Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
23.4.06 12:04

MIMI s tim papanim myslim, ze bych spis mela brzdit jinak naberu zase 20kg jako s Oliverkem. Jedla bych vsude a porad!!! Ted mam to kakao, predtim to byla housticka s maslickem, jsem zvedava co to bude za chvilku!!! Jeste jak jsi me ptala jestli se citim nejak „jinak“ mam dneska takovy pocit, jako ze mam plny podbrisek a kdyz si na nej sahnu tak ho mam takovy tvrdsi, vim jak jsem byla po porodu s malym, tak mi dr. rikal, ze delohu si normalne nejak nahmatas, to bylo kvuli tomu, abych vedela jak se zmensuje atd. No a ted mam pocit, ze je jako vis, ona behem tehu roste, ale mozna si to jen myslim ze je jinde nebo jinak :wink: :wink: :wink: :wink: Vidis mimi, porad je jeste velika sance na uspech, ale je fakt, ze bych se bala kvuli tem cystam, bude fakt lepsi se jich zbavit a potom mit v brisku alespon vic mistecka pro mimiska :! :! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 12:17

VARENKO - moc a moc ti dekuju. Kazdopadne na tu krev pujdu a asi si koupim jeste vecer jeden testik a ten pro jistotu udelam rano. No po predchozich dvou zkusenostech i muj drahousek musel konstatovat, ze tentokrat je ta druha carka opravdu asi nejvyraznejsi za obe me predchozi tehu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.4.06 12:34

Holka, ty budeš těhotná na 100%! Tlustá čára je tlustá čára! Žádný slabolinký proužeček! :) Vykašli se na nějaký další test, stači když počkáš na ten odběr krve na HCG u dr. Raduj se a užívej si ten pocit, přesně tak jak to psala VARENKA!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 12:37

MIMISKU - kez bys mela pravdicku, nevim, asi jsem si nejak myslela, ze to tentokrate dobre dopadne, asi matersky instinkt - nevim. Kazdopadne pro muj klid si vecer jeste koupim jeden testik a rano ho opet zkusim a potom hnedle pujdu k dr. Musim tu krev u statniho stihnout hodne brzo. Protoze jsou tam po ranu, a myslim, ze pokud to nestihnu, tak pujdu k soukr. dobry ne? to jsem to ale vymyslela!!!! Ted mi psala kamaradka, je ve 12tt ze jede do nemocnice, ze zacala krvacet - jsem z toho moc smutna :! :! :! :! Doufam, ze to bude v poradku :! :! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.4.06 12:50

Ahoj děvčata,

jsem zde absolutní nováček a posílám výkřik do tmy… Pročítám několik dní a týdnů vaše diskuse a dnes jsem našla to odhodlání se zaregistrovat. Možná to způsobila Terri - moc gratuluji :P - protože jsem „čekatelka na dvě čárky“ a vaše úspěchy mě utvrzují v tom, že to půjde…
Tak snad mne mezi sebe přijmete:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.4.06 12:51

TERRI:
pěkně si zítra přivstaň a zajdi si na „statní krev“ :twisted: a do pozítřka budeš mít výsledky!!
Jestli chceš, tak si TT udělej. Já dělala taky 2, ale pozor - ten 2.mi ukázal čárku slabší než ten první a to jsem žádné tlustice opravdu NIKDY neměla.
(Tak aby tě to nevylekalo).
Kamarádce držím moc palce. A ty se hodně opatruj. :wink: Hlavně bud v pohodičce a pamatuj:
Přírodička a ten nahoře sám vše rozhodně a řídí…takže klídeček a užívej sluníčko a štěstíčko na srdíčku.
Mám velikou velikou radůstku!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.4.06 12:53

ZUZIKO:
víííítej MOOOOOOOOOOOOC mezi náma :D :D :D
P.S. Každá tehu nebo skoro-tehu dušička se počítá - do SBÍRKY :twisted: (breke..kee… :twisted: :lol: :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 12:55

