Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
s nynějším přítelem jsme se nikdy nesnažili, ale když jsem se rozešla s tím bývalým měla jsem 2 roky pauzu od kluků
napsala jsem to blbě omlouvám se ![]()
až půjdu od doktorky určitě napíšu jak jsem dopadla, doufám že to bude pozitivní ![]()
všem moc děkuji
@pájinka15 Neni za co dekovat ,preji hodne stesti …A at to vyjde tak jak cches ty
Ahoj,mám dotaz. Menstruace mi přichází vždy po 26.dnech. Dnes je to 30.den a menstruace nepřišla. HA jsem vysadila vloni v srpnu. Plodné dny si nepočítám. S přítelem spolu spíme každý víkend. Cítím lehké křeče v podřišku,jako před MS, jsem lehce nafouklá,mám slabý vítok a cítím divnou pachuť v ústech. Nevolno mi zatím není,jen se cítím unavená. Když nemám podprsenku,zdá se mi, že mám citlivější bradavky a i trochu mě bolí prsa. O miminko,se snažíme dlouho,ale teď jsem na to nějak přestala myslet. Myslíte,že bych mohla být těhotná? Kdy je nejlepší udělat si těhotěnský test?
tehotensky test bych si udelala tak za par dni …Treba placnu ,ve stredu bych si ho udelala,mas 4 dny vynechani menstruace..A nebo do konce tydne bych si udelala test ..Ale je moznost ze by jsi mohla byt tehule.
děkuji..tak to nechám až na pátek…třeba přijde MS,tak abych se zbatečně neradovala předem
@katule1985 Presne tak lepsi je pockat…Ale moc ti to preji aby se zadarilo..Ale nechci ti delat nadeje …Ale moznost fakt je ,pockej do patka udelej test..A uvidis ..Pak napis jak jsi dopadla. ![]()
pájinka15,katule1985 přeju aby to dopadlo tak jak vy dvě si nejvíc přejete pak dejte obě vedet jak jste dopadly ať to dopadne tak či tak ale každopádně držím palce
Ahoj holky…tak test mi ukázal dva proužky a zítra jdu k doktorovi
Držte mi palečky!!!!