Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aiso tak jsem si to vzala osobne
ne kecam…me to nevadi,pritel ma trochu brisko(trosku vic)ale to jsem si ho vykrmila ja(ceska kuchyne)
pribral se mnou 12kg a taky prestal kourit
ale ja bych jineho uz nechtela…proste vim,ze mam chlapa vedle sebe…to ale kdyz jsi vzpomenu na meho expritele
byl jak zenska(porad na sebe koukal,v koupelne byl dele nez ja atd…)
delal modela v Praze(na spodni pradlo
tak to bylo silene,nechapu jak jsem s nekym takovym mohla byt…
Jinak moje mala(velka)je to nejhodnejsi ditko pod sluncem
aspon pro me,od malinka spinkala celou noc,nikdy jsem sni nemela problemy,ve skole je skvela a to to mela a ma tezsi nez ostatni deti kvuli franine.A to,ze je sportovne nadana(karate a tanec)to nevim po kom to vzala
A vubec,kazdy si ji vychvaluje,protoze decka ve FR jsou ukricena a neposlusna…je videt ceska vychova.Treba kdyz te nekdo pozve na obed,tady ve FR to je minimalne na 2 hodiny u stolu a to deti musi sedet u stolu taky,kazde dite uz po pul hodine je nervozni a po hodine na zabiti
ale dcerka je fakt uzasna,mozna to je tim,ze jsem ji mela v brzkem mladi a v podstate jsem vic kamaradka nez mama(i kdyz zlobit umi taky,jako kazdy dite)…ted jsem se trosku vytahla s dcerkou,stydim se
ale jsem na ni opravdu pysna
jako kazda mama na svoje ditko
Jdu omrknout tu fotecku ![]()
No tak to kazdopadne,taky bych byla pysna,kazdy se rad chlubi svym perim.
Cinq jsem zoufala.Jsem zaregistrovana.Hlasi mi to offline.Proc?????Nemuzu si stahnout metrik,nevim kam ho pak ulozit.Ach jo,jsem asi nejaky antitalent!!!Prosiiiiim porad.
Aiso nekterym to taky neslo,proste si musis udelat novy nick a je to,nic jineho stim nejde udelat,protoze na metrik musis byt registrovana
az budes registrovana,tak napis a ja to poslu postup,jak na metrik ![]()
HOJKY berunky moje, jak se dneska mate pri tom hroznem pocasi? Ja jsem ted dorazila s pindou domu a je mi vazne divne, nemuzu nic snist, akorat jsem si dala syr a jdu varit, ale nechce se mi. Jinak uz mam fotecku Seny, tak vam ji sem co nejdriv soupnu. Bradavky boli a boli, tak nevim,jestli mam prece jenom doufat ![]()
HOLKY PREJI VAM VSEM KRASNE VELIKONOCE a uzijte si velikonocni svatky ![]()
http://st.blog.cz/…y/653816.jpg /> http://smileys.smileycentral.com/…36_15_34.gif /> http://smileys.smileycentral.com/…36_15_35.gif /> http://smileys.smileycentral.com/…36_15_38.gif
U nás se nějak spravilo počasí ![]()
Přeji Vám hezké prožití Velikonoc!
AHOJ HOLČINKY - PŘEJI VÁM NÁHDERNÉ VELIKONOČNÍ SVÁTKY a hlavně nádherný příchod JARÍČKA
![]()
omlouvám se, že jsem se celý den neobjevila. Ráníčko mi brnkla sestra, že je v PH a strávily jsme spolu suprbupr den i odpolko s manžílkem. Mezitím přivezli dodávku věcí – už máme postýlku v ložničce, vše peru a poslední objednávku věcí (včetně kočárku) jsme udělaly dnes odpoledko. Náádhera…
JInak počasíčko nic moc, co říkáte?
No, ale zítra se to má vylepšiti, tak jsem ráda.
Vy jste holky spisovatelky: CINQ:
jak dopadl zubař??? Přeji ti krásný víkendíček. Moc na tebe myslím. Je krásné číst o tvé dcerušce..je to opravdu nádherné. ![]()
TERRI:
To s těmi prsíčky…hoho…pssst..nechci nic zakřiknout…já měla to samé..a porůdek máme za pár…
Držím palečky moc a moc.
AISO:
doufám,že ty tvé fotečky najdu. Napiš mi prosím KDE přesně jsou. Promin, nějak jsem to v příspěvcích přehlédla. Děkuju moc. Těším se.
MARKETO:
krásné Velikonoce i tobě - vám
![]()
HOlčinky, mějte se moc a moc krásně. Vzpomínám na vás a třeba se tu o svátcíh uvidíme, co říkáte
![]()
HALO HALO HALO holcicky, jste tu? Dala jsem do alba TPP nasi malou adoptivni holcicku, tak se muzete juknout, neni to sice moc kvalitni, ale alespon neco. Prave jsem dorazila s pindou od znamych - slavili se narozeniny. Drahousek tam zustal, tak mam klidecek a muzu tu byt taky s vami. Co je u Vas noveho? SARI se neukazala?
TERRI:
mooc tě zdravím. Takže koukám - MYSKY mají préé, co
To je dobře – určitě si uděláš krásnou siestičku, vid
Holčička je moc moc krásná. Máš můj obdiv…neumím si představit mít dcerušku taaaakhle dalekooo a absolvovat všechny oficiality. Je to opravdu moc krásné.
![]()
Holčinky, přeju vám krásnou dobrou noc a suprbupr fanfárový sníky
![]()
Ahoj holcicky, jsem zpatky. Byli jsme tyden na vystave, tak to jsem nestihala vubec nic a pak jsme meli jeste mooooc prace. A taky mame, ale uz jsem to nevydrzela a musela se na vas prijit podivat
Zitra snad napisu vic, zatim jen pozdrav Mysce , je fajn, ze uz jste s miminkem doma a ze jste to vsechno zvladli, i kdyz to jednoduche nebylo (priznam se, ze pokud by se mi neco takoveho stalo, tak tu nemocnici budu zalovat, ale to uz mam mozna deformaci z Ameriky, tady zaluje kazdy kazdeho za kazdou blbost, takze doktori jsou obzvlast opatrni) a Sasulku , holka, tys fakt mela ovulaci?
Bez leku, bez doktoru? Tak to je super! Jasne, bojujeme dal!!! Holky tehulky, vam to leti…!
Vitam nove tvare. Terko , vitam v klubu snazilek!
Zbytek az zitra. Mejte se hezky, devcatka!
KRASNE DOBRE SLUNECNI RANKO berusky,
tak jak se dneska máte? Ja mam spatnou naladicku, drahousek pred chvilkou dorazil z narozenin, prevliknul se a sel do prace, jeste ze tak, protoze kdyby zustal doma, tak jsem ho asi vzala palickou na maso!!! Nedalo se s nim vubec mluvit
Nevim, mozna to je mnou, protoze jak se mi blizi MS tak jsem vzdycky na facku - jako prave ted. No kazdopadne prsa me uz boli cela a mam je zase jako balony, takze si myslim, ze klasicky predmenst.syndrom
no co se da delat. Pujdu to dat tady trosku dohromady, neco ukuchtim a pojedu nekam pryc, protoze az drahous prijde, tak bude stejne dospavat a to nas k tomu nepotrebuje
Asi navstivim taky nejaky obchudek a nakoupim nejakou velikonocni dekoraci, abych si zlepsila naladicku, zatim jsem ty velikonoce nijak moc neresila, taky mozna udelame s Olikem nejake vajicka at se chlapecek taky snazi
vy mate asi jeste pulnoc co - no Oliverek staval v 6 takze my uz mame pomalu poledne
![]()
Ahoj HOLČINKY - krásné sluníčkové ráníčko všem a hlavně pohodový den
![]()
ZANET:
jééé, to jsem ráda, že jsi zase s náma…já hlavinka děravá úplně zapomněla na tu vaši výstavu.
Tak hlavně, že vše dobře dopadlo ![]()
TERRI:
tak s podobnou náladičkou bojuju dnes taky…
Snad nás to přejde.
Prográmek máš hezounký
Já ještě nevím, co budeme dělat. Potřebovala bych, abysme měli nakoupeno, vyžehlíno, naklizeno, procházku…ale nevím, co nám z toho vyjde a nevyjde.
Hezky si to s Oliverkem užijte
![]()
VARENKO- zdravim te, to jsem rada, ze v tom nejsem sama s tou naladickou
jeste k tomu jsem dostala poradnou rymu, asi zmena pocasi, takze prskame s malym oba. Lezu po oknech a snazim se je umyt, ale nejde mi to vubec vylestit, tak na to asi hodim bobek a co mas v planu?
Ahoj holky tak jenom tak v rychlosti,vcera jsme byli v cirkuse s dcerkou a jeji spoluzackou
bylo to super,ale reknu vam,ze jsem rada,ze budu mit deti 7let od sebe a ne rok nebo dva
asi bych se musela obesit
byl to bordel,ale zase legrace
prece jenom dve 7lete holky a cirkus.....no snad si to umite predstavit ![]()
Jinak velikonoce uz dcerka mela vcera(trosku driv)protoze pak jsme byli u te spoluzacky na veceri,tak jsme jim je udelali trocsku drive,ale zitra si to uzijou zase ![]()
Velikonoce tady se mi moc libi
cokoladove vajicka se poschovavaji vsude mozne po byte a i na zahrade,pak detem date mapu a vsude ruzne sipky a hadanky a podle toho to hledaji
bylo to super…libi se mi to vic nez kdyz me nekdo zmlati
a takto mi nikdo nemlati ani dcerku
ale samozrejme,ze nase zvyky(v CR)mam rada taky ![]()
Tak se loucim zatim a vsem preju krasny zbytek dne ![]()