VARENKO - dekuju moc, kdyz ctu tvoje radky, tak mam uplne slzy v ocich. Je to krasnej pocit a ja uz ted vim, ze co se ma stat, to se proste stane. Je pravda ze pri predchozich tehu jsem alespon v obdobi MS spinila, nebo mela takovy ruzovy vytok, tentokrat nic, to asi bude mimisek silak :wink: :! :! :! urco na krev zajdu - asi bych to nevydrzela dele cekat, hlavne kdyz jsem pak zase v praci :! :! musim to proste zvladnou behem po,ut a uvidime, nejak verim, ze se u me brouckovi bude libit a bude vse ok. :! :D :D :D

ZUZU - ahojky, vitej mezi nas a dekuju moc za gratulaci, kazdopadne ti muzu rict dle vlastni zkusenosti, ze to tady opravdu zabira a tehu bacilky preskakuji o 106, kazdy mesic vic a vic, tak drzim palecky, kdy ocekavas MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.4.06 12:56

Varenko, MOOOOc díky za uvítání. Je to velká podpora :D
Možná si začínám připadat vnitřně hysterická:-), nejsem snažilkou zas až tak dlouho (od Valentýna:-)), ale připadá mi to věčnost a mé tělo se mnou moc nehodlá spolupracovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 12:56

VARENKO - jak jsi vlastne dopadla u Dr. ani nevim jestli jsi to psala, ale asi jo, ale ja jsem nejaka asi slepa, skleroticka atd :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.4.06 12:58

Terri, MS očekávám stále… nyní 35 DC! Ale protože jsem po injekci, naděje si nedělám… spíš toužím po spontánní MS abych zase nemusela k panu doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 13:15

ZUZI a co mas za problemky? teda jestli se muzu zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.4.06 13:23

Zatím jenom hádám, ale po vysazení HA nepřisla sama MS (jen po injekci). První měsíc jsem žila asi týden v napětí a vážně jsem si myslela že jsem těhotná. Všechno tomu nasvědčovalo :) (prsa, bříško…) už jsem se tak i chovala (šílené:-) ale ta psychika je asi ďábelská… po injekci se MS dostavila. To se opakuje a myslím, že problém bude, že po injekci nemám ovulaci.
Tento měsíc stále na MS čekám a v pátek uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.4.06 13:34

TERRI:
mně vyšetřovali krev tuším 3×, aby se vidělo, jestli HcG roste. Ono roste den ode dne neuvěřitelným způsobem, jestli je vše OK. Takže uvidíš…
To, jestli mimískovi se bude u tebe líbit ted opravdu záleží na tvé pohoděnce a klídečku a štastné mysli. Já tomu věřím na milionek procent :D :D :D
Uvidíš, že vše bude v pořádku. Je jaríčko, sluníčko a dědulka nahoře tě odměnil – však si to zasloužíš :wink: :D :D :D :P
P.S. O kontrole jsem psala. Vše je v naprostém pořádku. Malinká už má cca 2,5kg, stále nám je hlavinkou dolů, placenta OK. :wink: :D :D

ZUZIKU:
Já když to tak čtu, tak nevím, jestli mám mít vztek nebo je mi spíše smutno, co ti páni doktůrci provádějí s mladými tělíčky.
Víš, mám trošku radikální a nebo možná předpotopní názory, ale já věřím na přírodu, organismus a víru ve své vlastní tělíčko. JEN MU DUVĚŘOVAT a věř mi – že tě nezklame! :wink:
Udělej si krásné měřítečko a budeme tu s tebou - těšit se na TVÉ TLUSTICE // .
Jak říkám: NA KAŽDOU JEDNOU DOJDE!!!!! :twisted: :twisted: :wink: :D
VYDRŽAŤ — moc moc držím palečky (všech 8! :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 13:40

VARENKO - no jo, vzdyt jsme slavili Sashenky svatecek, ja jsem ale hlava derava :oops: :oops: :oops: nevim na co porad myslim :! :! :!

ZUZU - to je mi lito ze mas takovehle trable, ale verim tomu ze se to brzo zlepsi a ty budes hlasit taky // :! :! :! tady je to proste tutovka :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová