Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.10.05 13:08

nepřihlášená NOGGIE

Holky, taky se vám tak pomalu načítají stránky? Já úplně šílím a nezkouším se ani připojit, protože bych nad tím asi ztratila mládí… Missorka sice psala, že je třeba vypnout toplist, ale já jsem IT nemehlo, takže u mě to nehrozí… :? :lol:
Napoly - nic si z toho nedělej, určitě to vyjde příště!
Sasulko - taky si myslím, že je to těhu!!! Neztrácej naději… :wink:

Já mám dneska supr náladičku, ani nevím proč (asi to bude kafem, vždycky mi zvedne tlak tak, že bych lítala). MS sice zatím nedorazila, ale břicho mě bolí jak čert, počítám, že do večera to přijde.

Holky, kdepak je Varenka??? Doufám, že je jen pracovně vytížená a nic zlého se nestalo!

Hezký den všem!
NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
876
12.10.05 13:56

Ahoj holky,
tak pracovní vytížení dolehlo i na mě. Nevím, kam dřív skočit. Kromě toho mi Dr. včera předepsal Utrogestan, aby měl mimís dost hormonů na hnízdění a líbilo s mu u nás, a jeho vedlejší účinky jsou prý únava, tak to jsem zvědavá. Už tak přicházím každý den domů utahaná jak kotě.

Kelinko - na kontrolu jdu 7.11. To mi teprve budou brát krev na ty různé testy a dají mi těhu průkazku. To budu v 10tt, tak pak už snad bude vše v poho. Jsem ráda, že už u mě ta počáteční nervozita, jak to všechno dopadne, opadla, a teď už věřím, že vše dopadne dobře.

Dario - My jsme se snažili od července 2004, takže cca 14 měsíců. Z toho jednou už se skoro zadařilo, ale nějak se to hned ze startu neudrželo. Ze začátku jsme se snažili docela dost, sledovala jsem všechno možné, abych věděla, kdy je ovulace, a pořád nic. Od května jsem se na to vykašlala. Tento cyklus úplně. Dokonce jsme spolu spali jenom třikrát za celý měsíc, protože bylo moc práce a málo energie, a vidíš, povedlo se. Podle mě to bylo tak den před ovu. Ale nevím jistě.

Noggie - tak to jsem zvědavá, jak to dopadne. Já si osobně myslím, že pokud ti Dr. ještě nenaměřil vysokou hladinu progesteronu, tak ovu asi neproběhla. Cyklus může trvat kldně i 50 nebo 60 dnů a ovulace je cca 14 dnů před MS, takže ještě vůbec nemusela u tebe proběhnout. Doporučuju ti tak měsíc-dva měřit teplotu, jak se to dělá je posané na www.rodina.cz. Pokud máš MS nepravidelně, tak budeš aspoň vědět, kdy má MS dorazit.

No nic, musím se zařadit zpět do pracovního procesu :? Tak zatím ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
12.10.05 19:27

NOGGIE
A kolikátý den cyklu jsi? Já jsem tento cyklus bez hormonální stimulace, a vaječníky přesto pracují, i když pomaleji, jsem ráda, že ovulace byla, a to až 24DC (byla jsem na ultrazvuku). Takže ani delší cykly nemusí být anovulační. Já teda budu/nebudu očekávat MS za 14 dní, tj. 38DC.

MARKETKO
Ty jsi mě taaak moc povzbudila :D :D My se o nové mimi (první byl samovolný potrat a následovala kyretáž, tudíž jsme museli mít pauzu) snažíme taky od července 2004 :! :twisted: Třeba se nám taky ještě povede přirozenou cestou, jsem optimistka :) :D

PRO VŠECHNY
Holky, tak mi Dr doporučil lázně, napřed jsem to nechápala, proč jako, ale po té kyretáži (pro neznalkyně vyčištění dělohy po samovolném potratu, dost nepříjemná věc) mám nárok na lázně a taky pro léčbu neplodnosti. Jsem z toho trošku rozpačitá, ale co tak čtu, holky si to chválí, tak se docela začínám i těšit a beru to z té lepší stránky, jakože já zasloužilá snažilka jsem doslata odměnu za svoji trpělivost - pobyt v lázních hrazený pojišťovnou . Udělám si takovou dovolenou :D Jenom doufám, že tam nebudu moc dlouho a nebudu se tam nudit, jsem taková aktivní :D a neumím si představit jen se tak flákat a nic nedělat :(

SPECIÁLNĚ PRO VARENKU
Chybíš tady. Připíjím si na zdraví tvé a tvého malého pidi-mimíska - dneska červené FRANKOVKA :D :lol: :lol: glo glo glo na zdraví :! :! :!

Hezký večer všem přeje
Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.10.05 20:55

Dario, dnes jsem 35 DC, MS vždy chodila po 31 dnech, když jsme se začali snažit, najednou se uráčí chodit po 40 dnech apod. :evil:
BT zatím neměřím, doktor mi bral krev ve 22 DC a hodnoty na progesteron byly skoro nulové - tak nevím, jestli ovu vůbec nebyla, nebo díky prodlouženému cyklu byla později. Musím si pořádně pročíst ten článek, na který jsi mi dala odkaz… :wink:
Holky, s tou Varenkou je to nějaké podezřelé. Každý den napsala aspoň příspěveček, doufám, že na nás nezanevřela a nechodí si psát do květňátek :D :wink: VARENKOOOOOOO!!!!! KDE JSIIIIIIIII?????

Papa všem…
NOGGIE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.10.05 21:37

Jejda, odkaz mám od Markétky… :wink: Já jsem ale popleta! :wink: :roll: 8O
Holky, četla jsem si diskuzi „Mamky, prosím pomozte“ - brečím jak želva a posílám Kubíčkovi nějakou pomoc. Je to moc roztomilý chlapeček a ta jeho maminka vypadá tak hrozně mladě… je to strašně nespravedlivé… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.10.05 22:20

Bolesti???

Ahojky, tak jsem se úspěšně zaregistrovala a mám dotaz na vás zkušené.:) Dělala jsem si test 9.10. s tím, že mám od 2.10. zpoždění a okamžitě se mi objevily dvě čárky. Objednala jsem se k lékaři, jdu tam příští týden 18.10., ale každopádně jsem se chtěla zeptat, jaké jste měly pocity v prvních dnech těhotenství. Občas mě bolí v podbřišku, podobně jako před očekávanou menstruací, takový pocit napětí, pak mám pocit, že mě bolí oba vaječníky. Taky chodím hodně často na WC, ale pocity pálení nebo jiných příznaků zánětu moč.měchýře nemám. Trochu se bojím, jestli je všechno v pořádku. Mám důvod ke strachu? Děkuju za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
12.10.05 23:04

Lindi, vsechny tyhle tvoje potize a pocity jsou na zacatku tehotenstvi naprosto normalni, takze muzes byt v naprostem klidu a pekne si to uzivat a pripravovat se na spoustu dalsich tehu priznaku a potizi. :lol:
Gratuluji ke dvema carkam a preji hodne stesti a sil.
Gabriela a cervicek 24+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.10.05 08:56

Ahoj Lindi, tak gratuluju k // :D :lol: Já zatím moc zkušeností nemám, leda tak s vsugerovanými příznaky - to jsem přeborník! :wink: :D
Holky ti určitě napíšou, že je vše v pořádku - takže se neboj a užívej si to!
Mimochodem - už to bude červňátko, že? :D

Čauky. Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.10.05 12:51

Ahoj holčinky,
tak už jsem tu dlouho nebyla, měla jsem takovou menší dovolenou :) . Novinka je u mě asi jen ta, že jde přítel na kontrolní spermiogram, tajně doufám, že to dopadne líp než ten před půl rokem, to byla tragédie… Tak nám držte palečky.
Dneska jsem se dokonce vykašlala na měření teploty ráno, řekla jsem si, že než budu vědět výsledky, nebudu nic podnikat. A taky máme nemocnýho pejska :cry: , z čehož je mi strašně smutno a snahu o mimíska odkládám na druhou kolej :cry: . No budu doufám, že to snad dopadne dobře a uzdraví se…
Venku je nádherně, aspoň to mě těší.

Dario - nejspíš si dneska lupnu taky nějakou lahvinku, připadá mi, že už mi všechno leze na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.10.05 13:41

Ahoj Leni, tak to na tebe budeme moc myslet :! :D Určitě to bude lepší, hlavně se nestresujte… :wink:
Copak je pejskovi? Já mám doma malého jorkšíráčka a jenom při představě, že by se tomu šmudlíkovi něco stalo mě oblívá horko :? :?
Jestli se o něho stará veterinář, tak bude určo v pohodě! Držím palce ve všech směrech !
 Noggie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.10.05 13:42

Dario, Myško , kdepak jste???? Dejte zas o sobě něco vědět… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
13.10.05 13:50

Čaues holky,

dneska mám fofry v práci tak budu stručná.

Včera byl krásný pohodičkový den, já jsem na tom momentálně tak, že se začínám těšit do lázní, jak se mi tam zpočátku nechtělo :! :? :) tak se docela i těším, stejně tam už musím, tak co. Zato v práci toho mám hodně, ale už myslím na ty lázně a nějaký ten prodloužený víkendík s manžílkem, teď makáme i v so + ne, ale koncem měsíce budou státní svátky, tak chceme někam vycestovat. Snad počasí dovolí 8) :) :D

Už mám po ovulaci, a pořád mě občas zabolí pravý vaječník, mám ho už léta takový citlivý, o levém nic nevím :? :) ale pravý cítím. Není to jako nějaká vyložená bolest, spíše jen takový ten pocit jako před ovulací, ale já už mám po OVU, tak nevím. Každopádně to zatím neřeším.

Mějte se,

Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.10.05 13:57

Dario , ty lázně ti závidím, to bude supr odpočinek… :wink:
Já jsem dneska začala špinit, takže to vypadá, že opět ničevóóó :?
No nic, třeba to klapne příště.
Opatruj se, moc to s tou prací nepřeháněj :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.10.05 20:23

HOLČIIIIIIINKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC se musím omluvit, že jsme vás opustila na taaaaaaaaaaaaaaak nehorááázně dlouuuuuuuuuuuuhoooo :! :oops: :oops: :wink:

Byla jsem dva dny úplně mimo pracovně a včera i dnes jsem byla mimoněk fyzicky…máme v práci pěkný fofrajs - noví lidé, nové projekty, takže jede to jako namydlený blesk :twisted:

:twisted: :)

Holčinkyyyy, tady je ale novinek. :P 8O :D

Všechny nové snažilenky, i tehulenky co nejsrdečnéééji vítám :wink: .

DARIO:
Ahoooooooj. Tak moooc mě těšily tvé příspěvky :D
Takže lázně - jůůůůůůůů, to je supeeeer :P Napiš, do jaké fanfárie pojecháš - hneed bych jela s tebou :wink: 8)

NOGGIE:
MOOOOOOOOOC držím palečky. Hlavně pamatuj: VVP (vydržať, vínečíčíčko, pohodička) :wink: :lol:
Myslím moooooooc na tebe :D

KELINKO:
Jůůůůůůůůů…to je obřík - ještě obřejší gratulace - mám strašnou radost, že tak krásně mimíseček roste :D :P
S tím zubařem s tebou zceela soucítím. Já nebyla u pána dentisty skoro 4 roky :! 8O :oops: :oops: A úpěnlivě hledám…v Praze je to fakt kapitola pro sebe a detektivka v jednom. :roll: :lol:

MARKETO:
Gratuluji ke krásnému měřítečku :wink: A hezky relaxuj :P ALE HLAVNĚ: obrooovská gratulace ke krásným rozměrům pidískovým :wink: :D :P

SASULO:
Vydrž…vypadá to hoooodně napínavě. STRÁÁÁŠNĚ mooooooooooooooc držím palečky a hlavně - po tetováníčko, hned písni, ať můžeme už startovat přípitečky :wink: :P :D
MYSKO:
Kde tě máme, mamulinko :?: :D Jak se máš a máte u vás doma :?: Doufám, že jste všichni fit a už beź oparových bolístek :wink:
Ozviiiii se náááááááááám :D

Holčinkyyyyyyyyyyyyyyyy, strááááááááášně jste mi chyběly. Přeji vám krásný večer a nezapomeňte: ......někdy přece musí nějaká ta hvězdička spadnouti...... :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.10.05 20:27

P.S. Sasulko,
CHACHA.....no s tím tetováníčkem jsem to tak váážně nemyslela :lol: :lol: :oops: - měla jsem na mysli „po TESTOVÁNÍČKU“. :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová