Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak uvidiš, třeba se to srovná. Buď trpělivá a nestresuj se kvuli tomu a bude vše v pořádku! ![]()
Holčičky, pro dnešek se s vami loučím! Těhulky, bezky odpočívejte a relaxujte
Mějte krásnou noc!! Pa pa zitra!
Krane dobre ranko berunky,
tak jsem tady asi zase prvni, ze.
no jo, Oli dneska vstaval v 6, ale na druhou stranu ja jsem se dobre vyspala a ani nejsem unavena, malej kouka na Rychleho Stripse a ja se chystam na snidani a do koupelny, neuveritelne se mi masti vlasy!!!
pripadam si jako bych spala v oleji. Snazim se premluvit abych sla na tu krev, ale asi to nestihnu, nevim do kolika tam muzu, tak budu muset zavolat dr a zeptat se, prece jenom u toho statniho nevim. Vcera jsem zkousela jeste jeden TT, jen tak pro jistotu, schanela jsem 50 ale nemeli ji nikde, tak jsem zkusila jeste jednou 25 ale vecer a byl to stejny fofrik jako rano. Tak jsem trosku klidnejsi. Zkusim vlozit ten testik, jestli se mi to povede ![]()
Dobre ranko vsem a krasny den ![]()
Terri tak to ti blahopreji
hlavne odpocivej a nenamahej se moc ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/21.gif
Holky tak jsme zacali delat bytecek
v sobotu jsme nakoupili vse co potrebujem(zabralo to cely den
a pulka konta v prachu…)ale mame vse od tapet a barev az po parkety ![]()
A v nedeli jsme strhali stare parkety ve dvouch pokojich a tapety v jednom pokoji(byli dve na sobe
takze 2× vice prace ![]()
Dneska mi pritel odjel na sluzebku do zitrka
dcerka je od soboty v CR a ja jsem tu zkysla sama
a od stredy zase budem pokracovat v bytecku ![]()
Jinak vcera jsme byli ve sprse s pritelem spolu:oops: musim vam rict,ze uz mame problem se tam spolu vejit
prece jenom dva pupkouni
no byla zabava.
Varenko jak se citis
Uz je lepe
Uz se to blizi
dneska je to presne 100 dni pro me
jde to rychle ![]()
KRÁSNÉ RÁNÍČKO VŠEM
![]()
CINQ:
tedy vy jste pracanti, panečku
Jste fakt šikulky.
Musíš nám poslat nějakou fotečku s bříškem.
My zatím ještě fotáček nemáme, ale už jistě brzy a pak se vám ukážeme v plné kráse…bud ještě ve stylu 2 v 1 nebo už na 2×!!
![]()
Cítím se — no,
- CINQ, těžko říct…prostě musí se to vydržet. Bolesti jsou fakt značný…rozšiřují se všechny ty pánevní kosti a chrupavky, vazy…po ránu nemůžu moc dýchat…v noci se přetočit je téměř utrpení Ježíšovo, ale co naděláme, že?? Prostě ty konce máme asi každá hodně krušné, ale je jen cesta KUPŘEDU!!! Takže musíme VYDRŽAT, no néé??
![]()
Gratuluji k poslední STOVCE!!! Tahle uteče ani se naneděješ. Říkám si, že až budeš mít pod 30 days, tak my už budeme mít malinkou doma — DOUFAM
![]()
Nejradši bych šla dnes někam ven, byla mezi lidmi, viděla někoho milounkého, něco podnikla…ale nemůžu…
Nedojdu pomalu ani do 2.části bytu
No, vydržíme vydržíme!!!!!
A co budeš dnes dělat ty??
U nás je krásné sluníčko. A máte nějaké domácí zvířátko?? Já bych si strašně přála kocourka - kotátko. Celé tehu jsem je nemohla muchlovat (u našich nebo na ulici)…já s nima vyrostla…tak mi moooc chybějí.
Varenko tak ted jsem prisla od zubare
je to slibotechna
rikal,ze dneska je to naposled a co myslis
pry musim prijit jeste jednou,kdyby aspon neco delal,ale on se vzdy mrkne,jednou sahne a je konec,pak pul hodiny keca,jako kdyby nemel nic na praci
kdybych nebyla v tehu,tak si zacnu myslet,ze me chce zbalit ![]()
Jinak ja se budu dneska flakat
jsem unavena od vikendu,trosku jsem to prehnala asi,protoze mi dost tvrdlo brisko,tak dneska zustanu doma a nic nedelat
stejne az do zitrka jsem sama,tak nemusim ani varit.A dcerka mi prijede az v sobotu ![]()
Jinak ten konec tehotenstvi,vim,ze pro mnoho zen je to namahave a tezke,myslim,ze pro me to bude taky,ale co si pamatuju z prvniho tehu,tak to byla parada,prenasela jsem 9dni a to jsem jeste byla na vikend na chate
vubec jsem nebyla takova zlamana a unavena.....jenomze,to bylo v 17cti letech a to je velky rozdil,ted jsem v 6mesici a muzu ti rict,ze obcas se sotva vlecu a ted kdyz jsi predstavim az budu v 9mesici,to umru
![]()
Takze odpocivej a uzivej si,ze muzes byt doma
az se mala narodi,rada budes vzpominat na dobu v tehu ![]()
Jinak domaci zviratko nemame,taky chci kocicku,az se prdola narodi a trosku vyroste,tak si chci jednu poridit,taky jsem vyrustala s 2 kocourkama a s 2 pejskama......ale tchyne ma 2kocourky a pejska,obcas ji hlidame jednoho kocourka u nas(kdyz jede na dovolenou)protoze on by sam nevydrzel,je to totiz hrozny mazel a sam nechce byt ani nahodou.
Kdy jdes na kontrolu?Ted uz tam budes chodit po tydnu,kdyz je to posledni mesic?
CINQ:
CHACHAA…to víš, někteří se nezastaví ani před TEHU …
![]()
No, a co teprve ve 30!!! Jojo, léta jsou znáti…
A to mi o víkendu dvě dámy v tehu-obchůdku hádaly, že jsem v 7 měsíci!!
![]()
Našla jsem strašně vtipný obrázek — ale krásně sprosťoučký. Už jsem pro něj zvolila pracovní název:
„Po čem TEHU-ženy touží!“
Jen ho sem nemůžu odeslat, tak jestli máš nějaký mailík, tak ti ho ráda přepošlu. CHACHAA…mně přijde strašně srandovní, ale možná už mi šibe.
Jen pěkně odpočívej a nožky krásně nahoru. ![]()
Varenko urcite preposli
rada uvidim po cem tehotne zeny touzi(ja osobne jenom touzim po jidle
to vse ![]()
muj mail: cinq@seznam.cz
CINQ:
P.S. dr.si mě pozvala až za 14 dní
- že prý ji to stačí… ![]()
Varenko tak to je sprostarna
ale to je to posledni,po cem touzim ted
![]()
CINQ:
vid — chichi…už mi fakt hrabe ![]()
Manžílek nade mnou taky nejspíše kroutí hlavou, ale já za to nemůůůůžuuu…
![]()
CINQ:
a už budujete pokojíček?? Pošleš nějaké fotečky?? MOc jsem na vás o víkendíku myslela, že se asi plazíte po zemi a zdech a budujete a vytváříte, ale je to krásná prácička, vid.
![]()
Varenko vsak to nevadi
mas na to pravo
ja vzdy rikam,ze jsou to ty tehu-hormony
na neco se to svadet musi ![]()
Varenko fotecky poslu,ale nevim kdy,asi az pristi tyden,driv to hotove nebude,protoze delame 2mistnosti najednou
a jeste pak musime udelat dalsi 2mistnosti
spousta prace,ale uz se tesim az to bude hotove
a co ty?Jak je v novem?Uz mate vsechno pro princeznu
Budes po porodu pouzivat stahovaci pas?Ja si ho asi koupim,s dcerkou jsem mela neco podobneho a brisko se rychleji a lepe vrati do puvodniho stavu nez bez pasu;