Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
22.4.06 17:58

MIMI - ono uz takhle je to cekani hrozne. Takze si myslim, ze to fakt nevydrzim jeste nechodit k dr. a stejne kdyz to tehu nebude a ms neprijde, tak budu muset na injekci, takze je to prast jak uhod :( Mimi odkud vlastne jsi, nevim, jestli jsem se te uz neptala a co delas? chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.4.06 18:14

HALO HALO, kde jste kdo? ze vy si porad uzivate krasneho jarniho pocaska!! ja Vam tak zavidim, vim, ze az budu mit volno ja, tak bude zarucene prset :! :! :evil: :evil: KLASIKA :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.4.06 18:19

Jsem z Maďarska, ale již skoro 8 let bydlím v Praze :)
U nas na sídlišti take vypadá že bude pršet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.4.06 18:20

Holčičky (vlastně teď jenom Terrka), pro dnešek se s vámi loučím. Pa pa zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.4.06 18:34

Je mimi, vzdyt jsi mi to preci rikala, ja jsem ale hlava derava a kde v Praze bydlis? Kam padis? Ja tady nechci byt sama samotinka - je mi smutno :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.4.06 19:04

Ahoooj HOLČINKYYY :D :P

my jsme usnuly jako do vodičky mrsknuté…ufff.....to bylo příjemné … skoro 2 hodinky. :D :D :D :D

ZANET, TERRI, MINIKU:
holčinky, ani nevíte jak MOOOOC vám přeji spatřit ty vytoužené, vymodlené //. 

Nejradši bych vám každé podstrčila ten svůj TT z loňského srpna, ale tak aby byl váš = pravdivý!!! (Přijde mi to tak dááávno…a malinká je tu za chvlilinku! HOLKY, tak to uteklo! 8O Mám ten TT furt schovaný..). **

PRSK PRSK PRSK PRSK PRSK** :D :D :D

:D :D

Kdyby vám to všem vyšlo..jéje, to by tu bylo najednou mimísků---uplný MIMI-mejdánek !! :twisted: Já stále držím všechny palečky a moc moc vám to přeji.

TERRI, v kolik hodin končíš v práci??

To se nám rozpršelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.4.06 19:23

Minik - jestli dorazi MS, tak je to mozna spis dobre, ne? Nevim, jak bys chtela byt tehotna s 3 cystama. Ja vim, ze by to asi slo, ale neni dulezitejsi byt nejdriv zdravotne v poradku a pak az tehotna? Takze at to dopadne s tou mrchou jak chce, tak to ber z te pozitivni stranky.
Budes sve miminko ucit madarsky? Premyslelas o tom?

Terro, ja myslela, ze pracujes… :-) Tak to ja taky tak pracuju :wink: Tak to neres, zitra udelej test a v pondeli zajdi ke statnimu. Pokud budou // tak na krev a pokud nebudou tak na injekci. OK?

Varenko, moc dekuju za prani, moc mile od tebe. Ale nezapomen, jsou tu jeste dalsi dve, ktere potrebuji prskanecky :-) Vis? :wink:

Tak pauzicka na obed skoncila a jdu zpatky uklizet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.4.06 20:44

BERUNKY moje, uz jsem doma, pracuji do 19.30, tak jsem se s Vami chtela jen pozdravit, musim pindovi uklidit pokojik, taky jsem dala prat pradlo - to zas budou mit sousedi radost a jdu na to ukrutne zehleni, fakt se mi nechce ale holky kdyby jste videly tu hromadu tak se vam zvedne zaludek!!!

VARENKO - jsi moc hodna tehulko, snad se jednou zadari - uvidime

ZANET - slibuju, udelam si rano testik, pokud me mrcha nezaskoci v noci nebo k ranu a potom pujdu ke statnimu - bude to tak lepsi, kdyz tam nebudu spoky tak pujdu k soukr. to je dobry kompromis ne, je fakt ze jsem jako tehu jeste u statniho nebyla tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.4.06 21:31

Terro, no vidis, dobres to vyresila :-) Tesim se na zitrek a drzim pesti!!!

Varenko, ja jsem myslela, ze oni to v IKEi tak prodavaji normalne - prirodni drevo. Proto je to tak levne, ze si to vlastne muzes dodelat jakou barvou chces. No a pak je to taky nekdy orisek dat to dohromady :-) Snad to bude vsechno ok a manzel se tam s nema nepobije :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 09:11

DOBRE ranko berunky,
jak se dneska mate? asi jeste chrupcite - co, vy se ale mate!!! Ja uz jsem od pul 8 v rachote, dneska teda posledni den a potom alespon dva dny volnicka :! :! :wink: :wink: uz se nemuzu dockat :! napiste mi at tady nejsem sama samotinka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.4.06 09:27

KRÁSNÉ RÁNÍČKO VŠEM :D

TERRI:
ahoooj … ty náš pracante. :twisted: :wink: :D Neboooj, určitě tu nejsi sama :wink: :P Přeji ti, ať ti ten dnešní pracovní den uteče jako vodička---do kolika dnes máš?
A jak se cítíš???
ZANET:
krásný nedělní den :D No, musela jsem se smát---mě bylo od začátku jasný, že tebe na zádíčka hřeje sluníčko…uvidíš. Ale ta voda je opravdu důležitá. Chce to čajíky, ale spíše vodu bez bublinek. A je to trošku lepší?
A co TT????
Holky, já jsem z vás více na nervíky, nežli z porůdku. :twisted: :lol: :wink:
Včera ta IKEA manžílka pěkně zmohla a spal potom jako zabitý až do půlnoci.. :) Ted už je v práci a montuje stoly — ještě tam jeden přikoupil, aby toho nebylo málo :lol:
MINKU:
Copak je nového??? Krásné ráníčko i tobě. Jak se cítíš?

CINQ:
Kdepak se nám touláš, co???Určitě makáte na bytečku, vid. A jak to jde a jak to vypadá??? Musí to být uplná náádhera, vid. :wink: :D :D :D

SASULKO, MARKETO, NOGGIE, GABINKO a všechny holčinky---myslím na vás a těším se, že popovídáme.

Já jsem ráníčko vyluxovala, utřela prach, uklidila kuchyn a ted sbírám síly na koupelnu. Vytření a 2.koupelnu nechám večer na manžílkovi - tradičně. :twisted: Žehleníčko nechám na zítřek. Toho zase bude. My jsme takoví hadráři, já vám nevím. :) :lol:

Holčinky, budu průběžně jukat. Mějte se zatím mooc krásně.
Počasíčko dnes sice není sluníčkové, ale je tam krásný vzdoušek a ptáčci.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 09:45

VARENKO - ahojky, musim ti neco rict - nebo teda Vam vsem tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.4.06 09:52

TERRI:
ty tajnůstkářko — tak POVÍDEJ - jsem jedno OČKO !!!!! 8O 8O 8O :P :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.4.06 10:06

Ahoj Holky! Přeji vam překrásné ráno, nebo spíš dopoledne? :)

Zanet, to vis ze mam nakonec radost ze jsem MS dostala, aspon se mi vycisti telo od hnusnych cyst! Teda doufam!!! Ale znáš to, ten prvni okamžik, když zjistíš že to znovu nevyšlo byl pro mne trochu smutny a v tu chvíli jsem nemyslela na nějaké cysty.
KDyž budu mít dítě určitě budu chtít aby mluvil i maďarsky. Jinak se ani nedorozumí s moji rodinou a to si fakt nedovedu představit. Ja s ním budu mluvit maďarsky, manžel česky :D Možná se tak něco přiučí u manžel :lol:

TErrko, tak co? delala si testík??? co nového? Moc držím palečky :! :wink:

Mně celou noc bolelo v podbříšku a pořád to trvá :( Spala jsem dost špatně. Včera jsem jenom lehce špinila, trochu mně to i znervozňuje, ale asi to bude kvůli těm cystám, … tak uvidíme jestli se to dneska nakonec pořádně rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.4.06 10:11

BERUNKY MOJE:

TESTIK PROBEHL V 6.15 - to vite nevydrzela jsem to!!!

A VYSLEDEK?

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Jelikoz jsem byla uz od rana hrozne nervozni a rozklepana, vubec jsem se citila hrozne divne, tak to mozna zapricinilo to, ze vysledek je..................................................................................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová