Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
25.4.16 13:49
@IWINN píše:
Kromě toho, chlapi své geny strašně přeceňují. Málokterý z troubů vybočuje z řady tak, že zrovna ty jeho geny jsou tak unikátní, aby musel mít nutně svého testy potvrzeného potomka… je to jen věc ega a ješitnosti :roll:

tak v tomhle bych se chlapů zastala…K dítěti máš řadu práv i povinností, např. ho do ukončení studia živit, máš za dítě zodpovědnost, dědí tvůj majetek. Takže je pochopitelné, že chlapi nad kukaččím mládětem- zvlášt když byli podvedeni - nejásají. Nejdramatičtější bývá, když se to provalí o letech, kdy už jsou vytvořeny silné citové vazby…Náročné situace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.4.16 13:59
@pe-terka píše:
tak v tomhle bych se chlapů zastala…K dítěti máš řadu práv i povinností, např. ho do ukončení studia živit, máš za dítě zodpovědnost, dědí tvůj majetek. Takže je pochopitelné, že chlapi nad kukaččím mládětem- zvlášt když byli podvedeni - nejásají. Nejdramatičtější bývá, když se to provalí o letech, kdy už jsou vytvořeny silné citové vazby…Náročné situace :think:

Souhlasím a docela mě udivily rady v hojném počtu, ať dělá, že dítě je manželovo. Ještě není na světě, ale až bude, chtěla bych si být jistá, kdo je jeho otcem. V případě, že by se ukázalo, že manžel to není, pak mi přijde fér jít s pravdou ven a nespoléhat na to, že za celý dlouhý život nepřijde situace, kdy se to neprovalí. Blbý úraz stačí. Neumím si představit být v kůži chlapa, který se dozví, že byl dlouhá léta podváděn v tak závažné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.16 14:00
@Tunrida píše: :mrgreen: „Jo tak tys chtěl tvoje dítě 8o Tak tos měl říct dřív, to teda sorry.“ :mrgreen:
:mrgreen: Gratuluju k Ondráškovi :kytka:. Doufám, že si tohle nevyslechl tvůj chlap :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.16 14:05
@hanka.br. píše:
Souhlasím a docela mě udivily rady v hojném počtu, ať dělá, že dítě je manželovo. Ještě není na světě, ale až bude, chtěla bych si být jistá, kdo je jeho otcem. V případě, že by se ukázalo, že manžel to není, pak mi přijde fér jít s pravdou ven a nespoléhat na to, že za celý dlouhý život nepřijde situace, kdy se to neprovalí. Blbý úraz stačí. Neumím si představit být v kůži chlapa, který se dozví, že byl dlouhá léta podváděn v tak závažné situaci.

Já bych se jako ženská za ta léta zbláznila…ten pocit, že toho chlapa v tak zásadní věci podvádím…Na místě zakl. bych taky šla s pravdou ven, jen nevím, jestli ještě jako těhotná (když bych nějak cítila, že otcem je spíš milenec) nebo až po porodu, až bych to věděla s jistotou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.4.16 14:12
@pe-terka píše: :mrgreen: Gratuluju k Ondráškovi :kytka:. Doufám, že si tohle nevyslechl tvůj chlap :oops: :mrgreen:

Ale fuj, dej pokoj. Já jsem ráda, že mám kluky se svým mužem a že takový problémy vůbec nemusím řešit. Člověk by nevěřil, jak je to osvobozující být si jistá otcem svých dětí :mrgreen:

Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
25179
25.4.16 14:19
@Tunrida píše:
Ale fuj, dej pokoj. Já jsem ráda, že mám kluky se svým mužem a že takový problémy vůbec nemusím řešit. Člověk by nevěřil, jak je to osvobozující být si jistá otcem svých dětí :mrgreen:Děkuji :hug:

Promiň, asi jsem dělala trošku nemístné srandičky :hug: Jinak ano, taky to tak vnímám. Zvlášť když jedna z našich holek není manželovi vůbec podobná a já si na to téma můžu v klidu zažertovat. Nechtěla bych být v kůži ženy, která neví anebo
ví až moc dobře, že je vše jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
25.4.16 14:21

@pe-terka no to bys o tom nežertovala…my můžem s klidnym svědomím žertovat, že dítě je po sousedovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.4.16 14:25
@pe-terka píše:
Promiň, asi jsem dělala trošku nemístné srandičky :hug: Jinak ano, taky to tak vnímám. Zvlášť když jedna z našich holek není manželovi vůbec podobná a já si na to téma můžu v klidu zažertovat. Nechtěla bych být v kůži ženy, která neví anebo
ví až moc dobře, že je vše jinak :think:

Jako fakt ses mě nijak nedotkla. Právě proto, že není proč :lol: To musí být fakt na palici v sobě něco takovýho držet. Je fakt, že to je po tu ženskou asi ten největší trest.

• Citovat
  • Upravit
25179
25.4.16 14:25
@brumdinka píše:
@pe-terka no to bys o tom nežertovala…my můžem s klidnym svědomím žertovat, že dítě je po sousedovi :mrgreen:

No manžel cosi takovýho prohodil taky :mrgreen:. Jenže my měli tehdy dost škaredýho souseda. Tak mu říkám - "to si fakt myslíš, že bych si jako začla s Rudou? :? " Uznal, že to asi fakt ne, navíc dcerku máme hezkou :srdce: Je podobná mé babičce zamlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.4.16 14:26
@dalimil píše:
Nemyslím si, že na tom být pyšný na syna, kterého muž vychová, stará se o něj a sdílí s ním vše od narození, byť není jeho, je něco trapného. Maximálně tak pro tu pelešivou matku.
To je těžký, mělo by se to vyjasnit nejlépe ihned po nevěře, řešit to ale až po narození dítěte je nesmysl. Nikomu ze zůčastněných to nepřinese nic pozitivního. Ani otci, pro kterého to bude znamenat hrozný vnitřní boj, ani pro dítě, které je v tom naprosto nevinně a může to nakonec odnést bohužel nejvíc…

Naopak, chlap ktery miluje cizi dite vic nez vlastni ego je u me chlap s velkym CH. Jeste ze takovy mezi nami jsou, bylo by to smutny kdyby byli vsichni jako @Scarabeuss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.16 14:27
@Tunrida píše:
Jako fakt ses mě nijak nedotkla. Právě proto, že není proč :lol: To musí být fakt na palici v sobě něco takovýho držet. Je fakt, že to je po tu ženskou asi ten největší trest.

pokud má trochu svědomí a inteligence, tak ano…Pokud je blbá, tetelí se, jak toho troubu občůrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.4.16 14:29
@Helisek27 píše:
Naopak, chlap ktery miluje cizi dite vic nez vlastni ego je u me chlap s velkym CH. Jeste ze takovy mezi nami jsou, bylo by to smutny kdyby byli vsichni jako @Scarabeuss

ale ano, to je samozřejmě šlechetné…Ale bavíme se o chlapovi, který tuto skutečnost ví a kterému partnerka nevěší bulíky na nos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
25.4.16 14:30
@pe-terka píše:
pokud má trochu svědomí a inteligence, tak ano…Pokud je blbá, tetelí se, jak toho troubu občůrala :nevim:

Prave spousty lidi zadny svedomi nemaj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
25.4.16 14:33
@brumdinka píše:
@Sonarka nezjištóvali...a většinou nezjištújí právě proto, že to stejně nemusí být pravda aneb otec je vždycky nejistý :mrgreen:mám dvě děti a řeší se to až podle rh miminka… první syn má negativní, tak nic…druhý syn má pozitivní, tím pádem jsem dostala po porodu injekci…

To už je pak na svědomí maminky, jestli přizná nebo bude riskovat x potratů a žádné dítě ;) ale jinak běžně se to skutečně má zjišťovat a zjišťuje, protože s tím bývají velké potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
25.4.16 14:34
@pe-terka píše:
ale ano, to je samozřejmě šlechetné…Ale bavíme se o chlapovi, který tuto skutečnost vía kterému partnerka nevěší bulíky na nos…

Prave je to dost velky rozdil. Ja myslim, ze chlapek u vlastniho ditete bude vic videt sebe, ze proste ma jeho krev, geny. Proto je to trapny, kdyby se ukazalo, ze to dite neni jeho. :roll: Cizi dite muze taky milovat, ale proste asi by nezduraznoval svou podobu s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí