Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
13.4.06 13:44

Varenko tak ja se priznam,my jsme oba dva na sprostarny :oops: (kdykoliv,jakkoliv a kdekoliv) akorat,ze kdyz uz mas deti tak se musime trosku krotit ale reknu ti kdyz jsme sami nebo jedem sami na dovolenou,tak to je neco :lol: :oops: :lol:

Aiso tak ty uz premyslis nad plenama :?: :lol: ja jsem pouzivala vzdy pampers,ale je pravda,ze holka se mi pres noc obcas procurala a co jsem cetla ted,co pisou holky,tak ty levne jsou kolikrat lepsi nez ty drahe,jde o to to vyzkouset a uvidis co ti padne :wink: ja asi budu pouzivat pampers opet,protoze cenove jsou tu vsechny pleny stejne,takze je to jedno.

HA a ta vaha,tak do ted mam asi tak 12kg nahore :oops: jsem hrozna ale porad se cpu,ale ted uz 3tydny ta vaha je stejna,uz to nepujde tak nahoru jako driv :D ale jak jsem psala uz tu jednou,myslim,ze jsem pribrala tak hodne proto,protoze jsem byla hodne hubena,aspon tak mi to rekl doktor…mela jsem 51kg/173cm a vubec jsem nemela nevolnosti,takze jsem nic nevratila do toalety a taky si rikam,ze tehotna uz jsem naposledy(i kdyz pritel chce jeste jedno 8O tak proc se krotit,kdyz muzu papat a vymlouvat se na miminko :lol:
U dcerky to bylo 18kg a do pul roku po porodu bylo vse dole :D

Jestli chcete na srovnani,muzu vam sem dat fotecku pred tehu a v tehu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 13:50

Diky Varenko.Stejne jsem tedka,jak zacina slunicko,presedlala na salatky misto vecere.Sice si tam opecu angl.slaninku a dam si tam americkej dresing -mezinarodni jidlo-amerika,anglie, ale furt lepsi nez rohliky a kokina.Sladky mi moc nejede,krome tech jogurtu.Nejvic mi chutna jahudka-smetanova-Mnam.Ale jinak spis slany - skvarecky,slaninka,tlacenecka apod. dobrotky.
Uvidime.Jim furt stejne,tak to neresim.Bud a nebo.Manza mi rikal,ze me bude milovat,ikdyz budu jak „prase“.Rika to cesky,tak je to srandovni :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.06 13:55

Dej.Chci videt,jak vypada 24 tt :lol:
No a co se tyce tech prasarnicek,tak manza je nemocnej kdyz jeden ci dva dni stagnuju.Ne ze bych nechtele,ale treba mi neni dobre nebo jsem unavena.On je sice unaven stale,jelikoz ma vycerpavajici prace,ale co se tyce sexu,tak je nevycerpatelna studna.Ale porad lepsi nez 1× za mesic.To se nemuzu pak divit,ze jsem v predchozim vztahu neotehotnela.Nebylo z ceho brať :D No ale asi to tak melo byt,protoze mam tedka toho nej nej nej tatouska na celem svete. :P

• Citovat
  • Upravit
1765
13.4.06 14:03

Aiso novou fotku nemam,tu udelam az o vikendu,ale dam ti sem fotku v 15tt…mela jsem nejvetsi brisko :lol:

A tady jsem pred tehu :D
http://im.lide.cz/…-2226633.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
13.4.06 14:08

Ahoj holky,
tak mám dneska zase v práci volněji, tak můžu čas věnovat i „flákání se“ a čtení diskuzí na emiminu :D

Tento týden jsem navštívila dvě porodnice - a musím říct, že pocity mám tedy docela smíšené. V pondělí jsem šla na prohlídku do Havířova, kde bydlím, takže jsem si říkala, že to bude aspoň blízko. No, po prohlídce jsem byla docela vyděšená a rozhodnutá radši nerodit vůbec :D 8O Porodnice je v provizorních prostorách, porodní sál má asi 3×3m, sestřičky se tváří, že matky jsou něco jako věci na běžícím páse, o pokojích na odd.šestinedělí ani nemluvím - ty mi spíše připomínaly kriminál, než porodnici. Rodit se může jen v leže a nesmí se do toho kecat. Návštěvní hodiny jsou hodinu denně! Nevím, jestli jsem citlivka, ale mám pocit, že narození dítěte je něco téměř posvátného a mělo by se tak stát v důstojném prostředí.
A tak jsem se včera vydala na obhlídku porodnice ve Frýdku Místku. No, nebe a dudy :D Vůbec se to nedá srovnávat. Příjemná rehabilitační sestra nám ukázala všechny možné pomůcky, které lze využívat k tlumení bolesti, porodní sály mají své vlastní wc a sprchu, rodit můžu třeba na porodní stoličce, kdybych chtěla. Budou se řídit porodním plánem, který nám dali k vyplnění. Pokoje jsou nové, krásné, návštěvní hodiny taky dobrý a jsou tam dva nadstandarty, takže docela velká pravděpodobnost, že bude aspoň jeden volný. Tak doufám, že to stihnu tam!!!

Jinak jsem si samozřejmě ještě nestihla přečíst předešlou diskuzi. Tak to jdu omrknout :D Ahoj.

Jinak Varenko - ty máš termín nějak 22.5., že? Jak jsi psala, že to tipuješ tak na 1. nebo 5.5., tak tě plně chápu :D Taky bych chtěla, ať je to co nejdřív. Mám termín 1.6., ale vidím to tak o týden dřív. Uvidíme, jak se mimís rozhodne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 14:18

Cinq tys mela pred tim tak tricet kilo ne? :lol: :lol: Na to ze to je 15tt tak jsi mela pekne velke brisko.Ja chci takyyyyy.Jak se sem davaji fotky

• Citovat
  • Upravit
1765
13.4.06 14:38

Aiso pokud chces vlozit fotku,tak ji musis mit nejdrive ulozenou nekde na internetu.....postup:
Na tu fotku kliknes pravou stranou mysi,objevi se ti tam okynko,na tom najdes ,,proprietes,,(je to snad posledni polozka) zmacknes uz levou stranou mysi,objevi se nove okynko tam si najdes ,,adresse,, to si okopirujes ,,Ctrl + C najedes si na diskusy kam to chces dat,pak si potvrdis,zaslat odpoved jako kdyz chces napsat normalne zpravu,ve zprave mas ty okynka,kde jsi najdes ,,Img,, zmacknes to,vlozis tam ten obrazek ,,Ctrl + V a opet zmacknout ,,Img,, a odeslat to.....snad jsem to napsala dobre,spatne se mi to vysvetluje takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 14:44

ahoj berusky, jak se dneska mate? ja jsem nejaka pracovne vytizena, tak se dostavam az ted :( :oops: byla tady SARI? zajimalo by me jak se citi a jestli testuje :?: ja si vas jdu precist, co jste napsaly za tu dobu co meskam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 14:50

Me to nejde!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.4.06 14:52

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Pavel/Plocha/1213065_th.jpg

• Citovat
  • Upravit
1765
13.4.06 14:53

Aiso ja uz jsem to vysvetlovala i Varence,ale asi to neumim,protoze ji to taky neslo,ale jestli chces,tak mi tu fotku posli na mail ( cinq@seznam.cz ) a ja ti to sem muzu vlozit,jinak fakt nevim :(

Terra ahojky,jak se vede???Sari tady nebyla zatim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 14:54

Odkaz sice mam,ale nejde otevrit.No tak co ted?

• Citovat
  • Upravit
1765
13.4.06 14:55

Aiso ma to byt takto?
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Pavel/Plocha/1213065_th.jpg

tak ani me to nejde otevrit,jedina mi poslat ten mail,jinak nevim…jo je tu diskuse nekde o tom jak to sem vlozit,ale ja ji nenasla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.06 14:56

C:\Documents and Settings\Pavel\Plocha\1213065_th.jpg

• Citovat
  • Upravit
2483
13.4.06 14:56

Ahojky Aiso, ten odkaz od tebe mi nejde otevrit :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová