Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 27. minulý měsíc proběhl nechráněný sex podle všech příznaků a BT v den ovulace. Taky dva dny před a po. Nemohla jsem to vydržet, protože mě už 10 DPO hrozně bolely prsa, v podbřišku a celkově mi bylo „jinak“. Udělala jsem si test a byl negativní. Druhý den jsem to zkusila znovu a ani náznak malého ducha. A včera v den očekávané MS menstruace opravdu přišla. Ale tak jinak než obvykle. O dost menší intenzitě než ta na co jsem zvyklá. Myslíte, že je ještě nějaká možnost být těhu? U prvního mimča jsem menstruaci neměla hned v měsíc oplodnění takže vůbec nevím, zda je možná ještě nějaká šance být těhu i přes menstruaci.Není mi jasná ta MS, chvilku jo a chvilku ne a když už jo tak fakt krvácím minimálně. Každopádně počkám až skončí MS a zkusím další test.
Ahoj
, pozitvni test nebo i duch se muze ukazat i pred menstruaci :/ je to diky hormonum. Ale znam nektere maminky co meli menstruaci pri tehotenstvi i prvni dva mesice. Kazda jsme jina
Ja jsem cekala dvojcata ale jedno se pustihlo hned pri prave posledni menstruaci. Treba se ti tam uz miminko pripravuje
ale pokud chces mit opravdu jistotu jako jsem chtela mit ja objednej si do lekarny HCG tehotensky test
..je to z krve z prstu ale to ti zarucene ukaze jestli jsi nebo ne
![]()
Ahoj, můžeš a nemusíš. Já byla, test negativní, menstruace přišla (byla slabší než obvykle),
brala jsem to tak, že těhotná nejsem, další měsíc ms nedorazila, šla jsem k lékaři s tím, že jsem těhotná čerstvě. Podle ultrazvuku jsem byla již v 8tt, takže těhotná přes ms. Zkus
test zkusit ještě později.
Ahoj holky, prosím anonymně…
Mám zpožděnou ms ale fakt hodně asi 3 týdny. Těhotenský test jsem si dělala 2× vyšel negativně…
V minulém cyklu jsem taky měla problém a spala jsem s partnerem bez kondomu, ale testy vyšly negativně ale i tak jsem měla zpoždění a gynekolog mi píchl vyvolávačku, menstruace proběhla ale byla kratší… teď mám zase zpoždění, ale testy negativní - čím by to mohlo být? asi zajdu na gyndu ale moc se mi tam zase nechce…
Ahoj holky, 27. minulý měsíc proběhl nechráněný sex podle všech příznaků a BT v den ovulace. Taky dva dny před a po. Nemohla jsem to vydržet, protože mě už 10 DPO hrozně bolely prsa, v podbřišku a celkově mi bylo „jinak“. Udělala jsem si test a byl negativní. Druhý den jsem to zkusila znovu a ani náznak malého ducha. A včera v den očekávané MS menstruace opravdu přišla. Ale tak jinak než obvykle. O dost menší intenzitě než ta na co jsem zvyklá. Myslíte, že je ještě nějaká možnost být těhu? U prvního mimča jsem menstruaci neměla hned v měsíc oplodnění takže vůbec nevím, zda je možná ještě nějaká šance být těhu i přes menstruaci.
Není mi jasná ta MS, chvilku jo a chvilku ne a když už jo tak fakt krvácím minimálně. Každopádně počkám až skončí MS a zkusím další test.