Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!!! Jak jde život??? ![]()
Prásknu to jako první - na jiné diskuzi jsem narazila na Potvůrku… prý od neděle ví, že je TĚHOTNÁ
Juchůůůůůů juchůůůůů ta naše diskuze je opravdu výjimečně úspěšná!!!
Všechny netěhotné holky - rychle sem
![]()
HOLČINKY , tak vám hlásím, že jsem se v soutěži o letošní cenu „BÍLÝ TESÁK“ dnešním ránem probojovala do samotného FINÁLE
A tak mi dovolte provolat 3× vítězné GURÁÁÁÁ
![]()
Zároveň se zavazuji slibem, že rozhodně nepolevím a v budoucích 3 KLÁNÍCH se budu bít jako LEV
![]()
SHERLOKU-NOGGIE:
![]()
Za skvělé špehulkovské výsledky - jménem nás všech - pasuji tě i do budoucna na VÝZVĚDNÉ OČKO naší PLODNÉ DISKUZE .
JUCHUUUUUU , ale HOLČINKYYYYY - že se nám tu daří, co
![]()
POTVURKO:
HOLKAAAAAAAAAAAA - taková NEWS
![]()
Kde tě máme
![]()
TO CHCE PŘÍPITEČEK - JÉJÉ - JÁ SNAD SAMOU RADOSTÍ .....nevím CO, ale ta radost JE OBŘÍ
![]()
POTVURKO:
NO - tak teď to máme i v barvách
![]()
JEŠTĚ JEDNOU - OBŘÍ GRATULACE
![]()
Ahoj Potvůrko,
nezlob se na mě, já to prostě nevydržela…
Moc moc moc moc moc ti všechny blahopřejeme!!!! ![]()
NOGGIE
To se omlouvá,agentko OTI (objevení tajných informací)
A děkuji za gratulace…
Ahoj holcinky,
posilam vam vsem velky pozdrav
![]()
Juuu to jsou novoty
POTVURKO- obrovska gratulace
![]()
Jdu zase jen tak na rychlo,mela jsem blbou noc,zdalo se mi,ze chcou unest manzilka a zabit…
bylo to napinave ![]()
Netece nam od pulnoci voda,stala se tady na Proseku nejaka havarka,tak jsme bez vody,silene
Mala nesla ani do skoly,tam taky voda nejde.Ted prijela cisterna,ale kolik toho ja odnesu,jeste navic mame namrzle chodniky…no jsem pekne nas… MYSKA
MYSKO:
Ahoooj. Máš pravdu - slyšela jsem to ráno ve zprávách a nedošlo mi, že vás to taky postihne
Vydržte - doufám, že to brzy zprovozní - pro mě je netekoucí voda vyloženě pohroma - takže tvou nas… úúplně chápu ![]()
ahojky holčinky, tak nejdřív Potvůrko, hoooooodně moc gratulací, to je super, že to takhle vyšlo…no ne nadarmo se říká, že naděje umírá poslední, nesmí se to prostě jen vzdát že, tak přeji pořádného macka (macky) a ať dělají jen a jeeen radost
PS: Nechceš na mě trochu prsknout bacil?
![]()
Tak jak se vede holčinky? Koukám, že dnes se to tu trochu víc probudilo a hýbe se to tu, to je dobře! U nás zatím nic nového, beru Duphaston a čekám na MS, tak uvidíme. Pak půjdu ke své gyndr. a budu brát dál jiné hormony. Teď vybíráme jiné CAR, chtěli bychom zkusit Prahu, zatím jsem vybrala Apolináře, je prý levnější a má super výsledky. Prý pohodlí tam nic moc není, ale tak to není nikde kde není domov že jo. No a pro miminko to se vydrží. Já jsem silná ženská (ve všech směrech
).
Tak jak se máte mamulinky naše? No šup, povídejte!!! Před chvílí jsem se dozvěděla, že moje kolegyně právě porodila dnes císařem, už tu máme jednu, která porodila jako první v tomto roce v našem městě, no začíná se nám to rozrůstat, ještě tu však máme v práci víc těhulinek. Jak tak koukám, za chvilku se to rozroste i tady že jo holčičky, za chvilku už tu nebudou jen těhulinky, ale i pořádné maminy! To nám to utíká co (tedy spíš vám, mě tak ne)
Tak si hezky užijte krásný den!
Omlouvam se, ze Vam takhle vpadam do Vasi diskuse, ale strasne rada k Vam nakukuji. Pripominate mi casy, kdy jsem i ja patrila do takoveto diskuse a dokonce i s velice podobnym nazvem. Byla tam stejne super particka holek, jakou mate Vy ted tady. Moc Vam chci poprat, aby Vam to vydrzelo alespon co nejdele. Nase diskuse se rozpadla a je mi to dodnes strasne lito. Hodne stesti, zdravi a vydrz Vam vsem preje
Gabriela
Ahoj holky,
tak už jsem se konečně trhla z práce.
Nejdřív chci moooooc pogratulovat Potvůrce!
No, tato diskuze má opravdu dobrý vliv, že?
Jinak Vám musím napsat pár řádků o svatbě. Bylo to strašně moc krásné a super a jsem z toho strašně nadšená. Nečekala jsem, že to pro mě bude tak silný zážitek, ale musím říct, že to určitě byl jeden z nejkrásnějších dnů v mém životě. Vzala jsem si svého nejmilovanějšího muže, krásně jsme se bavili, splnila jsem si takový ten holčičí sen a aspoň na jeden den jsem vypadala jako princezna
No prostě super. Ještě teď mám hlavu lehce v oblacích (jen ta kupa práce na mém stole mě vrací na zem). Zatím mám docela problém se do telefonu představovat novým jménem, ale snad si brzy zvyknu. Jinak svatební noc z důvodu velké únavy neproběhla
ale my to doženeme.
Zítra jedu na dva dny do Prahy na služebku, tak snad bude trošku času podívat se po obchodech, začínám mít všechny trička nějak malé, pupík už se trošku začíná klubat, i když by to asi zatím pořád nikdo nepoznal.
KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
zdravím vás ze zimního království a přeji vám pohodičkový celý den ![]()
GABRIELLE:
vítej mezi náma a moooc děkujeme za přáníčka
![]()
Koukám, že tobě už se to opravdu krátí (záviděníčko
) a tak ti mooc moooc přeji, ať jste s mimískem fit a hlavně se těším, až se nám přijdete ukázat
![]()
MARKETO:
ty naše princezničko - tak to je krása. Málem mi ukápla slzička štěstí - za vás i na vzpomínku na naši svatbu (ale myslím, že holky na tom byly podobně, co
).
Hlavně si hodně šetři (vím, že jsem s tím už otravná, co
) a pohlaď za nás bříško ![]()
MYSKO:
tak co ty naše Rusáálko - už vám teče voda
Včera jsem hltala zprávy a koukala jsem, jestli tě tam náhodou nezahlédnu s kyblíčkama
![]()
Bylo tam něco kulaťoučkého - kývalo se to ze strany na stranu - něco jako v těch ruských pohádkách (bim - bam - bim…bam), ale pak jsem si všimla, že to asi nebudeš ty …
Ozvi se nám , mamulko
![]()
Ahoj holcinky,
tak jsem se vyspala ze vcerejsi vzteku..
a ze teda nezustalo jen u toho,ze netekla voda…ono kdyz se neco se..,tak poradne
VARENKO- tak vcera jsem za hvezdu nebyla
,u nas netocili
Ale kazdopadne mas dobry odhad..bim-bam…
Presne takhle vypadam
![]()
Jak jsem psala,mam tady mamcu do soboty,tak je nam veselo
Jdu pripravit neco k obidku,nemuzu ji nechat hladovou a flakat to,jak to delam, kdyz jsem sama doma
![]()
Vecer v 18.30,jdu na kontrolu k Dr.,tak uvidime,jake budou novinky ![]()
Holky,vsechny vas mooooc zdravim
![]()
MYSKA