Těhotná, nebo planý poplach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klárinka. T
3.1.13 00:30

I ja drzim palce, po dalsim testovacim pokusu napis :)

• Citovat
  • Upravit
sad 1
3.1.13 07:54

@Romanka923

Můžu se zeptat, proč praktikujete přeruš. soulož, když chceš otěhotnět? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
22614
3.1.13 12:22

@Romanka923 hele, ja brala HA a prerusovali jsme a stejkne jsem otehotnela. ale myslim, ze mamatest je celkem spolehlivý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.1.13 22:32

Klárin, mě spíš udivuje ta tvá ovulace jen 5-6dní před MS 8o, ty si nějak zjišťuješ kdy máš ovulaci? Přijde mne to jako dost krátká luteální fáze…měla by být těch 10-12dní, aby vajíčko mělo čas se uhnízdit atd.,dyť ani 6dní po ovu se nedá testem ještě zjistit těhu 8o, ale zase píšeš že máš ducha, tak si myslím že spíš jsi měla ovulku o pár dní dříve než si myslíš…no každopádně jsem zvědava jak to u tebe bude pokračoat a držím palce :).Já už nějakou praxi s ovulkou plozením, cyklama všeobecně zkušenost mám, a tak vím že ovulka může být kdykoli, jak už 10dc tak třeba 20dc, každopádně od ovulky by MS měla přijít nejdřív 10 den, já mám krátkou druhou fázi,10,11dpo chodí MS, a u prvního těhu jsem měla minimini ducha až 14dpo, a vím přesně kdy tehda byla ovulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
4.1.13 00:33

Tak jistě to s tou ovu nevím, jen to tak odhaduju, protože mě vždycky takový týden před ms bolí v podbřišku a mám výtok. Bazální teplotu jsem měřila, ale asi nějak blbě, protože jsem se v tom pak nevyznala. Takže je to spíš odhad :)

• Citovat
  • Upravit
Klárinka. T
5.1.13 18:36

Tak holky ms nikde, carka na testu porad stejna tak ja uz nevim. Myslite, ze muze cysta udelat falesne pozitivni TT? K dr jdu az v pondeli, tak budu chytrejsi :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex