Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
2.5.06 09:00

ZANET:
přeji ti krásný den :D Jak se dnes máš???
Děkujeme za pochvalenku a vidíš vidíš, že jsem nelhala. No, mrzí mě, že jsem tě nakonec zklamala a nenosím pánské boxerky, ale co ty víš---třeba mě jednou šíbne a kdo ví…nechám se předělat !!! :oops: :lol: :lol: 8) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.5.06 09:37

Varenko tak ten muj metrik utika rychle,ale to ten tvuj taky 8O si pamatuju,kdyz jsem sem prisla mezi vas,mela jsi 22tt a ja si rikala,ua abych mela tolik taky :lol: a ejhle…uz to mam za sebou :D
Jinak dneska bude odpocinkovy den :D po narosnym tydnu prace :D dcerka prijede az vecer…takze pohodicka,nozicky nahore a pro nikoho dneska nejsem doma :lol:
Copak budes delat ty????
To je dobre,ze se citis dobre a mas energii na rozdavani :D jen at to vydrzi do porodu :D coz uz neni daleko :wink: kdy ze to mas termin????
Jinak ty tvoje fotecky jsou krasne :D a to jsi o me rikala,ze mam 30kg s postylkou :?: tak to mas ty taky :lol: a kde mas to brisko 8O vzdyt ja uz mam ted takove a to jsem v sestem mesici 8O ale pamatuju,ze s dcerkou jsem byla stejna.....kdyz jsem sla rodit,tak si kazdy myslel,ze to je omyl…mela jsem hodne malinke brisko :wink: ono prvni tehu je vzdy mensi to brisko…u druheho uz ty vnitrni svaly povoluji vice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 10:45

Holčinky, nevím jak vám, ale já se zase nemohla dostat na emimino.
No, jooo…vždyť ono fungovalo téměř celý minulý týden, tak ted má zase právo stávkovat. Ještě že jsem si to uložila…Na mě si nepřijde… :twisted: :lol:

CINQ:
no, utíká to děsně, ale to je dobře :wink: :P :D
No, máš pravdičku, že jsem taky byla vychrtle, ale není to moje zdravá váha. Myslím, že ta je kolem 60 kilíček (což jsem měla před tehu)…uvidíme, jak se dostanu do formičky po porůdku. Myslím, že nejlepší je to neřešit---tak nějak cvičit podle chuti a hlavně žít a užívat živůtku, no nemám pravdu?? :twisted: :lol: :wink:
S tím bříškem máš pravdičku – za prvně záleží podle mě na velikosti pánve. Já mám dost širokou a to víš, mě se to bříško má kam rozložit. A ty těhulinky s úzounkou pánví (což je určitě tvůj případ) mají to bříško víc dopředu. Co myslíš?
TP máme 20.5. - oficiálně..druhý nám podle UTZ řekli 17.5…no necháme se překvapit.
Já ted si půjdu dál dolů na lavičku na dvorek kávičku a pak vyrazím pro čerstvé pečivo a pak uvidím…
Asi taky takový odpočinkový pohodový den. :twisted:

U nás to vypadá na deštíček… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.5.06 12:53

Varenko presne tak,nezalezi jestli si hubena nebo tlusta,ale jak se citis a libis sama sobe :wink: aspon ja to tak vidim,protoze kdyz se citim skvele,tak mi prijde ze jsem krasna :oops: a vidim to i na okoli jak reaguje a pokud se citim spatne,tak si prijdu oskliva,ze i okoli me vidi osklivou :wink:
Jinak ja jsem byla na malem nakupu(sladke samozrejme) a dala jsem si kavicku a ted uz jenom cekam na pritele a potom na dcerku a pojedem do supermarketu nakoupit,at mame zasobu na tyden aspon :D i kdyz moc se mi nechce :( je to vzdy plne lidi a vsichni chteji byt prvni atd…
Tak to uz se termin blizi opravdu rychle 8O zavidim ti,ze uz to budes mit za sebou a miminko bude doma :oops: :wink:
Jinak u nas sviti slunicko a je i teploucko.....mam otevrene okna :D uz se tesim na novy bytecek…teda na tu terasu nejvic :lol: prece jenom sedet venku 8) pit kavicku a cist knizecku…proste pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 13:23

