Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
24.4.16 16:25

Pardon rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
24.4.16 16:26
@Lamátko píše:
Myslím, že bude stačit vědět krevní skupinu miminka, dobrý nápad, zakladatelko zjisti si jak je to s tou krevní skupinou, já myslim, že dítě nemůže mít jinou krevní skupinu než mají rodiče

To si ale myslíš hodně špatně, dědičnost krevních skupin je v genetice hodně rozsáhlá a složitá kapitola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
24.4.16 16:26

Víš, kdyz se priznas, tak mu hrozne moc ublížis a vaše rodina se pravděpodobně rozpadne-ublížis i dceři. Kdyz si to necháš pro sebe, budeš to v sobě nosit cely život, ale uchránis sve milované. Přiznat se znamená ulevit svědomí, ale nic to neřeší. Nechala bych to byt, ono uz je to samo o sobě dost na to aby jsi měla doživotní očistec. Ty jediná tím budeš trpět-a ve finále kdyz uz ma někdo trpět, měla bys to byt ty…
Nezlob se za otevřeny názor…

• Citovat
  • Upravit
102598
24.4.16 16:27
@Lamátko píše:
Jak může mít dítě jinou krevní skupinu než dítě?

Protože dvoualelová dědičnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
24.4.16 16:28

@Lamátko muze. Dokonce i kdyz jsou oba nulky - velmi specificky pripad ale. Napr. Je-li matka A a otec taky A, dite muze mit krevni skupinu A nebo 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
24.4.16 16:28

Tak to já nevěděla, že to tak s krevní skupinou. Zakladatelko hlavně nikomu nic neříkej ani nejlepší kamarádce, teda poku se už tak nestalo…nedá se s tím nic dělat, chlapovi by jsi straďně ublížila už to nech být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13262
24.4.16 16:30

@Lamátko Zadej si na googlu nebo na jakémkoli jiném vyhledávači: „dědičnost krevních skupin“ a vyjedou ti tabulky, je to dost jednoduché.

Příspěvek upraven 24.04.16 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.4.16 16:30
@brumdinka píše:
to je zajímavý, taky jsem rh neg. a na krevní skupinu otce se mě ani u jednoho těhotenství nikdo neptal…já jí do tý průkazky teda napsala, jelikož manžel je rh poz., ale byla to má vlastní iniciativa :)

To by ale měli zjišťovat, protože, pokud je matka Rh negativní a otec pozitivní a dítě zdědí po otci Rh pozitivitu, může matčino tělo, plod považovat za cizí a vytvářet si proti němu protilátky a může to mít vliv na jeho vývoj…ale je pravdou, že neplechu to dělá až u druhého těhotenství, první děti prý ohroženy nejsou, kdysi jsem o tom četla, protože moje mamina je neg. a taťka pozitiv.

• Citovat
  • Upravit
1185
24.4.16 16:33
@Marie432875 píše:
Víš, kdyz se priznas, tak mu hrozne moc ublížis a vaše rodina se pravděpodobně rozpadne-ublížis i dceři. Kdyz si to necháš pro sebe, budeš to v sobě nosit cely život, ale uchránis sve milované. Přiznat se znamená ulevit svědomí, ale nic to neřeší. Nechala bych to byt, ono uz je to samo o sobě dost na to aby jsi měla doživotní očistec. Ty jediná tím budeš trpět-a ve finále kdyz uz ma někdo trpět, měla bys to byt ty…
Nezlob se za otevřeny názor…

Pod tento názor se podepisuju. Jinak pokud určitě víš, kdy si měla ovulaci, tak je dítě manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.4.16 16:35

Určitě dítě může mít jinou krevní skupinu. My jsme s manželem oba A+ a naše dcera je 0+ a na 100% je manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 16:36

@Sonarka nezjištóvali…a většinou nezjištújí právě proto, že to stejně nemusí být pravda aneb otec je vždycky nejistý :mrgreen:

mám dvě děti a řeší se to až podle rh miminka… první syn má negativní, tak nic…druhý syn má pozitivní, tím pádem jsem dostala po porodu injekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102598
24.4.16 16:36

@Sonarka Nojo, ale jelikož je otec vždy nejistý, tak k tomu hodně lékařů přistupuje tak, že se automaticky chovají, jako kdyby otec Rh+ byl… pak to nepotřebují zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 16:49

My jsem s manželem oba 0+ tak mi vyjelo že by dítě mělo být 0+ také, ikdyž u dcery mi nikdo krevní skupinu neříkal a to vím, že je 100% jeho. @Marie432875 @dalmati Ano, přesně takhle to beru i já. Nechci nikomu ublížit a raději se budu trápit s tím celý život sama, jen abych uchránila svou rodinu. Poučení mám na celý život a tím jsem si stoprocent jistá, že už nikdy nic takového neudělám ať už bude krize jakákoli. Teď už vím, že se to dá řešit jinak…
Jo, a bývalý nic neví ani netuší a věděl, že se s manželem o miminko snažíme, takže by si stejně myslel, že mi to konečně vyšlo a proto jsem i s ním přethala kontakty, ten problémy dělat nebude, toho se nebojím.

• Citovat
  • Upravit
2687
24.4.16 16:52
@janfra píše:
Já bych doma nic neříkala a modlila se, aby milenec neměl černošské předky.

A prave proto by si mel udelat kazdy muz test otcovstvi. :think: Naprosto automaticky bez reseni vernosti manzelky, nebo kvality vztahu, nebo podobnosti ditete. V tomhle musi mit muz 100% jistotu.

Příspěvek upraven 24.04.16 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.4.16 16:52

Rozhodně nebudu soudit, člověk nikdy neví co mu život nachystá. Určitě bych byla klidná, mimco bude urcite manžela. Doktor mi říkal, ze spermie ve vhodném prostředí vydrží cca 3 dny, 5 je spíš výjimka. Takže se těš na chlapečka a vůbec se nestresuj.

Mimochodem mam Rh- a kdyz jsem chtela hlasit skupinu manžela, tak mi bylo řečeno, že to není relevantní informace pro lékaře, protože otec není nikdy jisty. Takže se zjišťuje az skupina miminka a z toho lékaři vycházejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí