Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Helisek27 píše:
@Bonnie7 jo v pohode, jen si ulev, me to neboli
spíš tě nějak bolí tvoje pochroumané ego
@Bonnie7 koukam ze dle poctu tvych prispevku si me pamatujes asi dlouho ![]()
@pohledzdruhestrany
bez kapky jedu…jsi me rozesmal. Precti si uroven svych prispevku a urazek a pojd diskutovat o egu
a nezapomen ze jsem feministka…mohla bych te rozsekat…
![]()
@Helisek27 to, že jsem se zaregistrovala nedávno ještě neznamená, že jsem sem nechodila
![]()
@Helisek27 píše:
@pohledzdruhestrany![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bez kapky jedu…jsi me rozesmal. Precti si uroven svych prispevku a urazek a pojd diskutovat o egu
![]()
![]()
a nezapomen ze jsem feministka…mohla bych te rozsekat…
![]()
![]()
rozsekat nebo rozeštkat? úroveň mých příspěvků je vysoká, stejně jako úroveň mého ega
ale to, že chtít vlastní krev je o egu.. to jsi úplně mimo… lev zakousne cizí mláďata lvice, aby s ní mohl mít vlastní děti… to není o egu, to je o nějaké evoluční strategii a puzení
@Helisek27 anonym asi těžko. Na něj bych musela mít 100 příspěvků tuším dle toho co jsem se tady dočetla. Chodím na emimino uz dlouho, ale nepřispívala jsem. Zaregistrovala jsem se kvůli tomu, že jsem otěhotněla a občas potřebuji s něčím poradit
pamatuju si jak ses hádala v diskuzi, že chtěla paní holku a čeká kluka. Nadávala jsi tam ostatním do slepic a podobně
máš holt hloupé názory ![]()
Ve zkratce… Napsala jsem pribehy, nikde jsem nepsala ze je schvaluju, napsala jsem ze obdivuju muze kteri miluji dite i u kteryho zjisti ze neni jejich, vic nez sebe a jde jim o to dite, nebot otcem neni ten kdo se vystrinkne ale ten kdo vychova…vysledek, jsem dle vas fenistka, ku*va s velky K
…jo jeste blba, neempaticka a ja nevim co jeste…no uuuuuuuzasna spolecnost fakt, hele ale ja se tak dlouho nad blbosti nezasmala, dost casto me neco rozcili, ale to tady…masakr
![]()
Nic…koncim ani se srandou se to nema prehanet…panove preju Vam co nejmin kukacek
![]()
@Helisek27 píše:
Ve zkratce… Napsala jsem pribehy, nikde jsem nepsala ze je schvaluju, napsala jsem ze obdivuju muze kteri miluji dite i u kteryho zjisti ze neni jejich, vic nez sebe a jde jim o to dite, nebot otcem neni ten kdo se vystrinkne ale ten kdo vychova…vysledek, jsem dle vas fenistka, ku*va s velky K…jo jeste blba, neempaticka a ja nevim co jeste…no uuuuuuuzasna spolecnost fakt, hele ale ja se tak dlouho nad blbosti nezasmala, dost casto me neco rozcili, ale to tady…masakr
![]()
![]()
![]()
Nic…koncim ani se srandou se to nema prehanet…panove preju Vam co nejmin kukacek
![]()
ale kdepak, otcem je ten, kdo vystříkne i vychová
@Helisek27 píše:
Ve zkratce… Napsala jsem pribehy, nikde jsem nepsala ze je schvaluju, napsala jsem ze obdivuju muze kteri miluji dite i u kteryho zjisti ze neni jejich, vic nez sebe a jde jim o to dite, nebot otcem neni ten kdo se vystrinkne ale ten kdo vychova…vysledek, jsem dle vas fenistka, ku*va s velky K…jo jeste blba, neempaticka a ja nevim co jeste…no uuuuuuuzasna spolecnost fakt, hele ale ja se tak dlouho nad blbosti nezasmala, dost casto me neco rozcili, ale to tady…masakr
![]()
![]()
![]()
![]()
Podivej pises hovadiny. A uplne ta nejvetsi do oci bijici je tohle „Ja obdivuju chlapa ktery se dokaze pozvnest nad svoje ego, kdo to nedokaze neodsuzuju, chapu je to lidsky. Kdyz tim rozbije rodinu a to ego je mu milejsi, pak ho obdivovat lze jen tezko.“ Jak muzes vubec takovou sracku vyslovit.
Tak rodinu rozbilo chlapovo ego, ne nevera zenske a jeji kukacka. ![]()
@Scarabeuss píše:
A samozrejme nemyslim povinne jako uredne, ale chlapek at si to proste udela tajne ze slin a posle do laboratore. Vubec nechapu tve myslenkove pochody, tak rikas, ze nevera je bezna, tak jestl ito nechapes, tak z nevery muze byt i decko… Tak proto ten test dava naprosto smysl.
