Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VARENKO - tak ty bydlis na J. z Podebrad? tam obcas jezdim, mam tam kousek kamaradku
a ted i tebe
![]()
ZANET - taky ti moc drzim palecky, bylo by super,kdyby MS sla treba k sousedum a neotravovala u vas!!! My mame v TPP od vcera dalsi dve tehule, to se nam tehle mesic zadarilo, tak se koukej zapojit, abychom mohli skocit potom do diskuze - „rodime na prelomu roku“
![]()
MARTI a kde v Praze bydlis? Ta sestra mi pila krev, jeste se to bude opakovat a poslu ji nekam a pujdu zpet ke svemu soukr, nebo nekam jinam? Mas moc pekneho chlapecka, koukala jsem i na fotecku v albu - opravdu fesak!!!
TERRI:
jojo–přímo!!
Tak třeba někdy, až budete mít chuť s Oliverkem jít na prochajdu a strávit venku odpoledníčko---můžeme zajít do Riegerových Sadů, co ty na to?? A třeba vytáhni i tu svou kamarádku a nebo i MARTINKA s Patrískem opustí své staré dobré Kotěhůlky (ehmm.....totiž…Kateřinky
) a zavítá s náma do KRALOVSKYCH VINOHRAD – HOHOHO!!!!
Co tomu HOLCINKY říkate??
![]()
VARENKO - bohuzel odpocinek me ceka asi az v sobotu, do patku jsem v praci vis, ale zatim to docela zvladam, nijak se tady nepredru, takze to jde. Akorat vzdycky vecer jsem hrozne unavena, dneska se tesim na muj serialek – doufam, ze u nej neusnu, jsem na nem docela zavisla
Urco neuhadnes o kterem mluvim!!!
![]()
NO to je skvelej napad!!!!! Urcite musime domluvit nejake rande tehulek a maminek - myslim ze by to bylo super
![]()
Ahoj kočky! ![]()
Dneska mám nějakou dobrou náladičku
Jsem po vyšetření, Evička je v pohodě, vzorně zatím otočená hlavičkou dolů. Udělali jsme zase s mým fešáckým gyndr malou video nahrávku UTZ, večer s tím oblažím celou rodinu ![]()
Varenko zapiš mě určitě do expedice „Florida“, přepadneme Žanetku ze zálohy a všechny najednou…
![]()
Teri moc moc moc gratuluju k miminku, z té protivné sestry si nic nedělej, můj doktor má taky pěkně nevrlou sestřičku, moc se s ní raději nevybavuju.
Dneska je táááák krásně, hned bych šla domů. O víkendu to prý tak slavné nebude, no co se dá dělat, aspoň s manžílkem dorazíme tu výstavbu šatny, přestěhujeme věci a uvolníme skříně pro Evku.
Mějte se moc hezky, holčičky, jdu vytvářet firmě hodnoty (no, s mým v poslední době lenošivým přístupem to vidím bledě…
)
Jo a Varenko, dneska jsem byla přinucena vlézt na váhu
Achtymůjbože to jsem se zase lekla…
už mám nahoře 7,5 kg, jen za poslední měsíc to poskočilo o 2,5. Asi se od vás přestěhuju natrvalo do diskuze „Těhulky - baculky všech zemí spojte se“ Nemůžu si pomoct, jsem čokomaniak, ještěže měřím 180 cm jinak bych už byla jak dělová koule - takhle jsem jen …ehmmm ehmmmm…až moc zdravě vypadající…
![]()
NOGGIE - ty mas za cele tehu nahore jen 7,5KG? Ja jsem mela pri vysce 172cm nahore 20kg
To byla teprve delova koule, nemohla jsem se pomalu vejit ani ke stolu, taky prochazet mezi futrama mi delalo docela problem, znami rikali, ze me v poslednich mesicich nemohli ani poznat, takze 7,5 je naproto skvelejch
![]()
NOGGIE - omlouvam se, jukla jsem ze jsi skoro 24tt, stejne to je porad hodne dobry
![]()
AHOJ HOLKY
Nestiham vas cist a ted jsem tu jenom na skok
styska se mi po vas
ale od vcera zase pracujem na bytecku malujem,strhavame tapety,tapetujem,vrtame,stehujem atd…no je toho hodne
ale jde to.Vsechno me boli,dokonce muzu spocitat i kolik mam svalu po tele,jak je citim vsechny
brisko mi opet zacalo tvrdnout,tak jsem dneska dopoledne zustala doma,ale po obede jdu opet pracovat,prece v tom pritele nenecham sama
no tak ted mam na vas chvilku cas,ale musim zehlit
takze moc odpocinku nebude,ja to zehleni tak nesnasim.
NOGGIE:
jasnočka---suprbupr---zpunktujeme slavné historické VYLODĚNÍ na FLORIDSKÝCH BŘEZÍCH!!!!
Budeš hlavní LODIVOD !!!!!
![]()
Ještě přijmeme kuchaře — to typuju na SASULKU, nebo MYSKU!!!
(nejlíp obě
)
Strojvůdcem bych pasovala CINQ!!!
Já jsem KAPITÁNOS KORMORÁNOS!!!!!!
![]()
Ohledně váhy bud uplně v klídku. Já jsem od unora do dubna (poslední prohlídky) měla stejnou váhu. To znamená, že jsem za celé tehu do 8.měsíce přibrala 10kg. Ono to potom stagnuje. Až ted jsem přibrala (pro poslední prohlídku) 2kg. A prý od 38tt se může 1 - 1,5kg zhubnout, neb se čistí střeva a tělíčko se připravuje porůdek. Takže se toho vůůbec neboj a při tvé výšce…pfff…jseš uplně za voděnkou!!!
![]()
TERRI:
tak super. Uvidíme, jestli se k nám MARTINKA přidá. Ta se zase sluní, potvůrka.
![]()
CINQ:
ty pracante!!!! Já jsem si říkala, jestli ses nám nezakrabicovala taky
![]()
Cinq, ale rozhodně se šetři. Vždyt to nemusíte mít vše tak honem…a přítel to bude dělat postupně, jak bude moct. (To tvrdnutí není zrovna 2× dobré…) Tak se opravdu opatruj!!!! ![]()
Tak už jsme si daly do nosánků a asi vyrazíme konečně ven…BUDU JUKATI.
No holky, vidim, ze pripravy na vypravu jsou v plnem proudu.
Ted jeste jo, ale v lete bych na Floridu nejela. Floridu by meli na leto zavrit, je to tu proste miserable… I kdyz na plazi hezky pofukuje vetrik a je kde se zchladit, takze to by jeste slo, ale jinak je to fakt des bes. Clovek musi byt opravdu na plazi anebo zalezly u klimatizace.
![]()
Varenko, tys zace utracela, Noggie, ma dobrou naladu, to je dobre, Terka ma pocit, ze by ji melo zacit byt spatne (bud rada, ono to prijde) a Cinq si neda pokoj a zehli a tapetuje a pak se divi, ze se to Gabrielkovi nelibi a protestuje. A zbytek na nas dlabe… ![]()
Preju krasny den. Tady je zas slunicka na rozdavani. Psala jsem vam, ze se chystame do CR? Uz se moc tesim!!!
Z.
ZANET - ahojky, ja ti tak zavidim to krasne pocasko, jelikoz tady je to jak v lednici, dneska zase prselo a zima je hrozna, opravdu nic moc
klidne bych se u vas pekla na plazi!! Kdy se chystate na vylet do CR?
Vidis, ja zas casto zavidim „normalni“ pocasi a uplne se raduju, kdyz prsi a ochladi se. Tady pres leto teda prsi kazdy den, ale to se ochladi jen o par stupinku, proste nic, co by stalo za rec.
Budem v CR od 17. - 28. kvetna.
ZANET:
Ahooojky
No však taky vyloďovací akce „EZ“ nezahrnuje vzdálenost větší než je FLUÓRIDSKÁ PLÁŽIČKAA, chápeš
![]()
Tebe jsme pasovaly na VRCHNÍHO dodavatele všeho potřebného, baviče, pěstitele, guida, no…všechny ostatní šarže doladíme…
![]()
P.S. JUpíííííí, to je super, že jedeš do ČR----to snad už v té době budeme 2
A na jak dlouho a kam přesně??? TERRI:
kam jsi se nám schovala na celý den?? Zima ti je proto, že je to začátek tehu a ty jsi asi hooodně unaveňoučká, vid
Já si naopak lebedím, jak je příjemně - na tričko
![]()
My jsme spinkaly 2 hodinky a chystáme se s manžílkem ven na pivečko a véču — tak doufám, že nezačne lejt jako z konve…
![]()
VARENKO - s tou zimickou mas pravdu, poustim si tady na sebe v praci topenicko, vsichni si sice tukaji na celo, ale musi pochopit, ze proste nechci nastydnout, hlavne i vecer mi je ziminka. Uz se tesim do postylky, jsem v praci, tak jsem musela taky dneska neco udelat, zitra me ceka dost napor, tak jsem zvedava jak to zvladnu
celej baracek bude plnej
![]()
Dala jsem si tunaka a neni mi zrovna 2×dobre, ale cely den mam ukrutnou chut na cokoladovy dort, asi jeste zabehnu po praci do kramecku si ho koupit - ale to bych potom nestihla serialek, tak to budu muset nechat na zitra, no a to se tou chuti asi utrapim
![]()