Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
30.4.06 15:02

Jo,ještě jestli chceš mrknout,tak mam fotečky Pavlínky v dubňatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.4.06 15:04

Jezkovy voci Kelinko, ja sem taky sem tam nakouknu. Uz si me ani nikdo nemuze pamatovat. Jen obcas zkontroluju, jak se vyviji situace. A kolik z tehlech miminek se klube ci vyklubalo nebo privzniklo.
Takze i tobe moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc GRATULUJU.
At vam holcicka neplace a jste vsichni zdravi a stastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
30.4.06 16:24

Aladino-Děkuji moc za gratulaci.Je fakt,že v této diskusi otěhotnělo dost holek a určitě ještě otěhotní.Moc jim to všem přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
30.4.06 19:52

Kelinko, tak to me fakt tesi, ze tu jsem :-) Gratuluju ke krasnemu prekvapeni! Pavlinka je krasna holcicka. Tak at jste vsichni zdravi a at vam holcicka roste pomaloucku :-)

Varenko, diky, to jsem presne potrebovala :-)

Krasnou nedeli. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 09:47

AHOJKY holcinky,
tak vas zase zdravim z pracoviste, ale slouzim jen dneska, potom mam tri dny volnicko - tak doufam, ze se to osklive pocasko taky umoudri a ja si poradne odpocinu!!! Zitra nam budou menit stupacky, to bude veselo, nepotece voda a ja musim byt cely den doma, jen nevim, jestli mam dat maleho do skolky nebo si ho nechat doma, ale abych ho zase stihla vyzvednout. Trosku dilema, dneska hlida tatka, takze kluci maji pre, to to bude doma vypadat jako kdyz vybuchla bomba!!! Tak jsem je zaukolovala, pridelavaji mi susak na okno a taky pujdou nakoupit, snad me i vecer vyzvednou, jsem z toho takova nervozni i kdyz vim, ze to zvladnou jako uz hodnekrat, ale stejne - chlapy no.

VARENKO - tobe se to uz krati co tehulko!!! Moc na tebe myslim, me je porad dobre, jen vcera jsem byla nejaka uplakana a podrazdena, taky mi nebylo moc dobre od zaludku, ale porad jsem to jeste ustala, hodne jsem spala, malej mi usnul ve 4 odpoledne a vzbudil se az v 6 rano, mela jsem strach, jestli je v poradku, ale rano zaril jak slunicko, takze proste asi jen jarni unava. Kdyz se doma dozvedeli o mimiskovi, tak drahousek si odfrknul s tim, ze konecne uz se nemusi snazit, je pravda, ze jsem mu posledni dobou nedavala pokoj, ted se zase bojim abych neco nepokazila, ale koukam na nej, ze mu to uz chybi, jak jste na tom byli vy? Jinak malej porad hladi brisko a rika „Miminko doblou noč“ to je takovy hezky :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.5.06 11:05

Ahoj holky,
tak jsem zase neměla víc jak týden čas k vám nakouknout. Gratuluji Kelince k dcerce!

Varenko - nám už se to taky pěkně blíží, že? Už aby to bylo. Ty poslední týdny jsou docela únavné.

Všechny Vás moc zdravím. Zase někdy nakouknu. Teď už snad těch pár týdnů do porodu budu mít více času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 11:47

Krásný PRVOMÁJOVÝ DEN HOLČINKY

všechny vás mooooc zdravím. :D Vy jste spisovatelky, musela jsem si udělat blbeníček, abych na někoho nezapomněla…však víte, že jsem hlava děravá!! :twisted: :wink: :lol: :lol:
ZUZIKA:
ahoojky. Jak se cítíš?? Mám velikou radost, že tělíčko začalo SAMO fungovat a MS se nastartovala ouplně SAMA samotinká!! Je to bombička a veliká převeliká šance! :D :D :P :wink: :D Myslím na tebe a mooc budu držet palečky a prskám, dokud do jde: PRRRSSSSSK PRSSSSSKKK 

ZANET:
ahoooj - naše fluooridská krásko :D Jak pak se daří?? Co budeš dnes dělat?? Máte nějaké osvědčené ééémerické zvyky na 1.Máje??? :D :wink: :twisted: :D
Moc na tebe myslím a mooc držím palečky. :D :D :P
TERRI:
krásný den a přeji ti, ať ti to dnes cobydupky uteče. :wink: :D
Ale ten tvůj metřík — taky pěkný FIČÁK. Já už vidím, že se ani nenadějeme a už budeš v porodnici s uzlíčkem v ruce. :wink: :D :P
Ta citlivost je uplně normálka. Pro mě byly ty 3 první měsíce taky dost hormonálně náročné. Říkam hlavně ta únava. Ohledně sexíku–my jsme ojedinělý případ. :twisted: První 3 měsíce jsme to měli zakázané od dr.(špinila jsem, trošku byla i krev a předtím jsem samovolně potratila na počátku tehu)…pak jsme žili asi 2-3 měsíce zvlášť a ted se nemilujeme, protože manžílek má panický strach o miminko a o mě. Už to doklepeme. Dalo mi prácičku to chápat rozumně, ale nakonec si vážím toho, že se o nás manžílek tak bojí, než opak…Však už to máme za pár…a doufám, že se za nějaký čásek řádně užijeme!!!!! :twisted: :twisted: :lol:
Však ono i to tuleníčko bez sexíku je mooc fajn. :wink: :D

KELINKA:
jůůů ahooojky..to tě ráda vidím. No, ani nevíš, jak se mi tvé řádečky fanfárově četly :P :D :D Nádhera. OBROVSKÁ GRATULACIČKA k tak náádherné holčičce :P :D :D :D
Doufám,že my to také zvládneme. PAVLÍNKA je překrásné jméno a jsem ráda, že se máte holky tak dobře a jste zdravé jako rybičky.
Mám obrovskou radost!!! :D :D :D :D

ALADINA:
vítej zpátky tulačko naše :D :D Jak se daří?? Něco nového??? Někdy mezi nás zavítek, ok :twisted: :wink:

MARKETO:
krásný den. To se nám to opravdu blíží. :wink: Jak se cítíš??? Mě opustily bolesti kříže a dneska mám pocit, že bych mohla energii rozdávat v pytlích na ulici - zdarma!! :twisted: :D Tak se vrhnu do uklidu domácnůstky a u toho budu poslouchat pohádky v telce. A co ty?? Co máš dnes v pláníku??

CINQ, SASULKO, MARTINKO, MYSKO , a všechny holčinky moc moc na vás myslím a vzpomínám a strašně se na vás těším.

HOLČINKY – včera jsme slavnostně koupili ťapky do sprchy a HLAVNĚ ---- FOŤÁČEK!!! 8O :P :D :D :D Takže slibuji, že dám nějaké fotečky - konečně !!!! A hlavně – jsem TOTAL připravení :twisted: :D :lol: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 14:00

Teda VARENKO - ty jsi se zase rozepsala.
Ja mam hladik, tak jsem tady vsechny zburcovala a dame si cely team pizzu. Zrovna pro ni sel nas drahy udrzbar - mnam mnam uz se tesim!!! To bude dobrutka!!! Prece tady neumru do vecera hlady - ze :! :! :! Co delate berunky? Taky se libate pod tresnema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
1.5.06 16:19

Ahooooj holčinky,
doufám, že si všechny užíváte prvního máje :wink:
Kelinko , velká gratulace také ode mne :D :D :D
Varenko - moc děkuji za bacilky :D snad je tentokrát polapím :oops: Jsem ráda, že se snad tělíčko dostává do formy :) Jo a těším se na tvoje fooooteeečkyyyy :) :) :)
Terri , ať ti to rychle uteče… udělala jsi mi hrozné chutě, já bych si tak dala Hawaiiiiiiiiii :! A jak se cítíš? Pozoruješ změny?
Všechny vás holky zdravím, kdo to ještě nestihl tak šupajděte pod rozkvetlou třešínku… já jdu utěšovat našeho pejska (resp.fenečku), protože začala hárat a myslím, že to mají stejně jako my (nevypadá, že by jí bylo moc do zpěvu :( )
papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.5.06 16:44

Varenko - tak tu energii na rozdávání ti teda závidím :D Nechceš mi nějakou poslat? Včera jsem pracovala celý den na zahrádce a tak mě to zmohlo, že dneska můžu tak maximálně ležet u televize. Tak už máte všechno připraveno? My ještě nemáme kočárek, tak snad tento týden nějaký seženeme, jinak jsme připravení a natěšení :D

Holky, doufám, že se líbáte pod třešněmi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 16:44

Krásné odpoledníčko holčinky :D

Doufám,že si všechny užíváte 1.máje - přímo FANFÁROVSKY!!!! :P :twisted: :D

Vložila jsem KONEČNĚ fotečky. Jsou v „Květňátka a červňátka 2006“…tak snad se vám budeme se Sashenkou líbit. :wink: :twisted: :lol:

TERRI:
ty nám opravdu děláš chutičku. To já jsem si kouipla přes kilo jahůdek a cítím z nich takovou sílu sluníčka, že už jsem je všechny málem zblajzla!!!
Byli jsme na super obídku v Sadech a pak procházečka…políbeníčko (sice to nebyla třešinka, ale lípa – kvetla ale jako ďas!! :twisted: :lol: ) a pak jsem šla do zeleninky a ted už si hovím doma. :D :D
Vzpomínám na tebe a věřím, že jste si mooc pošušnali.

ZUZIKO:
krásné odpoledníčko. :D JOjo, jsme na tom všichni stejně - zvířátka i lidičky. :twisted: :lol: Byli jste také venku?? Je tam nádherně, vid :wink: A odkud jsi??? (Jsem zvědavka!! :oops: :wink: )

Holčinky…tak DOST toho líbání a šupky dupky popovídat :twisted: :lol: :lol:
A propos: holčinky – otevírám sezónku VÍNEČKA lahodnéééého - doufám, že se přidáte. Já už si dělám zásobičky…v domácím sklípku už máme 3 kousky - suprbupr „ones“ !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 16:47

MARKETO:
Ahoooooj :D :D :D :twisted: (Já už myslela, že jsem tu sama samotinká :lol: )
POSÍLÁM energičku - cítím se FAKT jako ptáček – znovuzrozená… :twisted: :lol: :lol:
No, bodejť bys nebyla unavená — taková včelka - tak si dnes krásně odfrkuj :D Zasloužíš si to.
My jsme na tom stejně — natěšení jsme (jéémine jako diví :lol: ), a kočárek sice máme, ale autosedačka přijde až tento týden. Jinak máme vše!!!! Včetně MÝCH vysněných ťapek do sprchy!!!
Představ si, už jsme byli včera tak zmožení z nákupů, že nejbliže jsme měli do Benettonu — tak jsme ty ťapky tam koupili. Tak si říkám, že budu aspon rodit - „NA ÚROVNI“!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 16:54

VARENKO - teda to muselo byt krasny, i kdyz jsem prave byla pred hotelem a ze by mi bylo zrovna hic to se rict neda, ale ja uz jsem proste takova - zmrzlina no :oops: :oops: Jaky mas vybrany kocarek pro Sashenku? Ja kdyz jsem cekala Oliho, tak jsem mela nervy tak pul roku dopredu, jelikoz jsem si nemohla vybrat, tak jsem nakonec za celou jeho eru jezdeni v kocarku vystridala asi 5, tak si rikam, ze tentokrat bych si mohla vystacit s jednim, ale jsem takovy blazen, ze se bojim, aby se mi neomrzel, nakonec jsem si ho s kamaradkou vymenovala, bylo to trosku zpestreni na chvilinku :oops: :oops: Jsem asi fakt blazen - ne? ale pry moje mama byla s brachou stejna :wink: :wink: TEMA JAHUDKAMA jsi mi pripomnela moji vcerejsi svacinku! taky je miluju a snedla jsem celej kosicek uplne sama!!! ostuda jedna!!!

ZUZIKU - ahojky, nechci ti delat chute, ale ta pizza byla vazne skvela, mela jsem 1/2 tunakovou a 1/2 spenatovou, ale je to asi hodinka a pul zpet a uz mam zase hlad!!!! Jinak jine priznaky nemam, jen ze jsem nenazrana a boli me prsa a mam hodne silny vytok nebo co to je, ale jinak mi FAKT VUBEC NIC neni, az jsem to tady resila s holkama, jestli to je normalni 8O 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 17:02

VARENKO - ses vazne kocka :! :! :! :! koukaji ti z oci takove malinke ohinky :wink: :wink: :wink: :wink: jen by me zajimalo, jak jsi vypadala pred tehu, kde tu malinkou schovavas? skoda, ze taky neni foto ze strany abychom mohli Sashenku poradne okukovat, ale ty to urco brzo dozenes vid!!! :D :D :D :D :D Jinak moc hezke fotecky :! :! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 17:23

TERRI:
jéé, to jsme rády, že se ti líbíme :P :D Tak jsi mě přemluvila…dnes vložím nějakou svou starou - SUPRBUPRMODELKOVSKOU - fotečku. HOHOHO 8O :) :lol: :lol: Já se tomu furt bránila, protože já vypadám celý život - každý měsíc – totálně jinak a chtěla jsem poslat vždycky něco aktuálního. Ale ted když už jsem to tak pěkně rozjela…tak přidám. Jen mám jiný laptop – tak to vložím večer, až přijede manžílek z práce.
To jste si fakt tedy pošmákli. :wink:
Kočárek jsem vůůůbec neřešila a zaúkolova sestru a ta ho zvolila! :oops: :twisted: Tady ti posílám odkázek:
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
Je to ten červený. Chápu, že v PH budeme asi nejspíše totálně OUT, ale asi jsem konzerva. Dala jsem spíše na zkušenost sestry (má 2 dětičky) a nějak mě to moc nelákalo se v tom orientovat, protože se bojím, že to hodně podléhá trendům a modě a spíše je pro mě důležité, aby byl stabilní, praktický, lehký…tak uvidíme. Snad se zadařilo…Zatím sedí v práci u manžílka a čeká na svého človíčka. :twisted: :lol:
Tak ti držím palečky, at tentokrát vybereš nějaký fanfárový, co ti bude vyhovovat a hlavně se ti mooc líbit. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová