Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
7.5.06 08:07

jofinko nečetla jsem tě pořádně ale já poznala těhotenství příšernou únavou,pořád bych spala a nechutně mě bolely a bolí prsa,při sebemenším bouchnutí nebo zmačknutí.Výtok jsem neměla žádný…a teplotu jsem měla pořád 37,2 A 37,3 takovou vlnku a ted už mám jen 37,3.Každopádně se musí stále držet nad 37.Držím palečky :! :!
varenko Tys ještě neporodila :?: :wink: Přeji ti abys to měla už za sebou a těšila se z miminka :!

zanetko čauky :! Tys ještě neotěhotněla :?: :?: Tfuj tfuj těhu bacilky :wink:

mysko gratuluju k mimísku :! :! Musím ještě prohlídnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.5.06 09:06

Krásné nedělní ráníčko HOLČINKY

HAIDULKO:
vítám tě ZPĚT – no tedy TO JE ALE NOVINA - OBŘÍ GRATULACIČKA :D :D :D Mám obrovskou radůstku a moc moc moc jsi mě tím potěšila. Je to nádhera a jsem moooc štastná, že to takhle krásně vyšlo.
Tak musíš nám povědět, co je ještě u tebe novinkového a tak vůbec.
P.S. Nám se to opravdu nezadržitelně blíží a mooc ti děkujeme za krásné přáníčko :D :D :D
P.S: Haiudulko, ty koťátečka musejí být nádherná. Já od malinka s kocourkama vyrůstala..Jen bych ti doporučovala se jich moc nedotýkat. Já vím, že jsou to možná jen „pověry“, co píšou v knížkách,ale i když celý rok trpím, že se s nima nemůžu muchlovat a mít doma, nedotýkám se jich vůbec. Jistota je jistota…uvidíš. :wink:
TERRI:
krásné rádníčko == naprosto souhlasím se ZANET. :wink: A jak se dnes cítíš?? CO máš v pláníku??
My ani dnes nevíme. Myslím, že manžílek se bude chtít stavět v práci a zvažuju, že bych se svezla s ním do města a koupila si botky, co jsem si vyhlídla na Václaváku–italský fakt pěkný.
ZANET:
ty rybičky a salátky---tak to jsme za jedno. Je to pro mě největší lahůdka a snažíme se co nejvíce papat právě tyhle věci, ale znáš to---v CR je málo možností.
Nemůžu se dočkat, až pojedeme zase jednou k moooři a tam budeme jíst přímo ulevené…jéje.....ale KDY to bude, to netuším..když ted budeme mít malinkou…Tak bych chtěla k moooři. :twisted: :D
SASULKO, MYSKO, MARTINKO, CINQ, JOFINKO, MINIKU a všechny všechny …přeji vám nádherný sluníčkový den a těším se na vás. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
7.5.06 09:08

Holky všechny děkuji za podporu. Tak jsem ráno testla, byla tam slaboučká //, ale já byla v noci dvakrát čůrat, tak to asi bylo dost zředěný a ještě pořád piju. Mám ale nějaký divný testy, po uschnutí se ten test rozpadl. Odpoledne zkusim zajet do města a koupit nějaký kvalitnější. Každopádně tam psali, že není důležitý, jak je silná, ale že tam je. Mám z toho strašnou radost a jdu si zase lehnout, protože jsem se tim vyčerpala tak na dvě hoďky dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.5.06 10:10

JOFINKO: HURÁÁÁÁÁ - no to je nádherný dneska den. Samé krásné zprávičky.
Utíkej pro testík - mé stálé doporučení padá na ClearBlue (kolem stovky Kč) a testni!! Pro jistotu ještě zítra ráníčko.
Já jsem říkala, že 31.DC to jistí, no nemám pravdičku?? Držím moc palečky a určo nám dej vědět – jsem jedno OČKO!!! 8O :D :lol: :twisted: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.5.06 10:22

Jofinka: držím moc palečky, ať máme těhulku učitelku :-) :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
7.5.06 10:50

Varenko, moc děkuju. Jedu pro testíky (nějaký lepší) a zítra to zkusím z ranní moči (doufám, že nebudu zase v noci lítat čůrat).

Dando, jak jsi mě vystopovala? Ty jsi takový Sherlock Holmes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
7.5.06 20:20

No pane jo, s dobryma zpravama se roztrhl pytel.

Haidulko, no vidis, zrovna jsem na tebe vcera vzpominala :-) Moc gratuluju, to byla hezka nahoda.
S kocickama - Varenka ma pravdu, pozor na ne, roznaseji strasnou spoustu nemoci a ty zrovna ted potrebujes byt zdrava. Radsi je obdivuj z dalky :-)
Jsem rada, ze jsi zpatky. A diky za tehu bacilky, to vis, ja tady okounim, prodluzuju to… (ze, Gabi ;-)), ale zatim se nepodarilo. Ale nevzdavam to.

Jofinko , no vidis, jsem si to myslela, takova krasna krivka, i kdyz tam neni tech 37, jak pise Haidule, hlavne ze se to drzi nahore. Gratuluju!!! Dej nam vedet, jestli das fotku testiku do galerky, at muzu obdivovat :-)

Varenko no vidis, my bydlime asi 20 minut od more a dostanem se tam tak jednou za mesic, nekdy ani to ne. Ale chodim tam rada, je to moc uklidnujici. Holka, dnes to mas za 15! Pekne se ti ten metrik zkracuje 8O
Jak ty se vlastne jmenujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.5.06 10:13

JOFI - tak co, testovala jsi znovu? Jsem zvedava!!!!

Holcinky, psala jsem do te porodnice.cz, a zatim teda nic, tak jsem se rozhodla, ze zitra zavolam tomu memu soukr. dr a zajdu za nim, snad mi hlavu neutrhne. Alespon budu mit klid. Uvidime.

A co vy berunky? Jak se dneska mate? Ja mela s pindou budicek v pul 6, tak jsem mela pocit, ze ho asi uskrtim, no nastesti vzbudil tatku, tak jsem si alespon trosku pospala do 7, ale stejne jsem jako by me prejel traktor. Hruza. Asi pujdu neco ukuchtit a pak pujdeme pro zmenu na pisek. Dneska by se nam taky mel venovat tatka, protoze nas posledni dobou zanedbaval, tak uvidime co vymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
8.5.06 12:26

Ahoj holky

Jofinko - MOOOC gratuluji k // ! :D Já jsem to říkala, že tato diskuze má pozitivní vliv :D Postupně tu otěhotní všechny.

Varenko - Tak jak to vidíš? Bude to dřív, nebo později? Já jsem si napřed myslela, že určitě porodím tak o 14 dnů dříve, ale teď, když se to blíží, tak mám zase pocit, že to bude mimís protahovat a narodí se o pár dnů později. Tak jsem zvědavá. No, už aby to bylo :D Nemůžu se dočkat. Jinak moc hezké fotky :D Bříško teda nemáš moc velké, ale to ani já. Nikdo mi nechce věřít, že mám za nějaké 3-4 týdny rodit :D

To máme dneska venku krásně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.5.06 12:35

JOFi - prave jsem koukala na tvuj testik!!!! MOC MOC MOC TI GRATULUJU ke krasnym // :! :! :! :D :D :D :D kdy se chystas k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
8.5.06 17:27

Varenko, kdepak jsi? Cinq, kde se flakas? ;-)

Jdu kouknout na ty carecky. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
8.5.06 20:17

Varenko, máme se s miminkem dobře, podle všech testů zatím prodělaných jsme zdravé, tak jsem moc moc moc ráda a přeju si, ať je všechno v pořádku až do porodu :! Za to se modlím každý den a nic důležitějšího pro mně teď není. Praštila jsem se stresující prací a udělala jsem dobře :-) Užívám si teď jara, dnes jsem zrovinka byla u kamarádky na její zahrádce a bylo to mooooc fajn. Ona je taky těhu 6t po umělém oplodnění, tak jí moc držím palce. No a jinak courám s pejskem v lese, což nám taky prospívá, takže se máme po všech stránkách fajn :-)

Jsem moc zvědavá, kdy na tebe tvoje vytoužená holčička poprvé mrkne :-) a přeju hladký porod bez komplikací, ať jste spolu brzy doma a užíváte pěkného počasí :-)

Pa pa a já zase někdy nakouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
8.5.06 21:12

Jofinko, Haidule straaaaašně moooooc gratuluju k miminkům :! :! :! To je prostě neuvěřitelné, jaký má tahle diskuze dobrý vliv… :wink:

Myško zdravím tě a taky se připojuju k chvále na Martínka - je to opravdu fašáček… :wink: :lol: :lol: :lol:

Všechny se mějte suprově, mou telegraficky stručnou zprávičku snad zítra rozšířím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
9.5.06 01:01

Zanetko, promin, ale nevim, kde mi hlava stoji. Dnes jsem musela k notari, abych nechala sepsat plnou moc pro manzilka, protoze kupujem baracek a ja si klidne odletim. No, ale ceka me v CR taky spousta vyrizovani. Vracet se uz budu do vlastniho. :lol: Musim ale zabalit veci, aby se to mohlo prestehovat.Uz toho behani a zarizovani mam plne zuby. S malou je to vazne na prasky, i kdyz musim rict, ze je hodna. Dnes to bud prospala a nebo napriklad u toho notare celou dobu neco povidala :lol:
S temi darky Ti asi moc neporadim. Sama nevim :? co koupit :idea: . Pro nekoho mam nakoupeno a nekomu vazne nevim co. Ja kdyz jsem posilala nejake darecky kamoskam, tak se jim treba hodne libily soupravicky, ktere byly s bryndackem… Byli to treba jen dupacky a bryndak, bodycko a bryndak…, pry to v CR neni. Taky jsem tu nekolikrat zaregistrovala, ze maminky shanely tohle (pry se to v CR taky spatne schani a nebo se to neda sehnat a deti to maji rady)

http://www.amazon.com/…5813-5989455?…
na amazonu v Toys „R“ Us maji vice druhu. :wink:

nebo tady

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?…
ale to uz je ponekud nakladnejsi.

Pro ty starsi by se hodilo treba tohle http://www.freegiftworld.com/gift.html?…

http://www.amazon.com/…5813-5989455?…

Ten vlacek po tech kolejich opravdu jezdi, decka nic nepocmaraji, protoze to maluje jen na tu podlozku a opravdu to miluji, to jsem videla na vlastni oci. 8O

Nase Adriennka ma takove krouzky, ktere se spojuji. Da se to pridelat treba na rucku u detske autosedacky, na kocarek.. a dite to nevyhodi ven. Nenasla jsem to na netu, ale my jsme dostali moc hezke od tusim Fisher Price. :?: :! Tady jsou moc oblibene, je to ale zase pro ty male deticky, ale Adriennka je na ne zase jeste mala, neumi si to zatim ani poradne drzet, ale rada na ne kouka. Mame dvoje (kazde jine), ale oboji jsme dostali od nekoho, takze cenu nevim. Ja sem ty hezke dostala od Evci z CA co ma Kubicka - z vase zahranicniho denicku. Tak treba Ti poradi ona. Fakt zrovna napadama nehyrim a sama nevim, co nakoupit. :(
Gabriela

PS: Vsechny ostatni moooc zdravime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.5.06 09:03

Krásné ráníčko HOLČINKY :D :D GABINKO:
mooc tě zdravím. Tak vy už se takhle chystáte — a do CR jedete sami bez manžílka?? Nějak jsem asi zmatečně pročetla tvůj příspěveček. Jojo, dárečky..to je vždycky potíž, ale já myslím, že cokoli potěší. Určitě dobře vyberete. :wink:

SARYKU:
tak to jsem mooc ráda, že se stak dobře cítíš a že jsi udělala změny ohledně práce a ted si užíváš pohodičky a hlavně klidu a veselé mysli – to je strašně důležité MOCMOC. :wink: :D :D Mám velikou radost.
A už máte zvolená jména?

MARKETO:
moc tě zdravím. Krátí se nám to vid. Podle TP mi zbývá 8-11 dní, ale uvidíme. Půlvodní termín mám na příští pátek a podle UTZ 17.5., ale nevím…uvidíme.
A jak se cítíš?? Už se taky nemůžeš dočkat, vid. :wink: Ono to tak strašně letí. Včera jsme si porvé řekla:
Možná už PŘÍŠTÍ středu nebo pátek…a přišlo mi to neuvěřitelné. :lol:
NOGGIE:
ahooj tehulko. Jak se máš??? Ještě zaučuješ, nebo už si užíváš tehlkovství doma??? A co je nového?? Už zařizujete a nakupujete?? Máš něco nového– povídej povídej – jsme baby zvědavky :twisted: :D

TERRI:
jak se cítíš??? Volala jsi tomu soukromému dr.?? Na porodnice.cz to trvá řádově několik dní, než dostaneš odpověd, tak uvidíš.
MOC na tebe stále myslím a jsem si jistá, že je dobře, že to vše zkonzultuješ s více lékaři. Vůbec se tomu nebraň. Každopádně nám dej hnedle vědět. Držím mooc palečky. Napiš, jak se cítíš. :wink:
ZANET:
ahooojky včeličko :D Jéje..tak vy žijete tak blízko k moříčku – to je parádička. No, je to jako s tím bydlet v PH – na Karlově mostě jsem byla naposledy asi před rokem !!! :oops: :oops: :) 8O 8O :lol:
Varenka = je rusky Barbora (což jméníčko mé :wink: ).
A co máš v pláníčku na tento týden??? Už se vám blíží cesta do CR, vid. Těšíš se?? A co budete tady v CR podnikat – předpokládám, že hlavně užívat rodiny a přátel, vid. :wink:

JOFINKO:
jsem jedno OČKO – jak dopadlo TT???? 8O 8O 8O Jde na krvičku???? Vřele doporučuji, at to máme vše OFICIÁL 8O :D :D :D potvrzené :wink: :P CINQ:
KDE se nám touláš, mamulko????? Je něco u vás nového?? Co byteček, jak pokračujete??? Abyste z toho za chvilku neměli hrad :lol: :wink: :P
A co máš v pláníku na dnešek?? Já se chci ted protáhnout a pak se vydám po krámcích. Musím nakoupit maso, jídlo, zeleninku…Taky mě čeká žehlení, vaření…no posedím na lavičce, protože je opravdu krásně. A večer určo procházečka s manžílkem.

VŠECHNY OSTATNÍ KRÁSKY - MYSKO, MARTINKO, SASULKO, HAIDULKO, MINIKU, atd atd atd - těším se na vás. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová