Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Minnie,
ja bych tvoji ovu videla az na 23DC. Ale spis soudim z vlastni zkusenosti s podobne probihajicim cyklem. Posledni cyklus jsem taky mela ovu az 24DC, 34DC jsem testovala a byly tam ![]()
Mata
Ahoj MYSKO a TEHULKO:
Tak už si dávám do trumpety-tralala ![]()
MYSKO: koukám, že se u vás v práci tehu rodí jak houby po dešti
. Úplně tě chápu - je vždycky super, když hlavně na začátku má člověk vedle sebe někoho, kdo je fajn a pomáhá ti do všeho se dostat. Já měla vždy na takové osůbky štěstí, zaplaťpanbůh.
Uvidíš jak to nakonec dopadne. Já se vždycky něčeho bojím, trápím se a ono to pak dopadně úplně jinak a většinou nejlíp, jak může. ![]()
MINNIE:
Vítej mezi nás.
MOOC ti držím palečky, ať vše dobře dopadne a co nejdříve uvidíš //.
Více ti jistě poradí tehulinky, neb z tvé řady se mi zatočila hlava - jsem strašný tehu-neználek
.
Hodně štěstíčka a ozvi se nám ![]()
ELO:
Také tě zde vítám
Přidám se k tomu držení palečků a určitě se nám ozvi, až budeš zase testovat. //
Přeji hooodně trpělivosti a hlavně štěstíčko
![]()
MATO:
GRATULUJIIIII…je to nádhera. Je to tvé první mimi ![]()
A v jakém jsi týdnu? VÍTEJ mezi námi a určitě se nám někdy ozvi.
Krásný večer.
MONALISO:
Hezký večer. Jak se máš? CO je u tebe nového
![]()
Přeji ti krásný víkendík. ![]()
Ahoj Varenko:-),
u mě se toho asi hodně změní, ale nějak se to bojím zakřiknout, protože jsem nevýslovně šťastná!!! Včera jsem to nevydržela a udělala si tt (dnes jsem sice 26DC, ale po léčbě Clomhexalem jsem nějak tušila, že se to povedlo:-)), a byly tam //!!! Sice nebyla tak silná, ale nebyla ani průhledná či neviditelná, jak už se mi dřív stávalo:-))). Další zkusím asi až příští týden ve středu, protože se pořád nějak bojím, že je to nějaká porucha. I když příznaky mám, tak jsem vážně moc zvědavá.
A co Ty? Jak Ty se máš?
Radka
Monaliso24 moc gratuluju!!!!
Ja mela prvne taky slaboulinkou a chapu tvoji nejistotu,testy jsem si delala casteji nez jidlo…
Drzim ti pesticky at vse dobre dopadne a mame o jedno dubnatko-kvetnatko vic
![]()
MYSKA
Myško, zatím mi - prosím Tě - negratuluj!!! Pořád tomu totiž nevěřím. Po dvou letech je to snad zázrak (jménem Clomhexal:-)).
Nechci si ty testy dělat často, vážně počkám týden, víš, kolik jsem do nich za dobu snažení narvala peněz? HRŮZA!!! ![]()
VARENKO dobre a slunickove ranicko
![]()
Tak jake bylo vinko?Ja jsem zase usla jak mimino v deset.Rano jem vstala jak rybicka peru,varim no dnes vypadam,jako sikovna holka
.vidim to ovsem jen do obeda,pak to na me vzdycky prijde-silena unava.Tak bezim at toho stihnu,co nejvic.....
![]()
MYSKA
MONOLISO24- vim o cem mluvis toto tehu je moje 4 a ztoho jen jedno vyslo,krasna 10 leta slecna
.V podstate nam neslo ani pocit,prosli jsme oba ruzne vysetreni,vse v poho.Zadarilo se vzdy po 2 letem snazeni a nedopadlo to nikdy dobre.Pak uz jsem vse pustila z hlavy,nic jsem neresila (jeste totiz chvilku a mohla bych do Bohnic) jeli jsme na dovcu a ejhle privezli jsme si cerneho pasazera
Podle predchozich zkusenosti vim,ze jeste zdaleka nemam vyhrano, ale ja se rozhodla,ze to proste vyjde!!!!!!!
Opravdu ti drzim palecky,hlavne bud v klidu,bez nerviku
![]()
MYSKA
DOBRÉ RÁNÍČKO MYSKO:
TO je krásné ráno, co
.Miluju tyhle ráníčka a hlavně sobotní, kdy si sednu před dům s lavorem kafíčka a rozjímám.
Ty jsi teda včelka ti řeknu - kde bereš po ránu takovou energii
My se budeme do 12hod tak nějak probouzet a pak možnááá něco vyprodukuji
.
Manžílek jede na nákup, tak budu mít nějaký čas pro sebe
, na což se těším.
Vínečko jsem si skutečně večer dala (ale jen střídmě - skleničičku), protože jsem musela připít na pátek, Tehulčina 2,5cm mimíska a dalších X důvodů (které člověk vždy rád najde
).
MONALISO:
Dobré ráníčko i tobě. ![]()
Budeme se tedy zatím zdržovat v gratulacích, i když uvnitř nedočkavostí a radostí budeme potajmu plesat, dokud nám nenahlásíš // , platí
PAK to opět řáááádně oslavíme
![]()
STRÁŠNĚ ti držím pěstičky.
![]()
Já se mám mooooooc dobře
- cítím, že už rána a večery začínají mít podzimní nádech, což každý rok víc a víc obdivuju a miluju.
Ohledně mimíska…raduju se s emiminem a ze zpráv o přibývajících tehu z okolí mé matky
a říkám si, že náš čas JEDNOU přijde
.
Dneska razíme s manžílkem večer na pivečko se známými, tak se docela těším, že bude fajn večer. Jinak nevím, jestli se dokopu k nějaké opravdové činnosti - MYSKO, že bys mi poslala trošku tvé tehu-páry
![]()
HOLČINKY, přeji vám krásný víkendík a určitě budu maniacky on-line jukat. ![]()
KELINKO:
Kde tě máme??? Nemůžu se dočkat tvých dojmů a zážitků z dovolenky
![]()
LUCKO:
Mooc tě zdravím. Jak se máš? // - stále držím palečky. ![]()
MARKÉTKO:
Krásné ráníčko i tobě.
CO plánuješ na dnešní den a vůbec víkendík ![]()
Varenko-myslim,ze me zene vidina dobreho papani
miluju kvetak,tak mame smazeny kvetak brambory a hlavkovy salat.Jeste premlouvam manzilka,na pohar
byla jsem kuracka a jak jsem ted prestala,tak me honi chute,neni to sice az tak hrozne,jak jsem cekala,ale prece.Musim ale priznat,ze je mi bez cigaret lip,mela jsem ale obavu jak to zvladnu nekourit,ale tak nejak to prislo samo,byva mi od obeda vzdycky spatne a pomysleni na cigaro…fujno tak jdu dat na talirek papani,preju vsem dobrou chut
![]()
MYSKA
MYSKO:
Tak my už jsme také poO..
![]()
Dali jsme si do trumpety: losos, zeleninka a vínečko (já vím, že už svou image alkholíííka můžu jen vylepšit
)
Dneska je nějaký sladký den - chystám se upéct koláč.
Manžílek se před měsíci snažil přestat kouřit, abychom měli zdravé spermijky…ale já myslím kouření nekouření, jestli nás mimi chce, tak bude
![]()
Dávají stoletý film s Belmondem = je to sranda
![]()
Tak jdu na ten koláč, holčinky
![]()
VARENKO- to vinecko ti naprosto schvaluju
a tise zavidim,ac mam vino rada,tak ted mi smrdi a hlavne i po jednom dousku me silene pali zaha.Udelala jsi mi chute na toho lososa…jak ho pripravujes??
MYSKA
MYSKO:
Lososa dělám úplně jednoduše - osmahnu pomalu, na pánvi - přikryju poklicí a pouze solím. Víc nepotřebuje.
Manžílek mi ho občas připravuje syrového - v soli a cca den a půl leží v lednici, aby se všechna sůl vstřebala - to je teprve lahůůůůdka
![]()
Koláč se strašně povedl - po sto letech jsem upekla něco sladkého a fakt bomba dobrůtka = s ovocem. Mňam mňam. My jsme strašní požitkáři
![]()
Manžílek seká trávu a já se jdu vrhnout na úklid - týden vždy tak ulítne, že mám pocit, že furt uklízím a to jsme jenom DVA.
![]()
Je to pro mě zvláštní - neumím si představit ty citlivé pachy a chutě v tehu.
A co chystáte na večer?
Zapomněla jsem ti říct, že tvoje dcerka je fakt statečná - daleko od maminky, v nemocnici, sádra…klobouk dolů - jojo, asi bude po mamince, co
![]()
ahoj Monoliso,
I když to bude bolet 
děkuji za palečky,
doufám, že mi budou k něčemu dobrý..
ale svět se nezboří a jsme zdraví a mladí
Dám vědět,
ahoj a děkuju
Ela