Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
24.4.16 17:23
@Elenloth píše:
Myslím, že kdyby se zavedly testy otcovství plošně, pro každého, tak by to mohlo vyřešit spoustu věcí, vyčistit vzduch a třeba i upevnit vztahy. A mimo jiné by si asi ženské i chlapi dávali víc pozor na to, co dělají v cizí ložnici. :mrgreen:
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.4.16 17:25
@janfra píše:
Ale kdyby ženská zjistila, že je těhotná s někým jiným, tak bude muset jít na potrat, ale jak bude postihnut ten nevěrník? Mu uříznou koule?

Proč by musela chodit na potrat? 8o

• Citovat
  • Upravit
25123
24.4.16 17:26

@Tunrida ale prosim tě nedramatizuj to…bud´ partnerovi věřim nebo mu nevěřim - pokud mu nevěřim není důvod, abych s nim zůstávala ve vztahu a už jsem to psala v jiných diskuzích, kde se řešila přílišná závislost, to že pomalu ženská nemůže se jít sama bavit a hned z takových byly dělány záletnice :lol:..jsme s manželem 17 let, věříme si a já ho nepodvedu právě proto, že mi věří.. a to jsem měla sakra příležitostí - dokonce jsem se zde na emimi někdy před půl rokem zmínila, že v době naší krize jsem se „zamilovala“ jinde a i přesto jsem ho nepodvedla i když jsem k tomu byla sakra blízko…kdyby mi nevěřil, tak naopak bych mu to s klidem udělala, at´ má teda ten důvod 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.4.16 17:30

@janfra No ono by to oklikou dopadlo i na muže. Kdyby žena otěhotněla s milencem a manžel ji vyhodil, tak za kým půjde? Za otcem svého dítěte, který se na základě jejího tvrzení prokáže. To si jen tak každý nevěrník nelajzne. A co se případných potratů týče, tak do té doby, dokud otěhotní a děti nosí pouze ženy, tak nesou ženy více odpovědnosti za sebe a své jednání v tomto ohledu. Tak by si třeba víc rozmyslely, jestli mají někomu zahýbat, aby jim ten potrat nehrozil. Z biologické podstaty to nikdy nebude úplně rovné, s tím nikdo nic neudělá.

• Citovat
  • Upravit
31672
24.4.16 17:31

Na 95 procent je manžela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.4.16 17:35

@brumdinka No kéž by to takhle měli všichni, to by byl život veselej :lol: Bohužel, jsou i typy, na který ta důvěra působí přesně obráceně i bez krize.
A jak můžeš vědět, že zakladatelky muž jí nevěří? Ten za ni klidně právě může dávat tu ruku do ohně, že ona by nikdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
2687
24.4.16 17:36
@brumdinka píše:
ale vůbec ne, pořádný koule je třeba na to každej den pracovat na dlouhodobym vztahu v manželství…ona je to totiž práce a někdy dost těžká a makat se spoustě lidem v dnešní době nechce..ono řešit to nevěrou nebo rovnou rozvodem je totiž děsně jednoduchý, víš ;-)

Ja vidim problem spis opacny, spousty lidi setrvavaj ve vztahu, delaj porad nejaky kompromisy, doufaj v nejaky zazracny zmeny atd. Protoze maj proste strach z kroku do neznama, kdyby se rozesli. :think: Ale to uz je zas mimo tema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:36

@janfra to je na dlouhý povídání… 17 let je 17 let co chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.4.16 17:37
@janfra píše:
Tak na to by dojely jen ty ženské, ale co ti nevěrní chlapi?

Při narození dítěte je matka jistá, otec je v nejistotě vždy. Nevěrný chlap nikdy v životě nepřinese do manželství dítě, které by nebylo dítětem matky, která ho porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
24.4.16 17:37
@Tunrida píše:
@brumdinka No kéž by to takhle měli všichni, to by byl život veselej :lol: Bohužel, jsou i typy, na který ta důvěra působí přesně obráceně i bez krize.
A jak můžeš vědět, že zakladatelky muž jí nevěří? Ten za ni klidně právě může dávat tu ruku do ohně, že ona by nikdy :lol:

To si bud naprosto jista, ze je to presne tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:38

@Tunrida ale tak to samozřejmě nevim, já jen psala, jak to mám postavený já asi sem se potřebovala vykecat :lol:

@Scarabeuss píše:
Ja vidim problem spis opacny, spousty lidi setrvavaj ve vztahu, delaj porad nejaky kompromisy, doufaj v nejaky zazracny zmeny atd. Protoze maj proste strach z kroku do neznama, kdyby se rozesli. :think: Ale to uz je zas mimo tema…

jo to určitě taky, souhlasim…ono taky když jsou v tom děti tak se takový kroky dělaj hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:40
@janfra píše:
Tak důležitý je, že jste to ustály a jste stále spolu. Doufám, že spokojeni.

jj zatím ano, spokojeni..

Příspěvek upraven 24.04.16 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
24.4.16 17:48

@Sonarka já mám - ex mel + pokud by měl plod po otci + a po porodu se nepíchnou protilátky, tak v druhém těhu muže tělo matky vyloučit plod. Malá měla naštěsti - po mne, takže druhé těhu se nemusím bát potratu z tohoto duvodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
24.4.16 17:56

:D snad má zakladatelka oči a uvidí komu se díťe podobá. Ja bych to tak nedramatizovala..Jedno ví že dítě je její tak na co testy DNA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
24.4.16 17:57

@Taciras Myslim, ze drtiva vetsina muzu by chtela vedet o tom, ze „jejich“ dite neni jejich. ;) To vazne nemuze byt rec o niceni rodiny tim, ze reknu pravdu. :roll: Kriticky moment nebylo rict pravdu, ale podvadet bez ochrany manzela v dobe, kdy se snazi o dite. :roll: Jak s tim ten muz nalozi je na nem, ale mel by o tom vedet. Je trapny cely zivot byt pysny na syna a pritom zenuska by vedela, ze neni jeho.
Ted bych nic nerikal a udelal ten tst po porodu. A pak by to byla slusnost tohle oznamit, kdyby to nebylo jeho dite. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí