Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CINQ:
no tak to se opravdu moooc těším. Jste fakt šikulky a je krásné, že vše máte takhle na jaře…to je hned o to větší prožitek.
![]()
My už máme vše. Včera jsme rozestavěli pokojíček tak, abysme umístili stůl na koupání..pověsili jsme zrcadlo…Čekáme jen tu poslední várku objednaného zboží s kočárkem, autosedačkou, chůvičkou atd.
Jen chybí foták, ale ten koupíme co nevidět. Takže jsme fakt nachystaní.
Na 1.Máje nebo v tom týdnu „oblečeme“ postýlku…zřejmě. ![]()
No, těšíme se…
Já už jsem si dala obídek ..a půjdu se asi natáhnout. Třeba si schrupeneme.
CINQ:
P.S: když jsem si byla kupovat mateřské spodní prádélko, tak mi ten pás paní prodavačka nabízela. Zatím jsem si ho nekoupila – uvidím, jak to bude a co bříško. Je mi jasné, že to potrvá, než se dostanu do formy, ale uvidím. Nějak nevím, protože bude léto, horko a potit se v pásu…těžko říct, možná ho nosit takhle příležitostně. Uvidíme..Ale věřím, že je super.
![]()
Varenko tak to zavidim,ted uz opravdu jenom tu princeznu
a bez si schrupnout,ono to je potreba
ja se pujdu najist a taky schrupnout asi
![]()
CINQ:
máš pravdičku – ted už jen tu naší princezničku! To bude princeznička…
![]()
Utíkej na papů..a dobrou noc.
Snad se nám podaří usnouti. ![]()
Varenko tak to ja usnu jak sipkova ruzenka
jenom zavru oci a uz to jde samo
nekde jsem cetla,ze miminko bude spat stejne,jako ty spis v tehu…tak ten muj bude sipkovej ruzenak,bude spat celou dobu
tak jako ja ![]()
CINQ:
Tak to naše princeznička bude ČERTÍK, co NIKDY nespí!!!!
![]()
AHOJKY berunky,
tak jsem zpet od Dr. Nakonec jsem tam rano nabehla, jako ze akutni pripad, jeste ze tam byla prazdna cekarna, jinak by si asi vsichni tukaly na celo!!!!! Vysvetlila jsem pi dokto. ze tam nejdu s telesnym problemem, ale spis psychickym, a ze proste chodim do prace a k memu dr. se jen tak nedostanu, tak ze potrebuju aby se na me jukla. Tak mi sdelila: sliznice je super vysoko, v brisku je zatim jen ten vacek, tehu je velmi ranne, odpovida podle ni zatim tak na 3tt, dostala jsem ultrogestan a taky mi vzala HCG pry jen pro sychr a mam prijit na kontrolni UTZ pristi tyden ve ct. to uz by mohlo byt videt neco vic, ted jsem si na netu zkousela vypocitat den porodu, a podle posledni MS mi to vychazi na 31/12 to je sila co!!!! Jsem asi divna, ale proste jsem to potrebovala slyset od dr. No po tech zkusenostech - jsem alespon klidnejsi
![]()
TERRO,
tak to je super, takže jsi opravdu těhulka !!! Moc ti gratuluji a přeji, ať máš pohodové těhotenství !!! Ten termín porodu je super, třeba to bude novoroční mimiško ![]()
OPATRUJ SE !!!
AHOJ HOLČINKY,
zdraví vás 2 medvídci
Právě jsem se probudila…spaly jsme celé odpolko a ejhle, už je večer.
![]()
TERRI:
ještě jednou veliké převeliké GRATULACE
A opravdu se hodně opatruj. Napiš mi, co je to ten Ultrogestan (to víš, já zase šílím, že to tělíčko nenechají být, ale to je ten můj „přírodní přístup“ - tak se na mě prosím nezlob
).
MOC na tebe myslím a včera jsem na tebe večer myslela a v duchu si přitukla džusíkem i na tvé a mimískovo zdravíčko. ![]()
CINQ:
tak jak u tebe?? Spinkali jste??? ![]()
Já se chystám dělat večeři a možná zkusím BOBŘÍKA a pokusím se dobelhat naproti do krámku..něco základního koupit. Mám stejně u sebe jen stovku, tak toho moc nebude. ![]()
Varenko nakonec jsem nespinakala
krabicovala jsem dcerce pokoj,kdyz tu neni,tak mi to jde lepe,zakrabicovala jsem vse…ma jenom postel,ta ji musi stacit az prijede
ale doufam,ze az prijede jeji pokojik bude uz hotovy a ona si to muze vykrabicovat ![]()
Ted jsi pujdu udelat neco k papani a sup do postylky,pockam az mi zavola pritel a pak pujdu spinkat
jsem nejaka zmozena ![]()
A co ze to budes delat
BOBRIKA
To mi musis napsat,co to je ![]()
CINQ:
ty jsi tedy včelka!!!! To si určitě hned hned odpočiň
![]()
BOBŘÍKA odvahy — šla jsem v uličce k Vietnamcům pro potravinky…už to nezvládám ani tam. Na tom kratičkém úseku zpět jsem se začala bát, že vypadám u té chůze tak děsivě, že mi lidi začnou pomáhat. Bolesti jsou fakt vostrý!!! To nevím, jak to doklepu. To, co nejvíce miluju - procházky, chůze — nemůžu. No, nedá se nic dělat. MUSÍM VYDRŽAŤ!!!!
![]()
Tak ty už se asi chystáš do hajan, vid
Já se jdu vrhnout na véču pro manžílka, až dorazí (dnes asi pozdě..má toho hodně
) a zbytek si dám zítra k obídku.
Varenko jeste jsem tady
nejak se nemuzu odtrhnout od zidle
tak dobre se mi sedi ![]()
Normalne se mi styska
po priteli a dcerce
jsem jak mala holka,ale ja jsem takova jejich prdelka
proste bez nich nemuzu byt a k tomu jsem v tehu,takze hormony funguji velmi dobre
ani se mi nechce jist,protoze ja nerada jim sama
pomoooooooc
![]()
Je to asi tezke pro tebe ted vid
Vsak uz to budes mit za sebou a pak budes chodit na prochazky s princeznou ![]()
Tak ted mi volal pritel
ted jde do restaurace s kolegama,jeste bude volat az skonci…my jsme totiz jak deti,on mi vola vzdy,kdyz nekam jede, minimalne 2× ![]()
CINQ:
tak to jsme na tom podobně..manžílek je jen kousek v práci a já taky bych se tak tulinkovala jako miminko. Už posledních 10 let si říkám, že musím přestat být dětinská a chovat se jako Žena, ale někdy mi to nejde. Jsem strašná závislačka..ach ach.
![]()
NO, Cinq - já už se nemůžu dočkat. Vypadá to, že jsou to fakt poslíčci a porůdek se nezadržitelně blíží!!!!!!
Tak jsem ráda, že tu jsi…taky je mi nějak trošinku smutečko
![]()
Varenko tak poslicci
Ja ti ani nevim jaky jsou
s dcerkou jsem zadne nemela
ale poslicky muzes mit i mesic pred porodem,co jsem cetla
ale treba princezna chce prijit driv
treba na toho 1maje
to by bylo pekne ![]()
Jinak,ja si rikam taky,ze uz bych se mela chovat jak zena
i kdyz mi je 24let,tak ale mam 7letou dcerku a jsem v tehu podruhe
mela bych se v zmuzit(nebo jak se to rika ![]()
Ja si pujdu udelat asi kureci jatra
je to rychle a nic jineho se mi nechce delat
jsem lina.
Marty galerku nemame
my jsme takove tajemne
ale nakukovat muzes a i psat,my radi podrbem
![]()
MARTINKO:
Jůůů… AHOOOOOOOOOOOOJ - no vidíš, to je telepatička. Já jsem tě zrovna včera hledala, abych tě pozdravila a nenašla.
Tedy Patrísek je princ z pohádky, ti povím. Jojo, zvolili jsme ženicha pro tu naší princezničku dobře!!!
![]()
No, víš, mě všichni podle bříška hádají, že jsem v 7.měsíci, ale podle těch bolestí za poslední dny a týden to vypadá, že snad budu rodit už brzy, tak nevím…
Malinká má 2,5kg. Tak možná…já jsem si vysnila datum - 1.MÁJ!!!!
(Ale termín máme 20.5. - tak to nevím…to mi přijde jak 2 roky na mučidlech!!
)