Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
14.4.06 13:47

Aiso tak jsem si to vzala osobne :evil: ne kecam…me to nevadi,pritel ma trochu brisko(trosku vic)ale to jsem si ho vykrmila ja(ceska kuchyne) :twisted: pribral se mnou 12kg a taky prestal kourit :lol: ale ja bych jineho uz nechtela…proste vim,ze mam chlapa vedle sebe…to ale kdyz jsi vzpomenu na meho expritele :roll: byl jak zenska(porad na sebe koukal,v koupelne byl dele nez ja atd…) :roll: delal modela v Praze(na spodni pradlo :lol: tak to bylo silene,nechapu jak jsem s nekym takovym mohla byt…
Jinak moje mala(velka)je to nejhodnejsi ditko pod sluncem :lol: aspon pro me,od malinka spinkala celou noc,nikdy jsem sni nemela problemy,ve skole je skvela a to to mela a ma tezsi nez ostatni deti kvuli franine.A to,ze je sportovne nadana(karate a tanec)to nevim po kom to vzala :lol: A vubec,kazdy si ji vychvaluje,protoze decka ve FR jsou ukricena a neposlusna…je videt ceska vychova.Treba kdyz te nekdo pozve na obed,tady ve FR to je minimalne na 2 hodiny u stolu a to deti musi sedet u stolu taky,kazde dite uz po pul hodine je nervozni a po hodine na zabiti :lol: ale dcerka je fakt uzasna,mozna to je tim,ze jsem ji mela v brzkem mladi a v podstate jsem vic kamaradka nez mama(i kdyz zlobit umi taky,jako kazdy dite)…ted jsem se trosku vytahla s dcerkou,stydim se :oops: ale jsem na ni opravdu pysna :D jako kazda mama na svoje ditko

Jdu omrknout tu fotecku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.06 14:04

No tak to kazdopadne,taky bych byla pysna,kazdy se rad chlubi svym perim.
Cinq jsem zoufala.Jsem zaregistrovana.Hlasi mi to offline.Proc?????Nemuzu si stahnout metrik,nevim kam ho pak ulozit.Ach jo,jsem asi nejaky antitalent!!!Prosiiiiim porad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.06 14:05

Jeste tam neni,co ty holky tam delaji :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1765
14.4.06 14:16

Aiso nekterym to taky neslo,proste si musis udelat novy nick a je to,nic jineho stim nejde udelat,protoze na metrik musis byt registrovana :wink: az budes registrovana,tak napis a ja to poslu postup,jak na metrik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.4.06 15:34

HOJKY berunky moje, jak se dneska mate pri tom hroznem pocasi? Ja jsem ted dorazila s pindou domu a je mi vazne divne, nemuzu nic snist, akorat jsem si dala syr a jdu varit, ale nechce se mi. Jinak uz mam fotecku Seny, tak vam ji sem co nejdriv soupnu. Bradavky boli a boli, tak nevim,jestli mam prece jenom doufat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.4.06 15:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.4.06 17:07

U nás se nějak spravilo počasí :D

Přeji Vám hezké prožití Velikonoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.4.06 18:43

AHOJ HOLČINKY - PŘEJI VÁM NÁHDERNÉ VELIKONOČNÍ SVÁTKY a hlavně nádherný příchod JARÍČKA :D :D

omlouvám se, že jsem se celý den neobjevila. Ráníčko mi brnkla sestra, že je v PH a strávily jsme spolu suprbupr den i odpolko s manžílkem. Mezitím přivezli dodávku věcí – už máme postýlku v ložničce, vše peru a poslední objednávku věcí (včetně kočárku) jsme udělaly dnes odpoledko. Náádhera…

JInak počasíčko nic moc, co říkáte? :? No, ale zítra se to má vylepšiti, tak jsem ráda.

Vy jste holky spisovatelky: CINQ:
jak dopadl zubař??? Přeji ti krásný víkendíček. Moc na tebe myslím. Je krásné číst o tvé dcerušce..je to opravdu nádherné. :P

TERRI:
To s těmi prsíčky…hoho…pssst..nechci nic zakřiknout…já měla to samé..a porůdek máme za pár… :wink: :wink: :twisted: Držím palečky moc a moc.
AISO:
doufám,že ty tvé fotečky najdu. Napiš mi prosím KDE přesně jsou. Promin, nějak jsem to v příspěvcích přehlédla. Děkuju moc. Těším se.

MARKETO:
krásné Velikonoce i tobě - vám :D :D :D

HOlčinky, mějte se moc a moc krásně. Vzpomínám na vás a třeba se tu o svátcíh uvidíme, co říkáte :?: :D :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
14.4.06 22:09

HALO HALO HALO holcicky, jste tu? Dala jsem do alba TPP nasi malou adoptivni holcicku, tak se muzete juknout, neni to sice moc kvalitni, ale alespon neco. Prave jsem dorazila s pindou od znamych - slavili se narozeniny. Drahousek tam zustal, tak mam klidecek a muzu tu byt taky s vami. Co je u Vas noveho? SARI se neukazala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.4.06 23:34

TERRI:
mooc tě zdravím. Takže koukám - MYSKY mají préé, co :twisted: :lol: To je dobře – určitě si uděláš krásnou siestičku, vid :wink: Holčička je moc moc krásná. Máš můj obdiv…neumím si představit mít dcerušku taaaakhle dalekooo a absolvovat všechny oficiality. Je to opravdu moc krásné. :wink: :D

Holčinky, přeju vám krásnou dobrou noc a suprbupr fanfárový sníky :D :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
15.4.06 03:32

Ahoj holcicky, jsem zpatky. Byli jsme tyden na vystave, tak to jsem nestihala vubec nic a pak jsme meli jeste mooooc prace. A taky mame, ale uz jsem to nevydrzela a musela se na vas prijit podivat :-) Zitra snad napisu vic, zatim jen pozdrav Mysce , je fajn, ze uz jste s miminkem doma a ze jste to vsechno zvladli, i kdyz to jednoduche nebylo (priznam se, ze pokud by se mi neco takoveho stalo, tak tu nemocnici budu zalovat, ale to uz mam mozna deformaci z Ameriky, tady zaluje kazdy kazdeho za kazdou blbost, takze doktori jsou obzvlast opatrni) a Sasulku , holka, tys fakt mela ovulaci? 8O Bez leku, bez doktoru? Tak to je super! Jasne, bojujeme dal!!! Holky tehulky, vam to leti…!
Vitam nove tvare. Terko , vitam v klubu snazilek!

Zbytek az zitra. Mejte se hezky, devcatka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.4.06 08:04

KRASNE DOBRE SLUNECNI RANKO berusky,
tak jak se dneska máte? Ja mam spatnou naladicku, drahousek pred chvilkou dorazil z narozenin, prevliknul se a sel do prace, jeste ze tak, protoze kdyby zustal doma, tak jsem ho asi vzala palickou na maso!!! Nedalo se s nim vubec mluvit :? Nevim, mozna to je mnou, protoze jak se mi blizi MS tak jsem vzdycky na facku - jako prave ted. No kazdopadne prsa me uz boli cela a mam je zase jako balony, takze si myslim, ze klasicky predmenst.syndrom :( no co se da delat. Pujdu to dat tady trosku dohromady, neco ukuchtim a pojedu nekam pryc, protoze az drahous prijde, tak bude stejne dospavat a to nas k tomu nepotrebuje :! Asi navstivim taky nejaky obchudek a nakoupim nejakou velikonocni dekoraci, abych si zlepsila naladicku, zatim jsem ty velikonoce nijak moc neresila, taky mozna udelame s Olikem nejake vajicka at se chlapecek taky snazi :wink: vy mate asi jeste pulnoc co - no Oliverek staval v 6 takze my uz mame pomalu poledne :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.4.06 09:52

Ahoj HOLČINKY - krásné sluníčkové ráníčko všem a hlavně pohodový den :D :D

ZANET:
jééé, to jsem ráda, že jsi zase s náma…já hlavinka děravá úplně zapomněla na tu vaši výstavu. 8O Tak hlavně, že vše dobře dopadlo :P

TERRI:
tak s podobnou náladičkou bojuju dnes taky… :wink: Snad nás to přejde.
Prográmek máš hezounký :wink: Já ještě nevím, co budeme dělat. Potřebovala bych, abysme měli nakoupeno, vyžehlíno, naklizeno, procházku…ale nevím, co nám z toho vyjde a nevyjde. :? :wink: Hezky si to s Oliverkem užijte :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.4.06 10:44

VARENKO- zdravim te, to jsem rada, ze v tom nejsem sama s tou naladickou :wink: jeste k tomu jsem dostala poradnou rymu, asi zmena pocasi, takze prskame s malym oba. Lezu po oknech a snazim se je umyt, ale nejde mi to vubec vylestit, tak na to asi hodim bobek a co mas v planu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.4.06 13:01

Ahoj holky tak jenom tak v rychlosti,vcera jsme byli v cirkuse s dcerkou a jeji spoluzackou :D bylo to super,ale reknu vam,ze jsem rada,ze budu mit deti 7let od sebe a ne rok nebo dva 8O asi bych se musela obesit :lol: byl to bordel,ale zase legrace :twisted: prece jenom dve 7lete holky a cirkus.....no snad si to umite predstavit :lol:

Jinak velikonoce uz dcerka mela vcera(trosku driv)protoze pak jsme byli u te spoluzacky na veceri,tak jsme jim je udelali trocsku drive,ale zitra si to uzijou zase :D
Velikonoce tady se mi moc libi :D cokoladove vajicka se poschovavaji vsude mozne po byte a i na zahrade,pak detem date mapu a vsude ruzne sipky a hadanky a podle toho to hledaji :lol: bylo to super…libi se mi to vic nez kdyz me nekdo zmlati :evil: a takto mi nikdo nemlati ani dcerku :twisted: ale samozrejme,ze nase zvyky(v CR)mam rada taky :wink:

Tak se loucim zatim a vsem preju krasny zbytek dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová