Těhotná, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.11 15:39
Macek 31 píše:
Ale taky nemusí to byl můj případ,ty budeš třeba jinej v medicíně neni nic 1+1, :-) ale pokud měla cysta zmizet tak odejít při menses. :-)

Tak já tomu moc nerozumím , mám je poprvé.
Tak na co sem brala ty čípky a léky ? :nevim:
Asi sem ji špatně pochopila tedy.
Já vím, že je to 50/50 , jen si nedokážu vysvětlit ty věci, které sem psala, ale jak říkáš každý je jiný a mohu to takhle u cyst mít já.
Nebo taky nemusím, ale teď spíš teda počítám stím, že ano,aspoň sem zas spadla na zem :-)
Mě spíš udivilo několik souvislostí, jako byla už u ní ta zvýšená sliznice,o vynechání ms vysoká bt a tak … proto mně napadlo těhotenství a tak dlouho vynechání.
Ale fakt to má asi každý jinak,uvidím.Jen sem chtěla znát váš názor a děkuj ti za tvůj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.11 15:50

dr mi říkala, že cysta může i samovolně prasknout,nebo snad vymizet ? to není rpavda ? jestli sem ji fakt špatně nepochopila.
Pak teda říkala, že i ms, ale to jsem pochopila jako jednu z dalších variant.

• Citovat
  • Upravit
Macek 31
16.3.11 15:57

Já jsem to pochopila tak,že cysta praskne a odejde při mences.Praskne -li cysta normálně tak by si měla cítit bolest v podbřišku,ale prý je to doprovázeno krvácením a ve většině případů to jednoho dostane k doktorovi. Ale promiň fakt jsen tě nechtěla rozhodit :-)

• Citovat
  • Upravit
11502
16.3.11 17:06

A nemáš třeba při tý nemoci horečky nebo vyšší teplotu? že by to bylo tím ta vysoká BT?

Jinak cysta se může vstřebat i sama. Většinou to dost bolí, když praskne větší cysta. Já ji teda nikdy neměla, snad, nevím o ní, ale máma na ně dost trpěla a kamarádka taky. Jedna jí praskla, tak musela do nemocnice, ale měla ji velkou. No a pokud na testu vidíš dušíka, tak by to tam event. mohlo být. Zkus si koupit ten mamatest a uvidíš jak na tom jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 17:23

Macek, nene vůbec si mě nijak nerozhodila.Já si vážím jakéhokoli příspěvku a jsem ráda, aspoň sem trošku spadla na zem a nebudu popřípadě zklamaná,takže ti děkuji :kytka:

Pettule : Horečku nemám, možná sem měla občas zvýšenou, ale to už taky ne,pořád se pohybuju do těch 37 teď takže dobrý.
Bylo mi teda hůř,to musím říct, ale taky sem si jednou při chřipce měřila bt a nejvíc se mi vyšplhala na 36,9.
Spíš občas zničeho nic, ve mě projede zimnice,mám ucpaný nos,v krku mě bolí a kašel mám, ale nic extra,taková prostě ´´divná´´ chřipka,nachlazení,nevím.
Ale dostala jsem to když sem přišla z nemocnice a to jsem tam ležela pár dní v posteli a nic a hned sem se přemístila do postele domu a bylo mi blbě :nevim:
Tak divně,už mi je dobře ale pořád se nejcetim fit,jako normálně,cejtim se divně,až mi to moc nejde popsat :nevim: :pocitac:
:kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.11 17:25

Já sem si měřila ze srandy - jentak bt i před hodinou, vím, že to nemá význam, ale zajímalo mne to a měla jsem 37,7 8-o nemám ani teplotu nic, ale asi horečku tam :-D:-D:-D
Ráno změřím zas a uvidím.A jsem tam hrozně mokrá :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
11502
16.3.11 18:16

To já taky při prvnim těhu měla pořád pocit, že jsem to dostala, no nepočítala jsem s tím, že to vyjde na první pokus a břicho mě bolelo jako před ms, takže jsem čekala první ms po vysazení prášků a ona nedorazila a na testíku byly //. Takže jsem pořád lítala na záchod kontrolovat jako jestli už, abych nebyla zadělaná od krve a vložku zbytečně se mi brát nechtělo, no kdo by je měl rád, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 18:29

ono by to nebylo plánované, ale možná o to hezčí :-)

Ale spíš si myslim, že se zase najde jiných tisíc důvodů než tohle…
Každopádně bt mám asi hodně velkou..
Uvidím,každopádně jsem moc ráda, že mám ským si o tom popovídat, že na to nejsem sama:-) Teda aspoň takhle tady na emiminu:-)
Moc tomu nevěřím ale … :nevim:
děkuji ti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11502
16.3.11 18:39

ono i to plánovaný je hezký, my už plánujeme druhý, ale mam hrozný obavy, že to nepůjde tak hladce jako to první. Bylo to krásný období až jsem si toho malýho miminka užila hodně málo. A ty už nějaký dítko máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 18:46
Pettulle píše:
ono i to plánovaný je hezký, my už plánujeme druhý, ale mam hrozný obavy, že to nepůjde tak hladce jako to první. Bylo to krásný období až jsem si toho malýho miminka užila hodně málo. A ty už nějaký dítko máš?

Nene nemám ani jedno.
Ale určitě ti to vyjde uvidíš :kytka: :kytka: :kytka:

a vy už se snažíte teď ?
samozřejmě i plánovaný je krásný,je to krásný v jakémkoli případě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11502
16.3.11 18:49

Zatim ještě ne, nějakej čas si ještě počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.11 20:48

tak test.pořád negat.:-( takovej malej dušík takže nega. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.11 22:16

Tak jen hlásím, že jsem dnes byla u dr a en mě vyšetřil a řekl : cysty mám pořád,na těhotenství to nevypadá, začla jsem dnes krvácet,tak mi řekl, že pokud se ms normálně rozjede přes víkend,tak to nemám řešit,ale pokud ne,mám se ozvat.Zatím jen krvácím a špiním,ale normální menstruace to neni :roll: Tak snad se to přes víkend rozjede. říkal, že těhotenství vyloučit nemůže,ale že to na to nevypadá.
Co cysty dokážou fakt :roll: Doufám, že se mi to fakt rozjede v plné parádě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.11 22:17

Už kvůli tomu,aby mi ty cysty zmizely.Doufám..

• Citovat
  • Upravit
21.9.14 22:34

nevim si rady. .

Dobry den nevim si rady zda jsem tehotna nebo ne..boleji me strasne prsa citim bolestive kazdy pohyb kdyz si sundavam potprsenku a nebo kdyz schazim ze schodu o doteku ani nemluvim tyhle problemy jsem nikdy pred tim nemela..take kazdy vecer kdyz jdu spat a lehnu si mam zavrate a mota se mi hlava..tetka jsem dostala vecer silene krece do bricha ale pak ustaly.. mam bolesti zad a porad hlad coz je u me neobvykli take casto chodim na zachod ale po troskach. vzdy vecer mam pocit na zdvaceni..je mi 20 let a jsem vazne nezkusena v tomhle ohledu kazdopadne na MS stale cekam ale bojim se ze marne.. byla bych moc rada nez pujdu k doktorovi abych vedela i vase nazory mockrat vam vsem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí