Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
1.5.06 17:31

Mě zlobí počítač… :( tolik jsem vám toho napsala a ono mi to spadlo :evil: :( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
1.5.06 17:38

Tak druhý pokus…
Varenko , no ty jsi vážně šiiiiiikuuuuulkaaaa :) a souhlasím s Terri, že nevím kde toho mrňouska schováváš :lol:
My jsme byli dneska na malé procházce (manžílek mě vytáhl abychom nepropásli prvomájové políbení :oops: ) ale když zaleze sluníčko přijde mi ještě docela zima :( Jsem jako Terka trošku zmrzlina :)
Já bydlím momentálně kousek na sever od Prahy - ve Štětí.
Terri , je super že se cítíš fajn, aspoň si to můžeš pořádně užívat :) A chutě mi už neděláš, já jsem ty svoje zaplácla špagetama :D :D :D a je mi dobře :D :oops:
tak snad to tentokrát projde přes dráty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.5.06 17:50

Zuziku, to se nekdy stane, zkus kliknou BACK nebo zpet, ono to tam nekdy zustane, pokud mas stesti :-)

Varenko, no ja cucim, tys nam fakt poslala fotku!!! :-) Uz jsem tomu neverila. Moc ti to slusi, ale brisko neni ani videt, kde se ta malicka schovava? Jsi fakt kocka! Uz se tesim na ty predtehu fotky, co nam posles. S tim tulenim si z toho nedelej hlavu, je fajn, ze to manzel bere sportovne a mysli hlavne na vas dve. Tuleni bez sexu se mi taky moc libi. ;-)
Je fajn, ze uz jsi tak pripravena, kocarek se mi nahodou libi, hlavne aby se libil Sashence, na kolemjdoucich nezalezi :-)
My jsme 1. maje oslavili uz vcera. Udelali jsme si super veceri a meli jsme flasku sampana a pak jsme si hrali s cokoladovou slehackou a jahodama a ananasem :-D
Vy jste si taky udelali hezkou prochazku. To je dobre, ze mas spoustu energie, ale mam pocit, ze nekdy to znaci, ze uz je porod blizko. Radsi se priprav :-) Ale ty uz jsi, tak hlavne nam pisni, ze uz jedete :-)
Dnes jsou tu po cele Americe stavky a pochody ilegalnich imigrantu, takze tu praci taky trochu bojkotuju (sice nejsem ilegalni, ale oni to stejne hazou vsechno do jednoho pytle), jinak se to tu vubec neslavi.

Terko, ty mi taky delas chute, uz se tesim, az si dam pizzu v CR. Americani ji moc neumi. Je fajn, ze je ti dobre, i kdyz ja bych asi byla taky nervozni, ze mi ma byt spatne :-) Ono to mozna jeste prijde. Tak se drz.

Hezky den a krasny vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 18:11

ZUZIKU:
chudáčku---známe to skoro všechny. Je to vždycky na skok střemhlav z okénka–ale to nedoporučuji :twisted: :lol:

ZANET:
vid, já už taky nevěřila, že se mi to ještě podaří ve stavu 2 v 1 :twisted: :twisted: :oops: :lol: Děkujuuu moooc za pochvalenku :wink: – na konci TEHU (ala velrybí období!! ) to obvzláště potěší :P :D :D :D
To jste tedy opravdu náádherně slavili!!! :D Taky ti musím říct, že máš krásný metřík – nový, elegantní — prostě super a věřím, že čtyřlístek tentokrát přinese obří náklad štěstíčka a když ne---tak mi ti ho přivezeme ve DVOJÍM vydání!!! Na naší „EZ“ štaci!! :D :twisted: :lol: :lol: :wink:
No, ta energie je nevídaná. A to jsem šla spát v půl druhé ráno a vstala před osmou!!! Kostičky se už zřejmě roztáhly a jsou taky READY!!! Uvidíme. :lol:
Dávají v telce Císařův pekař — to je sranda!! Já uplně miluju Wericha!!!
Pizzu v US jsem zbožnovala – jako pravý teenager!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 18:15

VARENKO - reknu ti ze kocarek je moc hezkej, opravdu, je to hrozne tezke vybrat a podle mne si udelala jedine dobre, ze jsi to nechala na sestre, ma dobry vkus a ty jsi bez prace, ja kdybych to nechala na nekom jinem, tak mi asi doveze domu nevim co :roll: :roll: kazdopadne jsem tam projela i jine kocarky, a jelikoz ja jsem hodne extremista, tak me se libi ten - ty jo ja ted zapomnela jak se jmenuje - myslim asi X-LANDER, ale 4kolka, trojkolku bych nechtela tu ma kamaradka - Jané a ja s tim proste neumim jezdit, prijde mi hrozne nestabilni :( Myslim ze ti ta cervena bude moc sluset!!! :! :! :D :D

ZUZIKU - moje kamaradka bydli taky ve Steti :! :! :! Jestli pak ji nahodou neznas!!! Jak tam bydlis dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 18:23

TERRI:
tak to mě těší dvojnásob, že se ti kočárek líbí…když jsi takový kočárkový znalec :wink: :D Zkus mi prosím poslat odkaz na ten, co se líbí tobě (jestli budeš mít čásek).
Mně právě ty tříkolky přijdou strašně nestabilní, ale jak jsem měla možnost, tak v PH s tím jezdí každá maminka.
Taky mám takovou červenou brašňu na rukojeť — ale to je ruďoch panečku :lol: – to budeme mít místo semafóorku!!! :oops: :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 18:30

VARENKO - prave ze to je stejny odkaz jako ten tvuj, otevrou se ti ty stranecky s tvym kocarkem a ty tam das kocarky - kombinovane a je to myslim stranka 9 nebo 10 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 19:02

TERRI:
tak ten je také opravdu MOC hezký!!! Opravdu moc…A cena mi přijde taky celkem dobrá, co říkáš :wink:
No, já na tuhle firmu nedám dopustit. Vlastně vše jsme pořídili od nich a bez prácičky..odvoz až domů. ZUZIKU:
jéje, já jsem VOSTUDA---já přehlédla tvůj poslední příspěvěček. On se mrška uložil uplně dole na předešlé stránce.
No, mně taky všichni říkají, že vypadám na 7.měsíc a v restauraci se mě ptají, jestli už víme, CO to bude..?? :twisted: :lol: :lol: Ale takhle večer..nebo když je to „šikovnější“ foto je vidět, že už je bříško veliké. :wink: :D No, takové akorát. Vím, že některá maminka má oravdu třeba větší, ale je to protsě individuální. Tak to jste si 1.máj taky krásně užili..jen co je pravda :P :D :D To je moooc dobře. :D Já jdu ted něco dělati…musím povlíknout v ložnici a taky přichystat něco k véče. A co máš v pláníku ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.06 19:13

Berunky, tak ja zase pomalu padim, za chvilinku mam padla a uz se tesim na ty moje chlapaky!!! Pry vsechno zvladaji v pohode, tak jsem zvedava!!! stavim se zase za vami jak to jen pujde, zitra bude pinda ve skolce a me budou delat ty stupacky, takze budu mit chvilinku na psanicko!!! Tak se mejte moc krasne a opatrujte se berunky moje - papa :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
1.5.06 19:54

Já sice kočárek nekupuju :( , ale musím potvrdit že je s touhle firmou dobrá zkušenost. Už jsem tam objednávala kočárek a spoustu dalších věcí (pro zvědavce doplňuji, že to bylo pro kamaráda a švagrovou). Byli jsme se podívat i v jejich prodejně v Žatci a jsou fakt ochotní. Jediný černý puntík mají za to, že kamarád referoval, že kočárek už má ze čtyř brzd jen tři funkční :? (ale abych vás uklidnila - byla to zn. Bebetto - nebo tak nějak) :)
Varenko , taky mě čeká povlíkání peřin :P :P :P Teď jsem se krásně vyčachala ve vaně a nejradši bych už zalezla do pelíšku :wink:
Terri , ve Štětí jsem třetí rok. Jak se jmenuje kamarádka?
Zanet , vy jste se tedy dali včera do nosu (myšleno do bříška… :P ) Miluju roooomantikuuuuuuu :D Možná už jsi to tady někdy psala, ale … copak děláš tak daleko předaleko :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 21:14

Holčinky, tak jsem vložila do „Květňátka a červnátka 2006“ své STARÉ fotooo.
(Omlouvám se, jedna chybička se mi tam vloudila…No, snad mě tam najdete!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.5.06 21:40

Holčinky–nějak jsme se s manžílkem rozjeli a zaplavili Novou Fotogaléérku našim rodinným albem… :oops: :oops: :twisted: Tak myslím, že nás už bylo až až… :lol: :wink: :D :twisted: (No, aspon už víte, jak vypadáme :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.5.06 02:15

Teda Varenko, ty ses fakt rozjela. Melas pravdu, fakt jsi na kazde fotce jina. Ve svatebnim ti to moc sluselo (a nejen v tom) a manzel je taky fesak ;-) Ja jsem jen trosicku zklamana, ze jsem nakonec nemela pravdu (vis, jak jsem rikala, ze si myslim, ze jsi mozna chlap) ;-) :-D :lol:

Zuzi, jo jo, byla to romantika, zato dnes mame pracovni. Na Floride bydlim uz pres 4 roky. Jsem tu vdana. Danny je American. Ale porad si nemuzu zvyknout hlavne na to horko. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.5.06 08:42

Ahoj holky preji vam krasne ranko

Ani jsem jeste necetla co jste to tu vsechno napsali :D tak se na to vrhnu ted.
Bytecek pokracuje dobre :wink: ale jeste nic neni hotove,pritel dela vse dokonale 8O takze to trva :D ale jsem rada,ze si na tom dava zalezet :lol: je to zlaticko,dokonce mi koupil prvni lehatko na terasu :wink: at mam kde ve chvilce odpocinku odpocivat :lol:
Dneska mi uz prijede i dcerka :D vcera volala mamka od pritele(dcerka je od soboty,co prijela z CR u ni),ze ma dcerka anginu 8O vzdy kdyz prijede z CR tak je nemocna,co mi to tam s ni delaji :? :( :roll:

Jinak krece do nohou mam opet porad v noci,mela jsem je s dcerkou v tehu taky a nic mi nepomohlo a ted je mam zase,je to tak obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 08:59

Krásné ránko holčinky :D :P

CINQ:
no, ještě chvilku a už jsem myslela, že se nám ozveš z porodnice … ty ten tvůj metřík snad potajmu pošťoucháváš kupředu, že?? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Tedy vy jedete jako blesk !!! To je mooc dobře, že si přítel dává tak záležet..Určitě ho to i baví. To je taková krásná prácička, když je to pro vás a vaše hnízdečko.
Tak to je dobře, že už budete mít malou u sebe. :D
Cinq, a co nožkný vzhůru?? To taky nepomáhá??
Přemýšlím, co by zabralo, ale nemám s tím moc zkušenosti. :?
Představ si, že mně bolesti od včera jako ZÁZRAKEM uplně opustily a já jsem se vrhla snad zpět do 2.trimestříku!!!! Cítím se jako ptáček jarabáček – energičky na rozdávání…fakt SUPER!!!
Obávám se, že malinké se u mě zalíbilo a budeme rodit min.v termínu a nakonec místo drobounkého človíčka (jak všichni „vyhrožují“), budeme mít cvalíčka. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Co dnes budeš dělat?? Já ještě nemám žádné pláníky. Rozhodně jako první si musím nutně udělat kávičku. Ne a ne se probrati… :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová