Těhotná - problémy s přítelem

25.4.16 16:31

Tehotna problemy s pritelem

Ahoj holky..
Muj problem je teda hlavne pritel..je mi 19, pritelovi 28..jsme spolu kratce, sedm mesicu z toho 4 mesice spolu bydlime..pritel uz od zacatku chtel dite, ja sice taky ale casem..antikoncepci brat nemuzu, meli jsme vzdy kondom a ikdyz si daval vzdy pozor otehotnela jsem.. Tohle ale neni muj problem verim sobe ze se o miminko postaram, tesim se… On se tesi taky ale posledni dobou se neustale jen hadame kvuli kravinam…prisla jsem o vsechny kamarady diky tomu ze o me vsude rozkecal jaka jsem deka apod. Pritom jsem ho NIKDY nepodvedla ani nic podobneho..nevim proc si to vymyslel nemel opravdu duvod..celou dobu to byl nejlepsi chlap na svete a ze dne na den je to zruda..prred vsema ze sebe dela chudacka ze doma vse dela on a ja jen spim - ano jsem opravdu hodne unavena ale on doma nehne ani prstem..vsichni mu to basti a na me koukaj skrze prsty..vcera mel zase jeho chvilku kdy byl normalni..pekny den, vecere, vecer me pozadal o roku na coz ja mu rekla ano s tim ze ale chci aby ty hadky zmizeli…sotva jsme prijeli domu hadka jako blazen jen kvuli tomu ze on chtel sex a ja rekla ne protoze na to nemam posledni dobou naladu a hlavne mi jsou posledni dobou jeho doteky neprijemne -hlavne proto jak se chova…vynadal mi do kurv a vseho mozneho..rano jsem se sverila me mamce, ze bych se chtela odstehovat zpatky k ni ze uz s nim byt nechci..jenze mamka je na jeho strane a rekla mi ze se k ni vratit proste nemuzu, ze jsme si udelali dite a at se starame ze od chlapa k ni proste nepujdu ze to mam vydrzet…5 minut pak mi vola ze jestli teda nechci jit na potrat..ona si mysli stejne jako ostatni jak je skvelej a me neposloucha..ja na potrat nechci, k ni nemuzu, a nim byt nechci tak nevim co delat..ubrecena a uz i zoufala nevim co dal..jit na potrat? Sice bych utekla jemu ale vycitala bych si to strasne dlouho a miminko za to trestat nechci..do toho pritel hodne zase zacak kourit travu ikdyz tvrdil ze prestal..uz me nebavi byt pro vsechny ta neschopna ku*va jak on vsem rekl…co by jste delali vy?
Rypalky prosim ani nekomentujte, jsem na dne a zadam o rozumnou radu ne o vase moudra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.4.16 16:37

Já bych šla na potrat. Předpokládám, ze sama o sebe se postarat nedokážeš.

• Citovat
  • Upravit
30975
25.4.16 16:39

Rozumnou radu? To se obavam, ze v tvem pripade bude hodne tezke :nevim: Predpokladam, ze jsi nepracovala, nemas nic nasetreno, nepoplatis sama najem, hlidani mit nebudes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
25.4.16 16:39

Ahoj pokud se na mimiska tesis potrat dej z hlavy pryc. Zvladnes to i sama. Radeji byt s miminkem sama nez s kre..nem.
Rick o me muj jedinkrat tohle tak uz by u me nemel sanci
Drzim palecky at je brzy lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 16:41

Jako z čeho chceš do dítě živit? Z čeho chceš platit nájem? Jídlo, výbavu na dítě?
Běž na potrat, chlapa pošli k šípku, dodělej si třeba vzdělání a žij naplno a nezahrabávej se s chlapem, co tě pomlouvá!!! Proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
25.4.16 16:42

Jaká rada? Každého, koho si pustis do postele si musíš umět představit jako otce svého dítěte. Takže nepracuje- nebrat, pracuje načerno- taky nebrat, má dluhy, pije, kouří, je z rodiny akloholiku nebo jinak závislých- nebrat…a těch nebrat by ještě bylo…prostě pečlivý výběr a dite nejlíp až po svatbě, se zajištěnym bydlením, v období, kdy oba pracujete a tudíž máš nárok na nemocenskou, mateřskou…

Takže jak poradit - no tvou mámu chápu, taky si neumím představit devatenáctiletou dceru těhotnou s feťákem…antikoncepce - je i nehormonální tělísko pro ženy, co ještě nerodily - jen kondom je holt málo v době, kdy se sama ještě o dítě postarat nemůžeš, protože nejspíš nemáš ani dokončenou školu :think:

Holt špatný výběr, co dodat, hodně štěstí, budeš ho totiž potřebovat, než napravíš chyby a fostaneš se do normálu. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.4.16 16:43

Jsi finančně zabezpečená? Na potrat bych já osobně nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 16:43
@Ellusa píše:
@Elisekulicka A víš, proč se k tobě začal teď takto chovat a tak ti nadávat? Změnilo se něco? V kolikátém jsi? Už máš aspoň hotovou SŠ? A proč je tvoje máma na jeho straně?

Podle mě jí chce máma vytrestat, chtěla za chlapem? chtěla. Otěhotněla? Otěhotněla. Musí se postarat a zjistit, že život není jen o souložení. Je potřeba se taky sám o sebe postarat a né hned při prvním problému mami mami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.4.16 16:46

Mas kam jit a z čeho žít? Pokud ne volila bych potrat. Pokud ano odejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
25.4.16 16:47
@Ellusa píše:
@Elisekulicka A víš, proč se k tobě začal teď takto chovat a tak ti nadávat? Změnilo se něco? V kolikátém jsi? Už máš aspoň hotovou SŠ? A proč je tvoje máma na jeho straně?

Já bych řekla, ze on takový je, jen ted spadly růžový brýle a ukázal se v cele krase. Jsou spolu chvíli, ani se nestacili poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
25.4.16 16:49

Odejdi, dnes je ti 19 máš život před sebou. Za chvilku by s tebe byla zničená troska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 16:49
@pikola píše:
Já bych řekla, ze on takový je, jen ted spadly růžový brýle a ukázal se v cele krase. Jsou spolu chvíli, ani se nestacili poznat.

4 měsíce spolu bydlí, a teprv zjistila, že je to hajzlík. Brýlky opadly, zamilovanost taky, teď se ukazuje krutá realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
25.4.16 16:50

@Elisekulicka A kdyz pises, ze se o mimino postaras, tak jaky mas plan? Jak jeho a sebe uzivis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
25.4.16 16:51

@Elisekulicka Bez na potrat a odejdi od nej. Uz ten vekovy rozdil je znacny - je s tebou, protoze zeny z jeho vekove kategorie by si tohle nenechaly libit. Zarid si nekde bydleni a praci, pokus se omezit kontakt s matkou. Matka by chtela to nejlepsi pro sve dite a ne ho hnat do rukou nekoho, jako je tvuj (doufam, ze brzo ex-) pritel.

Dite se ma privest do vztahu, ktery je pevny a pripraveny na neco tak zasadniho. Ne do vztahu, kde se lidi obvinuji, nadávají si apod. Nejste pripraveni na dite. Chtela bys, aby zilo v necem takovem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.4.16 16:53

Kondom je spolehlivý, jen některý lidi s ním špatně zachází, nebo ho nasazují až těsně před vyvrcholením a pak se diví, že jsou v tom. Potrat si musíš zvážit sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí