Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
17.10.05 16:06

Daria: to je mi také líto, že se vám něco podobného přihodilo s vaším drahouškem pejskem :( To se stává ale, protože pejsci při vypjatých situacích jednají zkratkovitě a stane se, že v tu chvíli když jde opravdu do tuhého tak ani páníčkovi nevěří, že pro něj chce to nejlepší. Toho jsem se také bála, že se nám to stane, ale nestalo, opravdu to bylo nevinné zvířátko, které neublížilo nikdy ani mouše a to přitom to byl vlčák, který to má trochu v genech, ale tento byl výjimka. I proto mi je to o to víc líto, že jsme mu opravdu nemohli pomoct a že to šlo tak rychle, ale možná je to i lepší, že se netrápil, to ani v naší situaci nestihl.

Přeji tedy více úsměvů a ať je ten svět už lepší, krásnější a snad jsme si to špatné už obě vybraly a teď to už bude jen super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.10.05 12:05

Dobré ráníčko holčinky,
Tak se vám opět hlásím.

Jak se všechny máteee

MYSKO, KELINKO, DARIO, TEHULE, SASULO, MARKETO, NAPOLY, LENKO a vsechny ostatni,
moc a mooc vás zdravím a vzpomínám na vás.

Přiznám se, že jsem ještě neměla čas si přečíst, co všechno jste napísaly.
V práci je takový fofr, že lítám jako hadřík na holi. Víkendíček jsme byli houbařit a to bylo skvělé a neděli jsem více méně prochrupkala.

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOC na vás myslím a určitě napíšu více.

Snnnnaaaad jste nezapomněly na zatoulanou mamčulindu Varenku

P.S: Holčinky, představte si, co se mi stalo: ráno jsem napsala tenhle příspěvek a on se mi zobrazil uplně jinde s miminkem, které mi nepatří…CHACHAAA :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.10.05 12:22

Ahojky všichni co tu jsou, byly a budou :lol: :P 8) Včera jsem měla tááááák dobrou náladičku, ale jak jsem přišla do práce, tak mi ji šéf zkazil :evil: Budeme teď totiž pracovat 3 TÝDNY ODPOLEDNÍ + SOBOTY A NEDĚLE :evil: Takže to znamená, že NEBUDE skoro žádné TULENÍ :cry: :cry: :evil: Já jsem tak naštvaná :! :! Ale dnes se mi nálada OPĚT drží hóóódně vysoko :lol: :D No, snad to nějak zvládnem. A jak se máte, holčiny, VY :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.05 20:00

NAPOLY

AHOJKY, a co takhle zkusit zanní sexíček? :lol: Ten my praktikujeme nejčastěji, večer už býváme unavení, někdy pracujeme i do noci (hlavně teda manžel) a pak už nějak nezbývají síly :( A není nic krásnějšího než začít den tuleníčkem :D :D :D

VARENKO

VÍTEJ ty naše tulačko :! :D Chápu, že máš fofry v práci, taky teď máme fičák :D :evil: :twisted: ale mě to nevadí, makáme, abysme mohli jet na pár dní do Alp :) snad nám počasí dovolí :?

Holky, přestavte si, no nebudete mi věřit :) (hahaha, to je napínavé, co??)
ale včera mi manžel přivezl PRAVÝ BURČÁK z Moravy už jsem myslela, že je po něm a on mě takhle překvapil. A je táááák výýýbornýýý :lol: :lol: Měla jsem teď pár dní abstinenci alkoholu (dobrovolnou :D ) a tak teď mi chutná dvojnásob :D :D

Mějte se krááásně,
vaše věrná Daria :P :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3136
19.10.05 00:30

Ahoj ahoj ahoj
Dario - ono by to fakt bylo SUPER začít den tulením :oops: 8) ale ono to NENÍ tak jednoduchý :roll: jelikož má drahá polovička ZÁSADNĚ nevstává před 10tou hodinou :( :? :x a teď, když budeme chodit z práce až kolem půlnoci, tak to ho dostanu z postele nejdřív tak na oběd :x :? :P Ale myslím, že to UŽ nějak půjde :oops: :lol: :D Jinak zdravím úúúúúúúplně všechny a mějte pohodičkový den - už ten dnešní :D Já musím hupky-dupky do pelíšku protože už mě tam někdo čeká :oops: :oops: :D :P JUCHůůůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.10.05 09:38

Dobré ráníčko HOLČINKYYYYYY

mooooc vás zdravím a v toto krásné chladivé prosluněné ráníčko vám přeji ten nejfánfárovější den :P :wink:

NAPOLY:
Máš pravdičku, fičák jen to lítá, ale jsem ráda. Dny krásně plynou…a je taková pohodička. Ty nejtěžší akce mám za sebou a teď už bude taková normálka prácička až do února. Tak se na tohle období mooc těším a už teď si ho užívám plnými až vrchovatými doušky :lol:

Stal se ze mě, řekla bych, takový fantazijní a myšlenkový alkoholik :lol: :wink: :lol:

Moc vám přeji, ať Alpičky-Alpy vyjdou a krásně si užijete před-zimní radovánky.
Jůůů, já už se tak těším na vánoce. :wink: :lol:

VOLÁM, VOLÁÁÁÁÁÁÁM VŠECHNY HOLČINKY , kdepak jste :?: Vaše tehulilinda Váááárenka slaví slavný návrat a tak čekám čekám na vás štěbetalky :wink: :lol: :lol: :wink:
Moooooc se na vás těším.

Zatím papa a přeji krásný den: MYŠCE, KELINCE, DARJUŠCE, MINNIE, NOGGIE, NAPOLY, SASULE, NAPOLY - no zkrátka vám všeeeem. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.10.05 10:05

Ahoj Varenko, ty tulačko :D , to je dost, že jsi zase tady :D . Ovšem tvé pracovní nasazení plně chápu, my teď máme taky fičák :D tak teď emimino trochu zanedbávám.

To naše reálné asi dvoucentimetrové mimčo ovšem nezanedbávám a krmím ho vitamíny a vším možným, aby hezky prospívalo :D . Prsa rostou, takže vše přistarém, za chvíli ze mě bude Pamela :twisted: No, to asi ne :twisted: :D

Holky, chci se zeptat, když jsem 7+2tt, tak jsem v 7.týdnu nebo v 8. týdnu? Logicky bych řekla, že když už mám 7 týdnů a 2 dny za sebou, tak je to osmý, ale nevím… Zajímá mě to hlavně proto, že si chci občas přečíst v nějaké chytré knížce nebo na netu, jak je ten náš mrňous velký a co se mu zrovna vyvíjí a nevím, na který týden se mám dívat… Tak jesli nějaká tušíte, jak je to správně, tak mi prosím dejte vědět.

Tak se zatím mějte a hezký den. U nás je krásně, akorát zima, brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.10.05 11:39

Varenko-čau ty naše tulačko.Moc se tu nepíše,co nepíšeš ty,ale já si to třeba taky jen přečtu a nemam sílu reagovat.Jsem tak strašně lííííííííííííná.

Markétko-Máš pravdu s tim počítáním,už máš ukončený 7.týden,takže jsi vlastně 8.týdnu.Ale taky nevim,jak to berou v knížkách.Já vždycky radši koukam na oba týdny

Včera jsem byla u obvodní doktorky a strávila jsem tam 2 hodiny.Přišla jsem a za půl hodiny hlásila sestra PAUZA,takže se to zdrželo.No,hlavně že už to mam za sebou,už jen zubař,ale to bojim bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.05 13:24

Ahojky všechny,
dneska mám fičák takže budu moooc stručná :( a navíc mám trošku problémky s přihlášením a nemám čas se teď tím zabývat.

Dneska je tak krásně, že mě docela štve, že nejsem venku na čerstvém vzdoušku. :twisted:

Varenko, kde ty vlastně pracuješ? Možná jsi to tady už psala, ale já jsem taková skleróza :? 8) 8)

Přeji všem pohodový den, u mě nic nového, přes den v práci, večer s manžílkem pohodička u televize a burčáček..už mi to taky pomalu končí, ten burčák :( letos jsem ho vypila fakt hodně :D

Daria :P

• Citovat
  • Upravit
1160
19.10.05 13:55

MARKETO:
Jéjé…koukám, že ten tvůj metřík taky letí střemhlav vpřed :P :wink: :lol:
No, vidíš, já jako pravý matematický neználek to vždy beru tak, že např. 9tt+3 je devátý týden :oops: :wink:
Přeji ti pohodičkový den a určitě zase brzy jukni.
KELINKO:
Ahoooooj. Ty už musíš být opravdová echt bříšková tehulinka, že :?: :twisted: :P
S tím čekáním to je děs, viď. Na pana zubáára ti budu držet palečky - mě to taky čeká, ale nejprve ho musím někde shrabošit :? :lol:
DARIO:
Ahooooooooooooooooj. Nevím, že všechny máme takové „fičákové“ období - snad se to umoudří. :lol: Moooc tě zdravím a je nádhera číst, jak si krásně užíváte domácí pohodičky s manžílkem i věrným společníkem burčáčkem. :wink: Já si počkám na příšťo-roční úrodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.05 12:45

Ahoj holky,
dneska je zase tak krásně, že prostě si teď udělám pauzičku a jdu se nadýchat čerstvého vzdoušku :)

VARENKO
ano, příští roční úroda burčáčku na tebe čeká :D A co první těhu-nevolnosti, ne že bych ti to přála 8) no vyzněla blbě ta moje otázka, takže ještě jednou - už máš nějaké pořádné těhu-příznaky, nebo se cítíš pořád stejně?

KELINKO
Já byla u zubára v úterý, v noci z po na út mě začal bolet zub moudrosti, je to poslední, 3 už mám prořezané, dost jsem si vytrpěla. Ráno v út jsem naklusala k zubaři a ten mě musel nastřihnout dásno, aby ten zub měl kam růst. Dodnes mě to bolí. :( :( :(

Holčinky mějte hezký den a pište!

Daria :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
472
20.10.05 13:37

DARIO-moc tě lituju,jestli něco nesnášim,tak zubaře.Naštěstí mam zuby celkem v pořádku a málokdy mi s nima něco dělají.Ale i tak a ještě k tomu jsem u něj nebyla 3roky.
VARENKO-jakpak se máš?Už ti to taky utíká,vid,za chvíli budeš mít 10tt za sebou.Mě to po tom 10tt nějak začalo strašně utíkat.
MYŠKO-kdepak jsi?Už jsi dlouho nic nenapsala.
Holky,já dneska ucítila pohyby,je to krásný.Jsem podruhé těhulka,tak se miminko dřív prokopalo než při prvnim těhu.Je to tak krásný,jemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
20.10.05 13:48

Ahoj všem! :D

Kelinko - tak to ti závidím, že už cítíš pohyby. Na to se fakt strašně moc těším :D Mě se to zatím tak strašně vleče! Mám pocit, že jsem už těhotná celou věčnost, a to jsem teprve 7tt+3 :D Čas mi moc rychle neutíká, protože jsem pořád strašně unavená a tak se týden vleče. Dneska ráno jsem si strašně přála, aby už byla sobota a já mohla spát aspoň o hodinu déle. :D

Varenko - tak jak se má tvůj miniaturní človíček v bříšku? To už bude pořádný kus, tipuju tak 5cm :D

Dario - tak toho zubaře ti nezávidím. Já jsem byla v červenci a teď jsem objednaná na první týden v lednu. Pan zubař je sice fajn chlap, ale že bych zrovna byla nadšená z toho, jak mi vždycky brousí zubní kámen, tak to teda nejsem… No a zuby moudrosti jsou nejhorší, občas mi ačnou růst a to vždy přecházím tak na týden na tekutou stravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.10.05 14:54

ahoj Markétko,
neboj,taky ti to bude utíkat.Ale je pravda,že mě se to ze začátku taky strašně vleklo.Únava je strašná,já mam ted období,že se v noci vzbudim a nemůžu třeba hodinu usnout.Ale jinak už to jde,občas se mi zvedne „kufr“,ale nic nevyhodim :oops:.A co ty,zvracíš,nebo to prožíváš v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
20.10.05 15:09

Ahoj holcinky,
nejak me to sedive pocasi unavuje a nechce se mi vubec nic… :? :( Lezou na me nejake depky,nevim z ceho,nic co bych mela resit se nedeje.Taky jsem byla u zubare-ja se ho tak strasne bojim…Dodelaval mi stolicku a 3.a4. jdu jeste na dalsi dva.Taky jsem uz citila pohyby,prvni jsem myslela,ze se mi tam motaji streva,ale ne ne :D Uz tam sebou drobek vrti.Takze KELINKO gratuluju :! :! :! :D :D :D
Vsechny vas moc zdravim :! :! :! :! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová