Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MIMI s tim papanim myslim, ze bych spis mela brzdit jinak naberu zase 20kg jako s Oliverkem. Jedla bych vsude a porad!!! Ted mam to kakao, predtim to byla housticka s maslickem, jsem zvedava co to bude za chvilku!!! Jeste jak jsi me ptala jestli se citim nejak „jinak“ mam dneska takovy pocit, jako ze mam plny podbrisek a kdyz si na nej sahnu tak ho mam takovy tvrdsi, vim jak jsem byla po porodu s malym, tak mi dr. rikal, ze delohu si normalne nejak nahmatas, to bylo kvuli tomu, abych vedela jak se zmensuje atd. No a ted mam pocit, ze je jako vis, ona behem tehu roste, ale mozna si to jen myslim ze je jinde nebo jinak
Vidis mimi, porad je jeste velika sance na uspech, ale je fakt, ze bych se bala kvuli tem cystam, bude fakt lepsi se jich zbavit a potom mit v brisku alespon vic mistecka pro mimiska
![]()
VARENKO - moc a moc ti dekuju. Kazdopadne na tu krev pujdu a asi si koupim jeste vecer jeden testik a ten pro jistotu udelam rano. No po predchozich dvou zkusenostech i muj drahousek musel konstatovat, ze tentokrat je ta druha carka opravdu asi nejvyraznejsi za obe me predchozi tehu
![]()
Holka, ty budeš těhotná na 100%! Tlustá čára je tlustá čára! Žádný slabolinký proužeček!
Vykašli se na nějaký další test, stači když počkáš na ten odběr krve na HCG u dr. Raduj se a užívej si ten pocit, přesně tak jak to psala VARENKA!!! ![]()
MIMISKU - kez bys mela pravdicku, nevim, asi jsem si nejak myslela, ze to tentokrate dobre dopadne, asi matersky instinkt - nevim. Kazdopadne pro muj klid si vecer jeste koupim jeden testik a rano ho opet zkusim a potom hnedle pujdu k dr. Musim tu krev u statniho stihnout hodne brzo. Protoze jsou tam po ranu, a myslim, ze pokud to nestihnu, tak pujdu k soukr. dobry ne? to jsem to ale vymyslela!!!! Ted mi psala kamaradka, je ve 12tt ze jede do nemocnice, ze zacala krvacet - jsem z toho moc smutna
Doufam, ze to bude v poradku
![]()
Ahoj děvčata,
jsem zde absolutní nováček a posílám výkřik do tmy… Pročítám několik dní a týdnů vaše diskuse a dnes jsem našla to odhodlání se zaregistrovat. Možná to způsobila Terri - moc gratuluji
- protože jsem „čekatelka na dvě čárky“ a vaše úspěchy mě utvrzují v tom, že to půjde…
Tak snad mne mezi sebe přijmete:-)
TERRI:
pěkně si zítra přivstaň a zajdi si na „statní krev“
a do pozítřka budeš mít výsledky!!
Jestli chceš, tak si TT udělej. Já dělala taky 2, ale pozor - ten 2.mi ukázal čárku slabší než ten první a to jsem žádné tlustice opravdu NIKDY neměla.
(Tak aby tě to nevylekalo).
Kamarádce držím moc palce. A ty se hodně opatruj.
Hlavně bud v pohodičce a pamatuj:
Přírodička a ten nahoře sám vše rozhodně a řídí…takže klídeček a užívej sluníčko a štěstíčko na srdíčku.
Mám velikou velikou radůstku!! ![]()
ZUZIKO:
víííítej MOOOOOOOOOOOOC mezi náma
![]()
P.S. Každá tehu nebo skoro-tehu dušička se počítá - do SBÍRKY
(breke..kee…
).
VARENKO - dekuju moc, kdyz ctu tvoje radky, tak mam uplne slzy v ocich. Je to krasnej pocit a ja uz ted vim, ze co se ma stat, to se proste stane. Je pravda ze pri predchozich tehu jsem alespon v obdobi MS spinila, nebo mela takovy ruzovy vytok, tentokrat nic, to asi bude mimisek silak
urco na krev zajdu - asi bych to nevydrzela dele cekat, hlavne kdyz jsem pak zase v praci
musim to proste zvladnou behem po,ut a uvidime, nejak verim, ze se u me brouckovi bude libit a bude vse ok.
![]()
ZUZU - ahojky, vitej mezi nas a dekuju moc za gratulaci, kazdopadne ti muzu rict dle vlastni zkusenosti, ze to tady opravdu zabira a tehu bacilky preskakuji o 106, kazdy mesic vic a vic, tak drzim palecky, kdy ocekavas MS?
Varenko, MOOOOc díky za uvítání. Je to velká podpora ![]()
Možná si začínám připadat vnitřně hysterická:-), nejsem snažilkou zas až tak dlouho (od Valentýna:-)), ale připadá mi to věčnost a mé tělo se mnou moc nehodlá spolupracovat ![]()
VARENKO - jak jsi vlastne dopadla u Dr. ani nevim jestli jsi to psala, ale asi jo, ale ja jsem nejaka asi slepa, skleroticka atd
![]()
Terri, MS očekávám stále… nyní 35 DC! Ale protože jsem po injekci, naděje si nedělám… spíš toužím po spontánní MS abych zase nemusela k panu doktorovi.
Zatím jenom hádám, ale po vysazení HA nepřisla sama MS (jen po injekci). První měsíc jsem žila asi týden v napětí a vážně jsem si myslela že jsem těhotná. Všechno tomu nasvědčovalo
(prsa, bříško…) už jsem se tak i chovala (šílené:-) ale ta psychika je asi ďábelská… po injekci se MS dostavila. To se opakuje a myslím, že problém bude, že po injekci nemám ovulaci.
Tento měsíc stále na MS čekám a v pátek uvidíme.
TERRI:
mně vyšetřovali krev tuším 3×, aby se vidělo, jestli HcG roste. Ono roste den ode dne neuvěřitelným způsobem, jestli je vše OK. Takže uvidíš…
To, jestli mimískovi se bude u tebe líbit ted opravdu záleží na tvé pohoděnce a klídečku a štastné mysli. Já tomu věřím na milionek procent
![]()
Uvidíš, že vše bude v pořádku. Je jaríčko, sluníčko a dědulka nahoře tě odměnil – však si to zasloužíš
![]()
P.S. O kontrole jsem psala. Vše je v naprostém pořádku. Malinká už má cca 2,5kg, stále nám je hlavinkou dolů, placenta OK.
![]()
ZUZIKU:
Já když to tak čtu, tak nevím, jestli mám mít vztek nebo je mi spíše smutno, co ti páni doktůrci provádějí s mladými tělíčky.
Víš, mám trošku radikální a nebo možná předpotopní názory, ale já věřím na přírodu, organismus a víru ve své vlastní tělíčko. JEN MU DUVĚŘOVAT a věř mi – že tě nezklame! ![]()
Udělej si krásné měřítečko a budeme tu s tebou - těšit se na TVÉ TLUSTICE // .
Jak říkám: NA KAŽDOU JEDNOU DOJDE!!!!!
![]()
VYDRŽAŤ — moc moc držím palečky (všech 8!
)
VARENKO - no jo, vzdyt jsme slavili Sashenky svatecek, ja jsem ale hlava derava
nevim na co porad myslim
![]()
ZUZU - to je mi lito ze mas takovehle trable, ale verim tomu ze se to brzo zlepsi a ty budes hlasit taky //
tady je to proste tutovka
![]()