Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CINQ:
játříčka – nami. Jen je pěkně propeč!!!
No, víš, já už si to říkám těch deset let a je mi třicet a v bříšku mimi a ne a ne se tím řídit. Snažím se na sobě pracovat, ale někdy je to holt marné…
![]()
Já musím dát konečně ty kuřecí kousky do trouby…tak za momentík přijdu JUKNOUT ![]()
HOLČINKYYY…kam jste se nám ztratily??? ![]()
Varenko aspon budeme dlouho mlade
a ja osobne si myslim,ze proto jaka jsem,mam vyborny vztah s dcerkou a i budu mit,protoze jsem porad jak dite,coz je lepsi pro obe strany,nez byt uhlazena mama…muj nazor ![]()
Jinak jatra nebudou
nejsou a ja si myslela,ze jsem je koupila
to je to tehu,tak asi fazole,ty miluju ![]()
CINQ:
já dávám přednost ředkvičkám…myslím, že jejich odbyt na území Prahy 2 se zdojnásobil - minimálne - jím je na kila denně!!!!!!
![]()
To máš pravdu. Uhlazenost nesnáším…!!! Tak snad to bude k dobru i pro naši malinkou. ![]()
A čteš nějakou knížku??
MARTINKO:
lepší tchýni si nemůžeš ANI přát!!!!
![]()
No víš, já nějak kontrakce nebo tvrdnutí bříška nepoznám.
Ségra mi říká, že to pozná každý - že je to tak v přírodě zařízené, a že rozhodně nejsem debil…
![]()
A dneska začínám uvažovat, jestli nejsem hříčka přírody…
![]()
Myslíš, že tyhle bolesti, co mám, že už by to mohlo ted někdy přijít??
Podle úklidu to nepoznám … trpím patologickou úklidovou mánii (moje maminka přiznává, že za to opravdu nemůžeme..máme to všechny tři!!), ale dnes jsem udělala rozhodnutí - KONEC!!!! A dala jsem si veliký cíl, že tuhle závislost překonám (byla to jedna z věcí, která mi málem zničila manželstvíčko
) Takže koště u mě jako poznávací znamení ROZHODNE nehrozí
![]()
MARTINKO:
A kam že ty to vlastně chodíš na emiminu??
To je škoda, že už vás hodně maminek odešlo…to víš, málo čásku.
Tak nás o to víc můžeš navštěvovat…co ty na to?
![]()
CINQ:
ty jsi pro ty FAZOLKY šla skákat někam přes plůtek, neee???
![]()
Varenko tak redkvicky,to ja muzu taky
s pritelem si je kupujem skoro kazdy den a vecer kdyz chytne mlsna tak je bastime ![]()
Jinak knizku ted ctu,o tehotenstvi,dostala jsem 3 velke knihy,tak je procitam
jinak knihy miluju,mam jich spoustu,mam rada historii a zivotopis…a taky Herry Potter
jinak romany a takove bodobne ne…v podstate ja ziju z knih a internetu
TV nemam rada,mam ji vzdy pustenou jako kulisu a to je vse…a co ty?
Marty tak chod k nam,jak pise Varenka…my te tu radi uvidime ![]()
Marty to mi je lito s tvoji maminkou.
Varenko nikam jsem neskakala
jeste bych si zlamala nohu
ale nevim co by
nakonec asi sendvic(bageta,maslo,zeli a salamek)jsem nejaka mlsna,uz jsem mezitim co premysli,co si vezmu,zbouchla susenky a syr
kdyz me nic nebavi,kdyz jsem sama doma
jsem hrozna ![]()
Tak jsem dala pécti hranolky, zeleninku a utřela nádobíčko…HOHOHO..výkon!!
![]()
CINQ:
chacha..tak to máme taky stejné. Já mám telku celý den puštěnou, protože jsem tu sama, ale strašně mě nebaví na ni koukat. Čtu moc ráda, ale ted takové legrační a nenamáhavě věci. Knížku o tehu jsem měla 3…s 2 jsem do dneška ve spojení!!
A ještě dneska jsem dovršila studium a opáčko. Tak jsme fakt ready!!
Jojo…to já znám. Kdybys věděla, co já toho dnes slupla…už se začínám FAKT stydět!!! Je to děs..
![]()
MARTINKO:
tak to opravdu byl nepopsatelně těžký konec tehu…ani k tomu nemůžu nic říct. Když si pomyslím, že by něco takové se stalo nám..mám v očích slzičky.
JSI MOC STATEČNÁ!!!!!!
No uvidíme…však jednou ta naše kráska ven musí. Necháme se překvapiti.
Jen ten foťák…musím manžílka nahnat koupit ho raději už tento týden. Ten jediný nám chybí, jinak už je fakt vše připravené. DOUFAM !!!
![]()
Ahoj holcicky, co tu smutnite? Radovat byste se mely ze zivota
Protoze clovek nikdy nevi, co ho ceka v pristi hodine. Ze Marti. To je mi moc lito, ze se mamka nedockala vnoucka. Ja jsem zas pochovala tatku pred 5 lety, taky je mi to jeste ted moc lito. Ale mas Patriska, tak ten ti urcite zvedne naladu.
Terko, no vidis, vsechno's to zvladla. Jsi sikulka. A uz to mas oficialne potvrzene, takze muzemem oficialne gratulovat!!!!!
A uz jsi videla i ten vacek, tak to je super. Zkus se podivat sem, tady jsou fotecky, jak vypada embryjko v kazdem tydnu tehotenstvi: http://embryology.med.unsw.edu.au/…s/Stages.htm
Varenko, co si to tam s Cinq posilate za prasarnicky??? Ja chci taky! ![]()
Drzte se! Z.
Berunky, ja jen na skok, jsem hodne unavena, mela jsem tady tehu kamaradku jeste se sestiletou holcinkou, tak bylo cely den veselo, couraly jsme venku a ve finale deticky udelaly z bytecku kulnicku na drivi.
ZANETKO - mockrat dekuju za odkaz, uz jsem jukala a jeste jukat budu, je mi lip, teda myslim psychicky, proste jsem tehu a hotovo a na spatne veci nechci a nebudu myslet, uz aby byl pristi tyden ctvrtek, doufam, ze bude vse ok.
VARENKO - ten Ultrogestan jsem dostala proto, ze jsem mela predtim rizikove tehu, je to na podporu nejakeho zluteho teliska nebo co a celeho tehu, tak doufam, ze bude mimiskovi chutnat. Jeste beru Calibrum baby plan, tak vitaminku mame snad dost, mam hlad, ale nevim, co si mam dat. neni mi moc dobre od zaludky asi hlady. MOC A MOC dekuji za prituknuti a pozdravuj Sashenku!!!! Jinak k poslickum, ja jsem je mela, teda me tvrdlo brisko s OLim cele tehu, ale na konci, jsem mela jako zarazene vetry a brisko tvrdlo skoro porad, ale nebylo to bolestive. Myslim ze kazdy to ma jinak.
CINQ - ty jsi ale sikulka, takhle pracovat na bytecku, to budete mit moc a moc krasny.
MARTI - ahojky, ja jsem se sem pekne vtirla, ale holcinky jsou zlaticka, tak si myslim, ze budeme vsechny jedine rady, kdyz tady budes s nami.
Berunky, ja jdu neco ukuchtit a a kute, jsem vazne k.o. tak se stavim zase zitra, tak krasnou dobrou noc prdelinky!!
VARENKO - jen jsem se chtela zeptat, odkud jsi? nejak mi to uniklo ![]()
Varenko tak nakonec jsem si uvarila ryzi a podrobila syrem
a potom jeste meloun,ted by to chtelo cokoladu a pak supky dupky do postele ![]()
Zanet ja nic,ja muzikant
o zadny prasarnicce nevim
ale kdyz to budes chtit Varenka urcite posle,staci dat mail ![]()
Jak se mas?
Terri opatruj se,papej vitaminy a hlavne i ovoce a zeleninku
a uvidis,ze vse bude v poradku ![]()
Na bytecku pracuji velmi rada
ale asi jsem to prehnala
zada boli,svaly na stehneh taky a brisko tvrdne
a urcite jsem zhubla moje pracne nabrane kilo
ale jelikoz jsem uplne sama doma az do zitrka
tak muzu odpocivat ![]()
KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
![]()
moc vás zdravím a přeji vám VŠEM nádherný sluníčkový den
CINQ:
doufám, že sis nakonec náádramně pošmákla a spala jsi jako to vaše miminko v bríšku
![]()
My jsme spali taky krásně – jen já šla asi 4× na WC - spíše jsem se plazila a ten metr mě stál půl hodiny času!!!! Mám pocit, že bolesti se stupňují…uvidíme.