Já zase nechápu tvé myšlenkové pochody, nezlob se, prostě mi přijdou úchylný, možná trpíš patologickou nedůvěrou k ženám. Já vím, že z nevěry může být dítě. Ale tvá rada, že každý chlap by si měl nechat tajně otestovat dítě, to ti jako přijde normální? Já bych se, nezlob se, styděl, protože je to prostě nedůvěra k ženským obecně. Už jen fakt, že si ten test vůbec děláš, vážně netuším, jestli tě takhle semlel život, nebo tyhle stránky, každopádně věřím, že chlapů s tímhle světonázorem je minimum, takže v tomhle se neshodnem.
Pokud čteš moje příspěvky do konce, já se taky pozastavuji nad tou lehkomyslností jak tazatelky, tak i milence. Když už k tomu došlo, měl si dát pořadný pozor aspoň jeden. U tazatelky chápu, že nechtěla začít znova futrovat bobule, tak si to má ale ošéfovat milenec. Když už riskuju, tak bezpečně, takže to zblbli oba, ale její ex víc. Podle mě je to normální chlapská sobeckost a bezohlednost, že to do ní pustil. V tomhle by si měl totiž dávat pozor vždy, žádný že si pozor dával vždycky, ale jednou nedal. Co to je za chlapa, sakra? Takže si myslím, že nevěru s děckem a bez děcka rozlišuju. Podělali to oba, ale ex víc. Buď do toho tazatelka neměla jít vůbec, nebo za podmínek, který minimalizujou možnost těhotenství. Pokud ženská nic nebere, a zároveň nemá páky, jak donutit „posteláče“ k chráněnýmu sexu, nemá s ním vůbec spát. Takhle nezodpovědnej chlap nemá v posteli co dělat.
@Scarabeuss píše:
Prave je to dost velky rozdil. Ja myslim, ze chlapek u vlastniho ditete bude vic videt sebe, ze proste ma jeho krev, geny. Proto je to trapny, kdyby se ukazalo, ze to dite neni jeho.Cizi dite muze taky milovat, ale proste asi by nezduraznoval svou podobu s nim.
no naše děcka jsou vzteklý, divoký, nedochvilný, zbrklý a já nevím co ještě, ale prostě vím, odkud vítr vane a že můžu nafackovat jedině sobě
.Prostě člověk tak nějak trošku ví, s čím může počítat, vidí sám sebe. Hledat se - marně - v dítěti je vnitřní zmatek a beznaděj…A od partnera podraz ![]()
Na druhou stranu, ne všechny ženský jsou neférový potvory - to vidíš i v téhle diskusi.
@Scarabeuss píše:
Nerozbila nahodou hypotetickou rodinu ta hypoteticka zenska svou neverou a tim, ze si jeste odnesla dite? Ale jasne, ne, muze za to chlap, ze se nad to neumi povznest.Inteligetni clvoek proste nemuze mit na zeny dobry nazor, pokud prezentuji takove nazory.
Jsi nemocnej…jdi se léčit brouku…to už je nějaká úchylka ![]()
@Ploskutáček píše:
Já zase nechápu tvé myšlenkové pochody, nezlob se, prostě mi přijdou úchylný, možná trpíš patologickou nedůvěrou k ženám. Já vím, že z nevěry může být dítě. Ale tvá rada, že každý chlap by si měl nechat tajně otestovat dítě, to ti jako přijde normální? Já bych se, nezlob se, styděl, protože je to prostě nedůvěra k ženským obecně. Už jen fakt, že si ten test vůbec děláš, vážně netuším, jestli tě takhle semlel život, nebo tyhle stránky, každopádně věřím, že chlapů s tímhle světonázorem je minimum, takže v tomhle se neshodnem.Pokud čteš moje příspěvky do konce, já se taky pozastavuji nad tou lehkomyslností jak tazatelky, tak i milence. Když už k tomu došlo, měl si dát pořadný pozor aspoň jeden. U tazatelky chápu, že nechtěla začít znova futrovat bobule, tak si to má ale ošéfovat milenec. Když už riskuju, tak bezpečně, takže to zblbli oba, ale její ex víc. Podle mě je to normální chlapská sobeckost a bezohlednost, že to do ní pustil. V tomhle by si měl totiž dávat pozor vždy, žádný že si pozor dával vždycky, ale jednou nedal. Co to je za chlapa, sakra? Takže si myslím, že nevěru s děckem a bez děcka rozlišuju. Podělali to oba, ale ex víc. Buď do toho tazatelka neměla jít vůbec, nebo za podmínek, který minimalizujou možnost těhotenství. Pokud ženská nic nebere, a zároveň nemá páky, jak donutit „posteláče“ k chráněnýmu sexu, nemá s ním vůbec spát. Takhle nezodpovědnej chlap nemá v posteli co dělat.
Podivej ja jsem tvrdej zkusenej clovek, ktery proste vi jak to v zivote chodi a nejen ohledne zenskych. Clovek si proste musi kryt zada, mit vsechno pojisteny, na nikoho 100% nespolehat. Ono nepodrazi jen zensky, rada podnikatelu treba dojela na duverivost k partnerum. Nemluve o nejakych uplne znamych historickych zradach.
Proste lidi jsou lidi a mysli hlavne na sebe a ja proste v tak zasadni veci jako vlastni dite bych chtel mit jistotu, kdo ne a jen slepe veri na to jednou dojede, mozna ne u sve zenske ale jinde urcite. ![]()