Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečetla jsem diskuzi, možná se budu opakovat, myslím, že sama víš, že to máš 50na 50. JInak nevěře nefandím, ale když už je, proč nenapíšeš, žes prostě chtěla sex, tak sis to rozdala i s bývalým. Proč do toho tahat nějakou krizi, která asi nebyla tak horká, když přes den spíš s milencem a večer s manželem, hm?
A vazne mi prijde drzost podvadet pravidelne jeste bez ochrany.
Jednak muze otehotnet, taky muze prinest neco domu… ![]()
@Scarabeuss ano bylo by to fér, ale spousta lidí není fér…s tou ochranou též souhlaim…
Co chlapům může dát a vzít emimino?
No mě to dává docela dobré info, protože jsem měl to štěstí stát se otcem, takže tak.
Co mi emimino vzalo? No vždycky jsem měl ženy trošku za ty „lepší“ bytosti, ale
to bylo spíš dáno výchovou, životní zkušenost to narušila a emimi to je dorazilo.
Asi jako že přesvědčení, že ženy neprdí a nezahýbají už je dávno v prachu.
Pro zakladatelku za mě jako chlapa:
Stalo se co stalo, a dokud nebudeme mít stroje času, tak s tím nic neuděláme.
Je potřeba se na to podívat trošku s odstupem a vypustit na chvilku emoce, rozhodující jsou fakta:
Závěr: Nejsi žádné monstrum, ale spíš prostě jako každá druhá ženská, které se občas rozjedou nohy od sebe. Akorát prostě už budeš vždycky nervózní až se budete doma dívat s manželem na televizi a tam se budou řešit kukačky.
Závěr: Tak jako tak, v této chvíli má tvé nenarozené dítě pouze jednoho otce, tedy tvého manžela. Celou historii vychovávají muži děti, které nejsou geneticky jejich a bude to i do budoucna přes všechny možné testy.
se přiznávat. Nikomu by to neprospělo, vůbec nikomu. Jasně jsou případy, kdy je prostě nutné jít s pravdou ven, jako je to u moderátorky Zuzany Tvarůžkové, ale tohle není ten případ. Tam to nakonec ta rodina vydržela, ale to si myslím je spíš výjimka.
Závěr: Držet pusu.
Závěr: Udělat test DNA po porodu a potom se podle toho zařídit. Je-li otec manžel, tak si měla protentokrát štěstí. Pokud ne, můžeš se přiznat, ale pokud ne, tak držet už navždy hubu, a pokud to bude nutné lhát jako ta největší svině. Výčitky jsou naprd, ničemu nepomůžou, důležité je zdraví dítěte a tvé.
Závěr: Ber to tak, že dostalas další lekci života, tentokrát pěkně drahou, ale důležité je se z toho poučit a jít dál. Rozmazané ho*no jen víc smrdí.
@Mrazivý dech dobře si to shrnul - jen mě mrzí, že to emimi dorazilo…
zas tak hrozný to v reálu neni, tady se to jen koncentruje ![]()
@Taciras ano co se stalo nejde odestát, je třeba minimalizovat následky…
@brumdinka píše:
@Mrazivý dech dobře si to shrnul - jen mě mrzí, že to emimi dorazilo…
zas tak hrozný to v reálu neni, tady se to jen koncentruje
V realu je to jeste horsi.
Lidi se vetsinou nechlubi svymi hrichy, navic plno lidi z toho ani nema cerne svedomi. Ac se ti to nemusi zdat, porad je tu jeste ten lepsi vzorek populace. nejaky totalni rozhodnozky, manipulatorky, lharky nechodi na takove forum, nebo snad na internet vubec(mozna krom facebooku). ![]()
@Taciras Vsak jsem psal, ze ted nema nic rikat a udelat ten test.
@Scarabeuss ale jo dobře, ale já jsem prostě založením optimista a rozhodně si nemyslim, že jsem jediná, která dokáže být věrná ![]()
@janfra píše:
Ale kdyby ženská zjistila, že je těhotná s někým jiným, tak bude muset jít na potrat, ale jak bude postihnut ten nevěrník? Mu uříznou koule?
A jak víš, že on byl nevěrník, on byl možná single a jako takový si může spát celkem s kým chce, pokud chce ten druhý spát s ním…
Jinak zakladatelko myslím, že na základě tvých údajů, zde uvedených, je dítě pravděpodobně tvého manžela, pokud jsi skutečně ovulovala, tak, jak myslíš…ale příroda je nevyzpytatelná, takže počkala bych po porodu a pak šla na testy otcovství, manželovi bych zatím nic neříkala a modlila se, ať je dítě jeho…
@Sonarka s ovulací jsem ji jistá na 100% jen mě to prostě štve, že jsem tohle mohla udělat. Život bez manžela si nedokážu představit, ikdyž v době krize byl na zabití. On je takový, že se do sebe uzavírá a když něco řeší tak sám a pak je z toho nervozní a kope kolem sebe. V té době jsem právě potkala bývalého stačilo pár hezkých slov které mi doma chyběly a bylo zle. Jenže on je svobodný, mu o nic nešlo, navíc je taky takový do větru a já blbá..nedá se to vrátit, mrzí mě to šíleně, ale už s tím nic nenadělám. Teď co čekáme miminko je manžel jako z filmu. Nemůžu mu ublížit, ani dceři, rodina je pro mě vším a raději se utrápím v tom sama, než jim ublížit. Navíc já jsem taky svoje biologické rodiče nikdy nepoznala, nevím kdo to je a nechybí mi to. Odsouzení příjmám, je to jenom moje chyba, ničí jiná a teĎ se jen denně modlím, aby bylo manželovo, a pak budu konečně v klidu a budu dělat všechno proto aby naše rodina byla už navždy šťastná…Asi to tak mělo být, abych se poučila a uvědomila si co je pro mě důležité…Všechny věci se dějí z určitého důvodů, tomuhle já věřím.
@Anonymní píše:
@Sonarka s ovulací jsem ji jistá na 100% jen mě to prostě štve, že jsem tohle mohla udělat. Život bez manžela si nedokážu představit, ikdyž v době krize byl na zabití. On je takový, že se do sebe uzavírá a když něco řeší tak sám a pak je z toho nervozní a kope kolem sebe. V té době jsem právě potkala bývalého stačilo pár hezkých slov které mi doma chyběly a bylo zle. Jenže on je svobodný, mu o nic nešlo, navíc je taky takový do větru a já blbá..nedá se to vrátit, mrzí mě to šíleně, ale už s tím nic nenadělám. Teď co čekáme miminko je manžel jako z filmu. Nemůžu mu ublížit, ani dceři, rodina je pro mě vším a raději se utrápím v tom sama, než jim ublížit. Navíc já jsem taky svoje biologické rodiče nikdy nepoznala, nevím kdo to je a nechybí mi to. Odsouzení příjmám, je to jenom moje chyba, ničí jiná a teĎ se jen denně modlím, aby bylo manželovo, a pak budu konečně v klidu a budu dělat všechno proto aby naše rodina byla už navždy šťastná. ..Asi to tak mělo být, abych se poučila a uvědomila si co je pro mě důležité…Všechny věci se dějí z určitého důvodů, tomuhle já věřím.
Jednu z hodne veci co jsem vypozoroval u zen je jijich schopnost zlehcovat to co udelali, davat vinu jinde apod. Ja nemyslim, ze to tak chtel osud, nebo buh nebo kdo.
Myslim, zes proste mela chut na nezavazny sex a sla jsi do toho. Doma manzilek, ktery se postara. Venku divoky milenec, ktery to s zenama umi. Uplne klasika, ma to tak dost panicek. ![]()
@Scarabeuss Já to nezlehčuji ani se nijak neomlouvám, já beru celou vinu na sebe. Proto mě to tak trápí a s…e
že jsem byla blbá, naivní a pokrytecká, sobecká nevím co ještě..myslela jsem jen na sebe…a teď za to platím… ![]()