Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu se zeptat, proč praktikujete přeruš. soulož, když chceš otěhotnět?
![]()
@Romanka923 hele, ja brala HA a prerusovali jsme a stejkne jsem otehotnela. ale myslim, ze mamatest je celkem spolehlivý ![]()
Klárin, mě spíš udivuje ta tvá ovulace jen 5-6dní před MS
, ty si nějak zjišťuješ kdy máš ovulaci? Přijde mne to jako dost krátká luteální fáze…měla by být těch 10-12dní, aby vajíčko mělo čas se uhnízdit atd.,dyť ani 6dní po ovu se nedá testem ještě zjistit těhu
, ale zase píšeš že máš ducha, tak si myslím že spíš jsi měla ovulku o pár dní dříve než si myslíš…no každopádně jsem zvědava jak to u tebe bude pokračoat a držím palce
.Já už nějakou praxi s ovulkou plozením, cyklama všeobecně zkušenost mám, a tak vím že ovulka může být kdykoli, jak už 10dc tak třeba 20dc, každopádně od ovulky by MS měla přijít nejdřív 10 den, já mám krátkou druhou fázi,10,11dpo chodí MS, a u prvního těhu jsem měla minimini ducha až 14dpo, a vím přesně kdy tehda byla ovulka.
Tak jistě to s tou ovu nevím, jen to tak odhaduju, protože mě vždycky takový týden před ms bolí v podbřišku a mám výtok. Bazální teplotu jsem měřila, ale asi nějak blbě, protože jsem se v tom pak nevyznala. Takže je to spíš odhad ![]()
Tak holky ms nikde, carka na testu porad stejna tak ja uz nevim. Myslite, ze muze cysta udelat falesne pozitivni TT? K dr jdu az v pondeli, tak budu chytrejsi ![]()
I ja drzim palce, po dalsim testovacim pokusu napis