Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TERRI:
ještě chvíli a pojedu tě i s tím mým pupkem někam zakousnout - koukej přiznat barvičku!!!!!
![]()
HOLCINKY BYLI TAM // KRASNE A BUCLATOUCKE
![]()
co na to rikate? Ja jsem uplne mimo ![]()
AHOJ,
TERRO: Moc ti gratuluji k dvěma tlusticím !!!!! To už bude asi lednátko 2007, co?
No TErri, to je úžasné!!!!
Moc ti gratuluju
Ja jsem si řikala, že to asi bude pozitivni zprava
Opravdu mám radost že ti to všlo!!! BOMBA!
(…no a tiše také závidím…
)
TERRI:
OBŘÍÍÍÍ GRATULAAACEEEEE
Jsem šťastná jak ta BLEŠKA-VEŚKA s tebou. ![]()
My všechny. Je to opravdu KRÁSNÝ DEN!!!!!
Užívej si ten pocit a hlavně se MOC opatruj.
Jste zlaticka
![]()
Stejne vemte si, ze verim tomu, ze to je vsechno diky Vam vsem tady, prisla jsem sem v breznu mam takoveho tucha a hned se povedlo - to je az neuveritelne, snazili jsme se 9 mesicu a od te doby co jsem tady s Vami, tak mi je proste psychicky dobre a asi to byla vec, ktera pomohla memu telicku a hlavne mozecku se trosku vzpamatovat!!!!! Moc Vam za to vsem dekuju, za to, ze jste tady, za to ze dokazete cloveka pohladit po dusicce a vyslechnout i v tech nejsmutnejsich chvilich, proste ze existujete
![]()
TEHULINKY - jak je videt, tak posilani Vasich tehu bacilku melo velky ucinek - pusinky vsem Vasim sikovnym mimiskum do brisek, moc dekuji ze se pricinili k vytvoreni dalsiho kamarada
![]()
BERUNKY - jen nevim, jestli nemam zkusit jeste jeden testik, delala jsem si s citlivosti 25 a jestli nemam zkusit jeste na 50?
myslite ze mam jit zitra na krev at to mam oficialne?
nejradeji bych sla na prohlidku a pak treba az potom na krev, ale asi me nevezmou ![]()
TERRO: TO je na tobě, jestli si chceš udělat druhý test, ale já bych si ho pro jistotku udělala.. Taky jsem testíkovala dvakrát, nechtelo jsem uvěřit, tak jsem zkusila za chvilu znovu a opet tam byly tlustice ![]()
MISCHI - problem je v tom, ze jsem cely den v praci a nikam se pro nej nedostanu
takze budu muset pockat do vecera a koupit si vecer a jeste vecer udelat? nebo pockat na rano? nevim jestli takovej sezenu, nemate nejaky tip? u nas mi nabizely vsechny jen 25
![]()
TErrko, četla jsem že testy s citlivosti 25 jsou lepší než 50!!! Když chceš udělat ještě jeden test, tak kup stejnej 25-ku!!!
Jinak jak se citis? Pociťuješ na sebe nějaké změny?
MIMI - no prave, ze ty testy jsou citlivejsi, ty 25ky. Ta 50 je pry proto aby kdyz neni tak citliva, tak aby se to potvrdilo nebo ne. Tak nevim. Neni mi vubec nic, jen hodne papkam, ted mam kakao a makovnik, mnam mnam mnam!!! Jinak mi je prave dobre, kdybych to nevidela na tom TT tak tomu ani neverim, akorat teda po MS ani pamatka, takze mozna jen to. A co tobe se to uz rozjelo?
Tak udelej znovu 25-ku!
Velice správně, jenom hezky papej! Teď budeš muset pravidelně jíst, tak na to nezapomeň
Jinak kolik ti je?
U mně pořád nahnědlý výtok, žádná čistá krev ![]()
TERRI:
jsme všechny štastné - přeštastné s TEBOU ![]()
Právě u nás vyzvánějí zvony BIM BAM a já věřím, že má prostě // „odzvoněno“
![]()
Já doporučuji:
Každopádně bych počkala na tu krev. TT si schovej a kochej se. Já nedám dopustit na ClearBlue (stojím kolem stovky), ale věř mi, že žádný TLUSTICE jsem nikdy neměla. Jen takové nějakés takés 2 proužky. Takže jsi TEHU jako řemen!!!!
![]()
BIMBAAAM – SLAVA------- GLOOOORIAAAAA.
P.S. Já to říkám furt ----- psychika je nad všechny léky a pány chytráky doktory!!!
![]()