Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17307
26.4.16 13:19
@blueverve píše:
Mne prijde ok si udelat test otcovstvi v urcitych pripadech - napr.dite po kratke dobe vztahu, promiskuita v nedavny minulosti, hadky a rozchazeni v dobe poceti (stava se) nebo proste jiny zavazny duvody. Ale pokud bych byla nekolik let s chlapem, planovali bychom rodinu a on pak po porodu vytah, ze chce test… hmm, to by bylo docela blby a uprimne by to ten vztah poznamenalo navzdy. Bylo by to projeveni velmi zavazny neduvery ke mne, rikala bych si proc teda chtel vubec to dite se mnou, pokud mi takto neveri.

Tak on manžel zakladatelky nejspíše nemá vůbec žádný důvod to udělat a nejspíše ho testy ani nenapadnou, přesto by právě on je měl požadovat. Jinak já bych radši risknul tichou domácnost a nafučenou partnerku než čtvrtstoletí platit na cizí děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.4.16 13:19
@blueverve píše:
Mne prijde ok si udelat test otcovstvi v urcitych pripadech - napr.dite po kratke dobe vztahu, promiskuita v nedavny minulosti, hadky a rozchazeni v dobe poceti (stava se) nebo proste jiny zavazny duvody. Ale pokud bych byla nekolik let s chlapem, planovali bychom rodinu a on pak po porodu vytah, ze chce test… hmm, to by bylo docela blby a uprimne by to ten vztah poznamenalo navzdy. Bylo by to projeveni velmi zavazny neduvery ke mne, rikala bych si proc teda chtel vubec to dite se mnou, pokud mi takto neveri.

no třeba případ zakladatelky - miluje ho, jsou spolu dlouho, těšej se na miminko, plánujou ho a dělaj na něm.. a přitom zakladatelka si paralelně užívá s expartnerem půl roku bez šprcky… nejhorší na tom celym je, že i kdyby se v zakladatelce hnulo svědomí a na testy po porodu šla, stejně se bude její manžel na dítě těšit celý těhotenství a vytvářet si k němu vztah, i když se může ukázat, že dítě není jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 13:22
@pohledzdruhestrany píše:
Sytý hladovemu nevěří, žena je sytá jistotou (když opomijim promile záměny v porodnici), muž má jen důvěru.

Stejně jako těhotná ženská a čerstvá maminka důvěřuje svému partnerovi, že mezitím nikde nešoustá v lepším případě s ochranou, v horším případě bez a to s takovým člověkem, že pak opuštěné podvedené matce samoživitelce zůstanou na krku nejen děti, ale i nějaká pěkná nemoc. Sorry, ale zrovna v tomhle období mi to připadá velmi, velmi nevyvážené a jak by jsi se tvářil na partnerku, která by ti řekla, ať si jdeš udělat testy každý týden? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106624
26.4.16 13:25
@Scarabeuss píše:
Me napada, ze kdyby se timhle ridil kazdy, tak tu mame tak desetinu diskuzi a o polovinu min deti. :mrgreen:

to minimalne.. a pokud tenhle trend neduverivosti bude pokracovat nebudou za chvilku zadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Nimie píše:
Stejně jako těhotná ženská a čerstvá maminka důvěřuje svému partnerovi, že mezitím nikde nešoustá v lepším případě s ochranou, v horším případě bez a to s takovým člověkem, že pak opuštěné podvedené matce samoživitelce zůstanou na krku nejen děti, ale i nějaká pěkná nemoc. Sorry, ale zrovna v tomhle období mi to připadá velmi, velmi nevyvážené a jak by jsi se tvářil na partnerku, která by ti řekla, ať si jdeš udělat testy každý týden? ;)

srovnáváš nevěru a nevěru, ze který vzejde nemanželský dítě, který se podstrčí manželovi jako jeho? :zed: myslím, že další debata nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106624
@Scarabeuss píše:
„Zavazny duvody“ jsou dost nespecificka vec. Co kdyby treba tvrdil, ze se mu zdalo, zes byla „nejaka divna“. :mrgreen:
Jinak by byla volovina ten test nedalat tajne ve vztahu, ktery funguje docela normalne.

delat nebo nedelat tajne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.4.16 13:27
@Venetia píše:
to minimalne.. a pokud tenhle trend neduverivosti bude pokracovat nebudou za chvilku zadne

já myslím, že když institut manželství překonal předmanželské smlouvy, což je vlastně důkaz nedůvěry, respektive výraz rizika, že vztah nemusí dopadnout dobře, překoná i toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106624
26.4.16 13:28
@zoidberg píše:
Tak on manžel zakladatelky nejspíše nemá vůbec žádný důvod to udělat a nejspíše ho testy ani nenapadnou, přesto by právě on je měl požadovat. Jinak já bych radši risknul tichou domácnost a nafučenou partnerku než čtvrtstoletí platit na cizí děcko.

tak ono je v tomto pripade asi lepsi informovat partnerku predem, ze v pripade poceti budes chtit testy… pokud do te doby probihal vztah v pohode a tot na ni vybalis az kdyz je tehotna, nemusela by to rozchodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106624
26.4.16 13:31
já myslím, že když institut manželství překonal předmanželské smlouvy, což je vlastně důkaz nedůvěry, respektive výraz rizika, že vztah nemusí dopadnout dobře, překoná i toto…

jak pisu vyse…stejne jako predmanzelska smlouva se resi pred uzavrenim manzelstvi, zajem o testy by se mel resit pred tehotenstvim.. to je ferove pro oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
26.4.16 13:33
no třeba případ zakladatelky - miluje ho, jsou spolu dlouho, těšej se na miminko, plánujou ho a dělaj na něm.. a přitom zakladatelka si paralelně užívá s expartnerem půl roku bez šprcky… nejhorší na tom celym je, že i kdyby se v zakladatelce hnulo svědomí a na testy po porodu šla, stejně se bude její manžel na dítě těšit celý těhotenství a vytvářet si k němu vztah, i když se může ukázat, že dítě není jeho

A ja s tim nesouhlasim, co delala, a JA bych to nedelala, tecka. A muj chlap to o mne vi. A opravdu by me nastvalo, ze o mne pochybuje. Vezmi to z druhy strany - poctu si na nornik.cz a pak budu chtit chlapovi kazdej tejden lustrovat ucty i net, jestli nekde neulejva penize na privatech, protoze prece chlapum se neda verit. To je to samy, apriori neduvera k nekomu, kdo by mel byt tvoji prvni oporou v zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 13:33
srovnáváš nevěru a nevěru, ze který vzejde nemanželský dítě, který se podstrčí manželovi jako jeho? :zed: myslím, že další debata nemá smysl

Aha, takže nevěra, která může ženu i dítě stát život je vlastně úplně obyčejná nevěra 8o hustý, tys nikdy nic takového asi řešit nemusel ani ve svém okolí co? Běž se někdy podívat za takovým člověkem a zkus mu říct do obličeje, že jeho partner „prostě jenom podvedl“, že by bylo nesrovnatelně horší, kdyby vychovávali kukačku.

Pro tvou informaci existují i ženy, které vychovávají kukačku, tak proč nedělat testy hromadně rovnou po návratu domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.4.16 13:35
@blueverve píše:
A ja s tim nesouhlasim, co delala, a JA bych to nedelala, tecka. A muj chlap to o mne vi. A opravdu by me nastvalo, ze o mne pochybuje. Vezmi to z druhy strany - poctu si na nornik.cz a pak budu chtit chlapovi kazdej tejden lustrovat ucty i net, jestli nekde neulejva penize na privatech, protoze prece chlapum se neda verit. To je to samy, apriori neduvera k nekomu, kdo by mel byt tvoji prvni oporou v zivote.

počkat, ty nemáš přehled o toku Vašich SJM financí?? proč by jsi měla něco lustrovat? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.4.16 13:37
@Nimie píše:
Aha, takže nevěra, která může ženu i dítě stát život je vlastně úplně obyčejná nevěra 8o hustý, tys nikdy nic takového asi řešit nemusel ani ve svém okolí co? Běž se někdy podívat za takovým člověkem a zkus mu říct do obličeje, že jeho partner „prostě jenom podvedl“, že by bylo nesrovnatelně horší, kdyby vychovávali kukačku.Pro tvou informaci existují i ženy, které vychovávají kukačku, tak proč nedělat testy hromadně rovnou po návratu domů?

promiň, ale jsi úplně logicky a argumentačně mimo, nevěra se zdravotním následkem je riziko, které hrozí mužovi i ženě v úplně stejné intenzitě, kukačka hrozí jen chlapovi,
nevím v jakém případě hrozí ženě kukačka - záměna v porodnici? promilové riziko, ale jestli je k obavám nějaký důvod, tak by měl být test samozřejmostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.4.16 13:39
@blueverve píše:

jo a ještě mě pobavilo v příspěvku zakladatelky „Ale…Jak jsme měli krizi v manželství (moje chyba - přiznávám se) jsem na nátlak bývalého přítele mu podlehla.“.

No jestli se jako podlehne na nátlak expartnera, protože je krize, tak se jako ztratí vlastní vůle… co na to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.4.16 13:40
@Venetia píše:
tak ono je v tomto pripade asi lepsi informovat partnerku predem, ze v pripade poceti budes chtit testy… pokud do te doby probihal vztah v pohode a tot na ni vybalis az kdyz je tehotna, nemusela by to rozchodit

To je spíše její problém, pokud má svědomí čisté, nemusela by nic rozcházet. A myslím, že ženská by měla sama od sebe vědět, že testy na trhu jsou a jsou dostupné a počítat s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí