Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
31.3.06 15:04

MARKETO:
Tak to je náááádhera :D :D :D MOC MOC gratuluji k holčičce :P :D S tím váhovým přírůstkem - jak u maminky tak u miminka je to opravdu hodně individuální. Mě rostla váha to 6.měs a ted to 2 měs.stagnuje a drží na stejno…Hlavně, abysme byly zdravé a vše proběhlo v pohodičce a miminka byla zdravá … to je to nej nej.
MYSKA - jojo to je závistička. Však si to oba zaslouží :P :D :D

Zatím papa - běžím ven. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.3.06 15:21

Cinq obchody vezmu rozhodně útokem :lol: kamarádka mi radila abych nedala na pověry a vrhla se do toho, protože ke konci se mi prý nebude chtít vůbec nic, navíc v červenci a srpnu budu určitě opuchlá ze zadržované vody a vůbec celá taková baculatá, takže nic ideálního pro „šmejdění“ po obchodech… :lol:
Holčinky, ještě 15 min a padláááááááá!!! 8) 8) 8) Na chvíli tu u nás vysvitlo sluníčko, hned to vypadá optimističtěji.

Mějte se moc hezky.

Myško čekáme na zprávičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 15:50

Varenko tak ta tvoje princezna uz je velka :D uz se urcite tesis,az ji budes mit doma :D jinak uz jsem si koupila tu jednu soupravicku,ale to uz je dlouho,pak 2 zavinovacky a deku,jinak pritel nakupoval uz taky 8O a ani se mi nepochlubil,to az potom co to koupil :lol:
Koupil ohrivac na lahve a sterilizator :D koupil i ty lahve :wink: je to zlato,chtel mi pry udelat radost :lol: a jeste vlastne plysovou kravu :wink:
Jinak uz mame vyhlidlou postylku do loznice na prvni 2-3mesice co bude s nama v loznici :D dam obrazek :wink:
http://www.cogg.de/…/1206-08.JPG /> puvodne jsem chtela jinou,ale nakonec jsme vybrali tuto.
A detsky pokojik mame vybrany tenhle (jenom tu postylku a skrin)
http://www.poyet-laguelle.com/…n_new_02.jpg /> A pokojik bude oranzovo-zeleny :D a ta postylka se skrini je zelena misto te ruzove.

Takze Noggie jak vidis uz to nakupovani rozjizdim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 15:53

Jo a dala jsem fotecky z UTZ do srpnat,jestli se chcete mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
31.3.06 18:22

Varenko , snad nevadí, že vám sem vlezu. Ráda bych jen předala Myšce gratulace z diskuse Září-říjen 2005 - chvíli patřila mezi nás a pak nám gratulovala k našim miminkům, i když sama o své přišla. Tak je moc krásné, že teď má u sebe Martínka - ať jsou hlavně zdraví, štěstí už se pak dostaví! A tobě i ostatním přeji hezký zbytek těhotenství, dobrý porod a zdravé princezničky a princátka! Johanka od záříjnaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
1.4.06 12:11

KRÁSNÉ SOBOTNÍ RÁNÍČKO HOLČINKY

zrovna u nás bimbají hodiny BIM BAM …BIM BAM a do toho svítí nááádherné sluníčko :P :D :D :D

JOHANKO:
Moc a moc tě tu vítáme a Myška a my všechny máme radost nejenom z toho, že jsi nás tu navštívila, ale rozhodně za tvá krásná přáníčka a pozdravy. MOC a MOC ti děkujeme a i tobě přejeme to NEJ NEJ NEJ … :P :D :D :D Fanfárové JARÍČKO :wink: :P :D
P.S. Však já k vám taky nakukovala… byla jsem taková VYJUKANÁ 8O těhulka - néé, že by se na tom něco změnilo, ale přece jen už se blížíme do finiše :lol: :lol: :lol:
CINQ:
TEEEEEEEEEEEEEDDDDYYYY…to je nááádhera :D :D :D
Cinq, moc moc překrásné … :P :P :P A tvůj přítel je fakt KING :D :wink: :twisted: Takové nádherné překvápko . .. to se jen tak nevidí :wink: :D :D Budete to mít opravdu překrásné :D :D :D
Hoky ---- vy jedete jak dráhy… :lol: :lol: :lol: Dneska jedeme do IKEY pro lampičky a koberec do pracovny. Malinké dáme lustřík a lampičku na zed. No, my furt čekáme na prašulky, tak zatím jen takhle po „drobcích“ :lol: :lol: :lol:
U nás je dnes nááádherně. :D :D Co na dnešek plánuješ :?: A už máte zvolené jméno pro chlapečka :?: :?: :?: Jsem zvědavka-zvědavá :wink:
P.S. Jůůů, na fotečku juknu 8O :D

NOGGIE:
Máš recht…vrhni se do nákupů. :wink: :P Té nemohoucnosti se vůbec neboj. Já jsem se toho opravdu hodně bála a ZATÍM (tuky tuk) se cítím celé tehu - opravdu báječně. Upřímně ti můžu říct, že jsem se fyzicky ani psychicky necítíla v životě tak vyrovnaná, štastná, optimistická jako v tehu. Opravdu…TED v pondělí začínáme 34tt a ctíím se opravdu báječně, takže je to všechno hodně individuální. Ono pak asi ty uplně poslední týdny a dny stojí fakt za to…ale to uvidíme. Musíme VYDRŽAT…cesta zpět není … :lol: :lol: :wink: :twisted:
Napiš, co krásného jste už pro Evičku pokoupili :D :P Jsem jedno OČKO :D :D

HOLČINKY…zatím vás všechny zdravím a posílám co nejvíce sluníčkové náladičky.

zatím papa a odpolko JUKNU 8O :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.4.06 21:10

Ahoj holcicky, jen vas rychle vsechny zdravim. Ja ted vubec nic nestiham, mame moc prace, blizi se tydenni vystava, takze finishujeme pripravy.

Gratuluju vsem k vybornym vysledkum ultrazvuku. Holcicky, uzivejte si nakupy na mimisky a jaro a tu dobrou naladu a mejte se hezky. Ja se zas ozvu, jen co budu mit chvilku.

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
3.4.06 21:39

Ahoj holčiny,

tak už jsem dohnala všechny resty, oběhala část doktorů na kontrolu po revizi a konečně zasedla k počítači abych trochu pročetla diskuzi.
Cinq ten pokojít je fakt fajn. Naše princezna spí zatím s námi ale jednou až bude větší ji něco podobného zařídíme. Jinak přeju ať je mimi zdravé.
Gratuluju i ostatním k UTZ.
Noggie tobě přeju klidné nakupování, teď je počasí k tomu jak stvořené (aspoň tady v Brně).
Dneska bylo přímo přepychový počasí, tak jsem se dala do jarního úklidu skleníku a okoukla záhonky. Už se těším do zahrady, tam si člověk vždycky odpočine.
Jinak teď máme 3 týdny úplně útrum, pak budem muset ještě do konce června počkat se snažením ale pak se na to vrhnem. Tak snad se zadaří, už se nemůžu dočkat. To čekání je vždycky nejhorší. Zatím čau
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 10:10

Ahoj holky,mě se to pořád nedaří poslat,tak to zatím jenom zkusím

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.4.06 10:11

No tak konečně.Jsem tu nováček.V pondělí mi pan doktro potvrdil mimi,tak jsem šťastná jak blecha.Manžílek mi přiletěl v lednu a rup ty boty.Je arab,tak budeme mít mixíček.Nějaké rady do začátku?Díky.Lucka

• Citovat
  • Upravit
1667
5.4.06 11:44

Cinq jen jsem ti chtěla říct, že jsem se včera totálně zamilovala do kočárku Quinny… :lol: Byla jsem v Havířově v jednom obchodě, protože jsem dostala tip, že mají v akci X-lander, ale nakonec z toho vyšlo, že v akci je Quinny. Prodavačka mi ho nechala ošahat a vyzkoušet, jsem od včerejška na měkko :lol: Podvozek, hluboká korba a sporťák = 15 tis. Není to málo, ale já pevně doufám, že manžílka nahlodám. Moje máti šla nad tou cenou do vývrtky, sestra je nadšená a mohutně mě povzbuzuje, protože doufá, že ho zdědí :wink: :lol: Dneska se mi o něm i zdálo 8O (jsem tak trochu střelená, přiznám se dobrovolně).

Aisso moc ti gratulujeme k miminku :! Bude to prosinčátko, nebo to ještě stihneš v listopadu? :wink: Manžílek je taky určitě rád, viď? Mám kamarádku, která si ve Francii vzala araba (z Maroka, takže spíš berber než arab), mají dva chlapečky a můžu ti říct, že jsou oba kouzelní. Ten mix blonďaté maminky a tmavého tatínka je úžasný. Přeju zdravíčko, hlavně se šetři, začátky jsou nejdůležitější! Všechny orgány včetně mozečku se rychlostí blesku vyvíjí první dva měsíce, takže hodně odpočívej a dávej na sebe pozor.

Holčinky, kdepak jste? Napište pár drbíků z poslední doby… :wink:
Já zrovna finišuju mzdy a malá slečna mě okopává jak divá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.4.06 11:45

Hele, už jsem velká holka :lol: Překročila jsem „dvacítku“ na metříku… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.4.06 11:58

Noggie a ktery tip se ti libi?Myslis ten co me?Quinny Buzz?Tak se musim pochlubit :oops: v sobotu mi ho pritel koupil :D byli jsme se na nej podivat (asi po 150×)no nadhera a potom kdyz jsem sla s dcerkou na toaletu v tom obchode,tak ho pritel koupil :lol: podvozek se sportakem,korbicku a i autosedacku :lol: ale ta cen 8O 730euro 8O malem me chytli 8O ale dostali jsme slevu 25% (ta akce byla jenom tenhle den :lol: takze jsme platili jenom okolo 600euro…A jakou barvicku?My jsme vybrali oranzovou(to je moje oblibena barva)…no uz se tesim az budu vozit :lol: ale doma ho budu mit az za dva mesice :wink:
Jinak metrik se posouva rychle co?Ja uz jsem presne ve 23tt 8O

Varenko tak chlapecek se bude jmenovat Gabriel a to musim najit jeste jedno jmeno,protoze deti tu maji vetsinou 2jmena(pritel ma 3jmena 8O takze to bude prace,aby se to hodilo k prvnimu jmenu a taky k prijmeni :wink:
Jak se mate s princeznou?Uz se vam to blizi :lol:

Brum tak uz se tesime az se tu objevis s metrikem :lol: a budem odpocitavat dny s tebou…

Aissa vitam te tu :D napis o sobe neco :lol:

Jinak holky omlouvam se,ze jsem dlouho nepsala,ale mam nejake problemy,nebo spise mela s briskem,dneska jsi jdu pro nejake vysledky,jestli je vse v poradku,tak mi drzte palecky…vecer napisu,jak to dopadlo.Verim,ze to bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.4.06 13:00

Cinq já včera drandila se Speedi SX, ale líbí se mi od nich všechny :oops:
Doufám, že ti všechno dobře dopadne, dej určitě vědět!!!! Moc na tebe myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.4.06 13:01

Jo a ta barva - olivově zelená… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová