Kdo je otcem ?

Anonymní
24.4.16 15:59

Kdo je otcem ?

Dobrý den, předem se chci omluvit a vím, že bude spousta z vás mě moralizovat a odsuzovat. Sama jsem vytrestaná už více než dost. S manželem máme už jednu dceru. Pak jsme chtěli druhé dítko, jenže jsem měla problémy otěhotnět - nedozrávaly mi vajíčka - zjištěno při neúspěšném IVF. Začala jsem užívat kotvičník i manžel + vitamíny. Za dva měsíce od toho jsem byla těhotná. Ale…Jak jsme měli krizi v manželství (moje chyba - přiznávám se) jsem na nátlak bývalého přítele mu podlehla. Trvalo to s ním asi půl roku, věděl, že miminko s manželem chci, že od manžela nikdy neodejdu, že ho miluji, a šlo jen o sex.,tak si dával pozor. Ale jednoho dne si pozor nedal.Byla to sobota ráno, a já plodné dny neměla. V tu chvíli mi došlo, že dělám šílenou chybu a už jsem ho od té doby neviděla - uplně jsem s ním přetrhala kontakty. Výčitky mě šíleně trápily, ale byla jsem ráda, že jsem to ukončila. A manželem jsme se milovali ten den večer, potom v úterý a ovulace byla další pátek večer (poznám podle bolesti) a to jsem se také milovali a pak ještě v sobotu. Za 12 dnů jsem od posledního styku s manželem jsem zjistila, že jsem těhotná. První veliká radost, že se konečně povedlo, pak mě přepadly pochybnosti, co když není jeho? Vždyť ve stejný měsíc byl styk i s bývalým? Sice týden před ovulací, ale četla jsem, že spermie můžou přežít prý i týden, což mi gynekolog sice vyvrátil, že to je hloupost, ale i tak. Navíc bývalý je ten typ co bez sexu nemůže být a denně si to dělá sám min. 2× a jeho životní styl není ideální aby měl nějaké superpremiové sperma. Co myslíte? kdyby se to manžel dozvěděl, byl by konec a to já nechci. Moc ho miluji a denně se trestám za svoji blbost a mrzí mě to. Navíc jsme brali oba ten kotvičník a vitamíny na plodnost, tak doufám, že je to manželovo. Ale pochybnosti mám. Jedno ale vím, že si nejsem jistá, jestli chci vědět pravdu. Ta by mě žrala asi víc než nejistota. Co myslíte, je velká šance že je to od bývalého?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101806
24.4.16 16:03

Ano, může to být obou… jinak než testem mít jistotu nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.4.16 16:03

Sance je vzdycky…nezjistis to asi driv nez budes moct udelat testy…blba situace…nezavidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.4.16 16:05
@Andenne píše:
Sance je vzdycky…nezjistis to asi driv nez budes moct udelat testy…blba situace…nezavidim…

Nevím, jestli je v tomto případě blbá jen situace  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.4.16 16:05

Jinak-asi bych nemohla takhle zit v nevedomosti…minimalne rok…uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.4.16 16:06

@Malaga /> to myslim zakladatelka vi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101806
24.4.16 16:06
@Andenne píše:
Jinak-asi bych nemohla takhle zit v nevedomosti…minimalne rok…uff.

Co by ti jiného zbývalo… za blbost se holt platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.4.16 16:07

Podle roho co píšeš si myslim, že bude manzělovo, pokud jsi si jistá ovulací, spermie týden nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12948
24.4.16 16:07

Týden asi fakt ne, ale nikde není 100% jistota, že jsi tu ovulaci fakt měla ten den, kdy říkáš.
Podle mě je to spíš manžela, ale peníze bych na to nevsadila.
Už jsi doma řekla, že jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
24.4.16 16:08

Zakladatelko, bud ráda, že nejseš jako já Rh negativní.
To mě kontrolovali třikrát protilátky a chtěli i kr. skupinu otce, vůbec nevím, jak by se to řešilo v Tvé situaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.4.16 16:10

Ahoj, vytrestaná jsi dost, to jo… ale nemá smysl se tolik stresovat v těhotenství, může to ublížit miminku.
Nechápu jednu věc, jak může být člověk nevěrný milované osobě? Nepřijde mi, že manžela miluješ. Očividně jsi se s ním nudila, že jsi mu nutně musela zahýbat. :nevim:
Ale jinak šance samozřejmě je, náhoda je blbec, co naděláš… teď už nic. Můžeš kápnout božskou a riskovat že přijdeš o pohodlí rodinného krbu anebo mlčet a doufat, že nebude mít manža doma kukačku. Otázka je jaký máš charakter. Další věc je, jestli budeš mít „štěstí“ a nepráskne tě milenec. Uvidí tě někde s pupkem, spočítá si to a máš po ptákách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101806
24.4.16 16:12

@free333 Nijak, doktoři nikdy moc nevěří krevní skupině otce… protože nejsou naivní a vědí kolik je kukaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 16:13

Ovulací jsem ji jistá, chodila jsem na folikometrii, a přesně v den ovulace mě i bolel podbřišek, a ten mě začal pobolíval až další týden v pátek po 16té hodině a ta bolest vždycky trvá tak 4-6 hodin než folikul praskne. takže ovulace proběhla další týden z pátku na sobotu.Ano, manžel se na miminko moc těší navíc to bude syn (což prý klučičí spermie jsou rychlejší) a termín porodu mám za tři měsíce. Právě ta nejistota mě sráží k zemi a právě nevím, jestli chci vědět pravdu. Ono možná podle podoby budou náznaky, ale zase bývalý je stejný typ jako já - hnědooký a tmavovlasy. černoch fakt není ani nic jiného :oops:

• Citovat
  • Upravit
25123
24.4.16 16:14
@free333 píše:
Zakladatelko, bud ráda, že nejseš jako já Rh negativní.
To mě kontrolovali třikrát protilátky a chtěli i kr. skupinu otce, vůbec nevím, jak by se to řešilo v Tvé situaci :think:

to je zajímavý, taky jsem rh neg. a na krevní skupinu otce se mě ani u jednoho těhotenství nikdo neptal…já jí do tý průkazky teda napsala, jelikož manžel je rh poz., ale byla to má vlastní iniciativa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.4.16 16:15

@brumdinka no to bývá u rh neg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie