Těhotná i přes menstruaci?

Anonymní
12.9.19 08:29

Těhotná i přes menstruaci?

Ahoj holky, 27. minulý měsíc proběhl nechráněný sex podle všech příznaků a BT v den ovulace. Taky dva dny před a po. Nemohla jsem to vydržet, protože mě už 10 DPO hrozně bolely prsa, v podbřišku a celkově mi bylo „jinak“. Udělala jsem si test a byl negativní. Druhý den jsem to zkusila znovu a ani náznak malého ducha. A včera v den očekávané MS menstruace opravdu přišla. Ale tak jinak než obvykle. O dost menší intenzitě než ta na co jsem zvyklá. Myslíte, že je ještě nějaká možnost být těhu? U prvního mimča jsem menstruaci neměla hned v měsíc oplodnění takže vůbec nevím, zda je možná ještě nějaká šance být těhu i přes menstruaci. :? Není mi jasná ta MS, chvilku jo a chvilku ne a když už jo tak fakt krvácím minimálně. Každopádně počkám až skončí MS a zkusím další test. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
12.9.19 08:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 27. minulý měsíc proběhl nechráněný sex podle všech příznaků a BT v den ovulace. Taky dva dny před a po. Nemohla jsem to vydržet, protože mě už 10 DPO hrozně bolely prsa, v podbřišku a celkově mi bylo „jinak“. Udělala jsem si test a byl negativní. Druhý den jsem to zkusila znovu a ani náznak malého ducha. A včera v den očekávané MS menstruace opravdu přišla. Ale tak jinak než obvykle. O dost menší intenzitě než ta na co jsem zvyklá. Myslíte, že je ještě nějaká možnost být těhu? U prvního mimča jsem menstruaci neměla hned v měsíc oplodnění takže vůbec nevím, zda je možná ještě nějaká šance být těhu i přes menstruaci. :? Není mi jasná ta MS, chvilku jo a chvilku ne a když už jo tak fakt krvácím minimálně. Každopádně počkám až skončí MS a zkusím další test. :roll:

Ahoj :), pozitvni test nebo i duch se muze ukazat i pred menstruaci :/ je to diky hormonum. Ale znam nektere maminky co meli menstruaci pri tehotenstvi i prvni dva mesice. Kazda jsme jina :( Ja jsem cekala dvojcata ale jedno se pustihlo hned pri prave posledni menstruaci. Treba se ti tam uz miminko pripravuje :) ale pokud chces mit opravdu jistotu jako jsem chtela mit ja objednej si do lekarny HCG tehotensky test :)..je to z krve z prstu ale to ti zarucene ukaze jestli jsi nebo ne :) :kytka: :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.9.19 08:45

Ahoj, můžeš a nemusíš. Já byla, test negativní, menstruace přišla (byla slabší než obvykle),
brala jsem to tak, že těhotná nejsem, další měsíc ms nedorazila, šla jsem k lékaři s tím, že jsem těhotná čerstvě. Podle ultrazvuku jsem byla již v 8tt, takže těhotná přes ms. Zkus
test zkusit ještě později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.20 01:15

Ahoj holky, prosím anonymně…

Mám zpožděnou ms ale fakt hodně asi 3 týdny. Těhotenský test jsem si dělala 2× vyšel negativně…

V minulém cyklu jsem taky měla problém a spala jsem s partnerem bez kondomu, ale testy vyšly negativně ale i tak jsem měla zpoždění a gynekolog mi píchl vyvolávačku, menstruace proběhla ale byla kratší… teď mám zase zpoždění, ale testy negativní - čím by to mohlo být? asi zajdu na gyndu ale moc se mi tam zase nechce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky