Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
4.5.06 12:11

Varenko jasne,ze je lepsi,kdyz je to na tobe videt,nez kdyz si lidi mysli,ze jsi pribrala :wink: ale trapne mi bylo taky,protoze ja se kolikrat citim trapne i za nekoho komu se stal ten trapas :roll: proste to je ve me,ale ona se citila trapne asi hodne,protoze ja jsem opravdu nic nepostrehla,ze by byla v tehu.
Jinak muj pritel se bat urcite nemusi,ze bysme meli cernouska :lol: o tom bych musela neco vedet,ne :twisted: na nic takoveho si nepamatuju 8)
Ted se najim a pak jdu nakupovat :lol: takze pekne odpoledne a vecer jeste juknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
4.5.06 13:09

Ahojky všichni, to jsem zase cvičně já.

Zanet, ty teploty jsou nižší, protože já měřím pod jazykem. Měřila jsem v pochvě, ale měla jsem pak furt kvasinky, tak měřím pod jazykem a mám klid. Dneska jsem cvičně změřila v pochvě a bylo tam 36,9.

Jiank já jsem z prahy východ. Je tady taky krásně, zrovna jdeme s dětma ven malovat (jsem učitelka). Cítim se docela dobře, ale rano mi bylo pěkně zle, jela jsem do práce v autě s úpravou kabrio-otevřený všechny okýnka, abych vůbec dojela.

Varenko, koukala jsem, že ty to máš za pár. Hned jsem si toho nevšimla, až teď. Tak ať ti to všechno klapne a dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
4.5.06 17:50

Ahoj kočendy,
musím sem taky hodit příspěvek než mě Žanetka pomluví, že se flákám a kašlu na vás… :wink: :lol: :lol: :lol:
Z práce už se na emimino nepodívám, konečně mi nastoupila kolegyně, která převezme štafetu po mě, takže zaučuju a ke všemu máme začátek měsíce - tzn. vejplatičky vejplaty :roll: Makáme jak čerti…
Doma jsme s manžílkem slavnostně dokončili šatnu, konečně začínám vyklízet skříně v ložnici a připravovat je pro věcičky naší maličké juniorky :lol:
Varenko koukala jsem na ty tvoje fotečky! Pááááááni ty jsi štíhlounká kočka!!! :wink: Ty jedna - copak takhle vypadá skoromaminka před porodem??? :twisted: Taková fešanda… :wink:
Manžílek vypadá moooc sympaticky, říkala jsi, že je Rus - vůbec bych ho netipla, vypadá velice „česky“ :lol:
Pěkně se nám hlas, jestli zůstáváte nadále dvě v 1 nebo jste se se Sašenkou rozhodly pro „vylučování“… :wink: to víš, jsme baby zvědavé…

Holčinky, mám moc velkou radost - včera se mojí sousedce-kamarádce narodila holčička. Loni touhle dobou musela na začátku 9.měsíce porodit mrtvou holčičku - z ničeho nic jí umřela v bříšku :cry: Byla na tom psychicky moc špatně, takže doufám, že jí malá Terezka vynahradí všechno, co si musela zažít.

Zatím se opatrujte, jdu popřát mé mamince k narozeninám - má dnes přesně půl století… :wink:

Všechny „staré“ i nové virtuální kamarádky zdraví Noggie a její Evička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.5.06 18:21

Holky jsem totalne nastvana a vycerpana :evil: sla jsem se koukat po obchodech po suknich a sortkach :D at se tu neparim…a nic jsem nenasla 8O vubec nic se mi nelibi :? mozna jsem narocna,ale i kdyz jsem v tehu,tak se chci libit a nechci chodit v necem co vypada jak pytel 8O Copak tehulky nemuzou byt sexy a krasne :?: Asi ne…protoze to co bylo v obchodech je HRUZA :? to je pro slony a ne pro nas :?
Zitra budu pokracovat v hledani :lol: ale jestli nic nenajdu,tak nevystrcim paty z bytu :? protoze se nebudu parit v dlouhych kalhotech venku :evil:

Noggie jak se mas?Jak pak se citis :?: Tak to blahopreji kamaradce :wink: a timto muzem videt,ze na kazdeho to jeho stesticko nekde ceka :wink:
A taky blahopreji mamince :wink: pul stoleti,to se musi poradne oslavit :D delate nejakou oslavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.5.06 20:26

Tak ja zase jen tak honem honem, nez prestane malou bavit kolotoc v postylce ;o)))
Zanetko, nejak premyslim, co jsem mela s briskem?
Ja ti budu klidne drzet pesti az do soudneho dne, ale kdyz ja se uz taaak tesim, az ti je budu drzet behem tveho tehu, pred porodem… :wink:
Do CR odjizdime pristi nedeli, tedy 14.5, ale dorazime az 15.5 a zdrzime se tam do 11.6.
JInak jsme opravdu OK, jen dnes v noci byla mala uplne silena. Tak strasne se vztekala.. :evil: Ale myslim, ze to bylo boleni briska.
Fotecky pridam nekdy pristi tyden. Manzilek chce neco fotit o vikendu, tak pak neco vyberu a poslu.
Adrienka se asi snazi premluvit brouckyna kolotoci, aby se pohli a zahrali a asi se ji nedari, protoze se zacina zlobit :o))), takze musim letet. Za chvilku se vyrazime kouknout na dalsi domecek, ale popravde z nej nejsme podle fotek moc nadseni, tak z toho asi stejne nic nebude. Pak vyrazime s malou na nakupy darku… na cestu do rodne hroudy.

Paa Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.5.06 23:02

Gabi, :-) chichi, to je dobre, zes uz zapomela, na to, jak ses trapila s briskem, pred porodem ;-) Diky, ze na me myslis, ted uz se to urcite povede (ale to si rikam kazdy mesic, aspon ze neztracim optimismus). Jo a my budem v CR ve stejnou dobu, odletame 16.5 :-) Co za darky nakupujes, ja nikdy nevim, vetsinou koupim tricka :-)

Noggie, neboj, nepomlouvam, ale jsem moc rada, ze se tu ukazes. Jak pokracujete s domeckem? Je fajn, ze za tebe nasli nahradu, takze muzes byt v klidu.

Jofinko, ja taky merim pod jazykem :-) Ono jsou ty teploty stejne individualni, takze i kdyby byla trosku nizsi, tak to jeste nic neznamena (teda mam na mysli, ze to stejne muze „neco“ znamenat) :-) Budes o vikendu testovat?

Cinq, no jo, ty chces byt porad jako modelka :-) Ale to je fajn, pekne si to uzij a hezky se nastroj a pak nam posli nejakou novou fotecku.

Varenko, tak ty mas spojeni na Sasulku? Jak se ma? Dlouho se tu neukazala, jestli muzes, tak ji moc pozdravuj. :-) Ale prozatim se pekne drzte, holky, jeste mate cas. Pak budes na brisko vzpominat, jak ti bude najednou chybet ;-)

Dnes jsem delala Americky kolac :-D ale zapomnela jsem tam dat prasek do peciva… je teda hrozny, ale chutna dobre. Akorat nevim, co jako na nem ma byt americkeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.5.06 08:51

AHoj berunky,
tak jsem se na vas prisla taky podivat. Vcera jsem byla na kontrole a jsem moc a moc smutna. Videla jsem fazolku, ale dr se to nelibi, odlucuje se mi kousek toho gestacniho vacku, rikal, ze mimi muze prezit i kdyz se odlouci 2 tretiny, ale ja se moc a moc bojim. Mam okamzitou neschopenku, vubec nesmim do prace, jen lezet a lezet, tyhle 3 tydny pry budou kriticke :cry: :cry: :cry: Dostala jsem trojnasobne davkovani toho UTROGESTANU, rikal, ze miminku musime pomoct! Je mi vazne hrozne, moc me boli srdicko!!! V praci jsem to nahlasila telefonem, sefova byla skvela a hrozne me podrzela, uplne jsem byla prekvapena i kolegyne mi drzi palce i kdyz na to konto musi brat moje sluzby, nez si nekoho dalsiho najdou. Rikam si, ze je snad lepsi ani neotehotnet, nez prozivat takove trapeni :cry: :cry:

Moc na vas myslim berusky, jeste se juknu. Jsem hrozne unavena po tech lecich. Vidim 2× a vcera jsem prospala i Ordinaci! Pozdravujte ode mne miminka! Myslim na vas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.5.06 09:03

Ahoj holky dneska jsem totalne vycerpana :( v noci jsem nemohla spat,porad jsem courala po byte…mame totiz v byte i s otevrenym oknem 24stupnu,coz je moc na me :( a ventilator a vsechno jsme odmontovali,aby jsme to mohli dat do noveho bytecku :( tak se tady asi upecu a vypotim pekne,nez se prestehujem :?

Terra to mi je moc lito :( doufam,ze vse bude v poradku,odpocivej a mysli na sebe.I kdyz to musi byt tezke,prece jenom mas jeste maleho prcka,ktery te asi bude tahat z te postele.
Budeme tu na tebe myslet.Ale vis jak na druhou stranu,lepsi ted nez pozdeji,to by bolelo vic…ale verim,ze to bude v poradku :wink:

Zanet no nevim,jestli muzu vubec vypadat jak modelka :oops: :lol: s tim slonim briskem :lol: ale snazim se,prece jenom nechci aby jsi me pritel pamatoval jak slonici v tehu :lol: i kdyz uz ted pry zabiram spoustu mista 8O je to sprostak :lol: budu ho muset naucit slusnemu chovani :lol:
Ale koupila jsem si sexy kalhotky :oops: na zavazovani po stranach :wink: vypada to moc pekne a opet ten muj sprostak mi rekl,ze se jistim,takhle to pry muzu povolovat a on si nebude myslet,ze tloustnu 8O :lol: ale to mi rekl az po tom co mi je pochvalil a sundal :oops: :lol: je to muj pubertak…

Varenko kdepak jsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.5.06 09:15

Mile,moje holcinky,
nejprve vas vsechny zdravim a moc :! :D
Omlouvam se,ze jsem se neozyvala,ale pobihala jsem mezi nemocnici a domovem,pousteli me na propustky.Toho casu moc nebylo a taky jsem vas nechtela otravovat,nebylo mi moc fajn..Ale ted uz jsem PROPUSTENA,diru v brise mam zasitou a DRZI :! :lol: teda zatim :lol: Tak si konecne muzeme zacit na plno uzivat Martaska. :D
Martasek je zatim porad zlaty,dnes spinkal od 23h az do 6h do rana.Uz nekojim,mliko nejak odeslo samo,ani se nedivim,po tech driacich,co mi davali.Tak ted zkousime,co nam bude nejlip sedet za mlicko,zatim jsme na Sunaru.Zapomela jsem pozdravit nove tvare,tak holky zdravim :D .Doufam,ze stihnu procist,alespon kousek z toho,co jste napsaly,at se muzu mezi vas zase zapojit,uz mi bylo po vas smutecko :( :D
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.5.06 09:19

KUK,tak to jsem ja MARTASEK,je mi 6 tydnu a vsechny vas zdravim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.5.06 11:12

Mysko vitam te zpatky…to jsem rada,ze ti je uz lepe :D uzila jsi si pekne s tou nemocnici 8O clovek nikdy nevi co ho potka…cele tehu vybira vse aby bylo dokonale,i s nemocnici takova prace a pak toto…hlavne,ze uz jsi v poradku a muzes si uzivat rodinky a Martanka :wink: a spinka ti uz krasne…tak at vam to vydrzi :wink:
Martanek je krasny :D mas nekde vic fotecek?Ze by jsem se mrkla :lol: :wink:

Holciny kdepak jste dneska 8O to jsem tu sama,jak ten kul v plote :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
5.5.06 11:51

cinq- dekujeme za pochvalu :D Dala jsem par fotecek do galerie do Dubnatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.5.06 15:41

Jeee, Mysko, ahooooj, to jsem fakt rada, ze uz si zpatky :-) Snad uz ted bude vsechno dobre. Ti doktori te pekne potrapily. Budes to nejak resit nebo to nechas byt? Ja bych to tak asi nenechala.
Martinek je krasne miminko. Uz se doma zabydlel? A co rodina, pomahaji?
Ja vzdycky rikam, at vam roste pomalu, at si ho muzete dlouho uzivat malinkeho :-)

Terko, to je mi lito, zes dostala takove zpravy, ale i doktor ti dava nadeji, tak to jeste nevzdavej a opravdu se setri. Davej na sebe pozor. Myslim na tebe!

Cinq, manzel ti ty kalhotky sundal klasicky nebo rozvazal ty snurky naboku? To me nejvic zajima :-) ;-) Ja jsem myslelal modelku tehotnou. Vis jak se davaji na predni strany casopisu ty tehulky krasne oblecene, to jsem myslela, ze chces byt za modelku do Tehotenskeho zurnalu :-)

Varenko, aspon zpravicku, nezapomen ;-)

Adys, Sasulko, Noggie, Haidulko (kde je tobe konec?), Zuziku, Gabinko, Jofinko, Marketko, vsechny vas moc zdravim. Preju krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.5.06 15:43

Holky tak jsem to vyresila s tema sortkama :D zasla jsem si do pubertalniho obchodu ,,Pimkie,, je to opravdu pro mlade :wink: a koupila jsem si super sortky pod kolena,jsou to bokovky a jsou na gumu :D vypadaji super a jsem totalne nadsena a to jsem si tam kopila rovnou i tricko :D takze jeste o vikendu se pujdu mrknout po par pubertalnich obchodech :lol: a co me tesi nejvic…ceny uplne v normalu,protoze me prijde,ze tehu-obleky jsou drahe a hlavne vypadaji vetsina jak pytel :( aspon tady u nas v obchodech :? a co je jeste vyhoda,po porodu to muzu porad nosit :wink: jsem totalne nadsena :D

Myska ten tvuj klucina je nadhernej :D opravdu uzasnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.5.06 15:46

Zanet tak tehulkovska modelka :lol: tak jo,dobrovolne se hlasim… :lol:
Jinak pritel rozvazal snurky :wink: bylo to vazne sexy :oops: normalne ted nemam chut moc na sex co jsem v tehu,ale vcera to bylo super :oops: co udelaji jedny kalhotky se snurkama :wink:

Preji vsem krasny prodlouzeny vikend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová