Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
27.4.06 20:27

ahoj holky,
tak Zanet, kdyz nedas, tak tady jsou moje 2 vety a 3 metriky :-) :

Terri,
gratulace s tehulkovstvi… preji, aby to dobre dopadlo a vsechno bylo bez problemu.

Varenko,
jeste mas bolesti? a muzu se zeptat jake? nebo te jenom boli telo a panev, jak je to normalni ke konci tehu…

a ostatni zdravim…
ilona

http://tickers.TickerFactory.com/…831c/ttc.png /> http://tickers.TickerFactory.com/…c3bc/age.png /> http://tickers.TickerFactory.com/…c8/event.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.4.06 03:26

Ilco, chachaaa :lol: ty jsi fakt cislo. Gratuluju k zitrejsimu vyroci. Metriky mas krasne. Tak at to vyjde.

Varenko, uz vas vyhlizim 8O 8) V CR budem bohuzel jen na 10 dni, bydlime u mamky na Morave - v okrese Uherske Hradiste. Skoro u hranic se Slovenskem. Uz se moc tesim. Doufam, ze jeste stihnu kousek jara.

Tero, ty se fakt prijed ohrat, zmrzliku :-) Cetla jsem, ze pracujes jako recepcni. Ve kterem hotelu? My obcas v Praze musime prespat a zatim zadny hotel se nam moc nezamlouval, krome Diplomatu, ale ten je zas dost drahy.

Sasulko, Haidulko, Gabi, Noggie, Marketko, Cinq, vsechny vas moc zdravim. Preju krasne rano. (A ja jdu spat.) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
28.4.06 09:08

AHOJKY berunky, krasne dobre ranicko :! :! :! :!
Jak se dneska mate? ja jsem vcera musela zustat nedobrovolne v praci do pul 10, nemela jsem totiz klicky od bytecku, tak jsem musela pockat, az drahousek prijede z jednani z Brna a pekne me vyzvedne, mela jsem pocit, ze umru hlady, nakonec jsme si dali jeste Mekace, ale moc mi nechutnal, ale jako rychlovka to bylo dobry. Misto dortiku jsem si tam koupila Muffina, ale na nej nedoslo, takze me ceka dneska v praci :D :D :D

ZANET - pracuju v hotelu na Praze 5, mame otevreno teprve 4 mesice, takze uplna novinka. Jestli chces tak jukni na www.hotelangelis.com rada te tady uvidim!!!

ANDYS - zajimavy metrik!!!! Drzim palecky, budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.4.06 09:41

Krásné ráníčko holčinky---páteční :D
ZANET:
určitě ještě jaríčko stihnete..Tady to nejde tak HONEM, víš :wink: Ted jsem přišla studená frontička, takže se nám mírně ochladí. Já jsem jen ráda. :wink:
Tak to budete mít opravdu suprový začátek létíčka :D :wink:

ADYS:
ahojky :D Tedy to je sbírka metříků, ti povím :D :D :D :wink: :twisted: :lol: Takže rozumím tomu správně, že se pokoušíte o další miminečko ??? :D
Bolesti jsou v levé části tělíčka — od kříže přes sedací část, třísla, ted už zase spona stydká…já myslím, že se to prostě všechno rozšiřuje a připravuje na porůdek. :wink: Musím VYDRŽAŤ - jsme na tom všechny stejně. Konec tehu je zkrátka konec tehu. :twisted: :? :wink:
TERRI:
moc hezké webovky. Doufám, že se ti práce líbí a jsi tam spokojená :wink:
A jak se dnes cítíš?? Stále je ti taková ziminka???
Vydrž a mooc držím palečky, at je ti co nejlépe. Ulítne to jako ďas a ty budeš už střemhlav v 2.trimestříku a to bude teprve parádička. :wink: :D :lol:

Holčinky, před chvílí mi přivezli zásilku - kočárek (ten zatím ještě odvezeme do kanceláře), tašku na rukojet, sítku na kočárek a autosedačku, pláštěnku na kočárek, náhradní povlečeníčko, chůvičku, nepropustné froté prostěradýlko. SUPRBUPR.
Autosedačka bude až příští týden :? :) - musíme vydržat!!! :D

Tak mám radost. Už peru… :wink:
SASULKO, CINQ, NOGGIE, MINIKU, MARTINKO a všechny holčinky – těším se na vás. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
28.4.06 16:36

Ahoj zlaticka, ja mam dneska neskutecny fofrik, takove prace ze nevim kde mi hlava stoji :cry: :cry: ale alespon mi to hodne rychle utika a za chvilku uz pujdu domu za mym drahym synackem - uz se moc tesim, alespon dva dny volnicko!!!

VARENKO - je mi moc dobre, musim rict, zadne zvraceni nebo neco takove, proste zatim fakt pohoda, jen jsem se asi 2× trosku zamotala, ale to je tlakem, ten mam normalne moc nizky a kdyz je takovehle pocasi tak to me doslova zabiji!!! je to docela legrace porad rikat, jak jsem se zamotala, tak me videla sefova a ja ji rikam, to je hrozne pocasi, to je tim destem atd, on to totiz tady nikdo nevi, jen hospodyne a to je skvela zenska, porad mi rika maminko a nosi mi dlabance, jen se boji aby se neprokecla :D :D chci to tady tak nejak rict, az budu mit prukazku, zatim je jeste hodne brzy a nechci plasit okoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
28.4.06 17:44

Ahoj brebentilky, kdepak jste?
Mám neskutečnou radost, že je pátek. Představa tří volných dnů mě naplňuje blahem.
Varenko , tak jsem vydržela a MS se dostavila!!! A bez pomoci dr. Nikdy jsem z toho snad neměla takovou radost jako tentokrát.
Terko, docela tě chápu, že to v práci zatím neříkáš. I když já nevím jestli bych to vydržela (ta radost…:-)) Já se teď snažím udržet v tichosti to, že jsme se začali snažit o mimi. I to je docela nadlidský úkol (alespoň pro mě :) )
Všechny vás zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
28.4.06 17:50

ZUZI - ahojky, ja se snazim i kdyz to vazne nekdy skoro ani nejde, vedi to me kamaradky a lide s kteryma se stykame, ale v praci to je i proto, ze jsem tady jen 4 mesice a nechci hnedka rozvirit vlny, taky cekam, jestli bude vse v poradku vis, nerada bych potom plasila nebo tak. Takze jeste asi vydrzim. Jdu na ko ve ctvrtek tak uvidim co se dozvim a pak se uvidi, musim najit tu spravnou prilezitost - zatim bych rekla ze nebyla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
28.4.06 17:57

Teri , v práci to musí být šílené. Když to beru podle sebe, myslela bych na to každou minutu a myslím, že člověk začne i trošku jinak přemýšlet :D Moje švagrová když otěhotněla tak o tom nechtěla mluvit do 12 TT ani s námi (myslím, že by nám to ani neřekla, ale řekla to babičce a ta informovala celou rodinu :D :D :D ).
My jsme se s manželem dohodli, že naše snažení neprozradíme ani našim, protože jsme se děsili dotazů typu „Tak co? Už?“ :lol: A na jejich dotazy kdy to začneme plánovat odpovídáme, že je čas… :oops: , což je taky dobrá pakárna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.4.06 18:36

Ahoj holky, jsem tu a jsem taky rada, ze je patek :-)

Terko, divala jsem se na hotel, vypada moc hezky, ale ja stejne pokud muzu, tak se Praze vyhybam. Taky se ti nedivim, ze nechces v praci plasit. Mas cas.

Zuziku, ja jsem taky jeste nikomu nic nerikala, dokonce ani mamce a to uz se snazime skoro rok. Vi to jen dve kamaradky a vy tady. Taky bych nemela naladu na blbe dotazy, zvlast kdyz se to nedari.

Ja cekam MS kazdou minutou, rano byla teplota skoro na bodu mrazu, takze urcite prileze, mrcha :evil: Nu coz. Svet se nezbori a jedeme dal, ze Adys, ze Sasulko, ze Zuziku? :-)

Varenko, tak vy uz mate opravdu vsechno, vcetne te sitky na kocarek :-) Tak ted uz muzes vyrazit do porodnice ;-)

Hezky vecer. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
28.4.06 19:29

Holcinky, tak ja se loucim, uz mam konecne padla, jen ta moje kolegyne porad nikde!!! Ma k nam jeste dneska prijet navsteva taky kamaradka co je tehu, ale ja ji moc nemusim, to ze jeji pritel je drahouska bratranec. Tak to budu muset nejak prezit i kdyz bych se radsi valela v pelisku. Tak se tu mejte krasne a ja se zastavim jak jen to pujde. Opatrujte se berunky - pa :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.4.06 19:42

Zanet, to vis, musela jsem te taky trochu popichnout …

Varenko , diky za objasneni tech bolesti. ja mela neco podobneho, ke konci jsem nemohla skoro ani chodit, ale pak jsem porodila 30min po prijezdu do nemocnice :-) . chtela jsem jenom vedet, jestli nahodou uz nerodis. jo.. a o dalsi mimi se snazime …

Terri , zatim testuju tak maximalne ovu, tento cyklus jedu bez prasku a tak ho mam hodne dlouhy, ale vypada to, ze bude ovu i bez prasku, tak jsem rada :)

""http://lilypie.com/pic/060429/zYWE.jpg":http://lilypie.com/…429/zYWE.jpghttp://b3.lilypie.com/ibYUm4/.png

http://tickers.TickerFactory.com/…831c/ttc.png

http://tickers.TickerFactory.com/…10/event.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.4.06 22:00

jenom oprava jednoho metriku :-) …dneska je to samozrejme 5 let od nasi svatby a ne 0

http://tickers.TickerFactory.com/…ff/event.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
29.4.06 16:03

Adys, tak vidis, zacinaly jsme spolu, ty ted budes ovulovat a ja uz zacinam novy cyklus. Zas to nevyslo. :-(
Varenko, potrebuju slyset to tve VYDRZAT! :)

Hezky den, ja mam zas uklizeci. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.4.06 16:40

AHOOJ HOLČINKYY

moooc vás zdravím při tomhle deštivém uplakaném počasíčku…Však ono bude líp - na Markíze nějaký slovenský šoumééééén povídal, že příští víkend u nich bude lééééto!!! Tak třeba se to týká i zbytku Evrůůpky :lol: :lol: :twisted: :wink:
IDYS:
ty tvé metříky, to je románek na 2 pokračování…ti povím :twisted: :lol: :lol: :lol: Jsi hodná…jéje, tak to jsi rodila opravdu jako BLESK!! :twisted: :wink: :D
Gratuluji k tak krásnému chlapečkovi…máme tady samé fešáčky. :D :D
A moc držím palečky na TT. :wink: :D :D :D

TERRI:
dnes se krásně zabal do dečky – a nejlíp nevylejzat :wink: :D MOC na tebe myslím a věřím, že si užíváš toho krásné pocitu a velikého štěstíčka. Ještě jsi nám neřekla, co na to povídal manžílek ??? 8O :D :D :D

ZANET:
FLUOOORIDSKÉ SLUNÍČKO dokáže VELE-DIVY!!!! :twisted: :D :D A MY - hohoho - MY se přece jen tak nezvdáváme, no néééé???? :twisted: :D :D
Takže využívám posledních dnů svého sladkého TEHU a prskám jako to čunátko ----- veliké, obří plivance až tam k vám za OUŠN… :twisted: :twisted: :D :lol: :wink: PRRRRRSSSSSKKK PRRRSSSSSSKKKKK PRRRRSSSSSSK 

A věř, že TENTOKRÁT zaručeně zaberou — jsou totiž možná :wink: poslední ode mě!!! :twisted: :D :lol: :lol: :lol: :wink:

Holčinky, budu jukat a moc na vás myslím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
30.4.06 14:59

AHOJ VARENKO!!!

Koukala jsem,že jsi mě sháněla v dubňatech.Promiň mi to, že jsem tam přesídlila :oops: .Nějak jsem nestíhala obě diskuse,těhotenství jsem měla takový bez nálady.Ale neboj,občas jsem k vám mrkla a zkontrolovala,jak se tu máte.Kouká,že už ti to taky utíká a za chvíli budete mít ten váš uzlíček u sebe.
My jsme vydrželi a měli jsme na sále překvapení.Ale úplně nejkrásnější!!!Já sama na sále po porodu vykřikla,že je to holčička,ani mi to doktorka nestihla říct.Měli jsme takovou radost!!!Já si tu holčičku úplně vymodlila.Je to taková šmudlinka malinká,než jsme se aklimatizovali doma,hodně brečela,ale už jsme se společně sehráli a je dobře.Malej vzal sestřičku taky hezky,pořád jí pozoruje a dává jí hračky.
Porod byl takvová rychlovka,že z toho ještě dneska nechápu a nic mě ani nebolí,cítim se jako bych ani nerodila.
Přeji ti taky takový rychlý porod a hlavně hodný a zdravý miminko.Určitě se ještě někdy ozvu.
Papa Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová