min nekdy vic, ale kazdy den to citim! A od vcerejska mam velice slabolince citlive i bradavky. Mam cyklus dlouhy 25dni. V sobotu bych to mela dostat, ale nejak mi nedalo tak jsem si dneska rano udelala test ale byl negativni Dneska mam 21.DC. Mozna jsem test udelala prilis brzy??? Nebo si rikam, co kdyz ta bolest v podbrisku bude kvuli necemu jinemu?! (napr. cista, atd.) Beru 4. mesic CLostil+Utrog. DIky!!
AHOJKY MIMI - ja mam taky podobne problemy jako ty, mam to dostat taky v sobotu, ale holciny mi radily, at radsi pockam, nejradsi bych testovala uz ted, ale snad to vydrzim, ono je vazne asi lepsi pockat, abys nebyla zbytecne zklamana. Drzim ti palecky a //carecky
![]()
Ahoj Terrko, uz to take lituju ze jsem ten test udelala
Ale kdyz ja taaak touzim po miminku! No nic, uvidime jestli v sobotu mrcha dorazi. Ale mne fakt hodne znervoznujou ty bolesti, co kdyz budu mit cisty? Doufam ze ne!!! Od Clostilu
Prsne jake mas bolesti??? Kdy nejdriv udelas test??
MIMI - me uz tak 10 dni hrozne boli bradavky, uz se mi to teda rozjela na cela prsa, taky jsem mela cca pred 10 dny bolesti v podbrisku, takove pichani, tak nevim, zkousela jsem si merit i BT, ale jen tak pro info, prootze jsem zacala az ted pred par dny. Mela jsem i zvlastni chute, jen nevim jestli to neni tim, ze jsem nenazrana, ale taky to muze byt i vsugerovane. Ja bych si mimi taky moc prala, uz se snazime 9 mesicu.
![]()
MIMI - jeste k tomu se citim porad takova mokra, mam silnejsi bilo-zluty vytok. Ale jinak mi nic neni, testik bych si udelala az kdyz by nedorazila tak do pristi stredy, kdyz nedorazi o vikendu, tak musim jeste pockat abych se pak neradovala zbytecne, uz se mi to takhle jednou stalo, kdyz jsem mela TT pozitivni a podle HCG nic
a to je fakt lepsi, dostat MS, protoze tohle zklamani bylo hrozny
![]()
TAky si rikam, ze dostat MS je lepsi, nez kdyz se zpozdi a my si delame nadeji ze to znamena tehotenstvi! To je mi moc lito co se ti stalo! Snad to tentokrat vyjde ![]()
Take citim pichani v podbrisku ale nejsou to typicke bolesti jako pri prichodu MS (!), spiš citim v podbříšku nepřetržitě plnatost, jakobych to tam dole měla uplně plný! Mam trochu strach že to těhotenství nebude, většínou těhu holky píšou že bolesti jsou typicke jako při MS… talk nevim… Chutě mám taky divné, spiš bych řekla žadné, ačkoli včera večer jsem to trochu se sladkostmi pěkně přehnala, ale spiš to bylo jenom z nudy…
Tak uvidime jak to s nami o vikendu bude ![]()
MIMI a co budes teda v sobotu testovat kdyz MS nedorazi?
ja jsem opravdu hodne zvedava, ale posledni chvilky zacinam mit takovy pocit, ze jsem si to opravdu zase jen vsugerovala a Mrska prijde na cas. No co se da delat, budu to zkouset dal - odkud jsi? a kolik ti je?
![]()