A co máš na dnešek v pláníčku?? Dnes ti přijede taťulááneček??? Tak to je super, vid.
![]()
TERRI:
jak říkají holčinky – vše bude v pořádku a ty si ted můžeš všeho jen krááásně užívat. Sluníčka, jara, a hlavně toho drobečka, co je malilinkatlý v bříšku - jen a jen pro vás.
![]()
Ja jsem taky z PH. ![]()
MARTINKO:
moc tě s Patrískem zdravím — doufám, že se mu to očkování tentokrát nijak neprojeví. A bude jako rybička - zlatá
![]()
Copak se dnes chystáte dělat?? Určitě nějaká procházečka, vid. ![]()
Já bych šla louky, pole, lány, ale budu ráda, když sejdu naše schody dolů a tam se u:,–(ím na lavičku a pak se nějak dobelhám zpět. Čtu takovou prímovou knížku, tak se odpolko tam vystavíme a budeme se sluniti a čísti. Tak se moooc těším.
Dopolko budu něco vytvářet pro manžílka - takový nějaký dokumentík – a budu jukat sem k nám na forumík. Taky v pozdním odpolku vyžehlím horu prádla.
MUSIM - už přetékáá…
![]()
Přeji ti kráásnoučký den.
ZANET:
ahooj krásko. Prasečinku ti pošlu---dej mailík KAM a zachechtáš se. Včera nade mnou hooodně lidiček kroutilo hlavinkama…no, co naděláš.
![]()
SASULKO, MARKETO, GABINKO, NOGGIE, MINIKU a všechny holčinky ---- kde je vám konec?? Že vy jste si odfrčely někam na Kanáry a nás jste tu nechaly na octíku, co???
![]()
Vsem preji krasne rano a krasny den ![]()
Normalne umiram(prehanim
pres noc jsem mela doma s otevrenym oknem 25stupnu.....potila jsem se jak prasatko(a stale potim ted tu mame venku 30 stupnu na slunicku,jak ja to tady v lete preziju
Uz ted pres den mi je obcas jak v peci ![]()
Noc byla dlouha…uplne sama v postylce,nikdo mi tu nechrapal,nikdo me rano nebudil
na to nejsem zvykla
ani spat nemuzu ![]()
Varenko pritelicek prijede az vecer
pojedu mu naproti,jelikoz prijede vlakem,tak z nadrazi si skocime do restaurace ![]()
Jinak dneska jeste budu odpocivat,at naberu silu na zitra
protoze od zitrka do pondelka budem pracovat bez prestavky
vlastne jenom v sobotu jedeme pro dcerku na letiste a potom ke tchyni jdeme grilovat
to si nacpu pupik ![]()
A copak budes delat ty
Jeste porad bolesti
Doufam,ze je to aspon trosicku lepsi ![]()
CINQ:
ahooojky. Jen pěkně odpočívej a hlavně - pro příští dny spíše dělej příteli věrného diváka a fanynku, než abys to přeháněla, víš. Ono to není sranda.
Tedy ode mě to sedí, protože já dělala taky pěkný psí kusy…v posilovně, myla jsem okna, tahala kufry nahoru do skříně na židli…no děs. Takže já mám tak akorát co radit. Ale víš, ono člověk těžko pozná tu hranici, kdy už to přehnal a pak si bije hlavou o zed.
![]()
Já bych řekla, že bolesti jsou den ode dne horší. V noci jsem na ten záchod málem nedošla…a dnes se držím silou vůle a snažím se různými pidi činůstkami to překonávat. JInak to nejde…
Naproti k Vietnamcům si však už netroufám (a to je asi 100m)
---jen dolů na dvorek a u toho se asi pěkně zpotím!!
Tedy u vás je fakt léto, jooo??? Tedy, to je FIČÁK. Nám se má prý ochladit, tak jsem i docela ráda. Jen at je pěkné jaríčko.
![]()
Takže já ted trošku popracuju na PC, pak se asi vrhnu na žehleníčko, pak se natáhnu a odpolko půjdeme na lavičku. A večer uvidíme. Budeme se těšit na tatínka… ![]()