CINQ:
moje řeč!! Já jsem se nikdy necítila taak dobře (fyz.nebo psych.)jako od doby tehu…tak možná, že mi ta bříškatá figůůůra svědčí!!! A hlavně i okolí mi povídá (hlavně, když jsem byla přes zimu doma – na venkově), že bych měla být tehu pořád.. 8O :lol: :lol: :lol:
Jéje, to jsi dobře udělala..Já si sladounké neodpustím každý den. Nikdy jsem ho moc nejedla, ale ted si ho tedy dobpřávám až bych řekla… v nadlidských dávkách mnohdy. :twisted: :oops: :lol:
My jsme nákup absolvovali přes víkend a jsme rádi, že to máme za sebou – vím, o čem mluvíš.
Blíží se nám to ---fakt jo. Ale uvidíš, jak to TOBĚ uteče..vlastně ted, když budujete byteček, terásku, je jaríčko…to bude fičák – jako u nás!!
Já jsem byla posedět na lavičce. Koupila jsem si hromadu bulváru a četal a četla. Ještě jsem to všechno nestihla…vlastně jen obrázky. :twisted: :lol:
Ted piju kávičku a jsem ráda, že jsem v chládečku. Vysvitlo sluníčko a bylo pak už hoodně horko. :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.5.06 13:34

Varenko ja ti tak zavidim ty bulvary :oops: 8O :lol: tak rada bych si neco precetla v cestine 8O naposledy co jsem byla v CR,tak jsem nakoupila takovych casopicu a knizek…ale to uz mam prectene :lol: jsem knihomol…a casopisy v AJ nebo FJ me nebavi :? je to o necem jinem…ted co byla dcerka v CR,tak jsem chtela aby mi moje rodinka neco poslala za casopisy a knihy…a vis co?Vykaslali se na to :? pry zapomeli.....ale to je normalni,takova je moje rodina,kazdy mysli jenom na sebe :( a zadarmo ani kure nehrabe :( a ted co jsem v tehu,tak mi to je 2× vic lito,nez jindy.....
Jinak sladke si davam hodne taky :oops: :D normalne sladke nemusim a ani ho nemam rada…ale ted bych porad neco jedla :lol:
Jinak pritel mi rika,ze bych mela byt v tehu porad 8O pry jsem vic pritulna a mila :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 14:00

CINQ:
no vidíš to. Možná ty bulvárky patří mezi tehu-choutky. Já to jinak nesnáším a ted jsem si koupila takovou hromadu jako snad za celý život dohromady. Jenže většinou koukám jen na obrázky nebo čtu popisky :oops: :lol: No, ale dostala jsem chut na něco krátkodobého–ne knížku. Jojo, chutě se mění… :lol: :twisted:
To chápu, že tě to mrzí…no, hlavně že TVOJE rodinka, kterou máš ve FR a buduješ je tak prímová a jste štastní a zdraví. To je to nejdůležitější. Víš, všude je něco..opravdu. :wink:
Já taky nemám vůbec ráda sladké. Čoko vůbec …brrr…a ted jím bonbošku jednu za druhou. Už o víkendu jsem manžílkovi řekla, at je přestává kupovat, že už je to opravdu mánie!!!
Ted od víkendu pocituju 2.nebo 3.den takovou trošku „nechut“ – tedy v porovnání s tím, jak jsem baštila předtím. Ale furt je to opravdu HODNE s normálním stavem, kdy člověk jí tak normálně - netěhotensky :twisted: :oops: :lol: :lol:
U nás je zrovna zataženo…kéééž by tak chtěla být bouřka. Já mám bouřku strašně ráda. Ale ted zrovna zase vykukuje sluníčko, tak nás to asi mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 14:02

P.S. To co říká tvůj přítel je moc moc hezké a pravdivé…sebekriticky :twisted: ti můžu říct, že jsem nikdy nebyla tak chápavá a mírná. Vždy spíše jako nafouklý tajfun!!! :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.5.06 14:14

Varenko s tou cokoladou je to u me stejne,normalne ji nejim a ani zmrzliny…zadne…ted bych mohla jist kazdy den a po kilech 8O :D i kdyz je pravda,ze uz mene,nez na zacatku :D uz to neni takova sila,jako predtim.....
Bourku mam rada taky,ale takovou tu opravdu velkou…hlavne ten vzduch,je jiny…
A to co rika muj pritel,je asi pravda 8O protoze mam porad mazlici naladu a porad jsem moooooc mila 8O coz u me je divne…ne ze bych byla zla normalne,ale mam hrozne menici povahu(blizenec :lol: proste byt chlap,tak se mnou neziju ani nahodou :twisted: ale pritel je vazne zlato :wink:
Ted pujdu zase zehlit :? ja se toho snad nikdy nezbavim,kdyz uz to vse dozehlim,tak zase jdu prat pradlo,takze porad dokola 8O uz jsem premyslela,ze bych si nekoho na to nasla :twisted: ale nemam rada,kdyz se mi nekdo hrabe v mojich vecech…takze nic z toho nebude :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 14:43

CINQ:
chacha..to je sranda, jak na každou tvou větičku mám chut zvolat: Jéé, to jsme na tom uplně stejně!!! Ale je to pravda! :twisted: :D
To samé ty zmrzlinky…přesně!!
Mazel jsem hrozný až patologický… :lol: :oops: :lol: Ted to naštěstí svádím na Sashenku, takže manžílek ví, že mě musí stále 100× za den objímat, hladit atd atd..
S tou náladičkou…jojo Blíženci---přesně---typický!!! :twisted: :lol: :lol:
PLUS: ted jdu taky žehlit.
PLUS: manžílek už mi 2.rok vnucuje paní na žehlení, ale já bych to ze stejných důvodů nesnesla!!!! :twisted: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.5.06 15:29

Varenko nejsi ty nahodou muj straceny sourozenec :?: :twisted: protoze u me je to stejne…vzdy neco napises a ja bych to nejradeji odkyvala 8O :D to bude asi tim,ze jsme stejne znameni :lol: a jestli tvoje princezna bude blizenec taky(jako ta moje) tak to budes mit pohodovy zivot sni jako mam ja s dcerkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 15:37

CINQ:
no, však to povídám :twisted: :lol: :lol: :lol: Nestraš Blíženečkem..pro sebe (to by bylo mooc prímové), ale pro ní a její živůtek…chudinka malá. Však víme obě, co to obnáší– život s Blížencem!!! 8O :oops: :lol: :lol:

Já letím ven…je tam taaaak nádherně. Nedá mi to a zajdu k paní do kvítka. Minule mi řekla, že jsem u ní více jak doma :oops: :) :lol: :oops: CO nadělám… :twisted:

Vyžehlíno už mám, tak si to zasloužíme, no nééé?? :?: :twisted:

Na večer budu dělat kachničku…nami nami. To si pošmákneme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.5.06 17:55

Ahoj Cinq, uz jsem si rikala, ze to trosku prehanis s tim byteckem :-)

Holky, vy jste se pekne rozjely, mate uplnou pravdu, ja bych svemu diteti taky neprala, aby bylo Blizenec, to je fakt neco ;-)

Prisla jsem jen pozdravit, zpatky do prace, uzivejte si briska dokud ho mate :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
2.5.06 18:35

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale chci se zeptat, vzhledem k názvu diskuze na příznaky těhu. Jsem 10 dpo. Čípek mám pořád nahoře, je takový krátký a měkký. Mám už tři dny hrozně citlivý prsa a dneska myslím, že mi snad explodujou, mám je hrozně horký. Břicho mě nebolí, výtok taky nemám. Testovat ještě nebudu, protože je to asi brzo. Taky mám návaly zimnice. Myslíte, že by to mohlo být ono? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.5.06 19:08

ZANET:
ahojky. Jsi hodná, že ses na nás přišla podívati :D :D :D Jak je u vás?? Že se ptám – vedýrko, co?? :wink: :twisted: U nás je pravé jaríčko–nádhera. Tak akorát bych řekla. Sluníčko, stromy kvetou, pučí, ptáčci zpívají a ted dokonce dávají v TV Večerníček - Rákosníčka… :lol: :lol: :lol: :twisted: Idylka. :wink: :D
Moc tě zdravím a vzpomínám na tebe.
P.S: Včera ukazovali v TV ty demonstrace, co byly u vás.
CINQ:
Ahojky…tak jak pak se máš??? Něco nového?? Už přijela dcerka??
Já jsem byla činorodá, až jsem v jednu cvhilinku myslela, že porodím. :twisted: :lol: :lol: Tak jsem vyšlápla do květinky a utratila tam OPET majlant..ale koupila jsem nádherné dekorace do ložničky a nové kytinky. Pak jsem šla po druhé, protože jsem ještě potřebovala něco dokoupit. Musela jsem jít vybrat, rpotože paní neměla přístroj na kartu a tak na mě čekala, protože už chuděrka měla padla a furt se bála, že u ní porodím :twisted: :lol: :lol: a nakonec mi dala kytičku (zdarma :wink: ) na cestu… :twisted: :lol: :lol:
Tak se kochám a kochám. Koupila jsem dřevěného koníka (na zed) do sérky, ale čekám na manžílka, abysme společně popřemýšleli, kam přesně ho dáme.
JOFINKA:
moc tě za nás všechny mezi náma vítám a MOC držím palečky!!! Na TT je určo ještě brzy, ale to co popisuješ by skutečně mohlo naznačovat příznaky těhu. Pamatuju si, že mně bylo skvěle – právě až na ty prsa. Ono je to strašně individuální a bohužel na trpělivosti nepřidá fakt, že ty příznaky jsou skoro stejně jako před MS. Každopádně mooc moooc ti přeji // - a to pořádné. PRSSSSSK PRSSSSK --- pár JEŠTĚ těhu plivanečků pro štěstíčko :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová