Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
13.4.06 16:19

VARENKO - nezlob se, ale prohodila jsem jmenicka, to melo byt pro CINQ jako ze se neplete kvuli tomu TPP vis. Omlouvam se tehulko!!! a dekuju za lichotive hodnoceni fotecek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 16:20

CINQ - ja to tam hledala a asi jsem slepa, byla jsem v srpnu 2006, tak ja jdu jeste jukat a pisnu jak jsem dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.4.06 16:23

Terra dcerka je cela v cervenem…nejde prehlednout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 16:23

CINQ - tak uz jsem to nasla mas opravdu moc krasnou holcicku, to aby jsi ty chlapy za chvilku strilela vid!!! Kolik ti vubec je? Myslim ze uz jsem to tady jednou cetla, ale uz si to nepamatuju, jsem hlava skleroticka :oops: :oops: a jak dlouho zijes ve Francii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.4.06 16:27

Holky musim koncit,jdu pro dcerku do skoly :D

Terra jsem mladice…teprve 24let :D a ve FR jsem skoro 2 roky :D

zatim ahoj a potom jeste mrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 16:32

CINQ - to je fajn, ze ma mala takovou krasnou a mladou maminku, to budete cely zivot jako kamaradky vid. Stejne te ale na druhou stranu obdivuju, musela si byt hodne silna a statecna - nic mi do toho neni a nechci se te nijak dotknout - jen me zajima, jak jsi to prozivala kdyz jsi mela malou? Jestli nechces, tak mi neodpovidej. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.4.06 16:44

TERRI:
Tak to jooo…já už jsem si říkala, co jsem zase popletla - u mě to totiž rozhodně není nic neobvyklého, spíše naopak :oops: :lol: :lol: :wink: A kolik je tobě TERRI? Mně přijdete na fotečkách jako holčičky - obě dvě - ty i CINQ.

Já se jdu holčinky nachystat na vařeníčko — obalím žampionky, je tam nějaké maso, a pak hranolky…nic pro AISU :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol:

HOlčinky, jen tak pro zajímavost---nevíte některá, co obsahují ředkvičky a jahody??? Jako jaké vitamínky nebo látky??? Já to jím denně na kila. Už jsem musela začít střídat krámky, jinak myslím, že mě začnou podezřívat, že z toho stáčím nějakou drogu :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 17:04

VARENKO - co je v jahodach nevim, ale ja jsem na ne taky posledni dobou vysazena :D a taky na tunaka, ted jsem nedavno vecerela jahody s tunakem, protoze jsem nevedela co jist driv. VARENKO - je mi 26 a kolik je tobe? Uz jde na me zase nejaky splin, uz mi zbyva jen 9 dnu!!! 9 dnu a obludna mrcha na krku - ble ble ble :o :o :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 17:05

Varenko a kde najdu tvoji fotecku? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.4.06 17:10

TERRI:
já slavím 12.6. - 30 let :oops: :twisted: :lol:
Fotečky žádné nemám…zatím…bohužel. My nemáme ted žádný digi fotáček. Měli jsme strašně bezvadný, ale ten nám ukradli :(
Kvůli malinké ale koupíme foták určitě, tak pak se ukážeme v plné polní - kráse :twisted: :lol: :wink:
Určitě se ještě nemůžeme vzdávat, Terri - naděje ta je věčná!!! 9 dní znamená NE, ale tak ANO :wink: :twisted: :D Hlavu vzhůru!! A kolikrát mě přijde, že to pidi-mini-miminko se uplně na konci (resp.začátku) rozhoduje právě kvůli psychice maminky — jestli / nebo //. Prostě tomu věřím. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 17:14

Ses hodna Varenko, ja jen mam tenhle mesic pocit, ze jsem byla fakt hodne silna a statecna abych na to nemyslela, a nakonec me to zase premohlo. Nejradsi bych si nafackovala, ale kdyz to ted nevyjde, tak alespon budu moc t v klidu odjez s pindou na dovcu a uzivat si jeste chvilku relativniho klidu - nekdy si rikam, ze uz to je vazne s Oliverkem pohoda, ze mam klid, a najednou bych musela zase po 3 hodinach vstavat atd atd - no kazdopadne je jasny, ze bych RADA VSTAVALA!!! :wink: :wink: Prozatim jsem zacala tim, ze jsem si adoptovala holcicku z Guinee - 4letou, tak doufam, ze me to na chvilku trosku zklidni :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.4.06 17:29

Terri uz jsem to tu taky psala :D dcerka byla nehoda(ale stastna nehoda)otehotnela jsem i presto,ze jsem poctive :! uzivala hormonalni antikoncepci 8O to mi bylo 17let :lol: ale vis jak,svet jde dal,skolu jsem dodelala,stastna jsem byla a jsem,ze ji mam.Zacatek byl tezky,ale zvladla jsem to :D
Takze ty mas 26? tak to tu jsem opravdu nejmladsi a asi i s nejvetsim poctem deti(zatim jenom dcerka…ale za par tydnu i kluk :lol:

Varenko to mas narozeniny skoro jako dcerka…ta je 17.06 8) a ja mam 26.05…proste jsme blizenci :D
Fotacek si urcite porid,ne kvuli nam(to taky :D ale kvuli princezne,at ji mate hezky uz od malinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.4.06 17:35

CINQ - moje kamaradka, teda vlastne dve otehotnely ted taky pri brani HA, myslim, ze to je jedno kdy clovek to mimi ma, ja jsem taky stastna ze Oliverka mam, i kdyz byli i taci, kdo mi rikali, ze jsem moc mlada, ale nikdy jsem toho nelitovala, vim, ze pro nej budeme prave jako kamaradi a rodice zaroven a budeme mit jeste hodne sily na jeho pubertu, prusvihy, lasky. Jak rikam, deti jsou dar a my si ho musime vazit. Nechapu ty maminy, ktery porodi, dite nekde zakopou nebo tak za to bych normalne vrazdila ja :! :! Moje kamaradka nikdy nebude moct mit svoje deti, ma vsechno na co si vzpomene a to nejdulezitejsi ne - tak po roce ji daly holcicku 6tydenni, tak je asi tou nejstastnejsi maminou na svete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.4.06 17:38

TERRI:
já vím..já vlastně otěhotněla hned. Poprvé jsme o to přišli - ale naštěstí hned v počátcích (i tak to stačilo :? ) a po druhé se nám vyvrbila malá princezna Alexandra. :lol: :wink:
Tedy ty jsi statečnice — takže už máš holčičku — musíš nám poslat její foto. A kolik jí je let? A jak se jmenuje?
VYDRŽAŤ!!!! Já říkám jednu posvátnou větičku:
"Na každou jednou dojde…!!!! " :twisted: :P :P :wink:

CINQ:
určitě musíme zakoupit fotáček - jasnočka :wink: Je na posledním seznamu na 1.místě. Doufám, že budou na vše penízky. Ale tohle určitě musíme koupit, i kdyby to byl nějaký stařeček vydejchaný :lol: :lol:

Právě vařím vééču holčinky…nami nami. Už se těším. :D

Jooo, tak dneska byl krásný den ---- i se mi fyzicky trošinku udělalo líp, ale spíše, že nad tím nepřemýšlím…hodně DÍKY vám :wink: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.4.06 17:41

CINQ:
Tak to abysme tady udělaly nějaký suprbupr fanfárový narozeninový mejdánek a oslavili to všechny najednou, no néé?? :D :D :D
Já jen doufám, že princezna se nám narodí fakt na počátku května.....BLIZENCE jí nepřeju, to ne. :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová